'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar benm beğendiklermden bening modeli su an mubo storeda indrme girmiş
ROYAL FINE CHINA BENIGN 68 PARÇA PORSELEN TAKIM
1.375,17 TL
Malzemesi: Porselen
İçerik: 68 parça yemek takımı
1 Adet Büyük Servis Tabağı
12 Adet 27 cm Servis Tabağı
12 Adet 24.5 cm Servis Tabağı
12 Adet 21.5 cm Pasta Tabağı
12 Adet Çukur Tabak
1 Adet Büyük Kayık Tabak
1 Adet Orta Boy Kayık Tabak
12 Adet Komposto Kasesi
1 +1 Adet Çorba Tenceresi + Kapağı
1 Adet Salata Kasesi
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik

ben bu 900e düşmeden almam ya, biri eminöünden 1000tlye almıs acaba nerden aldı çok mrk ettm:s

canım bende işte arta benzeyen benıgn ve paris antigue beğeniyorum ki pariscim biraz tuzlu 2 300 gibi bir miktara sahip sen indirim haberini nereden aldın

kndm baktm cnm en ucuz mubastoreda su an, sitesine üyeydm zaten daha öncede, belki başka modellerde girmiştir ama bakmadm açıkçası:))
seninkilerde çok şık gizzzz, süper hattaaa

Son düzenleme:
kzum seninkide %20 indrmli 1960tl cik gördm smdi:))

canım bakıyorum buolamıyorum benim bildiğim mubo home var valla benimkine anca 1500 veririm ben dahada veremem ki 1500 ü gözden çıkardım ben bunu istiyorum mubo storeyi googlede bulamadım link yollasana canım bakayımde mutlu olayım porselenlere

gizim senın begendıklerınde supppeeer , ben bunların desensiz olanlarından görmüüüştüm emınonunde 1070ti dibim düştüü annecik beni sürüyerek cıkarttı ordan

gizim senın begendıklerınde supppeeer , ben bunların desensiz olanlarından görmüüüştüm emınonunde 1070ti dibim düştüü annecik beni sürüyerek cıkarttı ordan

minnakım götürsene bizi oraya nilim minnak aradığımız yerdenmi bahsediyor ki valla eserse ankaralara kadar gitcem eğer parisi bulamazsamm benıngi alcam o daha ucuz dimi nil ama bu paris inse keşke 1500 verebilirim ona 2 300 olmaz

dimi minnaam çok hoşlar, gizoşum modeline lolita dio ordakinin seninki deil sanırm ama baya benzio

canım yok benimki paris antigue ama onunki 2 300 bernardodaki fiyatı ki ben onu istiyorumda istiyorum

nispeten sade modeller fiyatlar pahalıda değil

nilim parisin kalitesiyle lolitanının porselen kalitesi bir değil parisi canlıda gördük bir ışıltısı var neden onu sevdim bilmiyorum yemedim içmedim şirkettekilere gösterdim aşık oldular ama alamadılar modern serriden aldılar hep çünkü pahalıydı ben evlenene kadar düşermi yoksa bu ay kenara attığım altınları harcar bunu alırım yaparım yani ben bu takımı istiyorum 1500 1300 olsa gam yemicem

şu eminönündeki yeri bulalım yoksa arada sırada cemile ve bernardoya bakmaya giderim

bide şubatta ankaraya gidersem süper olcak

orkide gitmeden bulusma yapcaksak hepbırlık emınonune gıdelım kızlar ıstersenız

kuzum altınlarını bozdurmaya kalkma hemen:) acelesi yok alırız ilerde belki daha çok düşücek, zaten eminönü toptancısı bunlarn ordan çok daha uyguna alırız mrk etme sen

kuzum altınlarını bozdurmaya kalkma hemen:) acelesi yok alırız ilerde belki daha çok düşücek, zaten eminönü toptancısı bunlarn ordan çok daha uyguna alırız mrk etme sen

bunlar nişanlanınca yada sözlenince alınacak nilim ağustos gibi nişan yaparsak alırım o zamana kadar sırf şunları peşin almak için yatırım yapcam zaten ara ara nevresimlerimi takpip edip taksit ödicem bakalım nilim

evet olsun eminönü buluşması olsun süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…