'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ama hepsi de ihtiyaç be canım yaa fuzuli değil ki:S
bakalım inş.bizim olcak düzelirsek çok canım skkn ama bakalım((((((

kizlar bisey danisicam size.

biliyorsunuzdur 365 gün ask mesajlari var kavonozda. sevgilime dogum günü hediyesi yapmak istiyorum ama tereddütte kaldim.
sizce benim böyle bisey yapmam abest kacmazmi??

kizlar bisey danisicam size.

biliyorsunuzdur 365 gün ask mesajlari var kavonozda. sevgilime dogum günü hediyesi yapmak istiyorum ama tereddütte kaldim.
sizce benim böyle bisey yapmam abest kacmazmi??

Neden abest kaçsın ki gerçi erkekler biraz odun pek böyle şeylerden anlamıyorlar malesef Seninkini bilmem ama...:)

kızlar ekledigim pike takımlarından hangileri güzel pike alcam bu ay hadi yardım edin öndeki sayfada olabilir

günaydın kızlarrrr, herkes iyidir umarm, özledm ben herkesi:))
speedy hoşgeldin yoktun uzun zmandırrr:)
gizoşum kupayı napcan kızm smdiden alıp, bende görünce dayanamıorm ama bir sürü yeni modeller çıkıo ben her yeni çkandan alırsam evim kupadan geçilmez die almamaya çalışıormgülden de çok orjinal die almıstr bence, o tarz bulursan al ama yinede
pikelerden de 2. ve 4.yü beğendm bende, gidio altıncıklar bakıormmm
ben seni tanıosam alışveriş yaparsn dedm amaaa, ben de seneye yeni modellerden alıcam sarevin pikelernden üretsinler bakalm da

Hoşgeldinn nil, hayırlı olsun capacity e transfer olmuşsun. Gerçi b.düzü olsaydı daha iyiydi amma neyse :))

saol cnm, avm açılsn oraya istemeyi düşünüorm transferimi evime daha yakın olur hem, ama capacityde başka yaw:))bizm grupta herkesin çalışmak isteyebiliceği bi mağaza sonuçta, bakalım neler beklio beni

Son düzenleme:
O zaman kesinlikle abest kaçmaz yap her güne bir mesaj bence çok romantik :))

olabilir cnm, sonuçta doğum günü, 365gün de çok anlamlı bu durumda:)

tamam ozaman yapayim öyle bide aklima takvim yapmak geldi ikimizin resimleriyle ama takvim asmadigi icin gerek duymuyorum. siz neler yaptiniz sevgililerinizin dogum günlerinde? bana fikir verebilirmisiniz?

Hayırlısı diyelim inş. Ee nasılsın nasıl geçti hafta sonun?

her hafta sonu olduğu gibiydi cnm yaa, genelde hafta sonları bir gün kapanış olurdum ben yoğunluk vardı ikisindede kapanış oldm sosyallik sıfır yani su aralar, salı çarşamba tatilm bakalm, belki o zaman bişiler yaparm diorm,sizler neler yaptınız, sevgililnle mi görüosn bu gün sinemaya gitcekmissinizzzz, ne güzel
biz az görüştüğümüzden sinemada film izlerken zaman kaybetmeyelm die girmiorz çoğu zman o derece ince hesaplar peşindeyz birbirimizi daha çok görmek için

tamam ozaman yapayim öyle bide aklima takvim yapmak geldi ikimizin resimleriyle ama takvim asmadigi icin gerek duymuyorum. siz neler yaptiniz sevgililerinizin dogum günlerinde? bana fikir verebilirmisiniz?

Ben yaptıklarımı söyleyeyim ;

1) Deniz kabuklarından bir kutu aldım ama çok güzeldi :)) içine de küzük hediyeler, anahtarlık ,küçük çerçeve, kalem , küçük takvim falan...

2) Maket orta boy bir gemi almıştım.

3) Bir çocuk hikaye kitabı aldım. (Adı Cemoyla Memo :)) ) Karakterlerin kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırdım. Ortaya çok komik gir şey çıktı hala bakıp eğleniriz.

4) Fotoğraf albümü alıp resimlerimiz koydum içine...

5) En son d.gününde en sevdiği arabanın oyuncağını buldum benden ancak bu kadar falan gibi bir not yazdım.

Aklıma gelenler bunlar ilginç olarak...

Hayırlısı diyelim inş. Ee nasılsın nasıl geçti hafta sonun?

cnm ben de öle romantk seylerden, jestlerden pek anlamam ama o da bi doğum günümde söyle bişi yapmıstı, kendisi çok güzel şarkı söyler, bana bi cd hazırlamıs kendi sesiyle:)
sonra biz nette tanısmıstk onunla msjlaştığımız siteden ilk birbibirmze attığımız msjları metin seklinde hepsini çıkarmıs bi 7-8 sayfa fln onlar vardı:) bide çekildiğimiz tüm resmleri bi kartona yapıştımıs bi kartona dağınık bi şekilde notlar fln vardı yanlarnda, bide öğrenciyken kendi parasıyla aldığı ilk orjinal ve en sevdiği kitabını bana göndrmişti içine de ayraç olarak çocukluk resmini koymustu çok hoşuma gitmişti benm:)

ne cevherler varmıs sende de yafruuu valla helal olsn benm aklıma hiç böle seyler gelmez

Valla ben hafta sonu alışverişteydim biliyorsundur y.bosnada outlet center var oraya gittim kendime çok güzel ciciler aldım. Çok uygun ve kaliteli şeyler var gitmediysen öneririm. Hafta sonları o da çalıştığı için anca hafta içleri görüşebiliyoruz o da ben saat 8 de geliyorum işten ne kadar olursa işte en fazla 2 saat. Bugün yada yarın gidelim diyorum ben. Biraz da ona bağlı bakalım. Bu arada seni anlıyorum ben karşıda otururken bizde sinemaya çok gitmiyorduk, sürekli yürüyoruz genelde. Bir yerde 1 saatten fazla oturamıyoruz...:))

cocuk hikaye kitabini begendim bende yapabilirim :) güzel seyler yapmissin begendim nil

fantezi oldumu yapilmayacak sey yoktur da aklima pek özel sey gelmez benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…