ahh Ankara ahh 14 ayımız geçti orda sevgiliciği beklerkeneedahamı uygun takımlar orda kızlarr?
canım ankarada takımlar daha uygun burda pahalı begendgm takım pahalı alamam o kadar pahalıykende
kızlar benm beğendiklermden bening modeli su an mubo storeda indrme girmiş
ROYAL FINE CHINA BENIGN 68 PARÇA PORSELEN TAKIM
1.375,17 TL
Malzemesi: Porselen
İçerik: 68 parça yemek takımı
1 Adet Büyük Servis Tabağı
12 Adet 27 cm Servis Tabağı
12 Adet 24.5 cm Servis Tabağı
12 Adet 21.5 cm Pasta Tabağı
12 Adet Çukur Tabak
1 Adet Büyük Kayık Tabak
1 Adet Orta Boy Kayık Tabak
12 Adet Komposto Kasesi
1 +1 Adet Çorba Tenceresi + Kapağı
1 Adet Salata Kasesi
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik
ben bu 900e düşmeden almam ya, biri eminöünden 1000tlye almıs acaba nerden aldı çok mrk ettm:s
kzum seninkide %20 indrmli 1960tl cik gördm smdi:))
gizim senın begendıklerınde supppeeer , ben bunların desensiz olanlarından görmüüüştüm emınonunde 1070ti dibim düştüü annecik beni sürüyerek cıkarttı ordan
dimi minnaam çok hoşlar, gizoşum modeline lolita dio ordakinin seninki deil sanırm ama baya benzio
minnakım götürsene bizi oraya nilim minnak aradığımız yerdenmi bahsediyor ki valla eserse ankaralara kadar gitcem eğer parisi bulamazsamm benıngi alcam o daha ucuz dimi nil ama bu paris inse keşke 1500 verebilirim ona 2 300 olmaz
canım yok benimki paris antigue ama onunki 2 300 bernardodaki fiyatı ki ben onu istiyorumda istiyorum
nispeten sade modeller fiyatlar pahalıda değil Eki Görüntüle 304293
Eki Görüntüle 304294
nilim parisin kalitesiyle lolitanının porselen kalitesi bir değil parisi canlıda gördük bir ışıltısı var neden onu sevdim bilmiyorum yemedim içmedim şirkettekilere gösterdim aşık oldular ama alamadılar modern serriden aldılar hep çünkü pahalıydı ben evlenene kadar düşermi yoksa bu ay kenara attığım altınları harcar bunu alırım yaparım yani ben bu takımı istiyorum1500 1300 olsa gam yemicem
şu eminönündeki yeri bulalım yoksa arada sırada cemile ve bernardoya bakmaya giderim
bide şubatta ankaraya gidersem süper olcak
bir sonraki görüşme eminönü olursa benm için okdir kızlarrrrr
buluşuyomuuyuuuzz?? nerrrdeee?? ne zamaaannn??
kuzum altınlarını bozdurmaya kalkma hemen:) acelesi yok alırız ilerde belki daha çok düşücek, zaten eminönü toptancısı bunlarn ordan çok daha uyguna alırız mrk etme sen
cnm eminönü diorz ama uyar mı ki herkese, gelebilen gelsin çok güzzel olur benceee
ya eğer pazar günü olursa bana uyar izin günüm pazar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?