hayır 6 haftadır yapmadım ama birimize gaz verelim onuda yapalım 2013 e popoya uzanan saçlar olsun
para biriktirme ne alemde hadi bakalım söle
tamam söylerim
masallah gercekten cok güzellll bende istiyorummmmmmmm ama olmuyor
yaaa olsunnn giziiim cidden su yılbasını atlatalım beraber baslayalım küree çok heveslenndiim yaa genee şimdi bel boşluğumda ama biliyosun benim saçlar bukle bukle hopp diye çıkıveriyoo yukarıya sürekli düzleyincede kırılmaktan uzayamıyooSaçıma yaz sonunda yada nişanda güzel bi model verdiricem annişkoyaa
Paracık konusunda ise bu hafta 20 tlcik koydum kenara ama fuzulı bı harcamam olmassa ustune koyucam para giziiim finans sorumlum benim
Kızlar ben bu siteyi çok beğendim, sizinle de paylaşmak istedim. Bir inceleyin bence, yorumlarınızı merak ediyorum. Gelinlikten, gelin saçına, ayakkabısına, düğün konsepti, tektaş modelleri her şey var. Ayrıca kendi takviminiz oluşturabiliyorsunuz. Gerçek düğünlerin fotoğraflarına videolarına bakabiliyorsunuz.
Site : theknot.com
tamam cnm gülcem inş.ya bende hatta hepinizi pataklıcam burda(
benim patagım meshurdur burda öncelikle nazlım nilim gizemim cok ii biliriler
sende sınamekıye baslasana canım ben cok faydasını gordum valla baya uzattı benım saclarımı sınamekı ama başağrılarımdan dolayı bayadır yapmıyoruum
aaaa ben senin saçlarını kısa sandydım balım tamam beraber yapalım benimki sinemaki kürüyle göğüsümün altına yeni geldi canım birgün fotoğrafını koysana düzleştiripte
beraber gaza getirelim ben haftasonalrı yapıyordum ama 6 haftadır kuaförde fön çektiriyorum hepo o yüzden
kızlar şimdik çıkıyorum yolda bağlanırım
Eki Görüntüle 306444
bu gecen sene ılk basladıgım haliim 15 ocakta
Eki Görüntüle 306445
bu kasımın başında
Eki Görüntüle 306447
buda en son halıı bıkac gun once hareketlı oldugumdan 1-2 cmcık kısa dusun. ben saclarımı hep topuz seklınde topluyorum giziiim, bukleler kenardan pırtlayınca küt gibi duruyoo bi hoşuma gidiyooson fotoda totoşumda büyük çıkmış
hehehe eveett patagını yıyen vazgecemez
turkuazım baktım balım kaydettım bıde sık kullanılanlara daha musaıt oldugumda didiklicem iyicee
prensesiim gene kk'da buldugum bı topik oda link atmak yasak atıyorum sımdı msjla
hehehe eveett patagını yıyen vazgecemez
turkuazım baktım balım kaydettım bıde sık kullanılanlara daha musaıt oldugumda didiklicem iyicee
prensesiim gene kk'da buldugum bı topik oda link atmak yasak atıyorum sımdı msjla
Eki Görüntüle 306444
bu gecen sene ılk basladıgım haliim 15 ocakta
Eki Görüntüle 306445
bu kasımın başında
Eki Görüntüle 306447
buda en son halıı bıkac gun once hareketlı oldugumdan 1-2 cmcık kısa dusun. ben saclarımı hep topuz seklınde topluyorum giziiim, bukleler kenardan pırtlayınca küt gibi duruyoo bi hoşuma gidiyooson fotoda totoşumda büyük çıkmış
Bende istiyorum bana da at bu arada bende link verdim ama daha önce çok veren gördüm bende o yüzden yazdım :)
ok cnm bi ise yariyormu??
yok balım sıte ısmı vermek degıl dırek lınkı kopyalamak yasak
"haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz?" topiğin adı. 10 dkkada bi msj atılıyo o yuzden hemen atamıyorum bebeım sen bak eger bulamassan atarım 10 dkkam dolunca
valla ben onun sayesınde bu kadar uzatabıldım canımmm
Nazım geçne yıl aynı arada baslamısız ve sacım senle aynı uzunlktaydı ocakta şimdi 6 haftadr bıraktgm için kasımınkiyle aynı o zaman devam edelim yapmaya oke maşallah balım uyyy buklelerni öperim
Kızlar link banada atın kk linklerni koyablrz ama dger lnkleri yollayn olurmu
cnm maası ıyıdır öder gider yansıtmaz sana maası az olunca bısı yapamıyor eve girince ev 4,5yıl sonra biticek nasıl beklneir ki ya 5 yıl daha 30umda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?