'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ailenizin borçları bitince birikim yaparsınız inşallah iyi şeyler olur herkes mutlu olsun canım benim

aynen canım sevdiceğimde nilim o gösterişten zengnlkten nefret eder elinde 5 lira varsa 2 sini birine verir öyle bir çocuk farklı mala mülke özenmez şuralarda oturalım demez durumuda iyidir ama ilginçki ne belli eder ne vurdumduymaz davranır

canım bizimkiler sorumluluk sahibi ellerine para geçsede değişmezler sen nasılsan atakanda öyle inanıyorum sen kendinden farklı birini sevemezdin çünkü canım

ya tabiki bende birsey demiyorum adetimiz böyle ama bana sacma geliyor iste tabiki de babamla gidip secmem yatak odami

bendee bendee

uykumu açtı tickerın pastamm

sevgiliciğe biz 1325 gündür bekliyooruz 1 bucuk senecik nekiiii diiciim şimmdiii onunda acılsın uykusu bu arada nıye saydıysam 1325 gün olmus bugun bide kaydetmişim ajandaya umarım önemli bi durum yoktur bugun varsada unuttum

1325 gün olmuş olması bile önemli bi durum pastam

yemek vakti geliyooo burnuma da kokular acıkmısım galiba

1325 gün olmuş olması bile önemli bi durum pastam

yemek vakti geliyooo burnuma da kokular acıkmısım galiba

yaa cok alakasızz bi durum yuzunden kaydettıgımı anladım pastaam cok sevdıgım bı arkadasım vardı suanda gorusmuoruz ama hala yerı bende cok cok farklıdır bugun onun dogum gunu.. görüşmeyi kesmeden önce bugun napıcamızı planlarken acaba bzıım ne kadar olcak ozaman dıye kaydetmıstım.. bıde 24.o4.2o12de 4. senemız doluyo 5e gırıcez ondada kayıt var ajdandamda "söz verdık okulda bulusucaz" dıye seneler evel soz vermıstık okulda basladı askımız ogun orda bulusalım gene lahmacun yıyelım dıyee :)))) ay bız delımıyız sevgılıcıkle anlamadım ki bende onun ajandasına bazen bole kayıtlar yapıyorum ogun alarm calınca goruyoooo oda bana yapıyo hele gecen derste caldı alarmım yerim seni Minnaam yazmışş aşk adamı kutsi gibi sevgilim var afiyeettt bal seker olsun kuşitoooommm

ya tabiki bende birsey demiyorum adetimiz böyle ama bana sacma geliyor iste tabiki de babamla gidip secmem yatak odami

ben aslında adete pek bakmıyorum açıkçası herşeyimi kendim yapcam diorum bakalım canım yani kız tarafı erkek tarafı die ayrım yok bende ailemede uymuyor ki babam dert etme beyaz eşyana varana kadar ben alcam dior bakalım inşallah güzel günler görürüz

allah bozmasın canım... biz de ilk yılımızda aynı yerde bulusup aynı kıyafetleri giymiş aynı seyleri içmiştik hoş oluyo amaaa

bizim mama saati geldi aama şimdik çok kalabalık olur azcık bekliim boşalsın öle giderim daha geleli bi hafta oldu ama hemen taktik geliştirdim heee

ayy yerım sızı yaa biz busefer bol soğanlı yeriz lahmacunu o gun kıbarlıktan sogansız yemıştıııkk artık hersey degıstııı dimiii hemen adapte oldun kusum taktıkçi pastaamm

Sizinde baya olmuş ne okuyorsun acaba merak ettim :) Bİr de yaş kaç diye merak etmiştim :)

Sizinde baya olmuş ne okuyorsun acaba merak ettim :) Bİr de yaş kaç diye merak etmiştim :)

23 yasındayım canım radyo televızyon programcılıgı okuduk sevgılıcıkle 2 senelık, okul bıttı sevgılıcımı asker ettım 15 ay bekledııım agustosun 24unde kavustum ben radyo tv bolumunde ıs yapmak ıstemıyorum sevemedım bıturlu o yuzden modelıstlık egıtımıne basladım 1 sene 2 ay önce, sımdı metodlu modelsıtlıgım bıttı bılgısayarlıya gectım gerber egıtımı alıyorum subatta bıtıcek ınsallaah sen ne iş yapıodun canım kaçırmış olabılırım arada

Yeme de yanında yat dedikleri şeyi buldum, evet evet o sensin minnağım:)
10 parmağında 10 marifet

Kızlarr hepinizzeeee hellllöööööööööööööööööö

pelinim canım özledim ki hoşgeldin helööööööö sana

minanğım marifetlidir bizede bulaşşsın inşallah kızımız yemekte kariyerde herşeyde iyi maşallah

Yeme de yanında yat dedikleri şeyi buldum, evet evet o sensin minnağım:)
10 parmağında 10 marifet

Kızlarr hepinizzeeee hellllöööööööööööööööööö

hellöööööö bebişiiiim yerim senniiiiiii hoşgeldin napposun bakalımmm?

minanğım marifetlidir bizede bulaşşsın inşallah kızımız yemekte kariyerde herşeyde iyi maşallah

hepimiz öleyiiz bebeğiim sizdende bana bulaşsın 2013 gelinleri her alanda başarılı maşallaaahhh bizeee

ayy yerım sızı yaa biz busefer bol soğanlı yeriz lahmacunu o gun kıbarlıktan sogansız yemıştıııkk artık hersey degıstııı dimiii hemen adapte oldun kusum taktıkçi pastaamm

yarasın pastammmmmm

taktiksiz olmuyo yaa balımmm heryerde her zaman lazım...
öğle yemeğinin verdiği ağırlığı ustumden atmak için bana sert bişeler lazım 3ü bi arada kesmiyo ne onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…