ben geldim
gecen haftalara göre %10 daha iyiyim en azından günde 3 kere 10 dk.da olsa konusmaya basladık daha dgrusu dün ümidimi yitmiştim ama Nazlı da şaşırcaktır geldigime konusmalarım hiç iyi değildi biliyorum itiraf etmeliyim ki çok güçsüz kaldım ve intihar ı düşündüm dün aksam
ama bugün SEVGİLİMLE bir kere konustuk evet cok soguk konusuyoruz isimle hitap ve soğuk ama buna da şükür dedim Allah ım inş.ona bol kazanc verir daha doğrusu yetebilcek kadar cogunu istemiyoruz ama ne olur bize dua edın bugün cuma hayırlısı olsun rabbim bizi ayırmaz inş.
aranıza tekrar katılıyorum hiç gitmedim ama çok çok kötüydün bugün bi gıdım da olsun ilerledik daha da iyi olcaz inş. istiyoruz ama paranın gözü kör olsun bizi bu duruma getrdi umudu hiç kalmamış aşkımın ama ben yerine getircem inş.ama o gücü kendimde bulamıyorum çok yıprandım çook bu arada NİL im i üzdüm galiba tekrar k.bakma cnm artık inş.yardımlarınızla ben askımı ii edicem ilişkimzi oda bana iyi olcak sanırım inş.o kadar hayalimiz ne olur suya düşmesin boşa gitmesin emeğimiz YARABBİM
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM Kİ BEN NE SİZDEN AYRILMAK İSTİYORUM NE DE İLİŞKİMDEN ALIŞTIK Kİ BANA GÜÇ LAZIM ÇOK GÜÇSÜZÜM BEN
ay bizim adetlerimizde öyle:)
hem kızı verdik. bide yatak odasınımı vercez die:)
en iyisi yatak odasını kendi paranızla birlkte alın kızlar biz öle yapıcaz
bizde ifadeler çıkıo cnm geçici bi sorun olabilir, düzelir mrk etme
cnm artk bulunamayabilir bunlar mağazalarda ellernde 1-2 adet kalmıs peçeteleri başka mağazalardan toplucaklar o derece yani:)
senin yemek takımı da bu 2012 de üretimden kalkabilir adam sölemişti ya yenileri üretilio die, ondan yani sitede bulunmaması çok normal, benmkide yok, en fazla 3-5 ay daha standlarda görürüz sonra kalmaz baya oldu çünkü en az 1-2 yıllık takım bunlar
canım bnm üzme kendini bn dua edicem sana söz.. sen sadece erkek arkadaşına güvenmesini bil(seviyosan)
bnm babamla annem inşaat evde yaşamışlar. yazın penceresizmi düşün artık.
zamnla herşey olur diye düşünüyorum.
"ben doktora mühendise bakmadım " bunude deme bnce. kader kısmet işi.. bn erdiyi gördüğümde üni okuduğunu bile bilmiyodum. daha sonra öğrendim.. resim öğretmnliği.. kadrosu çok az olan bi bölüm. öğretmen olmazsa gidip başka bi yerde çalışır. rısk gelir ya bi yerden.. ALLAH o rıskı gönderir.. 4 4 lük bi hayat olmazda azcık eksik olsur neblm
canım hiçbirşey için hiçkimse için yaşama son vermeye değmez belki geçinemem die böyle düşünüyorsun ama yaşam herşeye değer şükretmeliyiz sağlımız sıhatimiz yerinde die insan tek göz odada bile mutlu mesut olmalı cidden samanlık seyran lafına inanıyorum kayıtsız şartsız bence aşılmcıak şey değil kanser değilsiniz verem değilsiniz neden canına kıyasın kim değiyo hangi maddi manevi şey değer senin benim durumumda olmayan insanlar var
arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama ben çok sinirleniyorum insanının yaşama son verme işine bazen herkesemi oluyor bilemicem ama karamsarlık bir bulut maddi şeylerle bir bulut başına geliyorsa ve sen yıkılıyorsan affı yoktur bunun aşılmıcak sıkıntı yoktur
sana ismini anarak dua edicem umarım kara bulutlarını kovarsın çünkü aşılmıcak dert değil bence
insanoğlu düşünceden ibarettir gerisi et ve kemikten gül ekersen gülistan olur diken ekersen dikenlik
minnağım oke birimizi dürtelim ben sana naptın paracıkları die sorarım aklıma geldikçe sende bana sor emi
nazım nasıl yapcaz bi çıkar yol bulamadım yaa halaa o çok kötü durumda neyse bunları yine bir ara yüzyüze konuşalım yaa uff(((
evet saydrdın msjda ama k.bakmadım dün kendmde deıldım bugun okudum bidaha nebilim ö.deil cnm yasadıklarımın yanında benm ıcın yazdn ole sen zaten(
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn bebegııııımmmmmmmm amiiiinnn subattan sona dualarınızı beklıyoruuuummmmmmivittyerim seni ama pastaaammm tabiki de daırısı sana olcak merak etmeee
benimde yol fena sorun evim suan ki evimden 2-3 durak daha ilerde, bu da sabah daha da erken cıkmak demek bilemiyorum yani uykusuzluk yuzundn pertim zaten, benden ev hanımı olmazmıs anlamıs bulnuyorumAllah yardım etsin, ev esyalarının ceyizcilerin önünden gecmek bile istemiyorum su ara, umarım hevesim geri gelir :44:
timam giziiim bu işi başarıııcaaz
kusura bakma valla cunku cok kızdım bole seyler duydugum ıcın evet hepsı senın ıcındıı.. sen once bı kendıne guven ve sevgılıne guven cozum araayın beraber sız cozum yerıne sorun uretıyosunuz canım bole yıpranıyosunuz..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn bebegııııımmmmmmmm amiiiinnn subattan sona dualarınızı beklıyoruuuummmmmmyada sımdıden edin güzel kalplileriiimmm beniim
canlarım tşk.ederim ilk başta berfin lafım sana deıl mühendise bakmadım derken hani annemede dedım bu lafı ben memur die yada kuyumcu die bakmadım gönül kondu meslegi o çıktı yanı yapcak bişi yok annem hep memur olaydı ii gecnirdin o smdi işte cıkarsalar hamile oldgnda ne yapıcan diyor haklı da kadın ama ne yapayım kader((
gizemcim bende söleyenlere karsıydım ama işte ÇARESİZ KALMAK COKK ZORMUS YAA YOL YOK CIKAR YOL BULAMIYORUZZ Kİİ
canım bilmiyorum kimse isteyerek mühendise doktora bakmıyor gönül sevmezse mühendiste doktorda boş yani insana bakılmalı benim sevdiceğim mühendis gurur duyuyorum onla o 5 yılı onla okumuş öğrenmiş gibiyim herşeyi öğretici canla başla hemde ama birşey sölimmi mühendis değil başka birşey olsaydı bile severdim onu o bazen diyor sen mühendis olaydın olurmuydu giz dio şakasını çünkü herbişiyde onu geçiyorum ama o daha zekidir ama ben ona mühendis die oda ailem varlıklı yada varlıksız kariyerim güzel die bana bakmadı ikimizde hangi bölüm okuduğmuzu bilmeden ilk görüşte aşık olduk yazgım beni ilk erkek arkadaşım olan sevdiceğimle vurdu mahfetti ama çok mutluyum
o yüzden o doktorlar mühendisler mimarlar değil mutluktur önemli olan sevgidir bülbülü altın kafese koy yine vatan der canım iyi şeyleri düşün iyi şeyler çek benmi polyanayım ama ben hiçbirşey düşünmedim kalpten seven katlanır mutluluğuda yaşar emin ol allah yüzüne güler ama sen allahın verdiği canı almaya kıyar onun hikmetine bu düşünceleri düşünüp ihanet edersen allah acımaz canım affı olmaz
ay bizim adetlerimizde öyle:)
hem kızı verdik. bide yatak odasınımı vercez die:)
en iyisi yatak odasını kendi paranızla birlkte alın kızlar biz öle yapıcaz
bizde ifadeler çıkıo cnm geçici bi sorun olabilir, düzelir mrk etme
kızlar doktrlardan uzak durun zaten benm önceki erkek arkdaşlarmdan 2 tanesi doktordu, biri gerçekten çok sıyırık bişidi allam ben onla nasıl birlkte olmusum diorm,
diğeri de morga sokmaya çalışmıstı otopsi yaptırmaya çalıştı bide benm için çok iyi bi deneyim olurmus mantığa bakarmısınız:))
zaten onlardan evin erkeği fln olmaz hep yarı alkolikler:s
insan olsn diorm herseyden önce, atakanda mühendis ama işini yapmıo, çokçok paralar kazanmıo hatta su an öle birikimde yapamıo kendi başına yasıo aldığı anca kirasına aidatına harcamalarına gidio ama ilerde birleşirsek bende başarırız diorm sabrediorm sadece, şartlarımınız daha iyi olmasını bekliorm, napim onu çok seviorm, paranın pulun aramıza girmesine izin vermicem elmden geldiğince, eğer bu benm elimdeyse..
kızlar doktrlardan uzak durun zaten benm önceki erkek arkdaşlarmdan 2 tanesi doktordu, biri gerçekten çok sıyırık bişidi allam ben onla nasıl birlkte olmusum diorm,
diğeri de morga sokmaya çalışmıstı otopsi yaptırmaya çalıştı bide benm için çok iyi bi deneyim olurmus mantığa bakarmısınız:))
zaten onlardan evin erkeği fln olmaz hep yarı alkolikler:s
insan olsn diorm herseyden önce, atakanda mühendis ama işini yapmıo, çokçok paralar kazanmıo hatta su an öle birikimde yapamıo kendi başına yasıo aldığı anca kirasına aidatına harcamalarına gidio ama ilerde birleşirsek bende başarırız diorm sabrediorm sadece, şartlarımınız daha iyi olmasını bekliorm, napim onu çok seviorm, paranın pulun aramıza girmesine izin vermicem elmden geldiğince, eğer bu benm elimdeyse..
ben gecen yagmurada soledım,zengın bırıyle evlensen bıle bole seylerın garantısı yokkı.. Belki iflas edıceksınız. Senın kaderınde varsa bu yoklugu cekmek ısterse trılyonerle evlen gene cekıceksın bunu. Allah kımseye manevıyat fakirliği vermesin. Maddiyatı aşmak kolay, he denedın basaramadın düze cıkmayı ozaman azla kanaatı ogrenıceksın yapcak bişi yook. Bu cuma vaktii minnagınız derkiii Allah hepimize, ailelerime, sevdiceklerimize hayırlı günler görmeyi nasip etsin. Sağlıklı huzurlu mutlu vede aşklıı
Aynen sana katılıyorum, Allaha çok şükür ki ikimizde sağlıklıyız çalışır yaparız diyorum bende. Gördüğüm kadarıyla daha 2 sene olmuş birlikteliğiniz, bu kadar çabuk ümitsizliğe kapılma bak bana :))))
pastaaam ne goruyorum tickerındaaa
1.5 seneden az kalmış :123:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suanda cılgınca dans edebılırım pastaaaaaaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?