merhaba kızlarrr nasılsınız bakalm,toplantımız bitti bzim de eve geldim bende, haftaya pazartesiden itibaren capacitydeym kızlarr:))
yalnız bi kaç ay full deil part olarak başlıcakmısım aksi taktirde yeni gelen birinin direk full olması ordakilern motivasyonunu düşürürmüş, sanki orda yükselmişim gibi olması gerekiomus, full olmamın sözünü vermiş IK müdürü ok dedm bende ama bilmiorm artk bizi neler beklio:)) elveda toriummhellöö capacityyyy
haftasonu sessizliği cokmus topiğe yineee
yagmurcum gecmiş olsun canım
merhaba kızlarrr nasılsınız bakalm,toplantımız bitti bzim de eve geldim bende, haftaya pazartesiden itibaren capacitydeym kızlarr:))
yalnız bi kaç ay full deil part olarak başlıcakmısım aksi taktirde yeni gelen birinin direk full olması ordakilern motivasyonunu düşürürmüş, sanki orda yükselmişim gibi olması gerekiomus, full olmamın sözünü vermiş IK müdürü ok dedm bende ama bilmiorm artk bizi neler beklio:)) elveda toriummhellöö capacityyyy
saoln kızlar ama umarm havada kalmaz, yoksa direk beylkdüzüne geçerm:)
akşam 6da giricem akşama kdr burdaym bendeeee:))
sağol çağlam bugün biraz daha iyiyim ama bakalım:26:
hayırlı olsun Nilcim capacity bana çok yakın zaten kpss kursumda bakırköyde capacitye gelince uğrarım artık.bayadır uğrayamıyordum topiğe senin capacitye geçtiğini duyunca atladım hemen. Bu arada kızlar sevdiceğim pazartesi askere gidiyor dün gece yeri belli oldu karışık duygular içindeyim.
hayırlı olsun Nilcim capacity bana çok yakın zaten kpss kursumda bakırköyde capacitye gelince uğrarım artık.bayadır uğrayamıyordum topiğe senin capacitye geçtiğini duyunca atladım hemen. Bu arada kızlar sevdiceğim pazartesi askere gidiyor dün gece yeri belli oldu karışık duygular içindeyim.
ayy hadi hayrlısı sağ salim gidip gelsinn cnm
Canımmm( Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
Neden bittiki herşey süper gidiyordu sizinHayy Allah yaaaa
ya hayatne kdr üzüldüm bilemezsin, öncelkle çok geçmiş olsn, ayrılığınıza da üzüldm çok sebepsiz nasıl bitiyor yaa
gerçekten olmaz olmaz demiceksn olabilio böle, umarm kendini toparlarsn cnm yaa zaman herseyi geçirio gerçekten
gizemcim canım mesajlarını bekliyorumm..
nil canım sınavın son 3 ayda kazanıldığını savunan arkadşım çok var ama ben kendime güvenemiyorumbenim için şimdiden başlayıp ağır ağır gitmem en iyisi hepimiz hakkında Rabbim hayırlısını versin
Hayat çok üzüldüm.. ilişkinzi bilmiyorum ama bir emek söz konusu harcanan zaman söz konusu .. inşallahh en kısa zamanda atlatırsın canım.. bizler burdayız sana destek olmak için elimizden geleni yaparız..
canım hayat zor ve vurucu olmuş çoğu kişi bunu yaşıyor bir kötü şeyin arkasından hep kötü şeyler gelir diye düşünüyoruz aslında o kötü binen şeyler ileriki mutluluklarımız için bir sınav ve ödül buna böyle bak canım tekrardan aramıza dönmene ve iyi olmana sevindim çok çok geçmiş olsun hayatın güzel devam edicek canım emin ol
nil canım benim biyoloji ve kimya okuyan arkadaşlarım 4 te okulu dondurup 2 yıllık özel ünide sağlıkla alakalı 2 yıllık bölümler okuyorlar ve atancaklar mezun olur olmaz erkek arkadaşlarıda atandı biyoloji 4 yıllık bitiren ve kimya bitirenlerde hala işsiz birtanesi fabrikada çalışıyo şartları kötü 1 dakka geç kalsa maaş alamıyo o gün
Canımmm çok geçmiiş olsuuunnhersey ustustee gelmiiişşş çok üzüldüüm Allah sabır ve güç versin..
canlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim beni anlayan yanımda olan birilerinin olması çokk güzel,, artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım olacağı varsa hayırlısı böyleyse böyle olsun diyorum ayrılma sebebide ailesi istemiyormuş 10 aydır ikna etmeye çalışıyormuş ama edememiş o da yıpranmış artık ben çok inanmıyorum ailesi beni tanıyo ve de çok severlerdi bilmiyorum artık ama ayrılmak istedi ben kabullenmedim önce ama sonra yol verdim ,, allah ne verirse ne yaşatırsa bi bildiği vardır iyi insanlar çıkarsın karşımıza ,, hayat felsefemle yoluma devam ediyorum sabır ve DUA
hiç üzülme tatlım...
Hayır nasıl gelirse gelsin... Bazen istemedigimiz yollarla geliyor ama işte hayırlı olansa bu yapacak bir şey olmuyor
dedigin gibi sabır ve dua
acıyor her kapıyı
canlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim beni anlayan yanımda olan birilerinin olması çokk güzel,, artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım olacağı varsa hayırlısı böyleyse böyle olsun diyorum ayrılma sebebide ailesi istemiyormuş 10 aydır ikna etmeye çalışıyormuş ama edememiş o da yıpranmış artık ben çok inanmıyorum ailesi beni tanıyo ve de çok severlerdi bilmiyorum artık ama ayrılmak istedi ben kabullenmedim önce ama sonra yol verdim ,, allah ne verirse ne yaşatırsa bi bildiği vardır iyi insanlar çıkarsın karşımıza ,, hayat felsefemle yoluma devam ediyorum sabır ve DUA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?