kizlar aranizda " hayat devam ediyor"´a bakan varmi?
ayy cnm bende istiorm bi yandan bi yandn da dediğin gibi biraz uzakta kalıo, beylkdüzüne subat ortasında marmara park avmde mağazamız açılıo belki oraya isterm transferimi, o zman da turkuazcıma yakın olurm
saol tatlmmmm
diziyi 2 bölüm izledim, ama afedersiniz midem bulandı. ama sahnelerden değil, o yaptıkları muhabbetlerden.
diziyi 2 bölüm izledim, ama afedersiniz midem bulandı. ama sahnelerden değil, o yaptıkları muhabbetlerden.
nilim canım kancaev demesen o kampanyaya bakmıcaktım biz dün tantitonide ürünleri gördük keşke melamini alıp muffinleri alsaydı demiştik 6 tl iken şimdi arkadaşlar alıyolar 6 tl ne mükemmel öpüyorum kocaman
orkideyle görüşmek çok ama çok istiyorum ama bu haftasonu yani bu akşam sevdiceğim geliyor pazarteside izin alcam pek buralarda olamıcam o yüzden haftaya ayarlarsanız bir işim yok gelebilirim kızlar haftaiçide gelmeye çalışırım
evet benimde miden kalkiyor afedersiniz o adami gördükce ne igrenc yaaaaO evlendirdikleri adamı gördükçe (Allahım affetsin) bende zar zor izliyorum :)
hayatta izlemem o filmi 5 dk.bile oturup bakmadım izleyemem
O evlendirdikleri adamı gördükçe (Allahım affetsin) bende zar zor izliyorum :)
bi de onların ilk gecelerinin sansürsüz versiyonunu gördüm nette, daha bi iğrençççç
evet benimde miden kalkiyor afedersiniz o adami gördükce ne igrenc yaaaa
bende aslinda dizi izlemem ama bu cok ilgimi cekti nedense...
Diğer kendinden bahsetmeyenler kendilerini tanıtmak isterler mi acaba? Cotton-sugar,prensess,orchidea,giz08...Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz okuyor musunuz?
Ben de tanışmak istiyorum :)
merhaba,
aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site olduğunu görür görmez anladım. herkes çok hoş şeyler eklemiş. bende 2013 de evlenmeyi istiyorum sevgilimle:) 12 aralıkta asker olacak6 ay içinde gelecek bizim de 2013 diye kafamızda plan yaptık. inşallah hayalimiz gerçek olur...
merhaba,
aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site olduğunu görür görmez anladım. herkes çok hoş şeyler eklemiş. bende 2013 de evlenmeyi istiyorum sevgilimle:) 12 aralıkta asker olacak6 ay içinde gelecek bizim de 2013 diye kafamızda plan yaptık. inşallah hayalimiz gerçek olur...
Diğer kendinden bahsetmeyenler kendilerini tanıtmak isterler mi acaba? Cotton-sugar,prensess,orchidea,giz08...Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz okuyor musunuz?
Ben de tanışmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?