pazar günü kapalı oluo cnm eminönündeki mağazalar
bendede şans yokki kuzularr siz buluşun artıkk ben başka bi zaman gelirim :26:
orkide gitmeden bulusma yapcaksak hepbırlık emınonune gıdelım kızlar ıstersenız
bir sonraki görüşme eminönü olursa benm için okdir kızlarrrrr
günaydınnnn gelinciklerim bu sabah biraz daha iyiyim ki
buluşmayı cumartesi yaparsak 3te cıkıyorum gelirim bilginize yoksa üzgünüm ki
günaydııınnn canııımm..
sanada cnm.dün özel msjın için tşk ederim sağol çok yoğundum yeni gördüm sağol cnm Allah razı olsun
olsun tatlıımmm.. Amin Rabbim cümlemizden razı olsunn.. napıyosun keyifler nasıl
bugün biraz daha iyiyim inş.eski keyfimize dönücez yaa((
inşallah canııımm sen toparlan bi an önce herşey yoluna girer..
amin inş.ya inş.sağlığımda kötü oldu yine su 3.haftada yaa((((((
dikkat et kendinee rahatszlığın ne bilmiyourm ama bi doktora git istersen canımm :26::26:
boyun düzleşmesi ve fıtık baslagıcıydı 2,5sene önce ama şimdi ne haldedir bilmem(((
ama ihmal etmemen lazııımmm bence doktoruna hemen gitmelisinn senin sağlığın herşeyden önemli olmalı senin için.. :44::44:
GÜNAYDINNNN
Sanırım ben bu topiğe dahil oluyorum:26:asker beklemiyorum ben keyif bekliyorum 2013 düşünüyor sevgilim ama ben 2012 olsun istiyorum dün akşam sordu 2012 yaz başı veya yaz sonu diye söyledim ama beklememiz gerekmiş isterlerse hemen düğün yaparlarmış ama borç varmış o varmış bu varmış akşam çok kızdım bugünde moralim çok bozuk ben 22 o 23 yaşı küçük o yüzden o ertelemek isityor ben anlıyorum onu hayır ben hazırım desede erken evlenmekten bıkmaktan korkuyor ama ben onu 24 yaşıma kadar beklemek istemiyorum bugün çok umutsuzum bu topikte iyi oldu
amaan ne doktorlara gittim ben m.etme canm zaten ilaç içe içe şiştim kilo aldım töbe yarabbim töbe ya neyse şükür.......
MERHABA Lavanta :) bende de aksi bi durum var aslında..o ısrar ediyor zaman geçiyor diyor ama ben hazır hissetmiyorum diyorum borçlarıda var çok olmasada.yani sonuç olarak kısmet canım.herşeyin zamanı ayarlanmış o zaman gelmeden ne kadar çabalasanda boşa.2013e çok bişey yok ben 7-8yıl sonra diyende gördümNİKAH ve ÖLÜMÜN DAKİKASI ŞAŞMAZ..Unutma ve gönlünü ferah tut
kilo verilir bi şekilde sen sağlıklı ol gerisi hallolur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?