ay bizim adetlerimizde öyle:)
hem kızı verdik. bide yatak odasınımı vercez die:)
yatak odasini kizin babasi almasi bana sacma geliyor nedenini sorarsaniz. yatak odasi kari kocaya ait olan özel bir oda. kiz babasi alirsa yatak odasini acik acik "kizim güzel güzel bu yatakta gerdege girsin" demis gibi geliyor bana ayip geliyor. tabiki adetlerimiz böyle diyor ama babamin almasini istemem ben.
evet icime sinmesi lazim alicagim esyalar. oda bende cok zor. misal magazaya gidiyorum bisey cook hosuma gidiyor aliyorum eve geldigimde begenmiyorumm böyle olmasindan korkuyorum
kızzımm ne bu tehtidler yaw:) yardım ederm size korkutmayın beni, bizim mağazanın özel güvenliği yok ama zaraya giderm oralarda dolanırım hiç de bişicik yapamazsn hıh
daha kahvaltı edemedm nasıl bağlıosa burası beni yataktan bile çıkamadm ne kdr tembel oldm ben yaw
çekinme söle berfincim..
evet ben ki böle bişeyi nasıl düşünüyorum bilemiyorum ama çok günah biliyorum sığınıyorum Allahıma ama çıkamıyorum ki işin içinden para yüzünden yaa arada kalamıyorum çok kaldım ve çıkar sokak bulamdım karsımda erkek ark.ve caresızz ne kadar kötü biliyormusun bu durum
ailevi sıkıntılarımı bende hiç sölemiyorum bilee
tatlımm ben gebzedeyiiimmm çalışmasam atlar gelirdim
inan şu sıra ben korkuyorum ev iş evlilik temizlik yüğrümez yıpranırım die biraz düşünceliyim o yüzden çeyiz almıyorum herhalde sevgilim bile farketti soğuksun dior
ayyy kızlar sunlarn minnoşluğuna bakarmısınızzz, masa örtümle ne kdr uyumlu dimiiiiiP
Eki Görüntüle 303976 Eki Görüntüle 303974 Eki Görüntüle 303975
nazım sana tavsiyem yatırım yapman canım kenara koyabldgni koy ve peşin al yatak odasndakileri yemek takımlarnda evdeklerle alırsın canım ve altına yatırım şart cidden pişman olmazsın tatlım
Arkadasım bir gitti eminönüne 300 tl havluya verdi ve bana dediki giz sen ara ara havlu bulunca al birden yüklenme dedi havluları halledeblrsn dedgm gibi eminönüne gdelm birgün piyasaya bakalım bence
Ben bugünlerde hep kenara atma mantıgındayım haftalık 50 tl biçtm yolla beraber yol masrafm 20 bana kalıyo 30 dahada harcamam yani
Fatosum hasret bitiyor aramıza geliyormusun ne güzel çok sevindim canım
Nilim yevrum sen burdayken uykuda kuzuları sayıyodum ben gece gelme gündüz gel dİyorum sana canım
iyiyim tatlımm =) sen nasılsınnn
bu arada herkesciklere de haber vermiş olayım işe başladım ben bir hafta kadar oldu alışmaya calışma surecini atlatıp öle haber vereyim dedimalışmış sayılırım heralde bilemiyorum :26:
ben geldim
gecen haftalara göre %10 daha iyiyim en azından günde 3 kere 10 dk.da olsa konusmaya basladık daha dgrusu dün ümidimi yitmiştim ama Nazlı da şaşırcaktır geldigime konusmalarım hiç iyi değildi biliyorum itiraf etmeliyim ki çok güçsüz kaldım ve intihar ı düşündüm dün aksam
ama bugün SEVGİLİMLE bir kere konustuk evet cok soguk konusuyoruz isimle hitap ve soğuk ama buna da şükür dedim Allah ım inş.ona bol kazanc verir daha doğrusu yetebilcek kadar cogunu istemiyoruz ama ne olur bize dua edın bugün cuma hayırlısı olsun rabbim bizi ayırmaz inş.
aranıza tekrar katılıyorum hiç gitmedim ama çok çok kötüydün bugün bi gıdım da olsun ilerledik daha da iyi olcaz inş. istiyoruz ama paranın gözü kör olsun bizi bu duruma getrdi umudu hiç kalmamış aşkımın ama ben yerine getircem inş.ama o gücü kendimde bulamıyorum çok yıprandım çook bu arada NİL im i üzdüm galiba tekrar k.bakma cnm artık inş.yardımlarınızla ben askımı ii edicem ilişkimzi oda bana iyi olcak sanırım inş.o kadar hayalimiz ne olur suya düşmesin boşa gitmesin emeğimiz YARABBİM
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Kİ BEN NE SİZDEN AYRILMAK İSTİYORUM NE DE İLİŞKİMDEN ALIŞTIK Kİ BANA GÜÇ LAZIM ÇOK GÜÇSÜZÜM BEN
wuu çok güzel:)
bernando için gelicem ben gebzeye:):):)
gebze centerdeymiş:)
ne işle uğraşıosun:)
yaza doğru burdaki hatuncukları izmite davet edelim:)
ya biz varya artık telefonda konuscak vakti bile bulamıyoruz, benim eve gelir gelmez uykum geliyo, o zaten çok yoğun aynı sekilde... bu aksam iş cıkıslarımız denk gelir de gorusuruz inşallah onu aylardır gormemiş gibiyim dusun
eve geldigimde annem yemegimi hazırlamasa, dolabımda temiz utulu camasırlarım, olmasa bide napardım bilemiyorum... hem eş hem iş hem ev ohooo hiç bana gore seyler değil gibi geliyo suan
ayyy kızlar sunlarn minnoşluğuna bakarmısınızzz, masa örtümle ne kdr uyumlu dimiiiiiP
nil çok şık bnce:)ayyy kızlar sunlarn minnoşluğuna bakarmısınızzz, masa örtümle ne kdr uyumlu dimiiiiiP
süper oluurrr bencede davet edeliimmmm tatlım ben inşaat teknikeriyiiimmm bi büroda proje çizittiriyorumm ne zaman geliceksiinnn canımm sana eşlik ederim bi aksilik olmazsa
ne diyim ALLAH yardımcınız olsun.. ve sabır versin..
..........................
biz seneye nişan düşünüyoruz.. aramızda sorunlar var. kıskançlıkla ilgili. ama yyanyana olunca çözülür die düşünüyorum. erdide öyle diyor. yanyana olunca kalmaz bişeyim die. buraya gelnce 1hafta beraberken herşey çok iiyi oluyor..
erdi senye daha yeni 3 sınıfa gidiyor. bnm ondan hiç bi beklentim yok. zaten memur çocugu. babasındanda pek bişey gelmesini bekliyorum. bnm için hiç sorun değil. erdi okulu bitince öğretmen olarak atansın yeter. başkada bişey istemiyorum:) yanımda olması önemli olan..
zamanla alırız biz onla herşeyimizi:)
para biriktirdiğimi falanda bilmiyo. söylemedim.. ilerde ev almaya karar verince, annem alıp bak bukdar nakitimiz var ev almakta yardımcı olur derim..
bunları düşnüüyorum işte..
12.12.12 de yaparız belki nişanımızı
bide biliyorum öğrenci nişanlanmak için erken olucak ama şartlar bunu gerektiriyor. kardşim bn evlenmiyorum die nişanlanamıyor:)aradan çıkaayımda raht rahat nişanlansın.. bi senemiz var bakalım:)
hayırlısıysa inş olur. ama hayırlı değilse inş uzak olur bunlar bana
Günaydın kızlaaaryenı gelenımızde hosgelmıs sefaa gelmııışş
timamm bende ozaman her ay kenara 50yle 100 arası bişi atıcam ama bana soruuunnn dürtükleyiin benii nerde paralar deyiinEcemde baslıyoo bırıktırmeyee onuda ben dürtükleriim paralar nerde paralar diyee
mmm benim pastam büyüdüde işe başladıııişpastasıı oldu Allah utandırmasın balım darısıda banaaaa
Sana okadarrr kızdımkii dün gece haddi hesabıı yook yaniii!! Birde anlaşmışsınız gibi bi arkadasım daha intaar etmekten bahsetti gece nası bi psikoloji yasadıgımıı düşünn yaniiiyii ol yagmur lüütfeen iyi ol, böyle güçsüüz olmaa seni hayata bağlayan bitek sevgilin olmasın sen kendin içinvarrsınnn unutmaa bidaha böle seyler duyarsam agzından ben gelır döverım senııı emın ol! dün gecede bıraz sarstım msjlarda kusura bakma artık sen guclu ol dıyeydı
Günaydın kızlaaaryenı gelenımızde hosgelmıs sefaa gelmııışş
timamm bende ozaman her ay kenara 50yle 100 arası bişi atıcam ama bana soruuunnn dürtükleyiin benii nerde paralar deyiinEcemde baslıyoo bırıktırmeyee onuda ben dürtükleriim paralar nerde paralar diyee
mmm benim pastam büyüdüde işe başladıııişpastasıı oldu Allah utandırmasın balım darısıda banaaaa
Sana okadarrr kızdımkii dün gece haddi hesabıı yook yaniii!! Birde anlaşmışsınız gibi bi arkadasım daha intaar etmekten bahsetti gece nası bi psikoloji yasadıgımıı düşünn yaniiiyii ol yagmur lüütfeen iyi ol, böyle güçsüüz olmaa seni hayata bağlayan bitek sevgilin olmasın sen kendin içinvarrsınnn unutmaa bidaha böle seyler duyarsam agzından ben gelır döverım senııı emın ol! dün gecede bıraz sarstım msjlarda kusura bakma artık sen guclu ol dıyeydı
canım bu masa örtüsü bernardo shopta yok ben göremedim hatta beğendiğim günlük yemek takımlarıda yok yeni gelenleride ben beğenemiyorum masa örtüsü bende krem beğendim
benim annem ütülüyo dolabı dağınık bıraktığım için akşamdan yatmadan giyiceğimi hep ütülüyorum yatağım dağınık bir banyo yapmaya kitap okumaya vaktim var yemek yapamam 5 30 da çıkıyorum 7 15 te adada oluyorum düşün çok zor napcam ilerde sevdicek evi şişlide bakıyo hem ailesine hem işime yakın 5 dakkalık yerde oturuyolar ama şişlide yaşamam ben küçükyalı seviyorum malesef avrupa yakası bana kalabalık geliyor napcam ben korkuyorum avrupa yakasından
sonuçta öğrenci ve ögretmen olucak ve memur öle olsa annem hiç düşünmez bile düşün birde bizde o konu varr daha önceleri biliyorsunuz olayları yanııı...ama ben memurlugu falan coktan gectım maası biraz daha yüksek olmalı ya yetişemiyor şimdi evlennce nası yetscek annem hep dio hamile kaldgında bakamıcak size die tek bi kuru maasla benmkide diyor ooooooof kara bulutlar üzerimizde yaa benimki okumayı secmıyor ki işinden secemıyorda zaten ben bile okuyamıyorum kafası almıyor ınsanın bunca sorunun içinde(((
ama rabbim yardım etsin işleri ii olsun ne yapım ben doktora mühendise bakmadım yapcak bişi yok olan bu rabbim bizi görsün yettgnce para versn varsın okumasın ne yapayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?