'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım hiçbirşey için hiçkimse için yaşama son vermeye değmez belki geçinemem die böyle düşünüyorsun ama yaşam herşeye değer şükretmeliyiz sağlımız sıhatimiz yerinde die insan tek göz odada bile mutlu mesut olmalı cidden samanlık seyran lafına inanıyorum kayıtsız şartsız bence aşılmcıak şey değil kanser değilsiniz verem değilsiniz neden canına kıyasın kim değiyo hangi maddi manevi şey değer senin benim durumumda olmayan insanlar var

arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama ben çok sinirleniyorum insanının yaşama son verme işine bazen herkesemi oluyor bilemicem ama karamsarlık bir bulut maddi şeylerle bir bulut başına geliyorsa ve sen yıkılıyorsan affı yoktur bunun aşılmıcak sıkıntı yoktur

sana ismini anarak dua edicem umarım kara bulutlarını kovarsın çünkü aşılmıcak dert değil bence

insanoğlu düşünceden ibarettir gerisi et ve kemikten gül ekersen gülistan olur diken ekersen dikenlik

ay bizim adetlerimizde öyle:)
hem kızı verdik. bide yatak odasınımı vercez die:)

Bencede çok saçmaaa. Benim ki de bana diyorki bak ilerde kızımız falan olursa hayatta yatak odasını ben almam diye. Ben de diyorum adettendir diye :))

en iyisi yatak odasını kendi paranızla birlkte alın kızlar biz öle yapıcaz
bizde ifadeler çıkıo cnm geçici bi sorun olabilir, düzelir mrk etme

Aynen bizde kendimiz alıcaz allah nasip ederse... 100 msjı doldurmadığım için olabilir diye düşünüyorum bende :)

bilmiyorum alsammı almasammı bilmiyorum kartla alır 50 50 öderim ama hiç alasım gelmiyor şu günlerde canım ama sevgilicikle gezerken belkim alırız şehırfırsatı indirimini alayım o zaman varsa ay bilemedim şimdik ama evdede yer yok sevgilimle bakıp karar vereyim

canlarım tşk.ederim ilk başta berfin lafım sana deıl mühendise bakmadım derken hani annemede dedım bu lafı ben memur die yada kuyumcu die bakmadım gönül kondu meslegi o çıktı yanı yapcak bişi yok annem hep memur olaydı ii gecnirdin o smdi işte cıkarsalar hamile oldgnda ne yapıcan diyor haklı da kadın ama ne yapayım kader((
gizemcim bende söleyenlere karsıydım ama işte ÇARESİZ KALMAK COKK ZORMUS YAA YOL YOK CIKAR YOL BULAMIYORUZZ Kİİ

minnağım oke birimizi dürtelim ben sana naptın paracıkları die sorarım aklıma geldikçe sende bana sor emi

timam giziiim bu işi başarıııcaaz

kusura bakma valla cunku cok kızdım bole seyler duydugum ıcın evet hepsı senın ıcındıı.. sen once bı kendıne guven ve sevgılıne guven cozum araayın beraber sız cozum yerıne sorun uretıyosunuz canım bole yıpranıyosunuz..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn bebegııııımmmmmmmm amiiiinnn subattan sona dualarınızı beklıyoruuuummmmmm yada sımdıden edin güzel kalplileriiimmm beniim

canım ama her yol cıkmaz da kalıyoruz çıkamıyoruz kii bak birgün yüzyüze konusalım bulustugumuza görr inş.hep birlikte bi yol buluruz ki(

canım bilmiyorum kimse isteyerek mühendise doktora bakmıyor gönül sevmezse mühendiste doktorda boş yani insana bakılmalı benim sevdiceğim mühendis gurur duyuyorum onla o 5 yılı onla okumuş öğrenmiş gibiyim herşeyi öğretici canla başla hemde ama birşey sölimmi mühendis değil başka birşey olsaydı bile severdim onu o bazen diyor sen mühendis olaydın olurmuydu giz dio şakasını çünkü herbişiyde onu geçiyorum ama o daha zekidir ama ben ona mühendis die oda ailem varlıklı yada varlıksız kariyerim güzel die bana bakmadı ikimizde hangi bölüm okuduğmuzu bilmeden ilk görüşte aşık olduk yazgım beni ilk erkek arkadaşım olan sevdiceğimle vurdu mahfetti ama çok mutluyum

o yüzden o doktorlar mühendisler mimarlar değil mutluktur önemli olan sevgidir bülbülü altın kafese koy yine vatan der canım iyi şeyleri düşün iyi şeyler çek benmi polyanayım ama ben hiçbirşey düşünmedim kalpten seven katlanır mutluluğuda yaşar emin ol allah yüzüne güler ama sen allahın verdiği canı almaya kıyar onun hikmetine bu düşünceleri düşünüp ihanet edersen allah acımaz canım affı olmaz

öle tabi eger arkadasım bunu duysaydı intiharı düşündüğümü varya hic affetmezdi beni eminim ((
ama neyse o konuyu kapatalım bize çözüm yolu arıyalım hepimiz inş.buluruz gizemim..

kızlar doktrlardan uzak durun zaten benm önceki erkek arkdaşlarmdan 2 tanesi doktordu, biri gerçekten çok sıyırık bişidi allam ben onla nasıl birlkte olmusum diorm,
diğeri de morga sokmaya çalışmıstı otopsi yaptırmaya çalıştı bide benm için çok iyi bi deneyim olurmus mantığa bakarmısınız:))
zaten onlardan evin erkeği fln olmaz hep yarı alkolikler:s
insan olsn diorm herseyden önce, atakanda mühendis ama işini yapmıo, çokçok paralar kazanmıo hatta su an öle birikimde yapamıo kendi başına yasıo aldığı anca kirasına aidatına harcamalarına gidio ama ilerde birleşirsek bende başarırız diorm sabrediorm sadece, şartlarımınız daha iyi olmasını bekliorm, napim onu çok seviorm, paranın pulun aramıza girmesine izin vermicem elmden geldiğince, eğer bu benm elimdeyse..

Son düzenleme:
ay bizim adetlerimizde öyle:)
hem kızı verdik. bide yatak odasınımı vercez die:)

en iyisi yatak odasını kendi paranızla birlkte alın kızlar biz öle yapıcaz
bizde ifadeler çıkıo cnm geçici bi sorun olabilir, düzelir mrk etme

Ben senelerdir uğraşıyorum kızlar sakın ümidinizi kaybetmeyin bence... 8 Senedir birlikteyiz o şuan alışveriş merkezinde vodafone da çalışıyor. Çok ta para almıyor. Kazandığımız paraların yarısından çoğu ailelerimizin borçlarını kapatmak için gidiyor. Ama biz hala sabırla bekliyoruz. Umarım herkes muradına erer.. Şükretmek lazım...

ben gecen yagmurada soledım,zengın bırıyle evlensen bıle bole seylerın garantısı yokkı.. Belki iflas edıceksınız. Senın kaderınde varsa bu yoklugu cekmek ısterse trılyonerle evlen gene cekıceksın bunu. Allah kımseye manevıyat fakirliği vermesin. Maddiyatı aşmak kolay, he denedın basaramadın düze cıkmayı ozaman azla kanaatı ogrenıceksın yapcak bişi yook. Bu cuma vaktii minnagınız derkiii Allah hepimize, ailelerime, sevdiceklerimize hayırlı günler görmeyi nasip etsin. Sağlıklı huzurlu mutlu vede aşklıı

canım aynen ya bende o bana hep şansız olduğunu söler bende umrumda değilim diyorum o bende çokta azda alsa umursayan biri değilim yeterki mutlu olalım benim annecikte hep benim gibi biriktirmiş evlenirken babam işte iyi yerlerdeymiş ama kıyıda parası yokmuş annemin babasınının evinde kira vererek senelerce yaşadık şu andada yaşıyoruz annem babamı ikna etti birikim yaptılar kardeşlimle bana ve kendilerine ev aldılar ötesi varmı el ele verdiler aştılar herşeyi babamın birşeyi yoktu birikim yapamıyordu annemde hep önüne kredi borçları yığdı ödettirdi ev aldılar şans bu işler

benimde eğer annem hep der sen ilerde evlenirsen herkes sana gıptayla baksın benim kızım kendi yapsın herşeyini hiç kimseden birşey bekleme kendin yap bana milletten laf getirme birşey isteme karşı taraftan der sen gerekirse çıkarcaksın paranı alcaksın benim kızım yetiştirdiğim kız budur böyle olmalı der duygulandırır ki babamın ailesi şok olmuş annemin bu davranışını görünce çok çok şaşırmışlar el üstünde tutuyolar annemi hep çok farklı bir ilişki

canım inşallah herbişeyimizi kendimiz yapcaz destek vermek isteyen ailemizden verir gerisi kendimize mutlu olcağmıza inanıyorum

yagmurcum para konularına iç takılma

Allah'ın işi varken yok

yokken var olur...

sağlıktan gerisi yalan... sağlıklı olun geri kalanı zaten kolay, güç kuvvet versin Allah calısır yaparsınız, destek olmanız onemli birbirinize

Aynen sana katılıyorum, Allaha çok şükür ki ikimizde sağlıklıyız çalışır yaparız diyorum bende. Gördüğüm kadarıyla daha 2 sene olmuş birlikteliğiniz, bu kadar çabuk ümitsizliğe kapılma bak bana :))))

kızlar çok para adamı yokdan çıkarır, en büyük örnek size anlattm babam..
naptı hiç sıkıntımız yoktu gayet güzel geçinirdik annemle babama imrenerek bakarlardı, evlilikleri parmakla gösterilirdi, noldu annemi aldattı boşandılar, annem her zman der ki adamın 2 tabağı varsa birini kırıcaksn, sizi bilmiorm ama ben her gün atakana hiç zengin olma umarm çok çok paralarn hiç olmaz olamaz die dua ediorm, askım bu nasıl dua böle dio:) ama öle, kimseye muhtaç olmayalm bana yeter

Son düzenleme:

Evet Yagmurların 2 sene kadar olmuş ilişkileri elbette bı cıkar yol buluncak umutsuzluga kapılmamak lazım dimi tatlişiiimmm

pastaaam ne goruyorum tickerındaaa

1.5 seneden az kalmış :123:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suanda cılgınca dans edebılırım pastaaaaaaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…