'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama benim annemin zoruyla aslında annem banada kardeşimde kendilerinede ev aldı ama o ev yokmuş gibi davranıyorum ben kendim almalıyım diyorum ki annem bana vasiyet etti çocukların için ev al die doğmamış çocuğa don biçildi biraz bizde canım malesef yoksa bende pek birikltirmezdim 3 senedir ne veriyorsam o doymuyor annecik ayın birinde psikolojik baskıyla alıyor ilerde şükredicende diyor bakalım

canım bahçelievlerde benim kuzenim oturuyor onla 140 a bir ev buldular şimdi kirası 600 600 e yakında kuzenler ekliyor kredi ödüyorlar canım kısmet inşallah sende alırsın en kısa zamanda

Renk farkı olmasın istiyorsan en mantıklısı tüm mobilyanı bir yerden almak olur sanırım...Sandalyeler genelde deri oluyor ama korkma sakarım üzerine birşey dökerim diye kolay temizleniyor...Renk değişikliği yaptırdığın yere göre değişir gizcim...Mesela ben küçük odama misafirim için küçük bir l takımı yaptırdım eskidji den herşeyini ben kendim seçtim kolundaki derinin desenine kadar ama bellona,istikbal gibi ismini kanıtlamış mobilya firmaları modellerin dışına çıkmıyorlar eğer sen kendin seçmek istiyorsan mobilyayı rengini bunu sağlayabilecek yerlere gitmen gerek yani kendi üretimin yapan mobilya mağazalarına...

Bu da benim köşe takımım.Benim tüm evim siyah beyaz gri

Eki Görüntüle 305071

Bencede annane ilerde şükredeceksin...İnşallah herkesin gönlüne göre versim allahım...Bahçelievlerde o civarda evler...

köşe takımın çok hoşmuş canım bunların fiyatları makulmu peki

modoko masko gibi yerlerdemi var kendi üretimini yapan yerler canım hiç bilmiyorum çünkü ben , ben bellona ve istikbalde beğenemedim birşey

şu sıralar yataş, doğtaş, evgöre bakıyorum ki yatak odasını evgörden alabilirim bide doğtaş carmeni beğeniyorum

Modoko ve masko da vardır evet...Masko bana çok çok pahalı gelmişti evgörde aynı şekilde...Biz bunu mahalle arasında bir mobilyacıdan aldık buna ek olarak berjiyer mi deniyor du oda var (tekli koltuk) :44::44::44: Hepsi 1700 filandı...Eskidjiye de bakabilirsin onlarda kendi mobilyalarını üretiyor ve çok güzel ürünleri olan yerler var...Benim mantığım mobilyaya çok para vermemekti...Misafir geldiğinde çocuğu hoplayıp zıpladığında içim acımasın istedim o yüzden çok pahalı şeyler almadım ben kızlar...

Yatak odam baza yatak yatak örtüsü mobilyaları 3500 tl

Koltuğum 1700 tl

Yemek odamda 1700 tl idi...

Son düzenleme:

çok doğru söylüyorsun canım ben şimdi yataşı çok makul buluyorum beğendiğim yemek odası 2300 ama işte doğtaştanda koltuk beğenmiştim ve çok pahalı evgörün yatak odalarıda 4 ü geçiyo ama herhalde bende evlenceğim sıra gezip gezip kaliteli ve ucuz birşeyler bulucam beğenime göre sade şeyler seviyorum allahtan

bende sevgilimle arada bakıyorum gezerken oda evgörünküleri beğeni koltuk takımlarını allahtan onlar ucuz ama yemek oda ve yatak oda pahalı işte onlarıda yataştan kaparım açığı bakalım

inşallah bizde 2013 te öyle makul şeyler buluruz canım

Son düzenleme:

İnşallah tatlım.Herşey gönlünüzce olur harika bir düğününüz ve harika bir evliliğiniz olur umarım...

kızlaaarr:)) atakanla konusurken ona da sordm ben anlamıorm ki aşkm dur annem yanımda daha iyi bilir ona sor dedi, direk verdi telefonu kaynanişimle de konusmuş oldum:))
260 al çocum daha güzel durur biraz sarkarsa dedi, annemde bende öle dedm beni dinlemion onu dinlion dio kıskançlık yapıo smdiden

Paylaşılamayan gelin

ayyy amin cnm
gizoşum bu gün buluşmuomusun enişteyle pazartesi dönücek demiştn?

canım bugün abisinin bakkalında durcak sonrada proje malzemelerni toplucak biryerden belki akşama buluşuruk yarın için izin aldım ben şirketten

hıh annenide benide dinlemiyorsun ayıp ama dövcem seni niloş huh

biz sana sabah beri dioruz demi huh

ben geldım bebeklerım sımdıı bıraz dınlenım, duşa falan giricem hazırlanıcam, sevgılıcık gelıcek sınemaya gıdıceez. uykusuzluktan ölüyorum ama çokta özledim aşkımıı sinemada yanında uyurum artık

canım benim iyi gezmeler

kızlar kpss çalışmama start veriyorum berfincik bunları görüyorsan şu kaynağı alaymmı die tavsiye alcam senden 31 90 tl sence nasıl 5 i biryerde önce konu anlatımlı istiyorum datayı öneriyorlar ama matematik konusunda temelim olmadığı için kolay bir kaynakta istiyorum verfin ve hazırlanan diğer arkadaşlar yardım edermisiniz bir yandanda aöf çalışmam lazım evde olduğum anları böldüm ikisine birden çalışmaya an itibariyle başlıyorum

işleri uzun sürdü ya gelemiyo bu tarafaa. uzak mesafelerii bu yuzden sevmıyoorum işte yakın olsak saat falan farketmezdi 5 dk görüp gidebilirdiii..Bian evel gelsiiin şu 2013 çok koyuyo artık böylee şeyler

işleri uzun sürdü ya gelemiyo bu tarafaa. uzak mesafelerii bu yuzden sevmıyoorum işte yakın olsak saat falan farketmezdi 5 dk görüp gidebilirdiii..Bian evel gelsiiin şu 2013 çok koyuyo artık böylee şeyler

canım inşallah çarçabucak geçicek bugünler hiç merak etme sen

bende birazdan birşeyler atıştırıp mutfağa gircem tiremusu, havuçlu tarçınlı kek, peynirli zeytinli poğaça yapcam sevdiceğe bakalım kekten ve tiremusudan ümitliyim ama poğaça bilemiyorum

kısçeleerriiiiiimmmmm ben geldiiiiimmmmm

kendime yılbaşı hediyesi aldııımmm bayıldım çok içime sindiii sizlerde beğenirsinizz inşallahhh :26:

canım bernardodan aldım kupalar 29.50 tl idi 2. üründe %50 indirim vardı.. çerezliklerde 12 tl idi o 6 tl ye geldi toplamda işte 36 tl gibi bi rakam verdiim.. ayy hepsi çok cici yaaa canım bunlarınn.. sağ üsttekini çok beğendim ben sağ alttakide çok şekerrr diğerleride güzelll.. işin zor tatlımm:44::44:markası ne tatlımm benimde ihtiyacım varr pike takımı almam lazımm..

canım o kadar bernardoya gidip geliyorum ben bu kupalardan neden göremedim ki beğendim valla hangi bernardodan aldın sen bu cicileri

canım pikeler bende yukarda aşapıya doğru gözüküyor ama 3 tanesi taç biri polo canım fiyatlarıda uygun polo hepsiburadada 57 tl alabilirim heran ihtiyaç pikeye yazları çok oluyormuş bide misafirede alcam

Eki Görüntüle 305250

Bu saydıklarını nhepsini birden mi yapacaksın? Woaaawww...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…