'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

görüşüyomusunuz gizoooş cok sevindimmm canımmm

bnmkiinin bu aksam erken cıkıp ckıamıcagı belli degil offf bende goreyim bu aksam cok ozledim

Ne güzel yaşlarımızda hep yakın maşallah sizede baya olmuş. Nerde çalışıyosun acaba..? Hasretlik zor bizde hep uzaktık ama şimdi aynı sitede oturuyoruz yine...Maşallah tüüüü tüüü :)

Bencede çok iğrenç o kız nasıl o rolü kabül etmiş diyorum bazen :))
eveeeet ayni seyi bende düsünüyorum bazen.
ayyy ne dizisiymiş kızlar o ben de bakıym
ama o kdr kötüysede kalsn rüyalarıma girer mazallah:))
rüyalarina girme ihtimali yüksek cnm herseyi apacik gösteriyorlar bide öyle bi cekim yapmislar ki afedersin yatakta cekim sanarsin adam seninle sey yapiyor (anlarsin) igrenc bisey
Diğer kendinden bahsetmeyenler kendilerini tanıtmak isterler mi acaba? Cotton-sugar,prensess,orchidea,giz08...Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz okuyor musunuz?

Ben de tanışmak istiyorum :)
cnm benim adim selcan 22 yasindayim sevgilimle yaklasik 7 senedir cikiyorum (ücüncü ayda 7 sene olucak), almanyada yasiyorum muhasebede calisiyorum. baska bilmek istedigin bisey varsa sorabilirsin

hosgeldin cnmm insallah hayaliniz gercek olurr allah yolunuzu acik etsin ve simdi den allah kavustursun

yaaaaa çooook seviiindiiiim Giziiiiiiiiiiiiimmmmm bol bol gezin toozunnnn

görüşüyomusunuz gizoooş cok sevindimmm canımmm

bnmkiinin bu aksam erken cıkıp ckıamıcagı belli degil offf bende goreyim bu aksam cok ozledim

evet canım vallla ben çok heycanlıyım 2,5 ay oldu hiç kavgasız gürültüsüz dertsiz tasasız geöen 2,5 ay bunu başarabildiğime çok mutluyum valla sevinçten çalışamıyorum çağlam

canım işin ilk günleri kendini bile eve zor atarsın benim çok zordu hiç görüşemiyordum haftasonu ama sonra çok alıştım tempoya

Vay sizinde 7 sene olmuş ne güzel allah tamamına erdirsin sizde çocukluk aşkı bizim gibi desene :)

Ne güzel yaşlarımızda hep yakın maşallah sizede baya olmuş. Nerde çalışıyosun acaba..? Hasretlik zor bizde hep uzaktık ama şimdi aynı sitede oturuyoruz yine...Maşallah tüüüü tüüü :)

sigorta şirketinde canım hasretlik zor ama ben mazoşişstmi oldum ne alıştım bu duruma bide gözden uzak gönülden ırak mantığı bizde işlemedi çok iyi o yüzden

vuv aynı site ne güzel ya sen şanslıymışsın canım

yaaaaa çooook seviiindiiiim Giziiiiiiiiiiiiimmmmm bol bol gezin toozunnnn

saol canım vinzip haftasonu olcak herhalde pazartesiyede izin aldım bol bol gezcez bakalım inşallah güzel geçer

ay canım benim maşallah yaaa bende su ara aynen oyleyim eve zor atıyorum kendimi ve bi turlu uykumu alamıyorum

aşkımsızlık da en kötüsü :2: bende en kısa zamanda alışırım inşallah

saol canım vinzip haftasonu olcak herhalde pazartesiyede izin aldım bol bol gezcez bakalım inşallah güzel geçer
çok güzel ya. sewindim canım:) bizde uzk oldugumuz için anlıyorum seni o yüzden:)

vakktins varsa sapphire gidin. çok güzel:)

ay canım benim maşallah yaaa bende su ara aynen oyleyim eve zor atıyorum kendimi ve bi turlu uykumu alamıyorum

caglama zcık zaman geçsin alışırsın:)
bnde 7gibi evde oluyorum yemek faln derken 8de ders çalışmaya başlıyorum:)

alışırsın bu laftan sonra alışmak sevmekten daha zor geliyor şarkısını şirkette arabesk bir biçimde söledim allahım kendi kendime komiklik yaptım resmen ya

Biz de çok hasretlik çektik aynı sitede tanıştık sonra ben Yeditepeyi kazandım karşı tarafa taşındık 5 sene. Sık gelemiyordu ben bir uçta o bir uçta 2,5 saat sürüyodu :)) O 15 ay askerlik yaptı, 1 sene Trabzon da kaldı falan. Sonra okul bitti, işe başladım eski siteye taşındık tekrar. Şimdi çoooooooooook mutluyuz. Aman nazarım değmesin :

caglama zcık zaman geçsin alışırsın:)
bnde 7gibi evde oluyorum yemek faln derken 8de ders çalışmaya başlıyorum:)

balım ya benim iş yeri uzak biraz, 6 da cıkıyorum 8 e dogru evde oluyorum, sonra da zınk die uykum gelio, bi yatıorum bakıorum sabah olmus hadii bidaha işe, su bi haftadır yasadıgımı anlamıyorum diebilirim hayatım işten ibaretmiş gibi geliyo

alışırsın bu laftan sonra alışmak sevmekten daha zor geliyor şarkısını şirkette arabesk bir biçimde söledim allahım kendi kendime komiklik yaptım resmen ya

cuk oturdu ama şarkıda yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…