'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu yorumu sanklıcam nil:):):)
halledicem bn bakalım:)
bide 2 kişik kahvaltı takımı alırım. bana bide eşime.
6kişilik iyi.. olmadı sennki gibi düzler alıp ilave olur:)
saol nil hatun

bnmde var bundan.d
1yıl ödedim:)
1 yıl dondurdum:)
şimdi yine ödeme başladım.
3 ayda bi 240 ödüyorum bnde..
ilerde ev alırsam toplu parayı çekerim die düşünüyoum

uzun vadede güzel bi yatırım yapıyoruz aslında canım sen hangi bankayla çalışıyosun? :44::44:

bnm kütahya porselenden günlük var.
6kase 6servis 6tatlı tabağımı ne.. onu kullanırım.
çaydanlıkta iyi değilmi. nblm öyle şık şık görünce vitrinde waow falan oldum:)

günaydın canım nasılsın

iyiyim tatlımm =) sen nasılsınnn

bu arada herkesciklere de haber vermiş olayım işe başladım ben bir hafta kadar oldu alışmaya calışma surecini atlatıp öle haber vereyim dedim alışmış sayılırım heralde bilemiyorum :26:

inşallahh ömürlük olur tatlıımm çok güzel canım madem başladın hiç bırakma bende o kredi kartından çekiyorum zaten

valla canım temmuz ayından beri güya kumbara yapmıştım yalan oldu gereksiz harcamalarımı kıstım yani haftasonlarıda azami para harcıycam ilerde evlenince gezip tozarım haftasonlarıda mutfağa grip mamalar hazırlamayı düşünüyorum bide zaten çok planlı biriyim beynim bunu böyle kabul ederse başarılı olurum birikim konusunda sürekli altın fiyatlarını takip ediyorum ilerde hisse senedi alıp satcam öğrenirsem inşallah

evet nilcim katılıyorum bi de porselen demlikte çay demlediğinde çayın rengi çıkıyo ya bi süre sora yıkasanda çok kötü bi görüntü oluyo sararmaya başlıyo

canım haberim yoktu çok sevindim senin adına inşallah istediğin gibi biryerdir canım

hadi bakalım tatlımm inşallahh bu kararlılığınla bir sürü para birirktirirsin borsaya da el atıcam diyosun demek babamdan senin için tüyo alırım karar verdiğin zaman

hadi bakalım tatlımm inşallahh bu kararlılığınla bir sürü para birirktirirsin borsaya da el atıcam diyosun demek babamdan senin için tüyo alırım karar verdiğin zaman

İnşallah geldiğimde uğrarım canım arkadaş olarak ekliyorum haberleşiriz :)
tamam cnm kablediorm, gelmeden önce haber ver, yemeğime denk getiririm ya da çıkış saatime yemek yeriz oturur sohbet ederiz

günaydın herkese güzel cuma sabahından
günaydın cnm, çok sevndm hyırlı olsn yeni işin:))
bu yorumu sanklıcam nil:):):)
halledicem bn bakalım:)
bide 2 kişik kahvaltı takımı alırım. bana bide eşime.
6kişilik iyi.. olmadı sennki gibi düzler alıp ilave olur:)
saol nil hatun
öle yaparsn cnm, bide misafir takımı alırsın ilerde heryer tabakla dolmasnn
bnm kütahya porselenden günlük var.
6kase 6servis 6tatlı tabağımı ne.. onu kullanırım.
çaydanlıkta iyi değilmi. nblm öyle şık şık görünce vitrinde waow falan oldum:)
öle ama kanma güzelliğine, yine de çok içimde kalır dersen al:))

istediğim gibi canım :) inşallah böle gider önemli olan kalıcı olmassı Allah utandırmasın diyorum

çok sevindim canım senin adına şimdi evlilik için kendin yatırım yapabilirsin

vuv baban borsayla ilgileniyormu canım maaşın yarısı anneme yarısı bana kalıyodu bana kalanlada birikim yapcam 3 ayda 1 çift maaş alcam onlada birikim güzel olcak

gizemi dinlemeyinnn çeyizzz alın, o da birikimmmmmm

aaaa nilim neden öle dedin şimdi birikim şart en başa alışveriş canavarı

uzun vadede güzel bi yatırım yapıyoruz aslında canım sen hangi bankayla çalışıyosun? :44::44:
iş bankasıyla.. bnm çeyizlik pek bişeyim yok.. altın alıodum genlde. nezman bu nil i tanıdım hayatım kaydı hep çeyiz alasım var:) tercübeli oldugu için insan almak isito:)

öle yaparsn cnm, bide misafir takımı alırsın ilerde heryer tabakla dolmasnn

öle ama kanma güzelliğine, yine de çok içimde kalır dersen al:))
dolmasın. aslında çok eşyam olsun istemiyorm. ev alınca hepsi alırım diorum. ya ev almak geç olursa die geçiyor içimden:S
bnm birikim var işte.. bide bu emekli den para çekicem. güzelde bi işim olursa eşimle kredili ev alırız diorum..
gidip kirada kalamam sanırım.s hele ev eskiyse bilmiyorum yapamam gibime geliyor:S

o zaaammaaann hem çeyiz alıp hem birikim yapalımmmm ikiside olmadan olmuyo sanırımm :26:

yapabiliosan yap cnm ben öle yapıorm, sadece çeyiz yönüm biraz daha ağır basıo, kuyumcudan çıkınca elimde altınlar çok mutlu etmio beni:) sadece bu da yatırım ilerde bozdurup beyaz esyalrımı alırm diorm o zamn mutlanıorm:)
en son 8 çeyrekte kaldım kızlar, aslında benm de arttırmam lazm, msa örtümü de alınca çay setim kalıo sonra ayda yarım altın yaparm en kötü ihtimal, gizoşumu da tebrik ediorm ama bu altın tutkusu çok uzun sürmez onu tanıosam yine dayanamıcak bişiler alıcak la la la laaaaaaa laaa

canımm terik ederim:)
çok sevindim adına bakk

al gizemi git eminönüne:)

giz 0 nil 1 olcak ozman

bn ikisini yapmay çalışıyorum ama bu 1 2 aydır sıkışıgım. bu ay düze çıkıcam:9

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…