- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bencede ki ben onun para harcamasına hiç kıyamıyorum çoğu zaman paylaşıyoruz ..
Kızlar nette şöyle birşey buldum yani pahalı bence
Beylerbeyi Sarayı Has Bahçe (600 kişi, 60.000 TL) Dolmabahçe Sarayı Has Bahçe (1.000 kişi, 80.000 TL), Çırağan Sarayı (kişi başı 45 Euro), Ihlamur Kasrı (500 kişi 15.000 TL), Küçüksu Kasrı (600 kişi, 25.000 TL), Yıldız Şale (400 kişi, 20.000 TL), Kız Kulesi (250 kişi hafta içi 6.630 Euro, hafta sonu 12.800 Euro–banket ve yiyecekler dahil), Galata Kulesi (Kişi başı 85 TL
kızlr brn baharatlıklarımı çelik olanlar varya onlardan alırım diyodum.
çok leke tutuo diyolar varmı bi bilginiz
biz gizemle brabantia seti aldk berfin leke tutmuomus onlarrr
biz gizemle brabantia seti aldk berfin leke tutmuomus onlarrr
kizlar you tube da bi video gördüm dügünü kiz kulesinde yapmislar. sizce nasil?? cok pahaliya gelir dimi?
bunlar neyn ürünü. aslında sormak isteğim bernandodamı..
bide bernandodaki düdüklü tencerei gördünmü hiç varmı bi fikrn
Ben de istiyorum ama şu an çok pahalı demi kampanya yakalamam lazım :)
benımde hayalım kız kulesınde dugun yapmak aslında ama su son 3 5 konusmamızdan sonra vazgectık cunku ben klasık tarzda mozartlı bı dugun ıstemıyorum romanda oynanır halayda cekılır bıde bızım tayfa bıraz fazla makara apaçi dansı bıle yapabılırler beklıyorum onlardankızkulesı daha klasık gelmeye basladı sevgılıcıkle dalga gecmeye basladık orda kasap havası dusunsene falan dıye buyusu gıttı sankı celıskıdeyııım bendeee bıkac fıkır var aklımızda ama suprız yapcaz eger yaparsaak dugnumuzde suprız olsun sızedee
nilim arkadşalar peçete halkandan sipariş veriyo bide bana küçük cadı ekranda görüyonda bize neden sölemiyorsun diyolar ekrana yapıştılar çıkmadan 2 adet 12 li alcaklar 50 tl ye geliyor ama çılgınlar burdakiler yaa
evt cnm biz toplamda 350liralık seti 163e aldk, atakanda çöp kovasını alıcak çok pahalılar ya:)
setin resmi var benm topiğimde bakabilirsin ekmek kutusu fln çok şeker:)
evet cok sakin bi dügün isteyenler icin güzel bi mekan ama bizim gibilere göre degil dedigin gibi roman, halay, ...
bi yandan da düsünüyorum hayatimizda 1 defa evleniyoruz hersey istedigimiz gibi olsa ne güzel olur dimi hani parayi düsünmicen herseyi istedigimiz gibi yapabilsek keske
ahh ahh sizin şirkette çalışmalıydm bende
hangisinden aldılar cnm?
Ah keşkem ah keşkem :)) süper olurdu bence de...
valla seninknden hattaha şu anda 100 tl oldu 12 biri diğer 12 benide almaya çalışıyolar ama beğendimde setin içinde veriyorlar demi bunu valla onaylıcaklar çok komik ben akşam bişiler alcam şimdik değilbende beğendim peçete halkalarını bernaroddanda sedeflileri alırım herhal
biz bernardodan aldk ama bernardonun ürünü deil belçika ürünüymüş orda üretilio, belçikada brabant die bi şehir varmıs araştırırken görmüştm:)
düdüklü de fissler cnm ben almıstm geçen ay gayet kaliteli denemedk ama kullananlar çok memnun
setin içnde yok cnm öle bişi masa örtüsü ve peçeteler ayrı alınıo halkaları ayrıca kendin alıcaksn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?