:) bn nasıl anlatcam bilmiyorum o yzden.
biz aşağıda yemek yedik kuleye çıkmadan..
sonra bilet falan aldık. kuleye çıkmadan fotoğraf çekiyor ve bi kart veriolar. o kartla yukarda fotoğrafını anlamk için.
asansörle yukarı çıkartıyolar..
kuledede cafe falan vardı. ama biz bişey içmedik yemedik.. dolandık oturduk fotoğraf faln çektik..
sonra en yukarı çıktık. sanırım orası hala yapılır durumda.. kimse yoktu bizden başka orda. sonra bidaha indik kuleye..
hepikopter vardı ona bindik. 3D ler varya hani.. hatta 10D si çıkmş onun gibiydi.. hepikopterde istanbul üzerinde turluyosun gibi oluyor.
mesela topkapı sarayı götüyor, önce kapısı açılıyor falan..
sultan ahmete geçiyor orda ezan okutuyor
biz önceden gitmiştik bi kaç yere hatta erdi dediki boşuna gezdik bak hepsi ni burda halletik die
canım helikopter simulasyonu o bi odaya gidiosun sinema gibi boyutlu gözlükler takıyosun, kemerlerini baglıyosun ve sanki gercek helikopterdeymiş gibi oluyosun
anlatmakla olmaz gidilip gorulmesi gereken bişey
Çok sağol canım hidiv nerede acaba? tematik akvaryum ? Bide şey yapmıştık minyatürke gittik kızlar bence güzeldi eğlendik sonra ordan kayıkla pierre lotiye geçtik gerçi haliç hala pis kokuyor ama olsun ordan teleferikle tepeye çıktık tavsiye edebilirm.
Büyükçekmece sahili de güzeldir mesela bizim uğrak yerlerimizden eski kalitesi yok ama yine de güzel :) Ortaköy en sevdiğim yerlerden biri, yıldızı da sevdim. Çamlıca tepesi de güzel aşkımla gidemedik baya uzak ama manzarası çok güzel. Gitmeyenler için fenerbahçe parkıda çok güzel, üsküdar da güzel, büyükada da özellikle piknik yaptığım bir yer var orayı çoook seviyorum paralı girişi bisikletle yada faytonla gidiliyor adı inceburun du sanırım. Tavsiye edilir .) Bunlarda benim aklıma gelenler....
hemen yolluyorummm
biz en son kötü olmadan önce3 hafta önce 12d ye soktu beni süprizle uuuf felaket tti yaff cosmıc coaster a girdik uvvvvvvv hala dizlerim titriyorr
ama inş.yine düzelir gideriz yaa
hadi yaa kac dk.sürüyor cnm ve fiyatı nedir?
geldi bileee bak
10 dk falan kdr suruyo galba canım tam emin degilim fiyatdan da emin değilim berfincim sen hatırlıyormusun sen bizden sonra gitmiştin galba, ben artık yaslandım tutamıorum böle seyleri aklımda
biz onlara hep biiniyoruzz cok seviyorumm gordum mu cocuk gibi askıııııııımmm haddiiii die baslıyorum
ben büyükadalıyım canım dediğin heryere gittim
hidiv kasrı beykozda canım üsküdara inersen oraya araçlar gidiyor otobüs felan
tematik akvaryum yeşilköyde canım biz deniz otosuyla bakırköy ordanda yeşilköy tren durağında inmiştik dünyadaki en büyük 2. akvaryum sanırsam forumdakinden büyük bitkiler var kıta kıta bölüm bölüm ayrılmış bitki örtüsü balıklar çok güzel
geldi bileee bak
Çok sağol canım ya hepsini not ettim gideriz inş.
10 dk falan kdr suruyo galba canım tam emin degilim fiyatdan da emin değilim berfincim sen hatırlıyormusun sen bizden sonra gitmiştin galba, ben artık yaslandım tutamıorum böle seyleri aklımda
biz onlara hep biiniyoruzz cok seviyorumm gordum mu cocuk gibi askıııııııımmm haddiiii die baslıyorum
geldi bileee bak
"Çamlıca tepesi" buraya bide belgrad ormanına nasıl gidiliyor..
buhavalarda gidilcek yerler için bişey söyleyebilirmisinz
bnmki gelcekte:)
canım biz ödeme yerlerinde boğuştuğumuz içni hatırlamıyorum.o uzatıyo ben uzatıyorum. o küsüyü bn küsüyorum ödeme için..
hatırlamıyorum ama 40 50 ydi sanki.. emin değilim bunuda belirtim:S
50 mii uuuvvvvvvvvv
giriş 8 lira yada 10 liraydı
2 kişi 20TL oldu
.........
sonra hepikopter içinde 10 - 15 Tl alıyorlar
öyle işte
kizlar you tube da bi video gördüm dügünü kiz kulesinde yapmislar. sizce nasil?? cok pahaliya gelir dimi?
giriş 8 lira yada 10 liraydı
2 kişi 20TL oldu
.........
sonra hepikopter içinde 10 - 15 Tl alıyorlar
öyle işte
kim düğünü orda olsun istemez:) tuzludur
burada bu havalarda kız kulesine gidilirmi:S
hmm anladım birde yemek yee 100 oh Allah bereket versin
her hafta biz böle verrsek yetisemeyiz tabi
kim düğünü orda olsun istemez:) tuzludur
burada bu havalarda kız kulesine gidilirmi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?