- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
cnm o halde bak sen sunu yap:)
günlk yemek takımını al bi tane 6 kişilik beğendiğin bi modeli, yanına benm gibi istersen kapaklı kahvaltılığını tuzluğunu biberliğini de al, ama çaydanlık alma porselen evt yanında hoş durabilr ama kullanıssız, takımın rengiyle çaydanlığın sapını uydurursan da güzel görünürki, emsan da em rengarenk hemde çok minnoş çaydanlıklar var kulpları da renkli ben onlardan alıcam 3-4 kişişlk bi çaydanlık, misafir için de hisardan tearend çaydanlık alıcam
smdi diyebilirsn 6 kişilk kahvaltı takımı bana yetmez napıyım die, istersen 2.si %50den bi takım daha alırsn yada yine pahalı oluo dersen düz renk servis tabaklarıyla bardaklarınla uyumlu 6 bardak daha alırsn oldu sana 12 kişilk takım:) hepsi bu kdr
bnmde var bundan.d
1yıl ödedim:)
1 yıl dondurdum:)
şimdi yine ödeme başladım.
3 ayda bi 240 ödüyorum bnde..
ilerde ev alırsam toplu parayı çekerim die düşünüyoum
berfn bu arada annem bana hiç önermedi porselen çaydanlık o yüzden almadm cnm, ateşe dayanıklı deil, çaydanlıkta demleyip ona boşaltınca bi süre sonra da soğuyomus ben hiç porsleen çaydanlık almıcam yani, evt yemek takımı o kdr güzel ki uzaktan bakmalık kulllanmaya kıyamam ama bi daha mı gelicez dünyayı kullan gitsnn:))
günaydın canım nasılsın
inşallahh ömürlük olur tatlıımmçok güzel canım madem başladın hiç bırakma bende o kredi kartından çekiyorum zaten
berfn bu arada annem bana hiç önermedi porselen çaydanlık o yüzden almadm cnm, ateşe dayanıklı deil, çaydanlıkta demleyip ona boşaltınca bi süre sonra da soğuyomus ben hiç porsleen çaydanlık almıcam yani, evt yemek takımı o kdr güzel ki uzaktan bakmalık kulllanmaya kıyamam ama bi daha mı gelicez dünyayı kullan gitsnn:))
iyiyim tatlımm =) sen nasılsınnn
bu arada herkesciklere de haber vermiş olayım işe başladım ben bir hafta kadar oldu alışmaya calışma surecini atlatıp öle haber vereyim dedimalışmış sayılırım heralde bilemiyorum :26:
canım haberim yoktu çok sevindim senin adına inşallah istediğin gibi biryerdir canım
valla canım temmuz ayından beri güya kumbara yapmıştım yalan oldu gereksiz harcamalarımı kıstım yani haftasonlarıda azami para harcıycam ilerde evlenince gezip tozarım haftasonlarıda mutfağa grip mamalar hazırlamayı düşünüyorum bide zaten çok planlı biriyim beynim bunu böyle kabul ederse başarılı olurum birikim konusunda sürekli altın fiyatlarını takip ediyorum ilerde hisse senedi alıp satcam öğrenirsem inşallah
valla canım temmuz ayından beri güya kumbara yapmıştım yalan oldu gereksiz harcamalarımı kıstım yani haftasonlarıda azami para harcıycam ilerde evlenince gezip tozarım haftasonlarıda mutfağa grip mamalar hazırlamayı düşünüyorum bide zaten çok planlı biriyim beynim bunu böyle kabul ederse başarılı olurum birikim konusunda sürekli altın fiyatlarını takip ediyorum ilerde hisse senedi alıp satcam öğrenirsem inşallah
tamam cnm kablediorm, gelmeden önce haber ver, yemeğime denk getiririm ya da çıkış saatime yemek yeriz oturur sohbet ederizİnşallah geldiğimde uğrarım canım arkadaş olarak ekliyorum haberleşiriz :)
günaydın cnm, çok sevndm hyırlı olsn yeni işin:))günaydın herkese güzel cuma sabahından
öle yaparsn cnm, bide misafir takımı alırsın ilerde heryer tabakla dolmasnnbu yorumu sanklıcam nil:):):)
halledicem bn bakalım:)
bide 2 kişik kahvaltı takımı alırım. bana bide eşime.
6kişilik iyi.. olmadı sennki gibi düzler alıp ilave olur:)
saol nil hatun
öle ama kanma güzelliğine, yine de çok içimde kalır dersen al:))bnm kütahya porselenden günlük var.
6kase 6servis 6tatlı tabağımı ne.. onu kullanırım.
çaydanlıkta iyi değilmi. nblm öyle şık şık görünce vitrinde waow falan oldum:)
günaydın cnm, çok sevndm hyırlı olsn yeni işin:))
gizemi dinlemeyinnn çeyizzz alın, o da birikimmmmmm
istediğim gibi canım :) inşallah böle gider önemli olan kalıcı olmassı Allah utandırmasın diyorum
hadi bakalım tatlımm inşallahh bu kararlılığınla bir sürü para birirktirirsin borsaya da el atıcam diyosun demek babamdan senin için tüyo alırım karar verdiğin zaman
gizemi dinlemeyinnn çeyizzz alın, o da birikimmmmmm
iş bankasıyla.. bnm çeyizlik pek bişeyim yok.. altın alıodum genlde. nezman bu nil i tanıdım hayatım kaydıuzun vadede güzel bi yatırım yapıyoruz aslında canım sen hangi bankayla çalışıyosun? :44::44:
dolmasın. aslında çok eşyam olsun istemiyorm. ev alınca hepsi alırım diorum. ya ev almak geç olursa die geçiyor içimden:Söle yaparsn cnm, bide misafir takımı alırsın ilerde heryer tabakla dolmasnn
öle ama kanma güzelliğine, yine de çok içimde kalır dersen al:))
o zaaammaaann hem çeyiz alıp hem birikim yapalımmmm ikiside olmadan olmuyo sanırımm :26:
iyiyim tatlımm =) sen nasılsınnn
bu arada herkesciklere de haber vermiş olayım işe başladım ben bir hafta kadar oldu alışmaya calışma surecini atlatıp öle haber vereyim dedimalışmış sayılırım heralde bilemiyorum :26:
yapabiliosan yap cnm ben öle yapıorm, sadece çeyiz yönüm biraz daha ağır basıo, kuyumcudan çıkınca elimde altınlar çok mutlu etmio beni:) sadece bu da yatırım ilerde bozdurup beyaz esyalrımı alırm diorm o zamn mutlanıorm:)
en son 8 çeyrekte kaldım kızlar, aslında benm de arttırmam lazm, msa örtümü de alınca çay setim kalıo sonra ayda yarım altın yaparm en kötü ihtimal, gizoşumu da tebrik ediorm ama bu altın tutkusu çok uzun sürmez onu tanıosam yine dayanamıcak bişiler alıcak la la la laaaaaaa laaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?