'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnde ankaraya giderim artık alamay diodum
kız milleti işte şaka gibi:)
giz paylaş bnde görmek istiyorum begendiklerini:S

bnde ankaraya giderim artık alamay diodum
kız milleti işte şaka gibi:)
giz paylaş bnde görmek istiyorum begendiklerini:S

aaa ben burda herşeyimi paylaştım nile yatak odası oturmayı burda gösterdim berfinim akşam 7 30 burda ol oke göstercem fikir bakalım

kızlar çıkıyorum öpüldünüz

saol nil ya:)
çekim varya araştırma yapim dedim:)
olmadı o baharatlıklardanda alırım:) fiyatını biliyomusun
bernardonun brabanta kampanyası sadce toriumda vardı ama cnm mağazaya özelmiş
ve yanlış hatırlamıosam bitti o çoktan:S yine olabilir ama emin deilm

ayy birlkte gitsek ne güel olur fatoşumu da ziyaret etmiş olurdk kuzu, yaza ayarlayalm gidelm yaa hiçç gitmedm ankaraya bennn
kizlar iyi aksamlar ben cikiyorum

iyi haftasonlari
kendinize iyi bakin

tatlım hoşçakal, öpüorm çok:)

anladım.bakarım artık.. alıp çıkarım bişeyler..: )

tamam gizim akşam göster tam takımını ona göre seçeriz sana da halkayı almak istersen:)
bu sefer 6ya böldürdm herseyi tek çekim yaptırmısım zorlanmak istemiorm 10 10 ödicem:)
anneme magic leverag yapıcam bende kızlar kadın bi kutu daha alms büyüklernden sarıcaz bugidilern bakalm nasıl olcak:)

Ya ondan bende aldım bir kere denedim banyodan sonra saçım takıldı canım çok yandı, ıslak diyemi acaba birde köpük sürmüştüm tutsun diye ama sanırım o da sertleştirdi .Sen nasıl yaptın ya ben çok beceriksizim bu konularda.

keskee canımm ıns en guzellerı bızım olurr

Kızlar bu arada yılbaşı yaklaşıyor. Sevgilisine hediye almayı düşünenler ne almayı planlıyor? Ben ne alsam acaba almadığım şey kalmadı...

Kızlar bu arada yılbaşı yaklaşıyor. Sevgilisine hediye almayı düşünenler ne almayı planlıyor? Ben ne alsam acaba almadığım şey kalmadı...

biz pek önemsemiyoruz öyle günleri. eskiden önemserdim. erkek arkdaşım doğum günü kutlamak bile saçma gelir:) bu yüzden bişi yapmayız biz hediye falan

ne kdar güzel dımı.d banamı öyle geldi

hediye olarak bısı dusunmuyorumda beraber gırıcez ıns bu sene yenıyılaa , en buyuk hedıyee buu olcak

O da böyle şeyleri hiç önemsemez ben sana almicam diyor ama ben büyük hediyelerden bahsetmiyorum küçük hediyelerden ben zaten kıyafet fln almayıda pek sevmiyorum. Ne biliyim onu güldürecek birşey almak istiyorum yılbaşı olduğu için değil de mutlu olsun diye.. Ne alabilirim sizce?

nilcim ne alıyorlar yaa banada söleyinn
cnm ben masa örtüsü alıcam da bernardodan ona uygun peçete halkaları almıstım ondan bahsedio gizem, markafoniden aldm bu gün

cnm valla sarıorz biz çok da güzel oluo önceden çekip resmlerini de eklemiştm ama bulamdm smdi

ben aldm cnm hediyemi gecen hafta,arkası uzun istedği bi şapka vardı zarada buldm modelini ve rengini tek kalmıstı hemen alıverdm bi de mudodan yılbaşı kupası aldm umarm beğenir

Son düzenleme:

mmm bılemedım sımdı bebeım yaa ben aslında yılbasında htra kalsın dıye mınık havlular vardı noel babalı cam agaclı falan ole bısı dusunmustum

Canım saç ıslakken mi yapıyorsunuz, bir şey sürüyor musunuz krem gibi, resimlerini bulunca bana atar mısın?

İkisi de çok güzel ben yakında bere aldım ona. Ama kupa benimde hoşuma gitti. Kaça aldın acaba .Bir de yılbaşı kartları falan var ya bir keresinde onlardan almıştım belki yine alıp içine birşeyler yazarım, ajanda olobilir belki? Aralara tarihlere birşeyler yazabilirim. Sizce?

mmm bılemedım sımdı bebeım yaa ben aslında yılbasında htra kalsın dıye mınık havlular vardı noel babalı cam agaclı falan ole bısı dusunmustum

Buda güzel fikir :)

cnm aradm pcde yok ama ekleyip silmişm sanırm:S
oalbilir cnm güzel fikir ajanda da, mudoda 3 al 2 öde kampanyası vardı 7,5tu tanesi 15e 3 tane aldm onları da annemle eşine hediye edicem, nescafe için evdeki kupaları paylaşamıolar bari bir örnek olsn karşılıklı içerler dedm

Son düzenleme:

İyi yapmışsın fiyatı da uygunmuş aklımın bir köşesinde dursun :))

nilim canım peçete halkalarını alablirim belki ama yemek takımlarını eklicem akşama canım pek fazla degil ama olsun 4 tane felan var

valla ankara uyar bana yaza günübrlk bile gideblrz gece cıkmstık kardesmn sınıfyla yola sabah gezp tekrar gece dönmüştük fatosum istanbula gelcek o ilk görcek bizi benim kuzenim var belki ona gderm çocukların okulu tatile girdgnde 2 günlügüne o zaman fatosumun dedgi her yere bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…