'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım helikopter simulasyonu o bi odaya gidiosun sinema gibi boyutlu gözlükler takıyosun, kemerlerini baglıyosun ve sanki gercek helikopterdeymiş gibi oluyosun

anlatmakla olmaz gidilip gorulmesi gereken bişey

biz en son kötü olmadan önce3 hafta önce 12d ye soktu beni süprizle uuuf felaket tti yaff cosmıc coaster a girdik uvvvvvvv hala dizlerim titriyorr
ama inş.yine düzelir gideriz yaa

hadi yaa kac dk.sürüyor cnm ve fiyatı nedir?

ben büyükadalıyım canım dediğin heryere gittim

hidiv kasrı beykozda canım üsküdara inersen oraya araçlar gidiyor otobüs felan

tematik akvaryum yeşilköyde canım biz deniz otosuyla bakırköy ordanda yeşilköy tren durağında inmiştik dünyadaki en büyük 2. akvaryum sanırsam forumdakinden büyük bitkiler var kıta kıta bölüm bölüm ayrılmış bitki örtüsü balıklar çok güzel

hemen yolluyorummm

geldi bileee bak

10 dk falan kdr suruyo galba canım tam emin degilim fiyatdan da emin değilim berfincim sen hatırlıyormusun sen bizden sonra gitmiştin galba, ben artık yaslandım tutamıorum böle seyleri aklımda

biz onlara hep biiniyoruzz cok seviyorumm gordum mu cocuk gibi askıııııııımmm haddiiii die baslıyorum

"Çamlıca tepesi" buraya bide belgrad ormanına nasıl gidiliyor..

buhavalarda gidilcek yerler için bişey söyleyebilirmisinz
bnmki gelcekte:)

süperrrr ne yaslanmasi cnm benm ya dur daha ömrümüzün baharindayizzzzz

Bende çok seviyorum böyle şeyleri ama o pek sevmiyor galiba ( Ne zaman böyle bir şey sunsam bir bahane buluyor sankimmm haha :))

canım biz ödeme yerlerinde boğuştuğumuz içni hatırlamıyorum.o uzatıyo ben uzatıyorum. o küsüyü bn küsüyorum ödeme için..
hatırlamıyorum ama 40 50 ydi sanki.. emin değilim bunuda belirtim:S

"Çamlıca tepesi" buraya bide belgrad ormanına nasıl gidiliyor..

buhavalarda gidilcek yerler için bişey söyleyebilirmisinz
bnmki gelcekte:)

Canım biz arabayla komşularla gitmiştik nasıl gidilir bilemiyorum ama bir araştırayım. Bu havalarda gidilecek yer bulmak zor ya hava çok çabuk kararıyor. Sanırım en iyi alternatifler alışveriş merkezi oluyor ooofff. Başka fikri olan var mı?

Çamlıca tepesi için Kadıköyden 14, 14f, 13 geciyormuş fakat biraz yokus cikılması lazımmış abdipaşa da inilicekmiş. İndikten sonra taksiye bilinebilir yokuş varmış çünkü.

bakalım yarın ne olcak filizler köfteciyede gitmek istiyorum üsküdara saphırede çıkmak istiyorum gitmişken helikopter similasyonu güzel olur

ayy kızlkar kedim laptopun şarj kablosunu yemiş yine elektrikçiye götürdm bu 3. oldu mamalarndan kısıcam!:)
, kardeşmn fişli bilgidayarndan giriorm o da bi ağır ki sormayn sinir oldm poff(

hmm anladım birde yemek yee 100 oh Allah bereket versin
her hafta biz böle verrsek yetisemeyiz tabi

Bencede ki ben onun para harcamasına hiç kıyamıyorum çoğu zaman paylaşıyoruz ..

kim düğünü orda olsun istemez:) tuzludur

burada bu havalarda kız kulesine gidilirmi:S

Kızlar nette şöyle birşey buldum yani pahalı bence

Beylerbeyi Sarayı Has Bahçe (600 kişi, 60.000 TL) Dolmabahçe Sarayı Has Bahçe (1.000 kişi, 80.000 TL), Çırağan Sarayı (kişi başı 45 Euro), Ihlamur Kasrı (500 kişi 15.000 TL), Küçüksu Kasrı (600 kişi, 25.000 TL), Yıldız Şale (400 kişi, 20.000 TL), Kız Kulesi (250 kişi hafta içi 6.630 Euro, hafta sonu 12.800 Euro–banket ve yiyecekler dahil), Galata Kulesi (Kişi başı 85 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…