sagol amin cnm. evet cocukluk askim :) cok seviyorum onu :26:
balım ya benim iş yeri uzak biraz, 6 da cıkıyorum 8 e dogru evde oluyorum, sonra da zınk die uykum gelio, bi yatıorum bakıorum sabah olmus hadii bidaha işe, su bi haftadır yasadıgımı anlamıyorum diebilirim hayatım işten ibaretmiş gibi geliyo
cuk oturdu ama şarkıda yanii
Biz de çok hasretlik çektik aynı sitede tanıştık sonra ben Yeditepeyi kazandım karşı tarafa taşındık 5 sene. Sık gelemiyordu ben bir uçta o bir uçta 2,5 saat sürüyodu :)) O 15 ay askerlik yaptı, 1 sene Trabzon da kaldı falan. Sonra okul bitti, işe başladım eski siteye taşındık tekrar. Şimdi çoooooooooook mutluyuz. Aman nazarım değmesin :
canım planlarımız arasında oda var sinema sapphıre kahvaltı yemek vb leri bakalım bunları yapmak istiyorum özledim çok
ahh canım bızımde ılk 1bucuk senemız o sekılde gectı bızde b.duzunde oturuyoduk sevgılıcımde kadıkoy goztepede oturuyo, yol öldürüyodu adamı tabii mtrobuste yoktu o donemde sımdı ıncırlıde oturuorum nispeten daha yakınız ama genede yol var yarım saat 40 dk. senelerdır kıtalar arası ask yasıyoruz bızde
girişte fotoğraf çektiryorlar hatıra die.. yukarı çıkınca onu satıyolar almayın bnce.. ama çirkin çıkıosun hemde 20tlmi ne fiyatı..
makinanızla gidnce yukar harita gibi bişey var.biz orda foto çektik güzelde oldu:)
Bende 6 buçukta çıkıyorum 8 çeyrekten önce eve gelemiyorum. Nedir bu trafikten çektiğim((
girişte fotoğraf çektiryorlar hatıra die.. yukarı çıkınca onu satıyolar almayın bnce.. ama çirkin çıkıosun hemde 20tlmi ne fiyatı..
makinanızla gidnce yukar harita gibi bişey var.biz orda foto çektik güzelde oldu:)
yaa helıkoptere bınndınmııııııı? guzeellmii ?
Aynı biz ya :)) Aynen şehirler arası yolculuk gibi ya....
aynentrafik olmasa bi saat bile sürmez ama trafik yolu 2 katına cıkarıyo.. bi cozum bulamadılar gitti yaa ne trafikmiş
Sorma sorma eskiden b.düzünde kimsecikler yoktu orda bile trafik oluyor gerçi metrobüs çalışmasıda etkiledi.
aa biz aldık o resmiii cok seker cıkmıstı amaa
berfiniciğe sormusun ama ben de cevaplıyım KESİNLİKLE BİNİİİİN
ben şimdi arkadasımı da goturcem ocak ayında helikuptere
Ne güzel aman nazar değmesin :))
yaa helıkoptere bınndınmııııııı? guzeellmii ?
nil bak ne diyolar.dYemek takımı konusunda o kadar kararsızım ki nereye gıtsem diğerini kötuluyor bazı bone chınaların gercekten kemık tozu dıılde kımyasal boya nedenıyle öle gorundüğünü bır ıkı yıkamadan sonra matlaştığı söylenıyor ben hangısınden alacağıma bır turlu karar veremedım tavsıyelerı olan varsa yazabilir mi?
iviiiiittt aşkımızlaa aştık yollarıı evellahh dimiiiiiaskerliği trabzondamı yaptı eniştee
Kızlar orası nerede fiyatlar ne alemde bilgi verir misiniz? Bizde gidelim bari...
burası levent de canım... avrupanın en yuksek binası, en ust tepesi seyir terası en alt katlar da alısveriş merkezi
giriş için 8 -10 lira arası bişe veriosun kişi başı, sonra girişte resim ceklio alırsan onlarda 20-30 arası bişey
bide yukarda ki bence oraya giden mutlaka yapmalı, kelikopter simulasyonu var, onun ucretini hatırlamıyorum ama ya 8 ya 15 di kişi başı ole bişeydi galba
evde biletleri duruyo evde olsam bakıp sölerdim
yok canım kütahya da yaptı acemiliği bilecikte :)) kendisi trabzonlu :)
tamam canım ben makinemle gidicem pazartesi günüde atatürk arberatuma gitmeyi düşünüyoruz
helikoptermi anlatsanıza nasıldı kızlar
turquazzzz cnm senin adin neydi yazmismiydin ben görmedim de :) calistigim icin arada bir takip edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?