'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilim canım kancaev demesen o kampanyaya bakmıcaktım biz dün tantitonide ürünleri gördük keşke melamini alıp muffinleri alsaydı demiştik 6 tl iken şimdi arkadaşlar alıyolar 6 tl ne mükemmel öpüyorum kocaman

orkideyle görüşmek çok ama çok istiyorum ama bu haftasonu yani bu akşam sevdiceğim geliyor pazarteside izin alcam pek buralarda olamıcam o yüzden haftaya ayarlarsanız bir işim yok gelebilirim kızlar haftaiçide gelmeye çalışırım

hangısınde daha rahat olucaksan artık balımm

bulusmayı ayarlayınn valla kızlaaar orkidemizide gorelim geldi istanbullara göremediiik

benim de bi manim olmazsa sizi göreyim, ölümlü dünyada içimde kalmasın.

Diğer kendinden bahsetmeyenler kendilerini tanıtmak isterler mi acaba? Cotton-sugar,prensess,orchidea,giz08...Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz okuyor musunuz?

Ben de tanışmak istiyorum :)

merhaba,
aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site olduğunu görür görmez anladım. herkes çok hoş şeyler eklemiş. bende 2013 de evlenmeyi istiyorum sevgilimle:) 12 aralıkta asker olacak 6 ay içinde gelecek bizim de 2013 diye kafamızda plan yaptık. inşallah hayalimiz gerçek olur...

Diğer kendinden bahsetmeyenler kendilerini tanıtmak isterler mi acaba? Cotton-sugar,prensess,orchidea,giz08...Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz okuyor musunuz?

ben ne olcam

hg gameta:)
nilden uzak dur: yazan bir dost:):):)

Hoşgeldin bende yeni katılanlardanım. Çok güzel bir site ben fena sardım :)) İnşallah sende muradına eresin. Şimdiden Allah kolaylık versin 15 ay beklemiş biri olarak...

gamze hoşgeldiiinnn

canım ben 23 yaşındayım sevgilimle ünide tanıştım 3 sene önce mezun oldum 3 senedir çalışıyorumişkimizin ocak 2 de tam tamına 4 yılı biticek 5 e giriyoruz sevdicğeimin okul yolunu bekliyorum mezun olsun gelsin diye gün sayıyoyrum 2,5 aydır görmüyordum bugün yada yarın inşallah görüşeceğiz çok ama çok özledim zonguldak istanbul arası bir aşk yarı uzak yarı yakın uzak mesafe ilişkimi gayet sağlıklı yürütüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…