'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalm,toplantımız bitti bzim de eve geldim bende, haftaya pazartesiden itibaren capacitydeym kızlarr:))
yalnız bi kaç ay full deil part olarak başlıcakmısım aksi taktirde yeni gelen birinin direk full olması ordakilern motivasyonunu düşürürmüş, sanki orda yükselmişim gibi olması gerekiomus, full olmamın sözünü vermiş IK müdürü ok dedm bende ama bilmiorm artk bizi neler beklio:)) elveda toriumm hellöö capacityyyy

çok sevindim adına nilcimm hayırlı olsunn

hayırlısı olsun nil cim

saoln kızlar ama umarm havada kalmaz, yoksa direk beylkdüzüne geçerm:)
akşam 6da giricem akşama kdr burdaym bendeeee:))

hayırlı olsun Nilcim capacity bana çok yakın zaten kpss kursumda bakırköyde capacitye gelince uğrarım artık. bayadır uğrayamıyordum topiğe senin capacitye geçtiğini duyunca atladım hemen. Bu arada kızlar sevdiceğim pazartesi askere gidiyor dün gece yeri belli oldu karışık duygular içindeyim.

Son düzenleme:

uğrayın kızlarrr:)) en çok minnaam sevinicek bu duruma bol bol görüşebilirz artk, gizoşumda gellirrrr

canıımm hayırlı olsuunn..

aaa almor hosgeldin

nereye gidiyor canım uzun donem mi

Canımmm( Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
Neden bittiki herşey süper gidiyordu sizin Hayy Allah yaaaa

Canımmm çok geçmiiş olsuuunn hersey ustustee gelmiiişşş çok üzüldüüm Allah sabır ve güç versin..

canlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim beni anlayan yanımda olan birilerinin olması çokk güzel,, artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım olacağı varsa hayırlısı böyleyse böyle olsun diyorum ayrılma sebebide ailesi istemiyormuş 10 aydır ikna etmeye çalışıyormuş ama edememiş o da yıpranmış artık ben çok inanmıyorum ailesi beni tanıyo ve de çok severlerdi bilmiyorum artık ama ayrılmak istedi ben kabullenmedim önce ama sonra yol verdim ,, allah ne verirse ne yaşatırsa bi bildiği vardır iyi insanlar çıkarsın karşımıza ,, hayat felsefemle yoluma devam ediyorum sabır ve DUA

hiç üzülme tatlım...

hayır nasıl gelirse gelsin... bazen istemedigimiz yollarla geliyor ama işte hayırlı olansa bu yapacak bir şey olmuyor

dedigin gibi sabır ve dua

acıyor her kapıyı

hiç üzülme tatlım...

Hayır nasıl gelirse gelsin... Bazen istemedigimiz yollarla geliyor ama işte hayırlı olansa bu yapacak bir şey olmuyor

dedigin gibi sabır ve dua

acıyor her kapıyı

seninle konuştuktan sonra daha iyi oldum inan ,, şimdi sınava gidiyorum pzt burdayım artık öpüyorum seni canımmm

canım çok üzüldüm yaaaaaaaaaaa(((
ya siz 3 yıldır birlikte değilmiydiniz 10 aydr nasıl ikna edememıs anlamadım ya needn bitirdiniz ki oturup konusmadan yaa??
bitmez döner belki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…