'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

prensen Strauss Innovation Online Shop bunu biliyormusun canım çok cici şeyler var bu site tchibodan bile güzel geldi ama malesef yurtdışında

bide birşey sorcam birkenstocklar ne kadar sizin oralarda ucuzdur almanyadaysan

strauss innovation online shop ilk defa senden duydum güzelim :) ben bilmiyordum sen nerden buldun güzel seyler varmis gercekten.

birkenstock terligi mi ?? bakmam lazim haber veririm sana ben

Zor bir durum. Dışarıdan da algılanması zor. Ne yaşadıklarını onlar kadar iyi bilemeyiz tabi ki. Dolayısıyla yorum yaparken olabildiğince düşünerek yapmak lazım. Eminim bugünleri de atlatırlar.

kendilerine ve asklarina güveniyorsalar hicbirsey engel degildir bence atlaticaklar söylemedi demeyin

strauss innovation online shop ilk defa senden duydum güzelim :) ben bilmiyordum sen nerden buldun güzel seyler varmis gercekten.

birkenstock terligi mi ?? bakmam lazim haber veririm sana ben

o terliği istiyorum yaza paraya kıyıp alcam ama eğer orada ucuzsa sen alsan ben hesabına postalasam kargo felan farketmez orda ucuz die duydum ben

ThirtyFouR çeyizine baktım canım ordan aldığını sölemişti ama türkiyeye gelmiyor bende çok şey beğendim off ama malesef

sen almanyadamıydın

Son düzenleme:

sen terligin modelini ver ben bakiyim fiyatlarina degisik modelleri var fiyatlarida degisiyor sorun degil gönderebilirim :) evet almanyadayim

sen terligin modelini ver ben bakiyim fiyatlarina degisik modelleri var fiyatlarida degisiyor sorun degil gönderebilirim :) evet almanyadayim

o zaman süper çok sevindim kendi adıma valla 39 brkenstock ve açık kahve yada acı kahve ikisinden biri canım onların fiyatlarını öğrenrsen en düz modeli sade ebaydan alcam yoksa

valla şu siteden beğendiğin varsa al cici bardaklar beğendim vintage tarzı ama alamıyorum

cath kidson var ingilterede onuda beğeniyorum ordan vercem ama bardak o siteyede bak canım

turquaz ve prenses size çok çok tşk ederim yanlıs anlamadım sizi sıkmamak ıcın ole dedım ben cok karısıgım evet cokta bunalımdayım cunku sevgılım cok kotu davranıyor ve o dahada bunalımda cıkamıyorum ısın ıcınden sağolun hepinizzzzz gizem snde

canım bunalıma girmen için cidden sebep yok güzel günler olabilir sıkmadın bizi elimden geldiğince kendi düşüncelerimde olsa yardım etmeye çalışıyorum keza diğer arkadaşlarda öyle

canım bunalıma girmen için cidden sebep yok güzel günler olabilir sıkmadın bizi elimden geldiğince kendi düşüncelerimde olsa yardım etmeye çalışıyorum keza diğer arkadaşlarda öyle

demin aradım hasta olmus yolda eve gdiyorms haberim yokkkk ufff uff ya bana böle yapmasın ama

rica ederim güzelim herzaman senin yanindayiz bunu unutma. sevgiline de sen biraz destek cik olumlu seyler söyle olmumlu konus ki oda biraz olsa rahatlasin. cici gelincik hadi gülümse simdi biraz olurmu

demin aradım hasta olmus yolda eve gdiyorms haberim yokkkk ufff uff ya bana böle yapmasın ama

Bence yüz yüze bu konuları ciddi ciddi oturup bir daha konuşun, ortada hal olması gereken bir sorun var. Sen önce sadece beni dinle sonra da kararını ver deyip, bir denesen mi acaba onu? of ne bileyim ne diyeceğimi bende şaşırdım.

canim bende ebay den siparis vericektim ama ben bizim buradaki ayakkabicilara bakim daha ucuzsa sana haber veririm ok?

yagmur canim bitanem bak üzülme sakin siz simdi birbirinize simsiki tutunmaniz lazim sen ona güclü oldugunuzu göster ki oda güclensin umudunu kaybetmesin tümden olurmu bebisim

Kızlar ben bu siteyi çok beğendim, sizinle de paylaşmak istedim. Bir inceleyin bence, yorumlarınızı merak ediyorum. Gelinlikten, gelin saçına, ayakkabısına, düğün konsepti, tektaş modelleri her şey var. Ayrıca kendi takviminiz oluşturabiliyorsunuz. Gerçek düğünlerin fotoğraflarına videolarına bakabiliyorsunuz.

Site : theknot.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…