'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin moralim düzgün olsa yapamıcagım iş yoktur şükür ama bakalım

bide pierlotti var:) begendim ben..
ben çok durmadım ama çok güzel bi yer..
gidenler varsa daha iyi bilirler sanırım

istanbulda gezilip görülcek heryeri gezdim 2 yer kaldı onlarda sölediklerim onları görmek çok istiyorum pazarteside izin aldım gideriz belki

Nasıl gidilir ki oraya vesaitle? Merak ettim not alıyorum hemen çok sağol canım

Bende canım :)

Onu da not alıyorum saol..:)

canım beşiktaştan bir iett aracıyla gidiliyordu ama unuttum bakmak lazım bakmıştım ama şirkette şu anda açılmıyor her site o yüzden bulamadım

Başka nereli gezdiniz nerelere gittiniz? Valla biz nereye gideceğimiz bilemiyoruz ya !!! Sanırım bizde çoğu yere gittik...

bende gıdemedııımkıııı berfın sultaanla cagla sultaan gıtmıs anlatın kızlar nasıldıııı

HARİKAAAAAAAAAA....... kaç yüz metre yükseklikte sarılıyosun askınaa helikopter apayrı bi guzel zaten

ama tavsiyem biraz havalar ısınınca gidin, oranın bide terasın uzeri var acık, en yuksek nokta orası, deli gibi ruzgar esiyo, ve ordan cok guzel fotolar alınabiliyo

altkatta kapalı olan da camlar var ust katı daha heycanlı, ama bu sogukta oraya cıkılmaz ucarsınız mazallah

Başka nereli gezdiniz nerelere gittiniz? Valla biz nereye gideceğimiz bilemiyoruz ya !!! Sanırım bizde çoğu yere gittik...

fethi paşa korusu,yıldız,hidiv,sarıyer,bebek,tematik akvaryum, forum istanbul akvaryum,sultanhamet civarı müzeler normalde hobi olarak geziyoruz topkapı çimlerini seviyorum saray havası çok güzel özellikle,sarayburnu,emirgan korusu,büyükada ayayorgi,pier loti... şimdilik aklıma gelenler canım

anlatmıyorlar ki başlıcam yine
çağlammm ve berfin anlatırmısınız su helikopteriiii yoksaa

canım helikopter simulasyonu o bi odaya gidiosun sinema gibi boyutlu gözlükler takıyosun, kemerlerini baglıyosun ve sanki gercek helikopterdeymiş gibi oluyosun

anlatmakla olmaz gidilip gorulmesi gereken bişey

bende gıdemedııımkıııı berfın sultaanla cagla sultaan gıtmıs anlatın kızlar nasıldıııı

anlatmıyorlar ki başlıcam yine
çağlammm ve berfin anlatırmısınız su helikopteriiii yoksaa

:) bn nasıl anlatcam bilmiyorum o yzden.
biz aşağıda yemek yedik kuleye çıkmadan..
sonra bilet falan aldık. kuleye çıkmadan fotoğraf çekiyor ve bi kart veriolar. o kartla yukarda fotoğrafını anlamk için.
asansörle yukarı çıkartıyolar..
kuledede cafe falan vardı. ama biz bişey içmedik yemedik.. dolandık oturduk fotoğraf faln çektik..
sonra en yukarı çıktık. sanırım orası hala yapılır durumda.. kimse yoktu bizden başka orda. sonra bidaha indik kuleye..
hepikopter vardı ona bindik. 3D ler varya hani.. hatta 10D si çıkmş onun gibiydi.. hepikopterde istanbul üzerinde turluyosun gibi oluyor.
mesela topkapı sarayı götüyor, önce kapısı açılıyor falan..
sultan ahmete geçiyor orda ezan okutuyor
biz önceden gitmiştik bi kaç yere hatta erdi dediki boşuna gezdik bak hepsi ni burda halletik die

canım helikopter simulasyonu o bi odaya gidiosun sinema gibi boyutlu gözlükler takıyosun, kemerlerini baglıyosun ve sanki gercek helikopterdeymiş gibi oluyosun

anlatmakla olmaz gidilip gorulmesi gereken bişey

biliyorum ne demek istedigini bizim burada büyük luna park var orada var öyle ama uzaya filan gdiyorsun filimde koltuk filan oynuyor yerinden harika bisey

alt katta nerede yemek yedin canım tavsiye edceğin biryer varmı ki biz yarın işte istinye kanyonda film izleyip akşama doğru oraya çıkcaz

kızlar annemin bilmesi çok güzel artık pazarteside izin aldım hiçbirşey demedi gülüyor halime büyümüşsün diyor sevdiceğime kayaseriden mantı aldım bölge müdürlüklerndekiler yolladı anneme 2 size iki sevdiceğe dedim kadın gülmeye başladı annemi hiç böyle bilmezdim dio ne seviyon oğlanı düşünün artık annemden birşey saklamıyorum çok mutluyum o yüzden

ıcım kıpır kıpır oldu valla ozaman yıldonumumuze eklıyorum bunudaaa

Çok sağol canım hidiv nerede acaba? tematik akvaryum ? Bide şey yapmıştık minyatürke gittik kızlar bence güzeldi eğlendik sonra ordan kayıkla pierre lotiye geçtik gerçi haliç hala pis kokuyor ama olsun ordan teleferikle tepeye çıktık tavsiye edebilirm.

Büyükçekmece sahili de güzeldir mesela bizim uğrak yerlerimizden eski kalitesi yok ama yine de güzel :) Ortaköy en sevdiğim yerlerden biri, yıldızı da sevdim. Çamlıca tepesi de güzel aşkımla gidemedik baya uzak ama manzarası çok güzel. Gitmeyenler için fenerbahçe parkıda çok güzel, üsküdar da güzel, büyükada da özellikle piknik yaptığım bir yer var orayı çoook seviyorum paralı girişi bisikletle yada faytonla gidiliyor adı inceburun du sanırım. Tavsiye edilir .) Bunlarda benim aklıma gelenler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…