canım güzel günlerde kullan sıcak su torbamız aynı
iki tane sos tenceresine gerek varmı ki canım ya boşa kalabalık valla ben diyim ama çok çok güzeller canım
bende beklemiştim 15 ayy birilerini AMA HEP DİYORUM İKİ ELİM YAKASINDA O ANNESİNİN GEÇMİŞİMİNNNNNNN(((( 47:
neyse nazlım ben biraz daha iyiyim biliyomusun ki:44:
belki görüşürz canım yarın birkaç arkadaşını görcek bende öyle ki arkadaşlarınıda görsün özlemişler çocuk bugün ailesini bile göremedi benim yüzümden
canım 6 ay yapabilir işte ama 12 ayda sınavla istediği yere gidiyo ev lojman vb var maaşta 2500 tl olunca bizimkinin gözünde dolarlar herhalde valla şaşırttı beni bide evlenirz askerdeyken dedi höhöyt kafasına kaya mayları atcaktım porlanddada sakince davrandım neyse ben en iyisi sakinliğimle döveyim onu ses etmeyim 12 ayıda unutsun üstüne gidersem inadına gider benimki kendimide yırtsam gider valla 6 ay ne hoş ne güzel ya ne die zorluyo böyle düşünerek isteyincede olmuyo 12 ay
bide hayatım bu kaya maya çocukca bunlar çocuklaramı demezmi dövcektim bende ne kaya maya küçük çocuğa kaya maya kalpler öğretilirmi bu aşk tabağı sen ne anlarsın dedim, beni kızdırma 12 kişlik alırım paraya acımam bana hedef gösterme 12 kişilik aldırma kafandada kırdırtma dedim koptum ya görcektiniz peçeteleri felan var bizimki bilmiş bilmiş bakıyo hım hediye olabilir diyor evet evet sevgiliye hediye dior delirdim ayy dedim o tabakları bana alırsa şaşırmıcam ve istemicem soğuttu kaya mayadan yaa
dahada iyi olcaksın kiiicicilerinide güle güle kullanmak nasıp olsuuunnnn
benıde gecende bı arkadasım sarstı resmeeen yaa sevgılıcıkte pek begenmedıı ya bız bole seylerı sevıyooruz nollmus yaniikimse yemesin ben yerim siz geldıgınızdede onlara koyarım mamişleriii catlasınlar patlasınlar cogundan hevesım kactı ama gurme tabaklarını mutlaka alıcam kayamayanınn
dahada iyi olcaksın kiiicicilerinide güle güle kullanmak nasıp olsuuunnnn
benıde gecende bı arkadasım sarstı resmeeen yaa sevgılıcıkte pek begenmedıı ya bız bole seylerı sevıyooruz nollmus yaniikimse yemesin ben yerim siz geldıgınızdede onlara koyarım mamişleriii catlasınlar patlasınlar cogundan hevesım kactı ama gurme tabaklarını mutlaka alıcam kayamayanınn
sağol cnm aminnnnnnnnnnn
bende kaya maya alıcam inş.bizde begenmiştik askımla kii o özel 2mize alırız demıstı hatta
dağıtcakım orayı sakarlık yapmış gibi öde bakayım diyip kötü kız olcaktım şaka bir yana kaya maya almıcaktım 2 kişilik alcaktım şimdi sırf gıcıklığna herkesin önüne çıkarasım var nazım ne olcak benim bu inadım ki
nazım artık sende anadoluya gelin gelcen eee bende anadoluda kalırım büyük ihtimal yakın olcaz gelir gider kaya mayayla yeriz mamişleri hem acemilik dönemimde mamalar yaparken sana ihtiyacım olabilir benim
ya benım aşkitoo begenmeedi işteeegurme tabagından alcam bana küçüğünden ona büyüğünden huhh obur sevgiliii yesin yesin şişsiin bende fit kalim
ayy iinnş yakında olur evlerimiz ne güzel olur Giziiimmm seve seve yardım ederiiimm hele bi o günleer gelsiiinnn
ya benimkide bayılmadı ama alcam diyince güzelmiş dedi çoğa gerek yok 2 kişi yeter dedı :)) htta demişti(
içimizde kalcana alalım varsın yemesinler
ben geldiiimmmmmmmmmm mcxxxxxx herkese
hee görürüm benden çok yer zaten yiyor
birde kaya maya mı ayırcak valla yer yemek olsun yeter ki hele de ben yapımm amaan tabağamı bakar o
almorcum çok ama çok sevindim o zaman mehtap 21 darısı bizlerin başına valla korkuyorum ben daha şimdiden 6 ay olması çok çok güzel
yağmurum hep mutluydum zaten o gelince mutluluğum kat kat arttı pazartesi gidiyor ben izin aldım işten görüşcem onla yolcu edicem onu sonra finalleri bitince bütü kalmazsa gelcek inşallah
ya kızlar şu şarkıyı 10 dur dinliyorum nasıl birşey bu yaa çok güzel sölemiş mustafa ceceli
Sağol minnakcım inşallah kavuşuruz tekrardan bir an önce.fıstıklar ben geldııımmkiiiii
Giziim ohhhh hasret giderin enişteylleee 12 ay uzun valla yaa kısa dönem şansı varsa kısa dönem gitsiin, ben 15 ayda öldüüm öldüüm dirilldiiimm biloosun
Almoruumm hayırlısıyla gelsın bıan eveel sevdiceğiin inşş bu son ayrılıınız olsuuunn
gizoşm bunu görünce direk aklıma sen geldn nedense:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?