Ben senelerdir uğraşıyorum kızlar sakın ümidinizi kaybetmeyin bence... 8 Senedir birlikteyiz o şuan alışveriş merkezinde vodafone da çalışıyor. Çok ta para almıyor. Kazandığımız paraların yarısından çoğu ailelerimizin borçlarını kapatmak için gidiyor. Ama biz hala sabırla bekliyoruz. Umarım herkes muradına erer.. Şükretmek lazım...
kızlar çok para adamı yokdan çıkarır, en büyük örnek size anlattm babam..
naptı hiç sıkıntımız yoktu gayet güzel geçinirdik annemle babama imrenerek bakarlardı, evlilikleri parmakla gösterilirdi, noldu annemi aldattı boşandılar, annem her zman der ki adamın 2 tabağı varsa birini kırıcaksn, sizi bilmiorm ama ben her gün atakana hiç zengin olma umarm çok çok paralarn hiç olmaz olamaz die dua ediorm, askım bu nasıl dua böle dio:) ama öle, kimseye muhtaç olmayalm bana yeter
emin ol canım bu açıdan düşünmedim parayı o vercek ben seçicem bu açıdan bakıyorum, yani tabi herkesin kendi görüşü benim görüşümde hiç kızım güzel güzel gerdeğe girsin bakışı olmamıştı çünkü tandıklarımın hep babaları alıyor benimde babam sen kendin öyle şeyleri takma ben halledicem hepsini dediği için o alıcak.
git mama ye gel çabuk seni kimse alamaz elimden
böle böle oynıcaz pastamın düğünündeee
Evet Yagmurların 2 sene kadar olmuş ilişkileri elbette bı cıkar yol buluncak umutsuzluga kapılmamak lazım dimi tatlişiiimmm
Kesinlikle daha dur bakalım demi ya:))
canım ailenizin borçları bitince birikim yaparsınız inşallah iyi şeyler olur herkes mutlu olsun canım benim
Yine de çaktırmadan atıyoruz bizde kenara napalım :) İnşallah herkes mutlu olsun...
ay pastam ne zamandır bakmıyodum hee ıyıkı soledın bı heycan yapptımmm
bendee bendee
uykumu açtı tickerın pastamm
sevgiliciğe biz 1325 gündür bekliyooruz 1 bucuk senecik nekiiii diiciim şimmdiiionunda acılsın uykusu bu arada nıye saydıysam 1325 gün olmus bugun bide kaydetmişim ajandaya umarım önemli bi durum yoktur bugun varsada unuttum
1325 gün olmuş olması bile önemli bi durum pastam
yemek vakti geliyooo burnuma da kokular acıkmısım galiba
ya tabiki bende birsey demiyorum adetimiz böyle ama bana sacma geliyor istetabiki de babamla gidip secmem yatak odami
yaa cok alakasızz bi durum yuzunden kaydettıgımı anladım pastaamcok sevdıgım bı arkadasım vardı suanda gorusmuoruz ama hala yerı bende cok cok farklıdır bugun onun dogum gunu.. görüşmeyi kesmeden önce bugun napıcamızı planlarken acaba bzıım ne kadar olcak ozaman dıye kaydetmıstım.. bıde 24.o4.2o12de 4. senemız doluyo 5e gırıcez ondada kayıt var ajdandamda "söz verdık okulda bulusucaz" dıye seneler evel soz vermıstık okulda basladı askımız ogun orda bulusalım gene lahmacun yıyelım dıyee :)))) ay bız delımıyız sevgılıcıkle anlamadım ki bende onun ajandasına bazen bole kayıtlar yapıyorum ogun alarm calınca goruyoooo oda bana yapıyo hele gecen derste caldı alarmım yerim seni Minnaam yazmışş aşk adamı kutsi gibi sevgilim var afiyeettt bal seker olsun kuşitoooommm
allah bozmasın canım... biz de ilk yılımızda aynı yerde bulusup aynı kıyafetleri giymiş aynı seyleri içmiştik hoş oluyo amaaa
bizim mama saati geldi aama şimdik çok kalabalık olur azcık bekliim boşalsın öle giderim daha geleli bi hafta oldu ama hemen taktik geliştirdim heee
yaa cok alakasızz bi durum yuzunden kaydettıgımı anladım pastaamcok sevdıgım bı arkadasım vardı suanda gorusmuoruz ama hala yerı bende cok cok farklıdır bugun onun dogum gunu.. görüşmeyi kesmeden önce bugun napıcamızı planlarken acaba bzıım ne kadar olcak ozaman dıye kaydetmıstım.. bıde 24.o4.2o12de 4. senemız doluyo 5e gırıcez ondada kayıt var ajdandamda "söz verdık okulda bulusucaz" dıye seneler evel soz vermıstık okulda basladı askımız ogun orda bulusalım gene lahmacun yıyelım dıyee :)))) ay bız delımıyız sevgılıcıkle anlamadım ki bende onun ajandasına bazen bole kayıtlar yapıyorum ogun alarm calınca goruyoooo oda bana yapıyo hele gecen derste caldı alarmım yerim seni Minnaam yazmışş aşk adamı kutsi gibi sevgilim var afiyeettt bal seker olsun kuşitoooommm
Sizinde baya olmuş ne okuyorsun acaba merak ettim :) Bİr de yaş kaç diye merak etmiştim :)
23 yasındayım canım radyo televızyon programcılıgı okuduk sevgılıcıkle 2 senelık, okul bıttı sevgılıcımı asker ettım 15 ay bekledııım agustosun 24unde kavustumben radyo tv bolumunde ıs yapmak ıstemıyorum sevemedım bıturlu o yuzden modelıstlık egıtımıne basladım 1 sene 2 ay önce, sımdı metodlu modelsıtlıgım bıttı bılgısayarlıya gectım gerber egıtımı alıyorum subatta bıtıcek ınsallaah sen ne iş yapıodun canım kaçırmış olabılırım arada
pelinim canım özledim ki hoşgeldin helööööööö sana
minanğım marifetlidir bizede bulaşşsın inşallah kızımız yemekte kariyerde herşeyde iyi maşallah
Yeme de yanında yat dedikleri şeyi buldum, evet evet o sensin minnağım:)
10 parmağında 10 marifet
Kızlarr hepinizzeeee hellllöööööööööööööööööö
minanğım marifetlidir bizede bulaşşsın inşallah kızımız yemekte kariyerde herşeyde iyi maşallah
ayy yerım sızı yaa biz busefer bol soğanlı yeriz lahmacunu o gun kıbarlıktan sogansız yemıştıııkkartık hersey degıstııı dimiii hemen adapte oldun kusum taktıkçi pastaamm
yarasın pastammmmmm
taktiksiz olmuyo yaa balımmm heryerde her zaman lazım...
öğle yemeğinin verdiği ağırlığı ustumden atmak için bana sert bişeler lazım 3ü bi arada kesmiyo ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?