'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlr brn baharatlıklarımı çelik olanlar varya onlardan alırım diyodum.
çok leke tutuo diyolar varmı bi bilginiz

dolmabahce ve ciragan sarayi süper olur ama pahali dedigin gibi. tüh yaaaa

İstanbul'un En Güzel Manzarasına Sahip Çamlıca Terrace 34'te Enfes Yemek Menüsü! Çamlıca Terrace 34 Tadına Doyamayacağınız Enfes Yemek Menüsü 48 TL Yerine % 59 İndirimle SADECE 19.9 TL (2 ay geçerlidir.)

kizlar you tube da bi video gördüm dügünü kiz kulesinde yapmislar. sizce nasil?? cok pahaliya gelir dimi?

benımde hayalım kız kulesınde dugun yapmak aslında ama su son 3 5 konusmamızdan sonra vazgectık cunku ben klasık tarzda mozartlı bı dugun ıstemıyorum romanda oynanır halayda cekılır bıde bızım tayfa bıraz fazla makara apaçi dansı bıle yapabılırler beklıyorum onlardan kızkulesı daha klasık gelmeye basladı sevgılıcıkle dalga gecmeye basladık orda kasap havası dusunsene falan dıye buyusu gıttı sankı celıskıdeyııım bendeee bıkac fıkır var aklımızda ama suprız yapcaz eger yaparsaak dugnumuzde suprız olsun sızedee

bunlar neyn ürünü. aslında sormak isteğim bernandodamı..
bide bernandodaki düdüklü tencerei gördünmü hiç varmı bi fikrn

biz bernardodan aldk ama bernardonun ürünü deil belçika ürünüymüş orda üretilio, belçikada brabant die bi şehir varmıs araştırırken görmüştm:)
düdüklü de fissler cnm ben almıstm geçen ay gayet kaliteli denemedk ama kullananlar çok memnun

nilim arkadşalar peçete halkandan sipariş veriyo bide bana küçük cadı ekranda görüyonda bize neden sölemiyorsun diyolar ekrana yapıştılar çıkmadan 2 adet 12 li alcaklar 50 tl ye geliyor ama çılgınlar burdakiler yaa

evet cok sakin bi dügün isteyenler icin güzel bi mekan ama bizim gibilere göre degil dedigin gibi roman, halay, ...
bi yandan da düsünüyorum hayatimizda 1 defa evleniyoruz hersey istedigimiz gibi olsa ne güzel olur dimi hani parayi düsünmicen herseyi istedigimiz gibi yapabilsek keske

ahh ahh sizin şirkette çalışmalıydm bende
hangisinden aldılar cnm?

Son düzenleme:

Ah keşkem ah keşkem :)) süper olurdu bence de...

ahh ahh sizin şirkette çalışmalıydm bende
hangisinden aldılar cnm?

valla seninknden hattaha şu anda 100 tl oldu 12 biri diğer 12 benide almaya çalışıyolar ama beğendimde setin içinde veriyorlar demi bunu valla onaylıcaklar çok komik ben akşam bişiler alcam şimdik değil bende beğendim peçete halkalarını bernaroddanda sedeflileri alırım herhal

setin içnde yok cnm öle bişi masa örtüsü ve peçeteler ayrı alınıo halkaları ayrıca kendin alıcaksn:))

saol nil ya:)
çekim varya araştırma yapim dedim:)
olmadı o baharatlıklardanda alırım:) fiyatını biliyomusun

setin içnde yok cnm öle bişi masa örtüsü ve peçeteler ayrı alınıo halkaları ayrıca kendin alıcaksn:))

heee o zaman tırstım yahu bunlar normalde daha pahalıya geliyor onlar alırsa alırım peşin 50 tlk verilebilir hemen alıcam neden sölmyosn diolar çok güldüm bide bana kızdılar he ben mufinleride alcam evdeki mufnlermde anneme vercem şimdi ben sana akşam bernardodan beğendiğim yemek takımı ve masaörtüsünü göstercem sende bana fikir ver bu senin beğendiğin art var ya onun diğer modelini beğeniyorum bende ama o markafının bütün tabakları hoş canım ankaraya bilem gelirim senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…