günaydin sekerparemmmmm iyim sen nasilsin? 2 gündür ugrayamiyorum yaaaa cok alistim buraya
eee kendinden bahset bakalim
süper süper hiç bırakma devam et çok faydasını görüceksindir canımmbi de ben atabilsem kenara
Merhaba Nil,
Günaydın...Sen beylikdüzünde mi oturuyorsun sanırım alışveriş merkezin de çalışıyorsun değil mi? Ben de beylikdüzünde oturuyorum da merak ettim o yüzden :)
tabi canım buyur gel gideriz ne güzel olur
ben çalışmaya başladığımdan beri maaşın yarısını anneme veriyorm kalan yarıyla ıvır zıvır alırken ağustostan beri çeyiz aldım ve artık kalan parayıda köşeye atmaya karar verdim zaten evdekiler ellerinden geldiğince alır bende kendi adıma bir ayrı birikim yapayım kumbara fonu yada altın şimdi elimde gün param var onla açılışı yapıyorum ayrıca her haftada 50 tl harcıycam 25 tl de kenara para kyocam 50 tl ninde hepsi bitmez zaten çok para harcıyorum bende
arada pier cardinden iç çamaşır ve pijamalarımı halledicem canım bende şu ara ocaktan sonra 2 tane nevresim takımı almayı düşünüyorum linensin bambularından bir onlara para vercem
nilim günaydın canım
turquazz hoşgeldin cnm aramıza:)
ailemiz büyüo kızlarr
İnşallah canım... Sende az harca biraz canım :)
ya bende bireysel emeklilik ödüyorum o da birikim sayılır dimi dimi dimiaaayy yaa bi de onlar var dimi pijamaalarr havlulaarrr ben yatak odasına daha girişemedim bile mutfak eşyalarını toparlıcam diye :44::44: bi kaç tane nevresim var ama yinede almak lazım yetmez onlar
cnm sen bizi baya takip etmişsn bakıorm:)) altta görüodm sanki bazen nickini,:)
ben avcılarda oturuorm ama toriumda çalışıorm ayy yakınız ne güzel:))
Senin çeyizlerini de takip ediyorum... Çok güzel hepsi...Bir de torium da çalıştığını da daha önce okumuştum o yüzden yakın olduğumuz için takip ediyorum bende...:) Evet yakınız arada toriuma da gidiyorum bakarsın uğrarım yanına :)
canım benimde nevresim var mutfak ıvır zıvırı var 6 takım felan gecelik aldım bu ara alabildiğimi alıyorum paylaşırım yakında
bu arada ben 3 senedir çalışıyorum yeni kadroya geçtim ve hemen bireysel emeklilik yaptılar iyi birşeymi sen kendinmi yapıyorsun ne kadar ödyürsn hangi baka anlatırmısın rica etsem
günaydın hatuncuklar:) nasılsınız..
nil ben soru sorcamgünlük yemek takımın yanına + bişey aldınmı kahvaltı takımı almak için. nblm yanına porselen çaydanlık olsa iyimi olur kabamı olur. yoksa bnm yanında zeytinliği recelliği varmı. yoksa güralldan onları alıpmı tamamlamak mantıklı..
bunun adı günlük yemek takımıya, sen bunu nrmalde kullancan dımı.. ben kıyamam ya bunu normalde kullanmaya
hem normalde kullanılırsa ve bu eskirse kahvaltı takımı olarak çıkarmak olurmuki..
bide 2kişilik kahvaltı takımı var sanırım.
ay bana şunu yap bunu yap desn biri. bn hiç anlamıyorum
yaa gelsene o zman:)) forumda bi çok kişi geldi bak, stradivariusta çalışıorm:) tşk ederm bu arada, herkes altın yapıp yatırım yapmak peşinde ben çeyiz peşindeym:)
tamam tatlımm sabırsızlıkla bekliyoruzz cicileri görmeyii
canım ben işbankasına ödüyorumm.. tutarını kendin belirliyosun sanırım min. 80 lira istersen max. ne kadardır bilmiyorum ama sınırlama koymazlar sanmıyorumben aylık 150 tl ödüyorum aslında baştan eski işyerimdeki arkadaşlarımın gazına gelip başladım ama baktımki o para elimde olsa harcıcam böylelikle kenarda birikmiş oluyo.. hem zaten yatırdıığım parayla adıma fon alıyorlar o da değerleniyor falan.. tabii fon tipleride var ama ben o kadar anlamadığım için bana para kaybı yaşatmıcak bi fon almalarını söyledim nitekim öylede bi fon seçmişler.. işbankasının şartlarına göre 2 yıl içinde çıkarsan eğer senden işlem ücreti alıyorlar.. 2 yılı doldurduktan sonra çıkarsanda paranı alabiliyomuşsun.. bana 10 sene sonra emekli olabileceğimi ödemeyide istediğim şekilde yapıcaklarını söylediler eğer ben aylık 1000 tl hesabıma yatırın dersem her ay 1000 lira yatırıcaklar param bitene kadar.. ya da topluda alabilirmişim.. tabii 10 yıl sonra bitirmen şart değil istersen devamda edebilirsin.. bence eğer böyle bir niyetin varsa özel bi emeklilik ödemek istersen bankalarla görüş çünkü her bankanın şartları farklıdır..
tamam tatlımm sabırsızlıkla bekliyoruzz cicileri görmeyii
canım ben işbankasına ödüyorumm.. tutarını kendin belirliyosun sanırım min. 80 lira istersen max. ne kadardır bilmiyorum ama sınırlama koymazlar sanmıyorumben aylık 150 tl ödüyorum aslında baştan eski işyerimdeki arkadaşlarımın gazına gelip başladım ama baktımki o para elimde olsa harcıcam böylelikle kenarda birikmiş oluyo.. hem zaten yatırdıığım parayla adıma fon alıyorlar o da değerleniyor falan.. tabii fon tipleride var ama ben o kadar anlamadığım için bana para kaybı yaşatmıcak bi fon almalarını söyledim nitekim öylede bi fon seçmişler.. işbankasının şartlarına göre 2 yıl içinde çıkarsan eğer senden işlem ücreti alıyorlar.. 2 yılı doldurduktan sonra çıkarsanda paranı alabiliyomuşsun.. bana 10 sene sonra emekli olabileceğimi ödemeyide istediğim şekilde yapıcaklarını söylediler eğer ben aylık 1000 tl hesabıma yatırın dersem her ay 1000 lira yatırıcaklar param bitene kadar.. ya da topluda alabilirmişim.. tabii 10 yıl sonra bitirmen şart değil istersen devamda edebilirsin.. bence eğer böyle bir niyetin varsa özel bi emeklilik ödemek istersen bankalarla görüş çünkü her bankanın şartları farklıdır..
bende emekliliğimde bu şirketten çıkarken hem emekli ikramiyesi hemde bireysel emeklilik ikramiyesi alıp zengin olmayı düşünüyorum umarım ömürlük olur şirket şartlarım iyi çünkü
şimdi bireysel emeklilik yanında annecikte her zaman biriktiriyor eee bide ben kumabara yaptım gün paramda 900 tl bu ay aldım kredi kartı borcumda bitiyor o yüzden birikim yapmam çok güzel olucak canım inşallah herkes yapar birikim
günaydın herkese güzel cuma sabahından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?