'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende 6 buçukta çıkıyorum 8 çeyrekten önce eve gelemiyorum. Nedir bu trafikten çektiğim ((

ahh canım bızımde ılk 1bucuk senemız o sekılde gectı bızde b.duzunde oturuyoduk sevgılıcımde kadıkoy goztepede oturuyo, yol öldürüyodu adamı tabii mtrobuste yoktu o donemde sımdı ıncırlıde oturuorum nispeten daha yakınız ama genede yol var yarım saat 40 dk. senelerdır kıtalar arası ask yasıyoruz bızde

canım planlarımız arasında oda var sinema sapphıre kahvaltı yemek vb leri bakalım bunları yapmak istiyorum özledim çok

girişte fotoğraf çektiryorlar hatıra die.. yukarı çıkınca onu satıyolar almayın bnce.. ama çirkin çıkıosun hemde 20tlmi ne fiyatı..
makinanızla gidnce yukar harita gibi bişey var.biz orda foto çektik güzelde oldu:)

Aynı biz ya :)) Aynen şehirler arası yolculuk gibi ya....

yaa helıkoptere bınndınmııııııı? guzeellmii ?

Bende 6 buçukta çıkıyorum 8 çeyrekten önce eve gelemiyorum. Nedir bu trafikten çektiğim ((

aynen trafik olmasa bi saat bile sürmez ama trafik yolu 2 katına cıkarıyo.. bi cozum bulamadılar gitti yaa ne trafikmiş

aa biz aldık o resmiii cok seker cıkmıstı amaa

berfiniciğe sormusun ama ben de cevaplıyım KESİNLİKLE BİNİİİİN
ben şimdi arkadasımı da goturcem ocak ayında helikuptere

Kızlar orası nerede fiyatlar ne alemde bilgi verir misiniz? Bizde gidelim bari...

yaa helıkoptere bınndınmııııııı? guzeellmii ?

evet evet. olay o zaten:) tavsiye:)

nil bak ne diyolar.d

tamam canım ben makinemle gidicem pazartesi günüde atatürk arberatuma gitmeyi düşünüyoruz

helikoptermi anlatsanıza nasıldı kızlar

Kızlar orası nerede fiyatlar ne alemde bilgi verir misiniz? Bizde gidelim bari...

burası levent de canım... avrupanın en yuksek binası, en ust tepesi seyir terası en alt katlar da alısveriş merkezi

giriş için 8 -10 lira arası bişe veriosun kişi başı, sonra girişte resim ceklio alırsan onlarda 20-30 arası bişey

bide yukarda ki bence oraya giden mutlaka yapmalı, kelikopter simulasyonu var, onun ucretini hatırlamıyorum ama ya 8 ya 15 di kişi başı ole bişeydi galba

evde biletleri duruyo evde olsam bakıp sölerdim

Fırsatlar da görmüştüm bende merak etmiştim.. Kesin bir ayar çekip sevgilimi götüreyim bari hehe :)) Çok sağol.

tamam canım ben makinemle gidicem pazartesi günüde atatürk arberatuma gitmeyi düşünüyoruz

helikoptermi anlatsanıza nasıldı kızlar

Peki atatürk arberatuma burası nerde biz 8 senedir nereye gideceğimiz şaşırdık kızlar biraz tavsiye edin bana bir yerleri...Özellikle avrupa yakası olursa sevinirim...

turquazzzz cnm senin adin neydi yazmismiydin ben görmedim de :) calistigim icin arada bir takip edebiliyorum

Canım benim ismim gülçin. Senin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…