'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yarasın pastammmmmm

taktiksiz olmuyo yaa balımmm heryerde her zaman lazım...
öğle yemeğinin verdiği ağırlığı ustumden atmak için bana sert bişeler lazım 3ü bi arada kesmiyo ne onerirsiniz

3ü bi arada içince uyuyan bi insanım bende pastam törkiiiş kafe benı kendıme getırır hepp

Bende 23 yaşındayım canım bende gıda ihracatı yapan bir firmada satış temsilcisiyim. İşe başlayalı 1 sene oluyor. :))

Diğer burada olan arkadaşlar siz birbirinizi tanıyorsunuz galiba benim için rica etsem biraz kendinizden bahseder misiniz :) teşekkürler.

redd bull kanatlandırııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kanatlanırsam aşkıma ucarım ama diomusum

uyku acıyomu nilim yaa öleyse deniyim ben onu p.tesi gunu

3ü bi arada içince uyuyan bi insanım bende pastam törkiiiş kafe benı kendıme getırır hepp

törkiş kahve olabilirrr ama burdaki abla ayarını pek tutturamıyo gecen hafta ben mutfaga gidip yapmıstım ama bizim bölümdeki herkese yapmak zorunda kaldık sonrada mecbur arkadasımla ikimiz giriştik yaptık, burda öle bi efsane var, biri kahve yapmaa giderse illa öbürlerine de yapıyo

pelinim canım özledim ki hoşgeldin helööööööö sana
Canım bende seni özledim kiiiiiiii

hellöööööö bebişiiiim yerim senniiiiiii hoşgeldin napposun bakalımmm?
hepimiz öleyiiz bebeğiim sizdende bana bulaşsın 2013 gelinleri her alanda başarılı maşallaaahhh bizeee
Kuzum benimmm iyiyimm sen nasılsınnn? :))
kızlar ben peçete halkalarımı aldm kiii
12 tane hemdeEki Görüntüle 304105 Eki Görüntüle 304106

Nilişim güle güle kullan hayatım, her zaman ki gibi harikalar kiiii

arkadaşlar mudo exclusive cardınız varsa puanlar yeni yılda sıfırlanıyo puanlarınızı harcalayın varise msj attı mudocuk

Kuzum benimmm iyiyimm sen nasılsınnn? :))

bende iyiiimm balımmm yarın kurs vaar sabah erken kalkıcam onun bunalımına gırmek uzereyım

ahh bide bizim pastamız ne guzel yapıooduurr kahveeyii nımmmmm nımmmm sende orda elının lezzetınden efsane olursun kuşuuum

ilk gunlerde arkadasımla tesaduf eseri aynı kıyafetleri giyerek efsane oldum zaten pastammmm çok komikti

şaka gibisin bernardoyamı gittin sen canım şimdi anlatırmısın bunların hepsi normalde ne o kuponla ne kadara patlıyor ve ikincii yüzde 50 hangişsinde kullanıyorsun özet lütfen cancağzım

kızlar çok tşk ederm beğenmenize sevndm:))
toplu cvp veriorm bunu bernardodan deil markafoniden aldm markası kanca ev tek tek halkalar 8 tl, ben 6lısını 26ya aaldm:) işim yok tatil günümde bernardoya mı gitcem
turkuazcm bende 23 yaşındaym, geçen yıl mezun oldkm biyolojiden ege universitesi, 2 yıllık bir birlkteliğimiz var meşhur atakanla:)) söz nişan yapmadk henüz ama beni görüosn yani ceyiz tam gaz devam yoksa varımı yoğumu stradide bırakırm biliorm ben kendime en azından böle ulvi bi göreve gitsn dedm:)
stradivariusta çalışıorm bi senedir, biyoljiden özelde bi iş çıkmayınca burda kariyer yapıym dedm:)
kızlar dua edin yarn toplantımız var bizim capacity olayı da konusulucak çok mrk ediorm müdür ne dicek:)
sonra göremiceksiniz beni buralarda sık sık özliceksiniz hep ya yaaa:))

ben vizelere finallere çalışırken içiodum gayet cin kesiliosn cnm, bide eğer arkların evindeysek bi kanyak cinsi brendy de içiodk yurtta malum içki sokmak yasaktı, ama çok fena zihin açıodu yoksa o latince kafama nasıl girsn:))
minnaam ve pelinm saol cnm daha güzelleri de sizin olsn inşş meleklerm

ilk gunlerde arkadasımla tesaduf eseri aynı kıyafetleri giyerek efsane oldum zaten pastammmm çok komikti

hahaha yaa o piştii olayııı çok komilk oluyo cidden ben arkadaşım iremle cok yaşarım normalinde çok benzetirler bizi zaten hele pişti olduğumuzda ikizler gibi dolasıyoruz ve ayarlasak gıynemeyız yani

vayy vayy bernordayamı gidicem denmeler sen otur anca evde huh yaaa ben birgün izin alayım o vakit eminönüne gideriz balım artık senin cumartesi olmucak ağlarım ki ben toplantıda inşallah dilediğin gibi ve seni çok ama çok mutlu edicek kararlar çıkar seni seviyorum mutlu olasın emi

ben geldim ki
turkuazcım bizim subatta 2,5 biticek Allah kısmet ederse yaa ama inş.RABBİM yardım eder dualarnız için ALLAH hepinizden razı olsun ya(
bugün daha iyiyim gecen günlerde resmen ölüyordum((

bende seni çok seviorm kiiiiiii
inş bi gün gideriz de benm alıcak bişiym kalmadı eminönünde onu napcaz
gezeriz artk napalm

bende seni çok seviorm kiiiiiii
inş bi gün gideriz de benm alıcak bişiym kalmadı eminönünde onu napcaz
gezeriz artk napalm

geçen sordum naz bilemedi:)
emin önüne gidince ne tarafta kalıyor. yani ne desek orayı gösterirler.
bn hafta için gelemiceğim için:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…