ben ne olcam
hg gameta:)
nilden uzak dur: yazan bir dost:):):)
canım ben 23 yaşındayım sevgilimle ünide tanıştım 3 sene önce mezun oldum 3 senedir çalışıyorumişkimizin ocak 2 de tam tamına 4 yılı biticek 5 e giriyoruzsevdicğeimin okul yolunu bekliyorum mezun olsun gelsin diye gün sayıyoyrum 2,5 aydır görmüyordum bugün yada yarın inşallah görüşeceğiz çok ama çok özledim zonguldak istanbul arası bir aşk yarı uzak yarı yakın uzak mesafe ilişkimi gayet sağlıklı yürütüyorum
ben ne olcam
hg gameta:)
nilden uzak dur: yazan bir dost:):):)
canım ben 23 yaşındayım sevgilimle ünide tanıştım 3 sene önce mezun oldum 3 senedir çalışıyorumişkimizin ocak 2 de tam tamına 4 yılı biticek 5 e giriyoruzsevdicğeimin okul yolunu bekliyorum mezun olsun gelsin diye gün sayıyoyrum 2,5 aydır görmüyordum bugün yada yarın inşallah görüşeceğiz çok ama çok özledim zonguldak istanbul arası bir aşk yarı uzak yarı yakın uzak mesafe ilişkimi gayet sağlıklı yürütüyorum
eveeeet ayni seyi bende düsünüyorum bazen.Bencede çok iğrenç o kız nasıl o rolü kabül etmiş diyorum bazen :))
rüyalarina girme ihtimali yüksek cnm herseyi apacik gösteriyorlar bide öyle bi cekim yapmislar ki afedersin yatakta cekim sanarsin adam seninle sey yapiyor (anlarsinayyy ne dizisiymiş kızlar o ben de bakıym
ama o kdr kötüysede kalsn rüyalarıma girer mazallah:))
cnm benim adim selcan 22 yasindayim sevgilimle yaklasik 7 senedir cikiyorum (ücüncü ayda 7 sene olucak), almanyada yasiyorum muhasebede calisiyorum. baska bilmek istedigin bisey varsa sorabilirsinDiğer kendinden bahsetmeyenler kendilerini tanıtmak isterler mi acaba? Cotton-sugar,prensess,orchidea,giz08...Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz okuyor musunuz?
Ben de tanışmak istiyorum :)
merhaba,
aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site olduğunu görür görmez anladım. herkes çok hoş şeyler eklemiş. bende 2013 de evlenmeyi istiyorum sevgilimle:) 12 aralıkta asker olacak6 ay içinde gelecek bizim de 2013 diye kafamızda plan yaptık. inşallah hayalimiz gerçek olur...
rüyalarina girme ihtimali yüksek cnm herseyi apacik gösteriyorlar bide öyle bi cekim yapmislar ki afedersin yatakta cekim sanarsin adam seninle sey yapiyor (anlarsin) igrenc bisey
görüşüyomusunuz gizoooş cok sevindimmm canımmm
bnmkiinin bu aksam erken cıkıp ckıamıcagı belli degil offf bende goreyim bu aksam cok ozledim
eveeeet ayni seyi bende düsünüyorum bazen.
rüyalarina girme ihtimali yüksek cnm herseyi apacik gösteriyorlar bide öyle bi cekim yapmislar ki afedersin yatakta cekim sanarsin adam seninle sey yapiyor (anlarsin) igrenc bisey
cnm benim adim selcan 22 yasindayim sevgilimle yaklasik 7 senedir cikiyorum (ücüncü ayda 7 sene olucak), almanyada yasiyorum muhasebede calisiyorum. baska bilmek istedigin bisey varsa sorabilirsin
hosgeldin cnmm insallah hayaliniz gercek olurr allah yolunuzu acik etsin ve simdi den allah kavustursun
Ne güzel yaşlarımızda hep yakın maşallah sizede baya olmuş. Nerde çalışıyosun acaba..? Hasretlik zor bizde hep uzaktık ama şimdi aynı sitede oturuyoruz yine...Maşallah tüüüü tüüü :)
yaaaaa çooook seviiindiiiim Giziiiiiiiiiiiiimmmmm bol bol gezin toozunnnn
Vay sizinde 7 sene olmuş ne güzel allah tamamına erdirsin sizde çocukluk aşkı bizim gibi desene :)
evet canım vallla ben çok heycanlıyım 2,5 ay oldu hiç kavgasız gürültüsüz dertsiz tasasız geöen 2,5 ay bunu başarabildiğime çok mutluyum valla sevinçten çalışamıyorum çağlam
canım işin ilk günleri kendini bile eve zor atarsın benim çok zordu hiç görüşemiyordum haftasonu ama sonra çok alıştım tempoya
çok güzel ya. sewindim canım:) bizde uzk oldugumuz için anlıyorum seni o yüzden:)saol canım vinzip haftasonu olcak herhalde pazartesiyede izin aldım bol bol gezcez bakalım inşallah güzel geçer
ay canım benim maşallah yaaabende su ara aynen oyleyim eve zor atıyorum kendimi ve bi turlu uykumu alamıyorum
aşkımsızlık da en kötüsü :2: bende en kısa zamanda alışırım inşallah
ay canım benim maşallah yaaabende su ara aynen oyleyim eve zor atıyorum kendimi ve bi turlu uykumu alamıyorum
aşkımsızlık da en kötüsü :2: bende en kısa zamanda alışırım inşallah
sigorta şirketinde canım hasretlik zor ama ben mazoşişstmi oldum ne alıştım bu duruma bide gözden uzak gönülden ırak mantığı bizde işlemedi çok iyi o yüzden
vuv aynı site ne güzel ya sen şanslıymışsın canım
saol canım vinzip haftasonu olcak herhalde pazartesiyede izin aldım bol bol gezcez bakalım inşallah güzel geçer
saol canım vinzip haftasonu olcak herhalde pazartesiyede izin aldım bol bol gezcez bakalım inşallah güzel geçer
caglama zcık zaman geçsin alışırsın:)
bnde 7gibi evde oluyorum yemek faln derken 8de ders çalışmaya başlıyorum:)
alışırsın bu laftan sonra alışmak sevmekten daha zor geliyor şarkısını şirkette arabesk bir biçimde söledimallahım kendi kendime komiklik yaptım resmen ya
çok güzel ya. sewindim canım:) bizde uzk oldugumuz için anlıyorum seni o yüzden:)
vakktins varsa sapphire gidin. çok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?