- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
İyiyim canım sen nasılsın daha iyisin demi !!! Bir sorun yok :)))
günaydın kızlar aldıklarınız çok şirinler güzel günlerde kullanın inşallah
daha iyiyim evet dün görüştük ilk çok soğuktuk sonra biraaz iyi sonra biraz konusmaya calıstık ama hala kafasnda var nasıl yapcam nasıl etcem annen ne diyor bizim için ws.aslında çok istiyorum ama bi okadar da istemiyorum vermicekler çünkü seni 1dk.yanımdan ayrmak ıstemıyorum ama sartlar bu duruma getiryor falan biraz duygusallastım ben eskiden ağlamama kıyamazdı hiç görmemişti bi tek dedemın yoğun bakımındayken gittigimde oda gelmişti o gün görmüştü ama su ara cok sık görüyor ve ağla içine atma rahatla diyor kasma hasta olmaz diyor(( biz çok birbirimizi istiyoruz ama uff rabbim ya (
inşallah.
hazırlıklar ne alemde
Valla şahsen benim tavsiyelerinize ihtiyacım olabilir. Şu anda çok birşey almayıp, altın alıp kenara atıyorum. Siz ne zaman çeyiz almaya başlamıştınız daha erken değil mi? Kafam çok karışık.
inşallah.
hazırlıklar ne alemde
canım benim aklımda evlilk yoktu herşey bi anda oldu eşime " EVET " dedim ocak sonunda sözlendik ondan sonra almaya başladım1,5 yıl sonra da evlendik işte..
para biriktirip hepsi toptan da alabilirsin gördükçe de alabilirsin düğünün 2013'te şuanda para biriktirabilirsin 1 sene kala da alacaklarını alırsın
Sabır canım hepimiz inan bana böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Birinizin morali bozuk canı sıkkınken diğeri ona moral versin. Sende şu anda yaşadığı zorlukların farkındasın, sende sıkıntıdasın ama eğer sen ona destek olup bunları atlatabiliriz, birlikte bugünleri aşabiliriz ben seni seviyorum ve senden vazgeçmek istemiyorum. Gerekirse ben beklerim, ikimizde elimizden geleni yapalım eminim daha iyi olacak gibi diyerek birbirinize destek olun.
valla ben çok bişi almıyorum elimden geldigince kenara koyuyorum ama mutfak benim tamamdır denecek kadar hazır gibi..
gecen sos tencerelerini de almıstım gördün mü?:)
Bende aynen böyle düşünmüştüm, biraz biriktiriyim istemeye geldiklerinde, nişanda lazım olacak diye düşündüm zaten daha istemeye bile gelmediler o yüzden acele etmeyeyim diyorum. bu arada hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın :)))
diyorum ama işte çok bozuk psikolojisi yaptııgının farknda deıl bağırıyor olur olmadık alınıyorr ben onu ilk kez böle gördüm ve ilk kez bukadar konusmadan msjlasmadan duruyoruz2-3hafta oldu yani günde 3 kere konusuyrz 5dk.okadar msj yok ama iyi olucaz inş.yine nazara geldik yaa( 19:
kesinlikle ama biriktirdiklerini çeyizine sakla nişan,söz isteme bunlar zaten hallolur
amin bu arada canım darısı size
günaydınn kısçelerrriimmbugün nasılız bakalımmm hepimize hayırlı bi hafta diliyorumm
arada görüyorım canım bakıyorum aldıklarınıza
bi çok ürün değişior aman diyorsun şunu da alayım sonra evleniyorsun keşke almasaydım da şimdi alsaydım zevkime göre diyorsun.
bende aldıklarımdan pişman değilim hepsini keyifle kullanıyorum. ama bişey gördüğümde de hala bunu da mı alsam diyorum bazı şeyler evde fazlalık gibi geliyor
evim küçük değil ama yine de bazen koyacak yer bulamıyorum
tam olarak problem maddi sıkıntılar mı yoksa aileler mi canım?
canım çok üzüldüm yaaaaaaaaaaa(((
ya siz 3 yıldır birlikte değilmiydiniz 10 aydr nasıl ikna edememıs anlamadım ya needn bitirdiniz ki oturup konusmadan yaa??
bitmez döner belki yaa
ahhh hayatcım neler olmuş sana böyle:2:
Allah senin için en güzelini nasip etsin. her yaşaılanın iyi görünsün, kötü görünsün ardında bir hayır var.
sen de zaten bunu olgunlukla karşılayıp anlayabilecek bir kızsın.
İnşallah her şey gönlünce olsun, hayırlısı ise yine olsun değilse de en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallh
yaaa deli gibiii sevinndiiimm hemdeeeeeeeeeeçarşamba gunu ordayımm kusum haberlesellıımmm geliiim musaıt oldugunnda tellerimi sıktırmaya gıdıceem senıde goruruuummm oohhh
Bi laf var " Oldugu kadar, olmadı kader.." en hayırlısı senınle olsun bıtanem.. Vardır elbet bı sebebı ama sen dahı ınanmadıysan sebebıne dicek bişide yok. Sabır ve duadan ötesi yok balım..
kısmet olursa eger benim evim 1+1 canm o zaman ben hiiiç bişi almımm
maaaaddddiii sıkıntı varya o işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?