'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Güldenle rastlaşamıyoruz bari size faydam dokunsun merak ettiklerinizi yazayım da...160*220 düşündüğün gibi 6-8 kişilik ama altı kişilik masada yanlış hatırlamıyorsam 40-50 cm kadar aşağı sarkıyor biraz uzun duruyor.Kaç kişilik masa almayı düşünüyorsun bernardonun siyah masa örtüsünü alcaksın sanırım bende çok istemiştim ondan ama bulamamıştım hiçbir yerde umarım sen bulursun...

cnmm hay sen çok yaşa buna kafa patlatıorz dünden beri hiç sorma, bak buraya ilerde almak istediğim masamın ebatlarına uygun bi masa ölçüsü buldm örnek olarak, buna hangisi alınmalı bi diyiver bana:))

Dur sana kendi yemek masamı bulayım öyle kafanda daha netleşir sanırım...

cnm ben buldm ayrıttım bile hem 220sini hem 260ını
sadece kararsızım hangi boyunu alsam bilemiorm, tutki ilerde vazgeçtm 6 kişlk bi masa aldm 260 yerlere kdr uzar o zman 220ye 30-40 cm sarkıo diosan, bence bernardo ölçülerin boyutunu kaçırmıs yani ondan karışıo bizim de kafamız, tac online sitesnde masa örtü boyutlarına baktm 12 kişilkler 180x250 yani

alll bak kullanıcı yorumuna göre hareket et işte illla alcan bide bulunmuyormuş ya all al sen bu masa örtüsünü
eğer 220 de yere uzanıyorsa bizim ilerde işimiz çok zor bunlara karar vermekte

mutlunun kullanıcı yorumunu bekleyelim nilim masa örtüsü ebadı nasıl acaba

Benim masam bu çok belli olmuyor ama altı kişilik Ben ararken masa örtüsü 160**220 önermişti herkes..160*220 dediğim gibi 40-50 cm aşağı düşüyordu yanlardan buda sandalyenin üzerinde az da olsa toplanması demek..Benim fikrimi sorarsan aldığın masa örtüsü oldukça büyük olur gönderdiğin masaya...(260 alırsan)

Bernardo evet dediğin gibi masa ölçülerini diğerlerine göre farklı yaratıyor kendi tarzlarını yaratıyorlar...İstersen eve gittiğimde masa örtümün boyutlarını ölçer sana söylerim

Birde eğer eviniz kira olmayacak ise 8 kişilk masa daha iyi olur ben kalabalık misafir alamıyorum yemeğe çağırcağım zaman masaya göre çağırıyorum

cnm benmde beğendiğim bu tarz bi masa zaten
bence 6 yada 8 kişilk için 220 idealdir, kim 12 kişilk bi msa açıoki sanki zaten ilk evim için öle kocaman bi masa hayatta istemem, peçeteleri kaçlı alsam acaba?
halkaları 12li aldm ama ziyanı yok 6tane alıp 2 tanesini kendi sitesinden de alsam aynı paraya geliodu

Son düzenleme:

Evgörde de var sanırım bu mobilya ama biz ordan almadık bir mobilya mağazasından aldık...Bencede 220 iyi olur hem 6 hemde 8 kişilik için...Bencede 12 kişiliğe gerek yok 12 kişilik masa diyince nedense benim aklıma hep yaşlı başlı torun torba sahibi insanlar geliyor aklıma..Peçete 8 li olabilir yanlış hatılamıyorsam 8 li paketlerde vardı..Peçete ve halkaları öyle her zaman kullanılan şeyler değil zaten yani benim açımdan Fazla alınandan zarar gelmez bir gün mutlaka lazım olur

Birde eğer eviniz kira olmayacak ise 8 kişilk masa daha iyi olur ben kalabalık misafir alamıyorum yemeğe çağırcağım zaman masaya göre çağırıyorum

sağol canım yorumun için şimdi banada fikir oldu ben 8 kişilik alırım ki 12 kişilik artar bende birilerini çağırsam abisi ablası kocası karısı çocuğu ana baba derken geçiyor o yüzden kendi evim olsun olmasın 8 kişi yada ne kadar varsa öyle masa alcam

saolasın çok

Bayıldım yemek odasına benimkine benziyor beyazı seviyorum evde...Beyaz demişken beyaz mobilya kadar yardımcı birşey olamaz evde hiç toz belli etmiyor Gümüşlüklerini tv ünitesi olarakta kullanabiliyorsun çok yer kaplamıyor...

4lü paketlerde satılıo cnm peçeteler, çok hoşuma gittiği için bi de fiyatları uygun olduğundan aldm ben halkaları bide çok seviorm öle süslü olsn masa
bunları almıstm

aay senin yönlendirmende çok iyi oldu cnm biraz daha netleşti çok saol
tecrube başka tabii

Ne demek yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince bende evimiz kira olacağı için altı kişilik aldım ama pişmanım biraz

Çok şık duruyor halkaların..Ben almamıştım halka peçeteden şekiller yaparım diye

Ne demek yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince bende evimiz kira olacağı için altı kişilik aldım ama pişmanım biraz

bizimde evimiz kira olabilir cnm zaten hemen evlenince kendi evine taşınan kişi sayısı çok az
ben 8 kişlk düşünmekle iyi etmişim o halde, 6 kişlk olunca da 2 sandalye daha alıp en köşelere 2 kişi sıkışır cnm nolcak:))

o zaman senin için bir en kısa zamanda istediğin bir eve sahip olmanı dileyeyim canım istanbulda ev sahibi olmak zorda diğer şehirlerde ucuza ve güzel evler var sen istanbuldanmısın

sırf kendi evimi almak için çalışmaya başladğım ilk günden beri para biriktiriyorum çok ama çok istiyorum 25 yaşıma gelmeden ev sahibi olmak kısmet olursa 2012 aralığında evlenmeden önce ev sahibi olmak istiyorum bakalım kısmet bu iş

Emin ol masaya tabaklar bilem zor sığıyor altı kişi birden gelirse...Altına servis tabakları düşün ortaya bir salata kasesi koysan iki tane de kayık tabak desen masa doldu bardakları ekmeği içeceği söylemiyorum bile çiçeği unut zaten

Evet gizcim İstanbulda bahçelievlerdeyim ben inşallah bizimde niyetimiz var ama bakalım hayat ne getircek...Ne güzel sen bilinçlisin en azından ben de 2006 dan beri çalışıyorum kenarda beş kuruş param yok sadece geçen sene çeyizimi yaptım o kadar onun dışında parayı naptım bilmiyorum

mutlu bişiy sorcam canım ben hep beyaz beğeniyorum yemek odalarını ama sandalyeler beyaz olursa ki ben sakarım biraz o sandalyeler kumaşmı derimi oluyor yoksa istediğimiz şekilde yapıyorlarmı mesela renk oynaması biraz sütlü kahveye çalan renk yaptırabiliyormuyuz sipariş verirken canım

koltuk takımınıda paylaşırmısın rica etsem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…