'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım teşekkürler cevabın için. Bizde de daha söz nişan ya gerçi benim çeyiz hazırlığımda yok altın alıp kenara koyuyorum işte. Siz nerede tanıştınız? Atakan ne iş yapıyor?

ben geldim ki
turkuazcım bizim subatta 2,5 biticek Allah kısmet ederse yaa ama inş.RABBİM yardım eder dualarnız için ALLAH hepinizden razı olsun ya(
bugün daha iyiyim gecen günlerde resmen ölüyordum((

İyi ol canım iyi ol elbet hal olur canını sıkma tam olarak neler yaşandığını bilmiyorum ama birbirinize destek olmanız lazım. Eğer onun maddi durumu ile ilgilyse sein ona moral vermen lazım destek olman lazım o inan daha çok üzülüyodur bu duruma erkekler bunu daha çok problem ediyor çünkü.

Nil'iiimmmm dualarım senınle olucaaakk bakırkoye gelmenı kendım ıcınde cok ıstıyorum ya dıbımde olucaksın karyerın ıcınde ıyı olucaak ama eve uzak olucaaak orası kotu

kapalıçarsı ve çeyizci yerleri yani mahmutpaşa kapalı oluyorr pazar günüü die biliyorum ben...
ben en son mahmutpaşa yaa 29 ekimde gitmiştim gezmeye bölee herbişeye baktım kii yatak örtüleri tüller masa örtülerii çamaşırlar ws.ws...

hahaha yaa o piştii olayııı çok komilk oluyo cidden ben arkadaşım iremle cok yaşarım normalinde çok benzetirler bizi zaten hele pişti olduğumuzda ikizler gibi dolasıyoruz ve ayarlasak gıynemeyız yani

biz tip olarak pek benzemeyiz o tam esmerdir saclar gozler ten, ben kumralım

siyahla beyaz gibiyiz yanyana o yuzden aynı kıyafetleri giydigimiz hemen farkedilmedi, sonradan farkettiler ama hala soluyolar yani

nilcim hayırlı olsun cicilerin...

benm bildiğim h.sonu kapalı oluo ama eminönü yani duyumlarım bu doğrultuda, hiç gitmedm bende bilmiorm ki:S
evlenirken gitcem ben oraya jubile yapcam

hsonu kapalı oluyor diyince insanın aklıma eminönü kapalı, karşıya bile geçemezsin geliyor:)
gizle olurda giderseniz sorarsınzı:)

Canım teşekkürler cevabın için. Bizde de daha söz nişan ya gerçi benim çeyiz hazırlığımda yok altın alıp kenara koyuyorum işte. Siz nerede tanıştınız? Atakan ne iş yapıyor?

biz internette tanıstk cnm 2 yıl önce, öle arklık siteleri fln deildi gayet bi geyik sitesiydi:)
o da izmirde okumus 9 eylülde maden mühendislği, aynı kampüste aynı cafelere takılmısız ama hiç görmemişiz birbirimizi zaten benm onu görüp beğenme ihtimalim yok uzun saçlıymıs:))
nese o mezun olduktan sonra nette tanışmıs oldk, sonra bende mezun oldm istdaym işte,o da benm gibi kendi işini yapmıo o da yabancı bi firmada satın alma departmanında, ailesi burgazda oturuo o çorluda tek yaşıo ilerde benm de çorluya gelmemi istio bakalm kısmet işimi ayarlarsam oraya da bizim markalar gider belki neden olmasn:)) o zamn tüm bu süreçler daha da hızlanır,
2013te evlenmek istiorz ama direk kendi evimiz olsn istiorz belki o zmana kdr bi çok seyi halledersek esyalrn alınması ödenmesi gibi direk kredi çekip evimize yerleşiriz bizde, herseyimiz tam olmadan evlenmeyelm dedik. bakalm artk neler beklio bizi:))

evett buna daha cok üzüldüm çaresiz çünkü o en son konustugumuzda anlattıda anlattı normalde bu kadar sık sölemezdi ama erkek olarak onun çaresizliği beni bititren ve bende tükendim gücüm yok güc veremiorumki artık işte çıkmaz sokak heppp
düzelcez hayırlısıysa yaa ama yaa

Nil'iiimmmm dualarım senınle olucaaakk bakırkoye gelmenı kendım ıcınde cok ıstıyorum ya dıbımde olucaksın karyerın ıcınde ıyı olucaak ama eve uzak olucaaak orası kotu
ayy cnm bende istiorm bi yandan bi yandn da dediğin gibi biraz uzakta kalıo, beylkdüzüne subat ortasında marmara park avmde mağazamız açılıo belki oraya isterm transferimi, o zman da turkuazcıma yakın olurm
saol tatlmmmm

canım benimm yaa((
ağlama ya bak yeni sustum zatennn

Gerçekten internet te mi tanıştınız enteresan :)) İnşallah sende oralarda işini yapabilirsiniz canım. Çeyizi önceden almakla da iyi ediyorsun. Bende başlıyacağım da çok kararsızım bakalım.

saol bebeim ne demek her zman başımın üstünde yerniz var:))
o zman 26 aralıktan önce kesnlkle bi görüşme yapalm kızla toplucaa, artk tam tarih ne zmn olur neresi olur bilmiorm ama olsn artk kaç aydır görmüorz birbirimizi, en olmadı ben seni görürrüm gitmeden orkidem
kalıcak yer yoksa napıcaksn peki kuzu, en azından öğretmenler için bi yer ayarlamaları gerekmezmi?

valla yavrum her şey karmakarışık, konteyner dediler o da 1000 tane yapılacakmış ama daha yapılmadı, yoldaymış.

çadır madır olacak diyenler var, ya da anaokullarını tahsis edeceklermiş, halbuki hala büyük deprem olma riski var bizi nasıl binalara dokmak istiyorlar, nasıl da canımız ucuz sinirlerim bozuluyo valla.

artık gidince belli olacak her şey

canım inşallah en hayırlısı olur senin için kalacak yer sorununu en kısa sürede halledersiniz inşallah

bende seni çok seviorm kiiiiiii
inş bi gün gideriz de benm alıcak bişiym kalmadı eminönünde onu napcaz
gezeriz artk napalm

piyasa argesi yapcaz bende bişi almıcam canım

berfincim haftasonlkarı açık değil eminönündeki dükkanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…