prensen Strauss Innovation Online Shop bunu biliyormusun canım çok cici şeyler var bu site tchibodan bile güzel geldi ama malesef yurtdışında
bide birşey sorcam birkenstocklar ne kadar sizin oralarda ucuzdur almanyadaysan
Zor bir durum. Dışarıdan da algılanması zor. Ne yaşadıklarını onlar kadar iyi bilemeyiz tabi ki. Dolayısıyla yorum yaparken olabildiğince düşünerek yapmak lazım. Eminim bugünleri de atlatırlar.
strauss innovation online shop ilk defa senden duydum güzelim :) ben bilmiyordum sen nerden buldungüzel seyler varmis gercekten.
birkenstock terligi mi ?? bakmam lazim haber veririm sana ben
o terliği istiyorum yaza paraya kıyıp alcam ama eğer orada ucuzsa sen alsan ben hesabına postalasam kargo felan farketmez orda ucuz die duydum ben
ThirtyFouR çeyizine baktım canım ordan aldığını sölemişti ama türkiyeye gelmiyor bende çok şey beğendim off ama malesef
sen almanyadamıydın
sen terligin modelini ver ben bakiyim fiyatlarina degisik modelleri var fiyatlarida degisiyor sorun degil gönderebilirim :) evet almanyadayim
turquaz ve prenses size çok çok tşk ederim yanlıs anlamadım sizi sıkmamak ıcın ole dedım ben cok karısıgım evet cokta bunalımdayım cunku sevgılım cok kotu davranıyor ve o dahada bunalımda cıkamıyorum ısın ıcınden sağolun hepinizzzzz gizem snde
canım bunalıma girmen için cidden sebep yok güzel günler olabilir sıkmadın bizi elimden geldiğince kendi düşüncelerimde olsa yardım etmeye çalışıyorum keza diğer arkadaşlarda öyle
turquaz ve prenses size çok çok tşk ederim yanlıs anlamadım sizi sıkmamak ıcın ole dedım ben cok karısıgım evet cokta bunalımdayım cunku sevgılım cok kotu davranıyor ve o dahada bunalımda cıkamıyorum ısın ıcınden sağolun hepinizzzzz gizem snde
demin aradım hasta olmus yolda eve gdiyorms haberim yokkkk ufff uff ya bana böle yapmasın ama
o zaman süper çok sevindim kendi adıma valla 39 brkenstock ve açık kahve yada acı kahve ikisinden biri canım onların fiyatlarını öğrenrsen en düz modeli sade ebaydan alcam yoksa
valla şu siteden beğendiğin varsa al cici bardaklar beğendim vintage tarzı ama alamıyorum
cath kidson var ingilterede onuda beğeniyorum ordan vercem ama bardak o siteyede bak canım
beeen gene geldııımkiiiii
canim bende ebay den siparis vericektim ama ben bizim buradaki ayakkabicilara bakim daha ucuzsa sana haber veririm ok?
hoşgeldinnn ki :)))
saol canım görürsen unutmazsın sölersin
nazımm hoşgeldin bea
giziiim sinemakiyee devam edıyooomusunnn sen ben bayadır kullanmıyorum ama heves geldi genee bu kızı görünce
tamam söylerimsaol canım görürsen unutmazsın sölersin
nazımm hoşgeldin bea
hoşbulldum balımm, bugun ne gıysemı ızlıyoduum bı kız cıktı saclarınaa bayılllldım yaa maşaaallaaahh rengi tam istediğiim gibiii Eki Görüntüle 306437
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?