iviiit iviit taa kendisii
hadıı ya tam tersını dusunuoooduuummm valla ozaman hava kararmaya yakınken gideriz gecesinide gunduzunude gormus oluruzz kızcelerıımm
iviiit iviit taa kendisii
hadıı ya tam tersını dusunuoooduuummm valla ozaman hava kararmaya yakınken gideriz gecesinide gunduzunude gormus oluruzz kızcelerıımm
Bizde gittik oraya ama hafta sonu diye acaip kalabalıktı özendik teleferikle çıkalım dedik 1 saat sıra bekledik o da 5 dk sürüyormuş bende bişey sanmıştım. Oturcak yer bulmakta zorlandık ama güzel bir yer hafta içi hele de.
Hayırlısı olsun canım.
bide pierlotti var:) begendim ben..
ben çok durmadım ama çok güzel bi yer..
gidenler varsa daha iyi bilirler sanırım
Nasıl gidilir ki oraya vesaitle? Merak ettim not alıyorum hemen çok sağol canım
Bende canım :)
Onu da not alıyorum saol..:)
cok sanslisiniz kiizlar siz istediginiz zaman gidip görebiliyorsunuz ben seneden seneye görebiliyorum hasret kaldim türkiyeme
biz de gidemedik oraya hatta biz akvaryumada gidemedik ki ufff yaaa
sapphire de helikopter mi varmıs ilk defa duydum bunu nası bişi canm??
istanbulda gezilip görülcek heryeri gezdim 2 yer kaldı onlarda sölediklerim onları görmek çok istiyorum pazarteside izin aldım gideriz belki
canım beşiktaştan bir iett aracıyla gidiliyordu ama unuttum bakmak lazım bakmıştım ama şirkette şu anda açılmıyor her site o yüzden bulamadım
bende gıdemedııımkııııberfın sultaanla cagla sultaan gıtmıs anlatın kızlar nasıldıııı
bende gıdemedııımkııııberfın sultaanla cagla sultaan gıtmıs anlatın kızlar nasıldıııı
Başka nereli gezdiniz nerelere gittiniz? Valla biz nereye gideceğimiz bilemiyoruz ya !!! Sanırım bizde çoğu yere gittik...
anlatmıyorlar ki başlıcam yine
çağlammm ve berfin anlatırmısınız su helikopteriiii yoksaa
anliyorum cnm olsun ya 3 ayda bir de iyi :)bn 3 ayda bi anca görüyorum canım. öğrenci aynı şehirde değiliz
ohhhh aşk kokuyo bu istanbul valla sayenizde
anlatmıyorlar ki başlıcam yine
çağlammm ve berfin anlatırmısınız su helikopteriiii yoksaa
valla benimki kokamaz ben ist. degilim
canım helikopter simulasyonu o bi odaya gidiosun sinema gibi boyutlu gözlükler takıyosun, kemerlerini baglıyosun ve sanki gercek helikopterdeymiş gibi oluyosun
anlatmakla olmaz gidilip gorulmesi gereken bişey
sen de kokulu opucuklerini yolla balımmgelir o buraya kdr
:) bn nasıl anlatcam bilmiyorum o yzden.
biz aşağıda yemek yedik kuleye çıkmadan..
sonra bilet falan aldık. kuleye çıkmadan fotoğraf çekiyor ve bi kart veriolar. o kartla yukarda fotoğrafını anlamk için.
asansörle yukarı çıkartıyolar..
kuledede cafe falan vardı. ama biz bişey içmedik yemedik.. dolandık oturduk fotoğraf faln çektik..
sonra en yukarı çıktık. sanırım orası hala yapılır durumda.. kimse yoktu bizden başka orda. sonra bidaha indik kuleye..
hepikopter vardı ona bindik. 3D ler varya hani.. hatta 10D si çıkmş onun gibiydi.. hepikopterde istanbul üzerinde turluyosun gibi oluyor.
mesela topkapı sarayı götüyor, önce kapısı açılıyor falan..
sultan ahmete geçiyor orda ezan okutuyor
biz önceden gitmiştik bi kaç yere hatta erdi dediki boşuna gezdik bak hepsi ni burda halletik die
HARİKAAAAAAAAAA....... kaç yüz metre yükseklikte sarılıyosun askınaa helikopter apayrı bi guzel zaten
ama tavsiyem biraz havalar ısınınca gidin, oranın bide terasın uzeri var acık, en yuksek nokta orası, deli gibi ruzgar esiyo, ve ordan cok guzel fotolar alınabiliyo
altkatta kapalı olan da camlar var ust katı daha heycanlı, ama bu sogukta oraya cıkılmaz ucarsınız mazallah
:) bn nasıl anlatcam bilmiyorum o yzden.
biz aşağıda yemek yedik kuleye çıkmadan..
sonra bilet falan aldık. kuleye çıkmadan fotoğraf çekiyor ve bi kart veriolar. o kartla yukarda fotoğrafını anlamk için.
asansörle yukarı çıkartıyolar..
kuledede cafe falan vardı. ama biz bişey içmedik yemedik.. dolandık oturduk fotoğraf faln çektik..
sonra en yukarı çıktık. sanırım orası hala yapılır durumda.. kimse yoktu bizden başka orda. sonra bidaha indik kuleye..
hepikopter vardı ona bindik. 3D ler varya hani.. hatta 10D si çıkmş onun gibiydi.. hepikopterde istanbul üzerinde turluyosun gibi oluyor.
mesela topkapı sarayı götüyor, önce kapısı açılıyor falan..
sultan ahmete geçiyor orda ezan okutuyor
biz önceden gitmiştik bi kaç yere hatta erdi dediki boşuna gezdik bak hepsi ni burda halletik die
fethi paşa korusu,yıldız,hidiv,sarıyer,bebek,tematik akvaryum, forum istanbul akvaryum,sultanhamet civarı müzeler normalde hobi olarak geziyoruz topkapı çimlerini seviyorum saray havası çok güzel özellikle,sarayburnu,emirgan korusu,büyükada ayayorgi,pier loti... şimdilik aklıma gelenler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?