'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mamalarımı yaptım yarına hazırım

şimdi fonda burcu güneş oflaya oflaya çalıyor bugünde bu şarkıyı armağan ediyorum size

senden sonra beni bir tek geceler anladı
bir de sigaramın boynu bükük dumanı
senden sonra beni bir tek duvarlar anladı
bir de masadaki yazdığın o son yazı

kağıttan bir kayık gibi okyanuslara attın beni
sırılsıklam ve bir başıma unutmadım terkettiğini

bir gün bakacaksın arkaya
orda öyle bıraktıklarına
aklına gelecek eskiler
kalbin atacak hıçkıra hıçkıra

bir gün anlayacaksın ya
utanacaksın yaptıklarına
aklına gelecek eskiler
kalbin atacak oflaya oflaya

elleriinee saglık giziiiiiimmmm afietler olsun enişteyede

Bişi danışcam kızlar, pasaport kaç günde çıkar haberiniz var mı?

İyi geceler kıuzlar hepinize hayatımla askere gitmeden son kez görüştük bugün yarın sabah annesi ve babası Bilecik'e götürcek onu.

kızlar ben geldimm, güle gle kullan güldencende görmüştm çokhoşlar bende görmüştm bunlardan, gizoşum elleirne sağlık yarn için de afiyet olsn bol bol gezin tadını çıkartınn
minnakcm selammm hiç bilmiorm cnm ben pasaport olaylarıı gizoş bilir ie tahmn ediorm ama
almorcm üzülme( off çok zor bu ayrılıklar yaaa

Hoşgeldin tatlım. Alışıcaz zamanla tam 3,5 yılı bitirdik bugün onunla ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kalıcaz.

Canım emniyet genel müdürlügünün epasaport sistemi var oraya gir ve en yakın süreye randevu ara pasaport türüne göre gerekli evraklar fotografın nasıl çekilcegi vs şeyler var 15 güne oluyo pasaport uzun beklemyorsun

Nilim kupaları begendm ikincye yüzde ellei varkken alsammı ama cevahirde felan yoktur herhalde ya ben neden göremyorm kahverengi 4 lü kupa begenmstm bende onları alayım bari

Nilim 5 ay g,rsmemekmi ben 3 ayda pert oldum çok kötü oldum ilk kez resmen askerlk gbi 5 ay helal olsun herkes yapamaz masallah biz şanslyz nilim kavga gürltmz yok arada mesafe olmasna ragmen

hayirdir naz yolculuk nereye?
İyi geceler kıuzlar hepinize hayatımla askere gitmeden son kez görüştük bugün yarın sabah annesi ve babası Bilecik'e götürcek onu.

allah kavustursun canm üzülme zaman cabucak gecer

günaydin kizlar nasilsiniz?

Hoşgeldin tatlım. Alışıcaz zamanla tam 3,5 yılı bitirdik bugün onunla ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kalıcaz.

Almor merhaba,

Benimde erkek arkadaşım acemiliğini bilecikte yapmıştı :)) Sonra kütahya da devam etti. Yakın olması çok iyi, rahatta bir yer beni sık sık ankesörlü telefondan arıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…