'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydin sekerparemmmmm iyim sen nasilsin? 2 gündür ugrayamiyorum yaaaa cok alistim buraya

eee kendinden bahset bakalim

Bahsedeyim canım ben ingilizce iktisat mezunuyum ve ihracat firmasında yurt dışı satış departmanındayım. Bu ara çok meşgul değilim foruma sardım fena halde...Dediğim gibi uzun mutlu bir birlikteliğimiz var. Aynı sitede oturuyoruz orda tanıştık.:)) Böyle işte daha ne anlatsam ki...

Merhaba Nil,

Günaydın...Sen beylikdüzünde mi oturuyorsun sanırım alışveriş merkezin de çalışıyorsun değil mi? Ben de beylikdüzünde oturuyorum da merak ettim o yüzden :)

cnm sen bizi baya takip etmişsn bakıorm:)) altta görüodm sanki bazen nickini,:)
ben avcılarda oturuorm ama toriumda çalışıorm ayy yakınız ne güzel:))

ya bende bireysel emeklilik ödüyorum o da birikim sayılır dimi dimi dimi aaayy yaa bi de onlar var dimi pijamaalarr havlulaarrr ben yatak odasına daha girişemedim bile mutfak eşyalarını toparlıcam diye :44::44: bi kaç tane nevresim var ama yinede almak lazım yetmez onlar

canım benimde nevresim var mutfak ıvır zıvırı var 6 takım felan gecelik aldım bu ara alabildiğimi alıyorum paylaşırım yakında

bu arada ben 3 senedir çalışıyorum yeni kadroya geçtim ve hemen bireysel emeklilik yaptılar iyi birşeymi sen kendinmi yapıyorsun ne kadar ödyürsn hangi baka anlatırmısın rica etsem

cnm sen bizi baya takip etmişsn bakıorm:)) altta görüodm sanki bazen nickini,:)
ben avcılarda oturuorm ama toriumda çalışıorm ayy yakınız ne güzel:))

Senin çeyizlerini de takip ediyorum... Çok güzel hepsi...Bir de torium da çalıştığını da daha önce okumuştum o yüzden yakın olduğumuz için takip ediyorum bende...:) Evet yakınız arada toriuma da gidiyorum bakarsın uğrarım yanına :)

yaa gelsene o zman:)) forumda bi çok kişi geldi bak, stradivariusta çalışıorm:) tşk ederm bu arada, herkes altın yapıp yatırım yapmak peşinde ben çeyiz peşindeym:)

günaydın hatuncuklar:) nasılsınız..

nil ben soru sorcam günlük yemek takımın yanına + bişey aldınmı kahvaltı takımı almak için. nblm yanına porselen çaydanlık olsa iyimi olur kabamı olur. yoksa bnm yanında zeytinliği recelliği varmı. yoksa güralldan onları alıpmı tamamlamak mantıklı..

bunun adı günlük yemek takımıya, sen bunu nrmalde kullancan dımı.. ben kıyamam ya bunu normalde kullanmaya
hem normalde kullanılırsa ve bu eskirse kahvaltı takımı olarak çıkarmak olurmuki..

bide 2kişilik kahvaltı takımı var sanırım.

ay bana şunu yap bunu yap desn biri. bn hiç anlamıyorum

tamam tatlımm sabırsızlıkla bekliyoruzz cicileri görmeyii

canım ben işbankasına ödüyorumm.. tutarını kendin belirliyosun sanırım min. 80 lira istersen max. ne kadardır bilmiyorum ama sınırlama koymazlar sanmıyorum ben aylık 150 tl ödüyorum aslında baştan eski işyerimdeki arkadaşlarımın gazına gelip başladım ama baktımki o para elimde olsa harcıcam böylelikle kenarda birikmiş oluyo.. hem zaten yatırdıığım parayla adıma fon alıyorlar o da değerleniyor falan.. tabii fon tipleride var ama ben o kadar anlamadığım için bana para kaybı yaşatmıcak bi fon almalarını söyledim nitekim öylede bi fon seçmişler.. işbankasının şartlarına göre 2 yıl içinde çıkarsan eğer senden işlem ücreti alıyorlar.. 2 yılı doldurduktan sonra çıkarsanda paranı alabiliyomuşsun.. bana 10 sene sonra emekli olabileceğimi ödemeyide istediğim şekilde yapıcaklarını söylediler eğer ben aylık 1000 tl hesabıma yatırın dersem her ay 1000 lira yatırıcaklar param bitene kadar.. ya da topluda alabilirmişim.. tabii 10 yıl sonra bitirmen şart değil istersen devamda edebilirsin.. bence eğer böyle bir niyetin varsa özel bi emeklilik ödemek istersen bankalarla görüş çünkü her bankanın şartları farklıdır..

cnm o halde bak sen sunu yap:)
günlk yemek takımını al bi tane 6 kişilik beğendiğin bi modeli, yanına benm gibi istersen kapaklı kahvaltılığını tuzluğunu biberliğini de al, ama çaydanlık alma porselen evt yanında hoş durabilr ama kullanıssız, takımın rengiyle çaydanlığın sapını uydurursan da güzel görünürki, emsan da em rengarenk hemde çok minnoş çaydanlıklar var kulpları da renkli ben onlardan alıcam 3-4 kişişlk bi çaydanlık, misafir için de hisardan tearend çaydanlık alıcam
smdi diyebilirsn 6 kişilk kahvaltı takımı bana yetmez napıyım die, istersen 2.si %50den bi takım daha alırsn yada yine pahalı oluo dersen düz renk servis tabaklarıyla bardaklarınla uyumlu 6 bardak daha alırsn oldu sana 12 kişilk takım:) hepsi bu kdr

bende emekliliğimde bu şirketten çıkarken hem emekli ikramiyesi hemde bireysel emeklilik ikramiyesi alıp zengin olmayı düşünüyorum umarım ömürlük olur şirket şartlarım iyi çünkü

şimdi bireysel emeklilik yanında annecikte her zaman biriktiriyor eee bide ben kumabara yaptım gün paramda 900 tl bu ay aldım kredi kartı borcumda bitiyor o yüzden birikim yapmam çok güzel olucak canım inşallah herkes yapar birikim

bnmde var bundan.d
1yıl ödedim:)
1 yıl dondurdum:)
şimdi yine ödeme başladım.
3 ayda bi 240 ödüyorum bnde..
ilerde ev alırsam toplu parayı çekerim die düşünüyoum

berfn bu arada annem bana hiç önermedi porselen çaydanlık o yüzden almadm cnm, ateşe dayanıklı deil, çaydanlıkta demleyip ona boşaltınca bi süre sonra da soğuyomus ben hiç porsleen çaydanlık almıcam yani, evt yemek takımı o kdr güzel ki uzaktan bakmalık kulllanmaya kıyamam ama bi daha mı gelicez dünyayı kullan gitsnn:))

inşallahh ömürlük olur tatlıımm çok güzel canım madem başladın hiç bırakma bende o kredi kartından çekiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…