'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızzımm ne bu tehtidler yaw:) yardım ederm size korkutmayın beni, bizim mağazanın özel güvenliği yok ama zaraya giderm oralarda dolanırım hiç de bişicik yapamazsn hıh
daha kahvaltı edemedm nasıl bağlıosa burası beni yataktan bile çıkamadm ne kdr tembel oldm ben yaw

emin ol canım bu açıdan düşünmedim parayı o vercek ben seçicem bu açıdan bakıyorum, yani tabi herkesin kendi görüşü benim görüşümde hiç kızım güzel güzel gerdeğe girsin bakışı olmamıştı çünkü tandıklarımın hep babaları alıyor benimde babam sen kendin öyle şeyleri takma ben halledicem hepsini dediği için o alıcak.

git mama ye gel çabuk seni kimse alamaz elimden

ne diyim ALLAH yardımcınız olsun.. ve sabır versin..

..........................
biz seneye nişan düşünüyoruz.. aramızda sorunlar var. kıskançlıkla ilgili. ama yyanyana olunca çözülür die düşünüyorum. erdide öyle diyor. yanyana olunca kalmaz bişeyim die. buraya gelnce 1hafta beraberken herşey çok iiyi oluyor..
erdi senye daha yeni 3 sınıfa gidiyor. bnm ondan hiç bi beklentim yok. zaten memur çocugu. babasındanda pek bişey gelmesini bekliyorum. bnm için hiç sorun değil. erdi okulu bitince öğretmen olarak atansın yeter. başkada bişey istemiyorum:) yanımda olması önemli olan..
zamanla alırız biz onla herşeyimizi:)
para biriktirdiğimi falanda bilmiyo. söylemedim.. ilerde ev almaya karar verince, annem alıp bak bukdar nakitimiz var ev almakta yardımcı olur derim..
bunları düşnüüyorum işte..
12.12.12 de yaparız belki nişanımızı

bide biliyorum öğrenci nişanlanmak için erken olucak ama şartlar bunu gerektiriyor. kardşim bn evlenmiyorum die nişanlanamıyor:) aradan çıkaayımda raht rahat nişanlansın.. bi senemiz var bakalım:)

hayırlısıysa inş olur. ama hayırlı değilse inş uzak olur bunlar bana

inan şu sıra ben korkuyorum ev iş evlilik temizlik yüğrümez yıpranırım die biraz düşünceliyim o yüzden çeyiz almıyorum herhalde sevgilim bile farketti soğuksun dior

ya biz varya artık telefonda konuscak vakti bile bulamıyoruz, benim eve gelir gelmez uykum geliyo, o zaten çok yoğun aynı sekilde... bu aksam iş cıkıslarımız denk gelir de gorusuruz inşallah onu aylardır gormemiş gibiyim dusun

eve geldigimde annem yemegimi hazırlamasa, dolabımda temiz utulu camasırlarım, olmasa bide napardım bilemiyorum... hem eş hem iş hem ev ohooo hiç bana gore seyler değil gibi geliyo suan

Günaydın kızlaaar yenı gelenımızde hosgelmıs sefaa gelmııışş
timamm bende ozaman her ay kenara 50yle 100 arası bişi atıcam ama bana soruuunnn dürtükleyiin benii nerde paralar deyiin Ecemde baslıyoo bırıktırmeyee onuda ben dürtükleriim paralar nerde paralar diyee

mmm benim pastam büyüdüde işe başladııı işpastasıı oldu Allah utandırmasın balım darısıda banaaaa

Sana okadarrr kızdımkii dün gece haddi hesabıı yook yaniii!! Birde anlaşmışsınız gibi bi arkadasım daha intaar etmekten bahsetti gece nası bi psikoloji yasadıgımıı düşünn yanii iyii ol yagmur lüütfeen iyi ol, böyle güçsüüz olmaa seni hayata bağlayan bitek sevgilin olmasın sen kendin içinvarrsınnn unutmaa bidaha böle seyler duyarsam agzından ben gelır döverım senııı emın ol! dün gecede bıraz sarstım msjlarda kusura bakma artık sen guclu ol dıyeydı

wuu çok güzel:)
bernando için gelicem ben gebzeye:):):)
gebze centerdeymiş:)
ne işle uğraşıosun:)
yaza doğru burdaki hatuncukları izmite davet edelim:)

süper oluurrr bencede davet edeliimmmm tatlım ben inşaat teknikeriyiiimmm bi büroda proje çizittiriyorumm ne zaman geliceksiinnn canımm sana eşlik ederim bi aksilik olmazsa

benim annem ütülüyo dolabı dağınık bıraktığım için akşamdan yatmadan giyiceğimi hep ütülüyorum yatağım dağınık bir banyo yapmaya kitap okumaya vaktim var yemek yapamam 5 30 da çıkıyorum 7 15 te adada oluyorum düşün çok zor napcam ilerde sevdicek evi şişlide bakıyo hem ailesine hem işime yakın 5 dakkalık yerde oturuyolar ama şişlide yaşamam ben küçükyalı seviyorum malesef avrupa yakası bana kalabalık geliyor napcam ben korkuyorum avrupa yakasından

ayyy kızlar sunlarn minnoşluğuna bakarmısınızzz, masa örtümle ne kdr uyumlu dimiiiiiP
Eki Görüntüle 303976 Eki Görüntüle 303974 Eki Görüntüle 303975
nil çok şık bnce:)

süper oluurrr bencede davet edeliimmmm tatlım ben inşaat teknikeriyiiimmm bi büroda proje çizittiriyorumm ne zaman geliceksiinnn canımm sana eşlik ederim bi aksilik olmazsa

şubata kadar gelmem lazım:) biraz para biriktirim haberleşiriz:) iyi olur bnm içinde hani fikir alışverişi:)

sonuçta öğrenci ve ögretmen olucak ve memur öle olsa annem hiç düşünmez bile düşün birde bizde o konu varr daha önceleri biliyorsunuz olayları yanııı...ama ben memurlugu falan coktan gectım maası biraz daha yüksek olmalı ya yetişemiyor şimdi evlennce nası yetscek annem hep dio hamile kaldgında bakamıcak size die tek bi kuru maasla benmkide diyor ooooooof kara bulutlar üzerimizde yaa benimki okumayı secmıyor ki işinden secemıyorda zaten ben bile okuyamıyorum kafası almıyor ınsanın bunca sorunun içinde (((
ama rabbim yardım etsin işleri ii olsun ne yapım ben doktora mühendise bakmadım yapcak bişi yok olan bu rabbim bizi görsün yettgnce para versn varsın okumasın ne yapayım (

minnağım oke birimizi dürtelim ben sana naptın paracıkları die sorarım aklıma geldikçe sende bana sor emi

kızlaar hepinizii öperimmm benim biraz çalışmak gerek kendinize cici bakıınnn görüşürüüüzz

nazım nasıl yapcaz bi çıkar yol bulamadım yaa halaa o çok kötü durumda neyse bunları yine bir ara yüzyüze konuşalım yaa uff(((
evet saydrdın msjda ama k.bakmadım dün kendmde deıldım bugun okudum bidaha nebilim ö.deil cnm yasadıklarımın yanında benm ıcın yazdn ole sen zaten(

canım bu masa örtüsü bernardo shopta yok ben göremedim hatta beğendiğim günlük yemek takımlarıda yok yeni gelenleride ben beğenemiyorum masa örtüsü bende krem beğendim

cnm artk bulunamayabilir bunlar mağazalarda ellernde 1-2 adet kalmıs peçeteleri başka mağazalardan toplucaklar o derece yani:)
senin yemek takımı da bu 2012 de üretimden kalkabilir adam sölemişti ya yenileri üretilio die, ondan yani sitede bulunmaması çok normal, benmkide yok, en fazla 3-5 ay daha standlarda görürüz sonra kalmaz baya oldu çünkü en az 1-2 yıllık takım bunlar

mmm benim pastam büyüdüde işe başladııı işpastasıı oldu Allah utandırmasın balım darısıda banaaaa

ivitt yerim seni ama pastaaammm tabiki de daırısı sana olcak merak etmeee

benimde yol fena sorun evim suan ki evimden 2-3 durak daha ilerde, bu da sabah daha da erken cıkmak demek bilemiyorum yani uykusuzluk yuzundn pertim zaten, benden ev hanımı olmazmıs anlamıs bulnuyorum Allah yardım etsin, ev esyalarının ceyizcilerin önünden gecmek bile istemiyorum su ara, umarım hevesim geri gelir :44:

canım bnm üzme kendini bn dua edicem sana söz.. sen sadece erkek arkadaşına güvenmesini bil(seviyosan)
bnm babamla annem inşaat evde yaşamışlar. yazın penceresizmi düşün artık.
zamnla herşey olur diye düşünüyorum.
"ben doktora mühendise bakmadım " bunude deme bnce. kader kısmet işi.. bn erdiyi gördüğümde üni okuduğunu bile bilmiyodum. daha sonra öğrendim.. resim öğretmnliği.. kadrosu çok az olan bi bölüm. öğretmen olmazsa gidip başka bi yerde çalışır. rısk gelir ya bi yerden.. ALLAH o rıskı gönderir.. 4 4 lük bi hayat olmazda azcık eksik olsur neblm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…