Fırsatlar da görmüştüm bende merak etmiştim.. Kesin bir ayar çekip sevgilimi götüreyim bari hehe :)) Çok sağol.
yaa ben geldim yine cok giremiyorum yaaa yılbası promosyonlarıyla ilgileniyorum sabahtan beri oturamadım yer göremedi şeyimm uhhh
Canım sen nerede çalışıyodun ?
götür canım götür cok eglenirsiniz
Peki atatürk arberatuma burası nerde biz 8 senedir nereye gideceğimiz şaşırdık kızlar biraz tavsiye edin bana bir yerleri...Özellikle avrupa yakası olursa sevinirim...
Canım benim ismim gülçin. Senin neydi?
Başka tavsiyesi olan :))
yaaaaaaa bende ıstıyoooooorruuuummmm helıkopteree bınmeeekkk bız bıturlu gıdemeıdk oraya hatta oraya gıtmek ıcın m.köyde bulustuk ama ablam sagolsun bizi oyalayınca hava falan karardı sadece ışık görmeye cıkmayalım dedık okadar yukarıı
Peki atatürk arberatuma burası nerde biz 8 senedir nereye gideceğimiz şaşırdık kızlar biraz tavsiye edin bana bir yerleri...Özellikle avrupa yakası olursa sevinirim...
Canım benim ismim gülçin. Senin neydi?
yaaaaaaa bende ıstıyoooooorruuuummmm helıkopteree bınmeeekkk bız bıturlu gıdemeıdk oraya hatta oraya gıtmek ıcın m.köyde bulustuk ama ablam sagolsun bizi oyalayınca hava falan karardı sadece ışık görmeye cıkmayalım dedık okadar yukarıı
cnm ben yağmur.24 yaşındayım.inşaat firmasında hem asistan hem reklam ws.işleriyle ilgileniyorum üstüme yıktılar biraz grafiker gibi anlıyamadım işimi yaa 2yılım bitti işimde
bankacılıktan gelmeyim.
canım bahçeköy belgrad ormanının orda dünyadaki tüm bitki çeşitlerinden var orda haftasonu paralı üyeler giriyor haftasonu bedava herkese ama farklı biryer araştırın googleden çok güzel bitkiler var yıldız korusundan felan çok çok güzel vede kalabalık değil çoğu kişi sesizlik ve piknik istediklerinde oraya gidiyor arkadaşım peyzaj mimarı diye bende öğrendim
benimkide selcan :) memnun oldum
biz ikeaya forum istanbula gitmiştik.
orda mavi akvaryummu ne var. geç oldugu için gitmedik.
ist liler anlatsın:)
Oluyor bazen alakasız işler yapabiliyor insan :) Kolay gelsin canım.
nereden bahsediyorsunuz cnm sappire den mi
ekimde alm. dönüste ucak geceydi istenbuldan kalkti ucak sadece isiklari gördük tüm istanbulu okadar güzeldi ki anlatamam kiz kulesi filan harika manzara tavsiye ederim
ahhh nazım ah esas akşam güzel oluyor benim tüm arkadaşlarım akşam gitti gündüz pek öyle değilde akşam harika oluyormuş özellikle hava açıkken bütün profosyenel çekim yapcaklar akşam gidiyor bende makinemi alıp yarın gidebilirim kanyonda yada istinye parktada dedemin insanlarını izlicez inşallah
bide pierlotti var:) begendim ben..
ben çok durmadım ama çok güzel bi yer..
gidenler varsa daha iyi bilirler sanırım
bide pierlotti var:) begendim ben..
ben çok durmadım ama çok güzel bi yer..
gidenler varsa daha iyi bilirler sanırım
yok cnm bana o görevi vericekler sanırım konusma yapıldı kariyer oalrak insan kaynakları reklam ws.geliştirmek istermisin falan dedıler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?