yarasın pastammmmmm
taktiksiz olmuyo yaa balımmm heryerde her zaman lazım...
öğle yemeğinin verdiği ağırlığı ustumden atmak için bana sert bişeler lazım 3ü bi arada kesmiyo ne onerirsiniz
23 yasındayım canım radyo televızyon programcılıgı okuduk sevgılıcıkle 2 senelık, okul bıttı sevgılıcımı asker ettım 15 ay bekledııım agustosun 24unde kavustumben radyo tv bolumunde ıs yapmak ıstemıyorum sevemedım bıturlu o yuzden modelıstlık egıtımıne basladım 1 sene 2 ay önce, sımdı metodlu modelsıtlıgım bıttı bılgısayarlıya gectım gerber egıtımı alıyorum subatta bıtıcek ınsallaah sen ne iş yapıodun canım kaçırmış olabılırım arada
redd bull kanatlandırııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3ü bi arada içince uyuyan bi insanım bende pastamtörkiiiş kafe benı kendıme getırır hepp
Canım bende seni özledim kiiiiiiiipelinim canım özledim ki hoşgeldin helööööööö sana
Kuzum benimmm iyiyimm sen nasılsınnn? :))
hellöööööö bebişiiiim yerim senniiiiiiihoşgeldin napposun bakalımmm?
hepimiz öleyiiz bebeğiim sizdende bana bulaşsın2013 gelinleri her alanda başarılı maşallaaahhh bizeee
Bende 23 yaşındayım canım bende gıda ihracatı yapan bir firmada satış temsilcisiyim. İşe başlayalı 1 sene oluyor. :))
oohh darısıda benim başıma inş şubattan sonra bende istediğim gibi bi iş bulabilirimm
Niliim güle gülee kullan cicikleriiii
Kuzum benimmm iyiyimm sen nasılsınnn? :))
kanatlanırsam aşkıma ucarım ama diomusum
uyku acıyomu nilim yaa öleyse deniyim ben onu p.tesi gunu
törkiş kahve olabilirrr ama burdaki abla ayarını pek tutturamıyo gecen hafta ben mutfaga gidip yapmıstım ama bizim bölümdeki herkese yapmak zorunda kaldık sonrada mecburarkadasımla ikimiz giriştik yaptık, burda öle bi efsane var, biri kahve yapmaa giderse illa öbürlerine de yapıyo
bende iyiiimm balımmm yarın kurs vaar sabah erken kalkıcam onun bunalımına gırmek uzereyım
ahh bide bizim pastamız ne guzel yapıooduurr kahveeyii nımmmmm nımmmmsende orda elının lezzetınden efsane olursun kuşuuum
şaka gibisin bernardoyamı gittin sen canım şimdi anlatırmısın bunların hepsi normalde ne o kuponla ne kadara patlıyor ve ikincii yüzde 50 hangişsinde kullanıyorsun özet lütfen cancağzım
ilk gunlerde arkadasımla tesaduf eseri aynı kıyafetleri giyerek efsane oldum zaten pastammmmçok komikti
kızlar çok tşk ederm beğenmenize sevndm:))
toplu cvp veriorm bunu bernardodan deil markafoniden aldm markası kanca ev tek tek halkalar 8 tl, ben 6lısını 26ya aaldm:) işim yok tatil günümde bernardoya mı gitcem
turkuazcm bende 23 yaşındaym, geçen yıl mezun oldkm biyolojiden ege universitesi, 2 yıllık bir birlkteliğimiz var meşhur atakanla:)) söz nişan yapmadk henüz ama beni görüosn yani ceyiz tam gaz devam yoksa varımı yoğumu stradide bırakırm biliorm ben kendime en azından böle ulvi bi göreve gitsn dedm:)
stradivariusta çalışıorm bi senedir, biyoljiden özelde bi iş çıkmayınca burda kariyer yapıym dedm:)
kızlar dua edin yarn toplantımız var bizim capacity olayı da konusulucak çok mrk ediorm müdür ne dicek:)
sonra göremiceksiniz beni buralarda sık sık özliceksiniz hep ya yaaa:))
vayy vayy bernordayamı gidicem denmeler sen otur anca evde huh yaaa ben birgün izin alayım o vakit eminönüne gideriz balım artık senin cumartesi olmucak ağlarım ki ben toplantıda inşallah dilediğin gibi ve seni çok ama çok mutlu edicek kararlar çıkar seni seviyorum mutlu olasın emi
bende seni çok seviorm kiiiiiii
inş bi gün gideriz de benm alıcak bişiym kalmadı eminönünde onu napcaz
gezeriz artk napalm
vallahi inadına yapmıormmmmm:) kızmaaaahayırlı olsun nil.d begendim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?