'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

katılıyorum, insan ne kadar gündeme gelirse o kadar kafasına takar, ne kadar kafasına takarsa o kadar karamsar olur.

bu da yarardan çok zarar demek

kuzum bunlar olabilir herkeste oluyor doğru diyorsun ama durumun iyiliği ile alakası yok valla durumu kötü olanlarda iyi olanlarda aynı evlendiriyor bizim orda cidden durumu hiç olmayanda yapıyor ki senin erkek arkadaşının durumu olmayabilir ama yeri geldimi yapcaklar mecburlar birşeyler için

şahsen senin yerinde olsam 2014 yazı isterdim o zamana kadarda belimi doğruturdum inan ben böyle olsam bunu isterdim ki benim sevgilim ağustosta askere giderse 12 ay gider maaş alır istediği yerde yaparsa heran evlenebiliriz yada kpss kazanırsak eş durumu için direk evleniriz ama o bana dese benim 10 bin tl okul borcumun kredisi var şu var bu var valllaha bişi demem üstüne varmam bekleyin bence uygun vakti ki senin çeyizin tamdı bildiğim kadarıyla

katılıyorum, insan ne kadar gündeme gelirse o kadar kafasına takar, ne kadar kafasına takarsa o kadar karamsar olur.

bu da yarardan çok zarar demek

söledim kızlar söledim kız ailesi bekletmez diyor benim alıemde olsa 4,5-5yıl hayatta bekletmez ama senın annen bekletıo saolsun dedı ama nasıl yapcam diyor sigarayı 1,5 senedir bıraktrmıstım bana dedı sevmedgn seı yapıyorum suan dedı ney dedım zıkkımı ıcıyorum yne dedı basladım

mutfak tam sayılır tek tük eksik yani biraz var eksik mutfak ev tekstili falan
ya cnm sızınkı güzel seyler ıcın okul ıcın ws.bak okusa vallahı gık demem ama yok deseki okuyalım bekleyelim valla beklerim ama yok istek yok bari ozaman maaslarımız artar yaa
orta terk suanda en azından lise ol diyorum bizim mmeslekte gerek yok dedı 2kere sınava girdi veremdı yapamıyorum dedı tmm dedım sustum düşünün ben onu her haliyle kabul ettımkı

gönül kimi severse güzel odur valla o yüzden her haliyele kabul etcen tabi canım en hayırlısı diyelim biraz birikim yapın borcunuz harcınız olsada kıyıya koyun benim fikrim bu tabikide

Umarım her şey düzelir başka ne diyebilirim bilmiyorum. Tabi ki neler yaşandığını dışarıdan anlamak çok zor. Keşke elden bir şey gelse. O yüzden de mümkün olduğunca dikkatli cümleler kurmaya çalışıyorum. İnşallah düzelir.

valla kizlar dogrumu yanlismi bilmiyorum ama eger 2 kisi bir yola ciktiysa anne baba ellerinden geleni yapmalidir eger oglunu veya kizinin mutlulugunu istiyorsa. bicok aile taniyorum dügün yapicak durumlari yok ama 2 gencin mutlu olmasi icin kenardan köseden borc alip yapiyorlar ellerinden geldigince. yarin öbürgün bizde bu duruma düsücez belki siz olsaniz yapmazmisiniz? tabiki fazlasina gerek yok ama olmaz diye birsey de olmamali.

kusura bakmayin kimseyi hakli veya haksiz duruma düsürmek ve hickimseyi üzmek istemiyorum istemedim de sadece icimden geceni söyledim. umarim bana kizmamissinizdir

aynı şeyleri düşünüyoruz katılıyorum canım ben çok çok durumu kötü ailler görüdm ama herşeyleri aldılar kredi çektiler borç harç valla kısmet allah yüzlerine güldü güzelcede ödediler ben evdekilere diyorum bana çeyiz yapmıyosunuz beliniz bükülcek die ama ailem diyor ki kim düğün yapamadı herkes yaptı allah gücünüde veriyor dedi

evet aynen öyle katiliyorum sana ve annene ayrica kizmiz da öyle herseyi isteyen biri degil tanidigim kadariyla altucu bi dügün yapicak ceyiz falan bitmis sayilir zaten

evet aynen öyle katiliyorum sana ve annene ayrica kizmiz da öyle herseyi isteyen biri degil tanidigim kadariyla altucu bi dügün yapicak ceyiz falan bitmis sayilir zaten

benim mi bu kızımız dedıgın?
canlarım ya anlasılmıyor demek ıstedgım sanırım aılesı kredı cekıcek te ne ıle odıcek gelırmı varr yoooooooook emeklı deıller sadece babası arada iş olursa calısıyor bu uff tamam canınızı sıkmım daha fazla

cnm tamam simdi anladim konuyu ben calistigim icin arada bir bakiyordum konuyu tam anlamadim kusura bakma. calismiyorlar demek. dügünden sonra kendi borclariniz bittiginde sizde az cok yardimci olsaniz? ek is filan demissin baban izin vermez mi ek is yapmana?

sakin ama sakin birdaha canınızı sıktm sizi deme duymak istemiyorum böyle bisey. biz burada ne güne duruyoruz birbirimize destek cikmak ve yardimci olmak icin degilmi? ben senin durumunda olsam sen bana yardimci olmaya calismazmisin? eminim ki elinden geleni yaparsin bizde su an onu yapiyoruz ve seni anlamaya calisiyoruz.

Kesinlikle beni yanlış anladın ya çok üzüldüm tabi ki destek olacağız birbirimize katılıyorum sana.

kizlar bu topige birbirimize destek cikalim ve önümüzde cikan engelleri beraber asalim diye geldik. yeri gelicek hep beraber gülücez yeri gelicek hep beraber aglicaz.
unutmayin sakin su an yasadigimiz sorunlar gecicidir biz sadece ümidimizi kaybetmeyelim olurmu?? hepinizi cok seviyorummmm

Aynen katılıyorum ümidimizi kaybetmeyelim. Ben sadece konu biraz değişirse bütün gün düşündüğü konulardan uzaklaşır biraz diye düşünmüştüm. Umarım beni yanlış anlamamışsındır yağmur.

arkasindan konusmak gibi olmasin kafasi cok karisik yanlis algilamistir kolay bi durum degil yasadigi üzme sen canini biraz toparlansin önce

prensen Strauss Innovation Online Shop bunu biliyormusun canım çok cici şeyler var bu site tchibodan bile güzel geldi ama malesef yurtdışında

bide birşey sorcam birkenstocklar ne kadar sizin oralarda ucuzdur almanyadaysan

arkasindan konusmak gibi olmasin kafasi cok karisik yanlis algilamistir kolay bi durum degil yasadigi üzme sen canini biraz toparlansin önce

Zor bir durum. Dışarıdan da algılanması zor. Ne yaşadıklarını onlar kadar iyi bilemeyiz tabi ki. Dolayısıyla yorum yaparken olabildiğince düşünerek yapmak lazım. Eminim bugünleri de atlatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…