kızlar çok tşk ederm beğenmenize sevndm:))
toplu cvp veriorm bunu bernardodan deil markafoniden aldm markası kanca ev tek tek halkalar 8 tl, ben 6lısını 26ya aaldm:) işim yok tatil günümde bernardoya mı gitcem
turkuazcm bende 23 yaşındaym, geçen yıl mezun oldkm biyolojiden ege universitesi, 2 yıllık bir birlkteliğimiz var meşhur atakanla:)) söz nişan yapmadk henüz ama beni görüosn yani ceyiz tam gaz devam yoksa varımı yoğumu stradide bırakırm biliorm ben kendime en azından böle ulvi bi göreve gitsn dedm:)
stradivariusta çalışıorm bi senedir, biyoljiden özelde bi iş çıkmayınca burda kariyer yapıym dedm:)
kızlar dua edin yarn toplantımız var bizim capacity olayı da konusulucak çok mrk ediorm müdür ne dicek:)
sonra göremiceksiniz beni buralarda sık sık özliceksiniz hep ya yaaa:))
benm bildiğim h.sonu kapalı oluo ama eminönü yani duyumlarım bu doğrultuda, hiç gitmedm bende bilmiorm ki:Sgeçen sordum naz bilemedi:)
emin önüne gidince ne tarafta kalıyor. yani ne desek orayı gösterirler.
bn hafta için gelemiceğim için:S
ben geldim ki
turkuazcım bizim subatta 2,5 biticek Allah kısmet ederse yaa ama inş.RABBİM yardım eder dualarnız için ALLAH hepinizden razı olsun ya(
bugün daha iyiyim gecen günlerde resmen ölüyordum((
vallahi inadına yapmıormmmmm:) kızmaaaa
saol cnm
benm bildiğim h.sonu kapalı oluo ama eminönü yani duyumlarım bu doğrultuda, hiç gitmedm bende bilmiorm ki:S
evlenirken gitcem ben oraya jubile yapcam
hahaha yaa o piştii olayııı çok komilk oluyo cidden ben arkadaşım iremle cok yaşarım normalinde çok benzetirler bizi zaten hele pişti olduğumuzda ikizler gibi dolasıyoruz ve ayarlasak gıynemeyız yani
benm bildiğim h.sonu kapalı oluo ama eminönü yani duyumlarım bu doğrultuda, hiç gitmedm bende bilmiorm ki:S
evlenirken gitcem ben oraya jubile yapcam
Canım teşekkürler cevabın için. Bizde de daha söz nişan ya gerçi benim çeyiz hazırlığımda yok altın alıp kenara koyuyorum işte. Siz nerede tanıştınız? Atakan ne iş yapıyor?
İyi ol canım iyi ol elbet hal olur canını sıkma tam olarak neler yaşandığını bilmiyorum ama birbirinize destek olmanız lazım. Eğer onun maddi durumu ile ilgilyse sein ona moral vermen lazım destek olman lazım o inan daha çok üzülüyodur bu duruma erkekler bunu daha çok problem ediyor çünkü.
ayy cnm bende istiorm bi yandan bi yandn da dediğin gibi biraz uzakta kalıo, beylkdüzüne subat ortasında marmara park avmde mağazamız açılıo belki oraya isterm transferimi, o zman da turkuazcıma yakın olurmNil'iiimmmm dualarım senınle olucaaakk bakırkoye gelmenı kendım ıcınde cok ıstıyorum ya dıbımde olucaksınkaryerın ıcınde ıyı olucaak ama eve uzak olucaaak orası kotu
saol tatlmmmmbiz tip olarak pek benzemeyiz o tam esmerdir saclar gozler ten, ben kumralım
siyahla beyaz gibiyiz yanyana o yuzden aynı kıyafetleri giydigimiz hemen farkedilmedi, sonradan farkettiler ama hala soluyolar yani
nilcim hayırlı olsun cicilerin...
nilim yaaa bunlar şahaneeeeee
artık en özel misafitlerine servis hazırlarsın bunlarla (mesela biz:):)
kızlar bu arada 26 aralık görev başına gidiyoruz maalesef
maalesef çünkü hiçbirimizin kalacak yeri yok, biletimi de ayırttım.
sizi görmeden gitmek istemiyorum ama
biz internette tanıstk cnm 2 yıl önce, öle arklık siteleri fln deildi gayet bi geyik sitesiydi:)
o da izmirde okumus 9 eylülde maden mühendislği, aynı kampüste aynı cafelere takılmısız ama hiç görmemişiz birbirimizi zaten benm onu görüp beğenme ihtimalim yok uzun saçlıymıs:))
nese o mezun olduktan sonra nette tanışmıs oldk, sonra bende mezun oldm istdaym işte,o da benm gibi kendi işini yapmıo o da yabancı bi firmada satın alma departmanında, ailesi burgazda oturuo o çorluda tek yaşıo ilerde benm de çorluya gelmemi istio bakalm kısmet işimi ayarlarsam oraya da bizim markalar gider belki neden olmasn:)) o zamn tüm bu süreçler daha da hızlanır,
2013te evlenmek istiorz ama direk kendi evimiz olsn istiorz belki o zmana kdr bi çok seyi halledersek esyalrn alınması ödenmesi gibi direk kredi çekip evimize yerleşiriz bizde, herseyimiz tam olmadan evlenmeyelm dedik. bakalm artk neler beklio bizi:))
ayy cnm bende istiorm bi yandan bi yandn da dediğin gibi biraz uzakta kalıo, beylkdüzüne subat ortasında marmara park avmde mağazamız açılıo belki oraya isterm transferimi, o zman da turkuazcıma yakın olurm
saol tatlmmmm
saol bebeim ne demek her zman başımın üstünde yerniz var:))
o zman 26 aralıktan önce kesnlkle bi görüşme yapalm kızla toplucaa, artk tam tarih ne zmn olur neresi olur bilmiorm ama olsn artk kaç aydır görmüorz birbirimizi, en olmadı ben seni görürrüm gitmeden orkidem
kalıcak yer yoksa napıcaksn peki kuzu, en azından öğretmenler için bi yer ayarlamaları gerekmezmi?
bende seni çok seviorm kiiiiiii
inş bi gün gideriz de benm alıcak bişiym kalmadı eminönünde onu napcaz
gezeriz artk napalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?