Evet gizcim İstanbulda bahçelievlerdeyim ben inşallah bizimde niyetimiz var ama bakalım hayat ne getircek...Ne güzel sen bilinçlisin en azından ben de 2006 dan beri çalışıyorum kenarda beş kuruş param yok sadece geçen sene çeyizimi yaptım o kadar onun dışında parayı naptım bilmiyorum
mutlu bişiy sorcam canım ben hep beyaz beğeniyorum yemek odalarını ama sandalyeler beyaz olursa ki ben sakarım biraz o sandalyeler kumaşmı derimi oluyor yoksa istediğimiz şekilde yapıyorlarmı mesela renk oynaması biraz sütlü kahveye çalan renk yaptırabiliyormuyuz sipariş verirken canım
koltuk takımınıda paylaşırmısın rica etsem
ama benim annemin zoruyla aslında annem banada kardeşimde kendilerinede ev aldı ama o ev yokmuş gibi davranıyorum ben kendim almalıyım diyorum ki annem bana vasiyet etti çocukların için ev al die doğmamış çocuğa don biçildi biraz bizde canım malesef yoksa bende pek birikltirmezdim 3 senedir ne veriyorsam o doymuyor annecik ayın birinde psikolojik baskıyla alıyor ilerde şükredicende diyor bakalım
canım bahçelievlerde benim kuzenim oturuyor onla 140 a bir ev buldular şimdi kirası 600 600 e yakında kuzenler ekliyor kredi ödüyorlar canım kısmet inşallah sende alırsın en kısa zamanda
Renk farkı olmasın istiyorsan en mantıklısı tüm mobilyanı bir yerden almak olur sanırım...Sandalyeler genelde deri oluyor ama korkma sakarım üzerine birşey dökerim diye kolay temizleniyor...Renk değişikliği yaptırdığın yere göre değişir gizcim...Mesela ben küçük odama misafirim için küçük bir l takımı yaptırdım eskidji den herşeyini ben kendim seçtim kolundaki derinin desenine kadar ama bellona,istikbal gibi ismini kanıtlamış mobilya firmaları modellerin dışına çıkmıyorlar eğer sen kendin seçmek istiyorsan mobilyayı rengini bunu sağlayabilecek yerlere gitmen gerek yani kendi üretimin yapan mobilya mağazalarına...
Bu da benim köşe takımım.Benim tüm evim siyah beyaz gri
Eki Görüntüle 305071
köşe takımın çok hoşmuş canım bunların fiyatları makulmu peki
modoko masko gibi yerlerdemi var kendi üretimini yapan yerler canım hiç bilmiyorum çünkü ben , ben bellona ve istikbalde beğenemedim birşey
şu sıralar yataş, doğtaş, evgöre bakıyorum ki yatak odasını evgörden alabilirim bide doğtaş carmeni beğeniyorum
Modoko ve masko da vardır evet...Masko bana çok çok pahalı gelmişti evgörde aynı şekilde...Biz bunu mahalle arasında bir mobilyacıdan aldıkbuna ek olarak berjiyer mi deniyor du oda var (tekli koltuk) :44::44::44: Hepsi 1700 filandı...Eskidjiye de bakabilirsin onlarda kendi mobilyalarını üretiyor ve çok güzel ürünleri olan yerler var...Benim mantığım mobilyaya çok para vermemekti...Misafir geldiğinde çocuğu hoplayıp zıpladığında içim acımasın istedim o yüzden çok pahalı şeyler almadım ben kızlar...
Yatak odam baza yatak yatak örtüsü mobilyaları 3500 tl
Koltuğum 1700 tl
Yemek odamda 1700 tl idi...
çok doğru söylüyorsun canım ben şimdi yataşı çok makul buluyorum beğendiğim yemek odası 2300 ama işte doğtaştanda koltuk beğenmiştim ve çok pahalı evgörün yatak odalarıda 4 ü geçiyo ama herhalde bende evlenceğim sıra gezip gezip kaliteli ve ucuz birşeyler bulucam beğenime göre sade şeyler seviyorum allahtan
bende sevgilimle arada bakıyorum gezerken oda evgörünküleri beğeni koltuk takımlarını allahtan onlar ucuz ama yemek oda ve yatak oda pahalı işte onlarıda yataştan kaparım açığı bakalım
inşallah bizde 2013 te öyle makul şeyler buluruz canım
İnşallah tatlım.Herşey gönlünüzce olur harika bir düğününüz ve harika bir evliliğiniz olur umarım...
kızlaaarr:)) atakanla konusurken ona da sordm ben anlamıorm ki aşkm dur annem yanımda daha iyi bilir ona sor dedi, direk verdi telefonu kaynanişimle de konusmuş oldum:))
260 al çocum daha güzel durur biraz sarkarsa dedi, annemde bende öle dedm beni dinlemion onu dinlion dio kıskançlık yapıo smdiden
ayyy amin cnm
gizoşum bu gün buluşmuomusun enişteyle pazartesi dönücek demiştn?
kızlaaarr:)) atakanla konusurken ona da sordm ben anlamıorm ki aşkm dur annem yanımda daha iyi bilir ona sor dedi, direk verdi telefonu kaynanişimle de konusmuş oldum:))
260 al çocum daha güzel durur biraz sarkarsa dedi, annemde bende öle dedm beni dinlemion onu dinlion dio kıskançlık yapıo smdiden
ben geldım bebeklerım sımdıı bıraz dınlenım, duşa falan giricem hazırlanıcam, sevgılıcık gelıcek sınemaya gıdıceez. uykusuzluktan ölüyorum ama çokta özledim aşkımıısinemada yanında uyurum artık
canım benim iyi gezmeler
kızlar kpss çalışmama start veriyorum berfincik bunları görüyorsan şu kaynağı alaymmı die tavsiye alcam senden 31 90 tl sence nasıl 5 i biryerde önce konu anlatımlı istiyorum datayı öneriyorlar ama matematik konusunda temelim olmadığı için kolay bir kaynakta istiyorum verfin ve hazırlanan diğer arkadaşlar yardım edermisiniz bir yandanda aöf çalışmam lazım evde olduğum anları böldüm ikisine birden çalışmaya an itibariyle başlıyorum
Eki Görüntüle 305150
işleri uzun sürdü ya gelemiyo bu tarafaa. uzak mesafelerii bu yuzden sevmıyoorum işte yakın olsak saat falan farketmezdi 5 dk görüp gidebilirdiii..Bian evel gelsiiin şu 2013 çok koyuyo artık böylee şeyler
kısçeleerriiiiiimmmmm ben geldiiiiimmmmm
kendime yılbaşı hediyesi aldııımmmbayıldım çok içime sindiii sizlerde beğenirsinizz inşallahhh :26:
Eki Görüntüle 305230 Eki Görüntüle 305232
çok güzeller canım nereden ve ne kadara aldın
bu arada pike takımı almaya karar verdim hangini seçsem Eki Görüntüle 305238 Eki Görüntüle 305239 Eki Görüntüle 305240 Eki Görüntüle 305241
canım bernardodan aldım kupalar 29.50 tl idi 2. üründe %50 indirim vardı.. çerezliklerde 12 tl idi o 6 tl ye geldi toplamda işte 36 tl gibi bi rakam verdiim.. ayy hepsi çok cici yaaa canım bunlarınn.. sağ üsttekini çok beğendim ben sağ alttakide çok şekerrr diğerleride güzelll.. işin zor tatlımm:44::44:markası ne tatlımm benimde ihtiyacım varr pike takımı almam lazımm..
canım inşallah çarçabucak geçicek bugünler hiç merak etme sen
bende birazdan birşeyler atıştırıp mutfağa gircem tiremusu, havuçlu tarçınlı kek, peynirli zeytinli poğaça yapcam sevdiceğe bakalım kekten ve tiremusudan ümitliyim ama poğaça bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?