kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorum
böyle işte kızlar bendeki durum bu =((
uğrayın kızlarrr:)) en çok minnaam sevinicek bu duruma bol bol görüşebilirz artk, gizoşumda gellirrrr
canlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim beni anlayan yanımda olan birilerinin olması çokk güzel,, artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım olacağı varsa hayırlısı böyleyse böyle olsun diyorum ayrılma sebebide ailesi istemiyormuş 10 aydır ikna etmeye çalışıyormuş ama edememiş o da yıpranmış artık ben çok inanmıyorum ailesi beni tanıyo ve de çok severlerdi bilmiyorum artık ama ayrılmak istedi ben kabullenmedim önce ama sonra yol verdim ,, allah ne verirse ne yaşatırsa bi bildiği vardır iyi insanlar çıkarsın karşımıza ,, hayat felsefemle yoluma devam ediyorum sabır ve DUA
nilim çok ama çok sevindim ki bu duruma ben ohhh yaaa 25 dakka ada bostancı 25 dakka bostancı bakırkoy 50 dakkada yanında bitmek ve gündz çıkıslarnda bulusmak pahabiçilemez olcak kiii
Almor hayırlısı olsun günler geçiyor canım sayılı gün gecicek insallah
Kızlar sevdcegmi çok özledm sabahın köründen beri beraberz 1 güne neler sıgdrdk özet gecyorm
Sabah kahvaltı yapıp cevahre gectik dedemin insanlarnı izledm çogu sahnede agladım ama sevdck farkedemedi basımı gögsne yasladm nede özlemsm en sonnda yüzme dokndgnda farketti duygusal films ben blle agladım bide filme girmeden porlanda glrip kaya mayaya baktım sevgilick bu hediye edlr yani sevgllr birbne alır iyi bir hedye olur ama bde cocukca gelmiş hıh kadın işine karısılmasndn hoslanmam dyp cadılgmda yaptm
Sonra yemek yedik kuzeni geldi benim sevdicegim robot ve hesap makinesi yapıcak ama malzeme yok karaköye indik malzeme aldık dolandık hadi saphıre çıkalım dedik hop gittik fotolar çektk helikopter simülasyonu süperdi özellkle yere batan sarnıcı yarasalarn gectgi sırada fıss dye alltn hava verdlr cıglık bastım iyidi hostu sonra oradaki magazaları dolandık
Sonra kabatasa indik kahve dünyasna grdlk oturduk şu andada vapurdayıım güzel kostrmadan dolu dolu gün yasadık ama çok somurtakndım yine gidicek diye
Kızlar benmki 12 ay asker olmayı dsnyo sırf 2500 tl için bende kuzeninin yannda senin parana gerk yok dayanrm ama ben brktrdm yeter bize dedm
Oda 12 ay yaparırm evmde olur lojmnda verrler sınavı kazanırsm istnblda yanında yaparm evlenrz dedi ama yaaa ama yaaa bizim paraya ihtiyacımzmı vardı benmi bllmyordm offffff
annemin bilmesi güzel oldu bütün gün aramadı kızlar soktaym korkdn 6 defa aradım ama annem babamla burgaza konsere ordanda yemege gitmsler konferans varmıs yogunlarms vaktleri yoktu bana ehehehe bende saat 9 motoruna izin almıstm 7 40 bindm annnemde keske daha önce sölesydm kadınının sorunu kmle oldgmu bilememkms bunu çözdüm
Bidee isteseke beceremyordk ikimzde zümrüt yesli giymstk çok uyumluyduk
oohh ohhh bitanecim çok güzel bi gün geçirmissin..hep böyle sevdiceginle geçsin günlerin..
Askerlik işine gelince benimde takıldıgım konu biliyosun:) aklım çıkıyo uzun dönem olacak diye heralde oracıkta kalbime inerinş kısa dönem denk gelir tatlımm ya çok uzun bi süre
çalıstıgı zamanda okadar para olmasada iyi paralar kazancak sonucta kısa dönem yapsın hemen bi işe girsinn süper olur:)
Kuzenide dyo 6 ay gdp geldgnde ne olcagı belli siz karar vermsnz dedi güldü ama bizimki gideyim 12 ay hem daha çok görsrz okuldeyken proje vardı dedi askerde evim yada lojman olur sınavlada istedgm yere gderm dedi offf ama ne gerek var kalsın o 2 500 çalısırsam 1 sene sonra anca 2500 alrm dyo yahu sanki ona para soran oldu sanki yat kat istedim evlnmek zor degil valla degil işi idare etmek zor fatosum
Valla bide ben mezun oldugu gün kıbrısa götrrm duodm beyimzn köyden arkadasları abisde dahil kıbrısta yaptılar askerlgni bunun kankasda kıbrısa gdyo bana hazrnda gtcem dedi bende dayanmdm süprzi bozdm o zaman söleydi kahrolrm smdi en azından hayal kurmucam gıcık ya bde beraber giderz dedi
Ayyy insallah oda hemserileri gibl sıcak yerlere glder ve akrabalarmn yasadgı yere gitsnki göreyim
Fatosum ya agustos ya aralıkta safak saycaz blliyosn dimi beraber aglarız artık
Fatosum özlendn çok aldınmı bllgsayar bakalım
yok bebegim daha alamadım ne alacagım konusunda kararsız kaldım ama en yakın zamanda alıcam
valla gizemcim birllikte topigin bekçisi oluruz sanırım ben hiç istemyrm 12 ay falan 6 ay yapsın gelsin dayanamam yeter artık:)
umarım herşey istedigimiz gibi olur gizoşum ikiside kısa dönem yapar
nilim çok ama çok sevindim ki bu duruma ben ohhh yaaa 25 dakka ada bostancı 25 dakka bostancı bakırkoy 50 dakkada yanında bitmek ve gündz çıkıslarnda bulusmak pahabiçilemez olcak kiii
Almor hayırlısı olsun günler geçiyor canım sayılı gün gecicek insallah
Kızlar sevdcegmi çok özledm sabahın köründen beri beraberz 1 güne neler sıgdrdk özet gecyorm
Sabah kahvaltı yapıp cevahre gectik dedemin insanlarnı izledm çogu sahnede agladım ama sevdck farkedemedi basımı gögsne yasladm nede özlemsm en sonnda yüzme dokndgnda farketti duygusal films ben blle agladım bide filme girmeden porlanda glrip kaya mayaya baktım sevgilick bu hediye edlr yani sevgllr birbne alır iyi bir hedye olur ama bde cocukca gelmiş hıh kadın işine karısılmasndn hoslanmam dyp cadılgmda yaptm
Sonra yemek yedik kuzeni geldi benim sevdicegim robot ve hesap makinesi yapıcak ama malzeme yok karaköye indik malzeme aldık dolandık hadi saphıre çıkalım dedik hop gittik fotolar çektk helikopter simülasyonu süperdi özellkle yere batan sarnıcı yarasalarn gectgi sırada fıss dye alltn hava verdlr cıglık bastım iyidi hostu sonra oradaki magazaları dolandık
Sonra kabatasa indik kahve dünyasna grdlk oturduk şu andada vapurdayıım güzel kostrmadan dolu dolu gün yasadık ama çok somurtakndım yine gidicek diye
Kızlar benmki 12 ay asker olmayı dsnyo sırf 2500 tl için bende kuzeninin yannda senin parana gerk yok dayanrm ama ben brktrdm yeter bize dedm
Oda 12 ay yaparırm evmde olur lojmnda verrler sınavı kazanırsm istnblda yanında yaparm evlenrz dedi ama yaaa ama yaaa bizim paraya ihtiyacımzmı vardı benmi bllmyordm offffff
annemin bilmesi güzel oldu bütün gün aramadı kızlar soktaym korkdn 6 defa aradım ama annem babamla burgaza konsere ordanda yemege gitmsler konferans varmıs yogunlarms vaktleri yoktu bana ehehehe bende saat 9 motoruna izin almıstm 7 40 bindm annnemde keske daha önce sölesydm kadınının sorunu kmle oldgmu bilememkms bunu çözdüm
Bidee isteseke beceremyordk ikimzde zümrüt yesli giymstk çok uyumluyduk
pelinim nasılsın
selam yağmur ben varım şimdilik
almorcum çok ama çok sevindim o zaman mehtap 21 darısı bizlerin başına valla korkuyorum ben daha şimdiden 6 ay olması çok çok güzel
yağmurum hep mutluydum zaten o gelince mutluluğum kat kat arttı pazartesi gidiyor ben izin aldım işten görüşcem onla yolcu edicem onu sonra finalleri bitince bütü kalmazsa gelcek inşallah
ya kızlar şu şarkıyı 10 dur dinliyorum nasıl birşey bu yaa çok güzel sölemiş mustafa ceceli
fıstıklar ben geldııımmkiiiii
Giziim ohhhh hasret giderin enişteylleee 12 ay uzun valla yaa kısa dönem şansı varsa kısa dönem gitsiin, ben 15 ayda öldüüm öldüüm dirilldiiimm biloosun
Almoruumm hayırlısıyla gelsın bıan eveel sevdiceğiin inşş bu son ayrılıınız olsuuunn
pelinim nasılsın
selam yağmur ben varım şimdilik
yarın da görüşcekmisiniz?o zaman
nazar değiyor valla ben cok inanıyorumm
fıstıklar ben geldııımmkiiiii
Giziim ohhhh hasret giderin enişteylleee 12 ay uzun valla yaa kısa dönem şansı varsa kısa dönem gitsiin, ben 15 ayda öldüüm öldüüm dirilldiiimm biloosun
Almoruumm hayırlısıyla gelsın bıan eveel sevdiceğiin inşş bu son ayrılıınız olsuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?