'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaaaaaaa bende ıstıyoooooorruuuummmm helıkopteree bınmeeekkk bız bıturlu gıdemeıdk oraya hatta oraya gıtmek ıcın m.köyde bulustuk ama ablam sagolsun bizi oyalayınca hava falan karardı sadece ışık görmeye cıkmayalım dedık okadar yukarıı

canım bahçeköy belgrad ormanının orda dünyadaki tüm bitki çeşitlerinden var orda haftasonu paralı üyeler giriyor haftasonu bedava herkese ama farklı biryer araştırın googleden çok güzel bitkiler var yıldız korusundan felan çok çok güzel vede kalabalık değil çoğu kişi sesizlik ve piknik istediklerinde oraya gidiyor arkadaşım peyzaj mimarı diye bende öğrendim

ekimde alm. dönüste ucak geceydi istenbuldan kalkti ucak sadece isiklari gördük tüm istanbulu okadar güzeldi ki anlatamam kiz kulesi filan harika manzara tavsiye ederim

ahhh nazım ah esas akşam güzel oluyor benim tüm arkadaşlarım akşam gitti gündüz pek öyle değilde akşam harika oluyormuş özellikle hava açıkken bütün profosyenel çekim yapcaklar akşam gidiyor bende makinemi alıp yarın gidebilirim kanyonda yada istinye parktada dedemin insanlarını izlicez inşallah

Nasıl gidilir ki oraya vesaitle? Merak ettim not alıyorum hemen çok sağol canım

benimkide selcan :) memnun oldum

Bende canım :)

biz ikeaya forum istanbula gitmiştik.
orda mavi akvaryummu ne var. geç oldugu için gitmedik.
ist liler anlatsın:)

Onu da not alıyorum saol..:)

bide pierlotti var:) begendim ben..
ben çok durmadım ama çok güzel bi yer..
gidenler varsa daha iyi bilirler sanırım

nereden bahsediyorsunuz cnm sappire den mi

iviiit iviit taa kendisii

ekimde alm. dönüste ucak geceydi istenbuldan kalkti ucak sadece isiklari gördük tüm istanbulu okadar güzeldi ki anlatamam kiz kulesi filan harika manzara tavsiye ederim

hadıı ya tam tersını dusunuoooduuummm valla ozaman hava kararmaya yakınken gideriz gecesinide gunduzunude gormus oluruzz kızcelerıımm

bide pierlotti var:) begendim ben..
ben çok durmadım ama çok güzel bi yer..
gidenler varsa daha iyi bilirler sanırım

Bizde gittik oraya ama hafta sonu diye acaip kalabalıktı özendik teleferikle çıkalım dedik 1 saat sıra bekledik o da 5 dk sürüyormuş bende bişey sanmıştım . Oturcak yer bulmakta zorlandık ama güzel bir yer hafta içi hele de.

yok cnm bana o görevi vericekler sanırım konusma yapıldı kariyer oalrak insan kaynakları reklam ws.geliştirmek istermisin falan dedıler bakalım

Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…