- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
heee o zaman tırstım yahu bunlar normalde daha pahalıya geliyor onlar alırsa alırım peşin 50 tlk verilebilir hemen alıcam neden sölmyosn diolar çok güldüm bide bana kızdılar he ben mufinleride alcam evdeki mufnlermde anneme vercem şimdi ben sana akşam bernardodan beğendiğim yemek takımı ve masaörtüsünü göstercem sende bana fikir ver bu senin beğendiğin art var ya onun diğer modelini beğeniyorum bende ama o markafının bütün tabakları hoş canım ankaraya bilem gelirim senle
bnde ankaraya giderim artık alamay diodum
kız milleti işte şaka gibi:)
giz paylaş bnde görmek istiyorum begendiklerini:S
bernardonun brabanta kampanyası sadce toriumda vardı ama cnm mağazaya özelmişsaol nil ya:)
çekim varya araştırma yapim dedim:)
olmadı o baharatlıklardanda alırım:) fiyatını biliyomusun
ayy birlkte gitsek ne güel olur fatoşumu da ziyaret etmiş olurdk kuzu, yaza ayarlayalm gidelm yaa hiçç gitmedm ankaraya bennnheee o zaman tırstım yahu bunlar normalde daha pahalıya geliyor onlar alırsa alırım peşin 50 tlk verilebilir hemen alıcam neden sölmyosn diolar çok güldüm bide bana kızdılar he ben mufinleride alcam evdeki mufnlermde anneme vercem şimdi ben sana akşam bernardodan beğendiğim yemek takımı ve masaörtüsünü göstercem sende bana fikir ver bu senin beğendiğin art var ya onun diğer modelini beğeniyorum bende ama o markafının bütün tabakları hoş canım ankaraya bilem gelirim senle
tatlım hoşçakal, öpüorm çok:)kizlar iyi aksamlar ben cikiyorum
iyi haftasonlari
kendinize iyi bakin
bernardonun brabanta kampanyası sadce toriumda vardı ama cnm mağazaya özelmiş
ve yanlış hatırlamıosam bitti o çoktan:S yine olabilir ama emin deilm
ayy birlkte gitsek ne güel olur fatoşumu da ziyaret etmiş olurdk kuzu, yaza ayarlayalm gidelm yaa hiçç gitmedm ankaraya bennn
tatlım hoşçakal, öpüorm çok:)
kizlar iyi aksamlar ben cikiyorum
iyi haftasonlari
kendinize iyi bakin
setin içnde yok cnm öle bişi masa örtüsü ve peçeteler ayrı alınıo halkaları ayrıca kendin alıcaksn:))
tamam gizim akşam göster tam takımını ona göre seçeriz sana da halkayı almak istersen:)
bu sefer 6ya böldürdm herseyi tek çekim yaptırmısım zorlanmak istemiorm 10 10 ödicem:)
anneme magic leverag yapıcam bende kızlar kadın bi kutu daha alms büyüklernden sarıcaz bugidilern bakalm nasıl olcak:)
evet cok sakin bi dügün isteyenler icin güzel bi mekan ama bizim gibilere göre degil dedigin gibi roman, halay, ...
bi yandan da düsünüyorum hayatimizda 1 defa evleniyoruz hersey istedigimiz gibi olsa ne güzel olur dimi hani parayi düsünmicen herseyi istedigimiz gibi yapabilsek keske
Kızlar bu arada yılbaşı yaklaşıyor. Sevgilisine hediye almayı düşünenler ne almayı planlıyor? Ben ne alsam acaba almadığım şey kalmadı...
Kızlar bu arada yılbaşı yaklaşıyor. Sevgilisine hediye almayı düşünenler ne almayı planlıyor? Ben ne alsam acaba almadığım şey kalmadı...
hediye olarak bısı dusunmuyorumda beraber gırıcez ıns bu sene yenıyılaa , en buyuk hedıyee buu olcak
cnm ben masa örtüsü alıcam da bernardodan ona uygun peçete halkaları almıstım ondan bahsedio gizem, markafoniden aldm bu günnilcim ne alıyorlar yaa banada söleyinn
Ya ondan bende aldım bir kere denedim banyodan sonra saçım takıldı canım çok yandı, ıslak diyemi acaba birde köpük sürmüştüm tutsun diye ama sanırım o da sertleştirdi .Sen nasıl yaptın ya ben çok beceriksizim bu konularda.
O da böyle şeyleri hiç önemsemez ben sana almicam diyor ama ben büyük hediyelerden bahsetmiyorum küçük hediyelerden ben zaten kıyafet fln almayıda pek sevmiyorum. Ne biliyim onu güldürecek birşey almak istiyorum yılbaşı olduğu için değil de mutlu olsun diye.. Ne alabilirim sizce?
cnm ben masa örtüsü alıcam da bernardodan ona uygun peçete halkaları almıstım ondan bahsedio gizem, markafoniden aldm bu gün
cnm valla sarıorz biz çok da güzel oluo önceden çekip resmlerini de eklemiştm ama bulamdm smdi
ben aldm cnm hediyemi gecen hafta,arkası uzun istedği bi şapka vardı zarada buldm modelini ve rengini tek kalmıstı hemen alıverdm bi de mudodan yılbaşı kupası aldm umarm beğenir
Eki Görüntüle 304225 Eki Görüntüle 304226
mmm bılemedım sımdı bebeım yaa ben aslında yılbasında htra kalsın dıye mınık havlular vardı noel babalı cam agaclı falan ole bısı dusunmustum
biz pek önemsemiyoruz öyle günleri. eskiden önemserdim. erkek arkdaşım doğum günü kutlamak bile saçma gelir:) bu yüzden bişi yapmayız biz hediye falan
Eki Görüntüle 304223
ne kdar güzel dımı.d banamı öyle geldi
cnm aradm pcde yok ama ekleyip silmişm sanırm:SCanım saç ıslakken mi yapıyorsunuz, bir şey sürüyor musunuz krem gibi, resimlerini bulunca bana atar mısın?
İkisi de çok güzel ben yakında bere aldım ona. Ama kupa benimde hoşuma gitti. Kaça aldın acaba .Bir de yılbaşı kartları falan var ya bir keresinde onlardan almıştım belki yine alıp içine birşeyler yazarım, ajanda olobilir belki? Aralara tarihlere birşeyler yazabilirim. Sizce?
Buda güzel fikir :)
cnm aradm pcde yok ama ekleyip silmişm sanırm:S
oalbilir cnm güzel fikir ajanda da, mudoda 3 al 2 öde kampanyası vardı 7,5tu tanesi 15e 3 tane aldm onları da annemle eşine hediye edicem, nescafe için evdeki kupaları paylaşamıolar bari bir örnek olsn karşılıklı içerler dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?