'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende beklemiştim 15 ayy birilerini AMA HEP DİYORUM İKİ ELİM YAKASINDA O ANNESİNİN GEÇMİŞİMİNNNNNNN((((47:
neyse nazlım ben biraz daha iyiyim biliyomusun ki:44:

dahada iyi olcaksın kiii cicilerinide güle güle kullanmak nasıp olsuuunnnn

benıde gecende bı arkadasım sarstı resmeeen yaa sevgılıcıkte pek begenmedıı ya bız bole seylerı sevıyooruz nollmus yanii kimse yemesin ben yerim siz geldıgınızdede onlara koyarım mamişleriii catlasınlar patlasınlar cogundan hevesım kactı ama gurme tabaklarını mutlaka alıcam kayamayanınn

sağol cnm aminnnnnnnnnnn
bende kaya maya alıcam inş.bizde begenmiştik askımla kii o özel 2mize alırız demıstı hatta

dağıtcakım orayı sakarlık yapmış gibi öde bakayım diyip kötü kız olcaktım şaka bir yana kaya maya almıcaktım 2 kişilik alcaktım şimdi sırf gıcıklığna herkesin önüne çıkarasım var nazım ne olcak benim bu inadım ki

nazım artık sende anadoluya gelin gelcen eee bende anadoluda kalırım büyük ihtimal yakın olcaz gelir gider kaya mayayla yeriz mamişleri hem acemilik dönemimde mamalar yaparken sana ihtiyacım olabilir benim

sağol cnm aminnnnnnnnnnn
bende kaya maya alıcam inş.bizde begenmiştik askımla kii o özel 2mize alırız demıstı hatta

ya benım aşkitoo begenmeedi işteee gurme tabagından alcam bana küçüğünden ona büyüğünden huhh obur sevgiliii yesin yesin şişsiin bende fit kalim

ayy iinnş yakında olur evlerimiz ne güzel olur Giziiimmm seve seve yardım ederiiimm hele bi o günleer gelsiiinnn

Son düzenleme:

ya benimkide bayılmadı ama alcam diyince güzelmiş dedi çoğa gerek yok 2 kişi yeter dedı :)) htta demişti(

hoşbuldk yağmurcm güle güle kullan tencereleri çok güzellerr
minaam bu hafta deil haftaya pazartesi cnm, o zman gel:)) ayy süper olucak gibi gelio bana da hyırlısı bakalm
gizoşşm gelelm sanaa:)))) nasılsn kuzum, biliorm ki mutluluktan uçuosndur smdi
ne güzel bi gün geçirmişssinizzz, askerlk işini de düşününce mantığını kavrar senin yoluna gelir mrk etme

hee görürüm benden çok yer zaten yiyor
birde kaya maya mı ayırcak valla yer yemek olsun yeter ki hele de ben yapımm amaan tabağamı bakar o

benimkide obur valla iştahlı kendininkini yer bide benim kalanımı yer obur sevgilicim ama ölürüm onaaa beeen ne yemekler yapcam ona zaten yapoorum şimdiden parmaklarını yiyoo, tüm marifetlerimi göstermiooom evlenince parmaksız kalıcak haberi yook

Niliim hoşgeldin bebeğiim bende gidiciiim amaa yarında kurs var bugun cok yoruldum zaten

kızlar gelnce bi yorum yapın bakalm bana, masa örtüsünü almayı bekletiorm biraz boyutuna karar veremedm, bernardonun ölçüleri su şekilde, masa örtüsü alan varsa ölçsün bilen varsa yazsnnn
ebatlar su sekilde
160x220(bu 6-8 kişilk masalar içindir die düşündm ama emn deilm)
160x260( sanırm en uygunu bu ama kararsızım)
160x300 (sanırm bu çok uzun ve büyük dikdörtgen masalar içindir)

Son düzenleme:

teşekkürler tatlım darısı size artık.

Sağol minnakcım inşallah kavuşuruz tekrardan bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…