'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok sevindim canım senin adına şimdi evlilik için kendin yatırım yapabilirsin

inşallah canım ama inan insan bi tempo içine girince aklına ne ceyiz ne evlilik geliomuş bir haftadır bazen ben tarihi daha da geriye mi atsam diorum, hem evlilik hem iş kabus gibi olucak gibi duruyo

heysss çağlaa:)

nasılsın bakalım kpss güzeli

kızım öle deme kendimi dolandırıcı gibi hissediom yaa:))) anneme okutuorm da nilay herkesin hayatını kaydırıo zaten dio:))
canavar ettiniz beni iyice, ben bişi diosam iyiliğiniz için diom gizem de öle
smdi ceyiz alırsanız bana dua edersiniz, altın alırsanız da ilerde gizeme dua edersinz gibisinden yani

Son düzenleme:

:):)
bnm almamdaki neden bu işte:) ilerde ya sen olmazsam nasıl yaparım diorum:)
çok şükür ortayı tutuyorum.d alıyorum ikisinide:)

benim canim hic ceyiz almak istemiyor nedense.... hep kararsiz kaliyorum belki ondandir

kuuzm ben kuyumcudan değil netten banka hesabımdan alıyom altın annem zaten biriktiriyorr oda ayrı bankada benim paramı yok kuzum doğrudur tanıyorsun ama benim iş çok değişti gözümü para hırsıda bürümedi ama almak isteidğim hiçbirşeyi alasım gelmiyor işte sırf o bambu nevresimi deli gibi istiyorum 275 tl şu anda zaten annemle babam alır herşeyi durumlşarı ilerde müsait olursa beyaz eşya babamdan olcak hepsi yatak odasıda ondan babam sadece para biriktir ve ev al dedi 2012 aralık sonunda ev almak istiyorum canım inşallah olur biraz birikim şart ama yaza nişan düşünüyorsam biraz biriktirmem lazım

berfincim biriktir paranı canım ilerde lazım olcak

vuv baban borsayla ilgileniyormu canım maaşın yarısı anneme yarısı bana kalıyodu bana kalanlada birikim yapcam 3 ayda 1 çift maaş alcam onlada birikim güzel olcak

iş bankasıyla.. bnm çeyizlik pek bişeyim yok.. altın alıodum genlde. nezman bu nil i tanıdım hayatım kaydı hep çeyiz alasım var:) tercübeli oldugu için insan almak isito:)

gizemcim evet canımm babam borsayla haşır neşirdir..

berfincim evet nilimizin maşallahı var hem araştırma da yapıo bizim için çok faydalıı iyiki varsın nill bu arada canım profiline baktım kocaelidemi yaşıosun?

nilcim bende öyleyimm bişey gördümmü dayanamıyorumm hani bu kıyafet ya da başka bişey için geçerli değil çeyizlik şeylerde durduramıyorum kendimi ya bi bakıma bende birikim yapıo sayılırımm bireysel emeklilikle dimi ama yine de şu borçlarım biraz yoluna girsin bende altın almaya başlıcam inşallahh :26::26:

benim canim hic ceyiz almak istemiyor nedense.... hep kararsiz kaliyorum belki ondandir

kararsızken bende hiç bişi almk istemem cnm, bakmayn bu kdr sey aldığıma aklımdan acaba alsammı almasammı die geçiriosam o sey %100 içime sinmemiş demektir, ilk görüşte beğendiğim seyleri de sonraya bırakmak istemiorm sonra bulamayınca sinir oluorm, zevkn zmanla geçiosa zaten almamalısın benim fikrm, benm daha aldıklarmı keske sunu almasaydm dediğim bi parça hiç olmadı smdiye kdr, olmaz umarm olursa da anneme veririm zaten herkesn yaptığı gibi:)

ben geldim
gecen haftalara göre %10 daha iyiyim en azından günde 3 kere 10 dk.da olsa konusmaya basladık daha dgrusu dün ümidimi yitmiştim ama Nazlı da şaşırcaktır geldigime konusmalarım hiç iyi değildi biliyorum itiraf etmeliyim ki çok güçsüz kaldım ve intihar ı düşündüm dün aksam
ama bugün SEVGİLİMLE bir kere konustuk evet cok soguk konusuyoruz isimle hitap ve soğuk ama buna da şükür dedim Allah ım inş.ona bol kazanc verir daha doğrusu yetebilcek kadar cogunu istemiyoruz ama ne olur bize dua edın bugün cuma hayırlısı olsun rabbim bizi ayırmaz inş.
aranıza tekrar katılıyorum hiç gitmedim ama çok çok kötüydün bugün bi gıdım da olsun ilerledik daha da iyi olcaz inş. istiyoruz ama paranın gözü kör olsun bizi bu duruma getrdi umudu hiç kalmamış aşkımın ama ben yerine getircem inş.ama o gücü kendimde bulamıyorum çok yıprandım çook bu arada NİL im i üzdüm galiba tekrar k.bakma cnm artık inş.yardımlarınızla ben askımı ii edicem ilişkimzi oda bana iyi olcak sanırım inş. o kadar hayalimiz ne olur suya düşmesin boşa gitmesin emeğimiz YARABBİM
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Kİ BEN NE SİZDEN AYRILMAK İSTİYORUM NE DE İLİŞKİMDEN ALIŞTIK Kİ BANA GÜÇ LAZIM ÇOK GÜÇSÜZÜM BEN

Son düzenleme:

yaa bende öyleydim tatlıımm bakıyodum forumda kızlar güzel güzel almışlar fotolarını koymuşlar falan.. ben gidiyorum bişey beğenipte alamıyorum.. sonra burda tanıştığım bi arkadaşım bana çok yarıdmcı oldu.. bence sende ilk önce mutfağını yatak odanı banyonu ne tarz yapıcağına karar ver sonra ne tonlarda yapmak istediğine.. ben öyle yaptım karar verince rengine tarzına falan almaya başladım ve şu an durduramıyorum kendimi

hoşgeldin pamukşeker
sadece güçlü ol..kendini bırakma bu kdr, toparlamaya çalışma, toparla bundan sonraa...

hoşbuldum ki cnm sizi pataklamayı özledim((
ÇOK BIRAKTIM ((
burda sölemem ne kadar doğru ama ölümü göze aldım bi an kurtulmak icin acımdan çaresizim çünkü karşımda bir erkek ve o daha da çaresiz
inanın cok zormuss
ama iyi olucaz inş.rabbim bizi hayrlısysa ayırmaz iinş.bu para konusundan

yatak odasini kizin babasi almasi bana sacma geliyor nedenini sorarsaniz. yatak odasi kari kocaya ait olan özel bir oda. kiz babasi alirsa yatak odasini acik acik "kizim güzel güzel bu yatakta gerdege girsin" demis gibi geliyor bana ayip geliyor. tabiki adetlerimiz böyle diyor ama babamin almasini istemem ben.

evet icime sinmesi lazim alicagim esyalar. oda bende cok zor. misal magazaya gidiyorum bisey cook hosuma gidiyor aliyorum eve geldigimde begenmiyorumm böyle olmasindan korkuyorum

evet izmiiteyim:) eger sende izmitliysen seni maçkada bekliyor olcağım:):):):):)

canım sewindim iyi olmana.. bn bişey söylemek istiyorum. gerçi sana yardımcı olurken bile çekiniyorum. yersiz tepkilerin oluyor(bana göre yersiz tabiki).
bn yinede seni düşnüğüm için söylicem, sen ilerde anne olcaksın.. anne olup evinin direği olcaksın belkide.. intihar falan ne demek.. yakışıyormu. dinimizde ne kdar günah bu biliyomusun. bu tam bi bncliik. arkada kadaln aileni düşünmüyormusun. 24 yaşındasın liseli ergenler gibi düşünme lütfen..

ailemi sorunlarımı sıralasam vakit yetmez.. napıorum şükür ediyorum. ve kendimi geleğimi kardeşlerimi düşünüğüm için bi yandan özel sektör bi yandada kpss hazırlnıyorum..
ALLAh bizi sınıyor. bizim herşeye ragmen tevekkül edip şükür etmemiz lazım

ay bizim adetlerimizde öyle:)
hem kızı verdik. bide yatak odasınımı vercez die:)

al gizemi git eminönüne:)

giz 0 nil 1 olcak ozman

bn ikisini yapmay çalışıyorum ama bu 1 2 aydır sıkışıgım. bu ay düze çıkıcam:9

eminönüne hepberaber gidelim bence canım gayet hoş olur havlu alcam bende çeyiz almıcam olmaz havluya ihtiyacım var makul şeyler

inan şu sıra ben korkuyorum ev iş evlilik temizlik yüğrümez yıpranırım die biraz düşünceliyim o yüzden çeyiz almıyorum herhalde sevgilim bile farketti soğuksun dior

herkes biribine dua etsin balım biliyon sana duam olduğunu ilk çeyizleirmi hep senle aldım çoğu şeyimiz aynı arkadaşıma gösterdim topikini ikiz çeyizler dedi bizim zevkimiz bir senle

:):)
bnm almamdaki neden bu işte:) ilerde ya sen olmazsam nasıl yaparım diorum:)
çok şükür ortayı tutuyorum.d alıyorum ikisinide:)

berfinim nil yine olur sen merak etme o avm de çalışırken haber verir ki kendi ihtiyacı olmayan şeylerin bile haberini hep vermiştir o yüzden nil olmazsa die düşünme canım benim daha ben alcam nil bana sölemezse topuklarına vururum avm çıkışı onun

vuv o zaman bana biraz söyle iyi para varmı o işte canım çokmu yatırmam lazım kayıpta oluyormudur.

en iyisi yatak odasını kendi paranızla birlkte alın kızlar biz öle yapıcaz
bizde ifadeler çıkıo cnm geçici bi sorun olabilir, düzelir mrk etme

çekinme söle berfincim..
evet ben ki böle bişeyi nasıl düşünüyorum bilemiyorum ama çok günah biliyorum sığınıyorum Allahıma ama çıkamıyorum ki işin içinden para yüzünden yaa arada kalamıyorum çok kaldım ve çıkar sokak bulamdım karsımda erkek ark.ve caresızz ne kadar kötü biliyormusun bu durum
ailevi sıkıntılarımı bende hiç sölemiyorum bilee

havalar soğukya dışarı çıkmaz hele istanbula gelmek zor gelio:S
canım bn olmam nil olmaz.. nil yazar ben görmem.. o yüzden hani. yoksa nil sağolsun forumda olmayınca bile yarım ediyor:)
bugunde bernandoyu sordum telde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…