'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum olmaz mı vardı tabiki ama zamn kalmadı camileri türbeleri çarşıları gezmeken, öncelkle bana masa örtülerini alma eminönden toplu alırsın diyenler halt yemiş hiç bişi yoku doru düzgn evt çok çeşit var ama hepsi o kdr abartı ki doğru düzgün bişi göremiosn fiyatlarda netten daha fazla, çok pahalı deil ama normal dielm o takımlara göre
o gelnlk yatak örtüsü isteyenler 500-600 tl vermesnler 100 tlye yaymıslar ortaya:))
benm royalin bening modeli gecen ay 990a düşmüş 2000den ama ellernde hiç kalmamıs 25 takım satmıslar, suan stoklarnda yokmus ama belki olur die telimi bıraktm:)
gizoşm senin paris antique peşin yada tek çekmle 1750e veriolar normal fiyatı 2400
daha bi sürü geziceğim mağaza vardı ama akşam oluo die döndk kuzular

yaaa bende ıstıııyoooommmmm royaalldeeennn bayıldım ben onaa banada haber et nilikooommm

valla aris iyimiş ben 1500 veririm diyordum varmıymış ellerinde canım kart borcum bitsin ayda 100 100 öderim olmadı yerini öğrendnmi buldunmu hemen yaa aslında beningde alabilirim

sen orda masa örtüsü beğenemediysen ben hiç beğenmem o vakit poff en iyisi bende parça parça alayım yemek takımını aldıktan sonra

saol canım şimdi ne dicem paşabahçeye gittim el yapımı çok güzel şeyler var trendyol ve markafonde inmişti arkadaşlarla salaklık ettik almayarak şimdi sen 24 lü kadehler su bardakları ucuz demiştin ama hep bardaklar 9 tl öyle 24 lü alıncamı ucuzdu

vee senin yumurtalığından gördüm ama onun sol yanında olan inekli yumurtalıklarda aklım kaldı desem anlamışsındır herhalde bide civcivler vardı

evt cnm genelde 24lü oluo ama kadehi görmem lazm onlarmı bilmiorm, yumurtalıklar çok şekerdi kuzu ama yemek takımıma uysun die sade porselen aldm ben:))
minnaaam sana da haber ederm kuzum, gizoşum vardı ellerde ama 1750 peşin bence daha bekleyelm, benm tarzım değişmicek 2 yıl sonra 500e bile alırm yani:))
bunları aldm kuzular, masa örtüsü runnerı ve peçeteleri( ayırttığım peçeteler takımımın deildi uydurmustm başka bi modelden ama satmıslar saflar smdi anlaradan bunun takımı getirtiolar hemde eve kargolıcaklar ödemesini yaptm:)
fincanlarımı aldm, bide kupalarımı da bi hakkım daha oldu %50lk onu da tamamladm
Eki Görüntüle 306532 Eki Görüntüle 306531
Eki Görüntüle 306533 Eki Görüntüle 306523

Son düzenleme:

benimde tarzım değişmicek umarım onlarında değişmez ve üretim durdurmazlar

yumurtalıklar pembeliydi burunları pembeydi ineklerin sanırsam onlardan alcam yarın öyle gözüküyor senin dediğini yapıp günlük yemek takımını alsammı diyede düşünüyorum ayda 50 50 öderim

canım ciciler çok güzel kupalarıda almışsın peçeteliklerde oh senden iyisi yok bide kahve fincanları istanbul serisini seviyorum ben yaaa çok şirinler

Son düzenleme:
hayırlı olsun cicilerin bebiim

ozamana buluruz dıımı kusumm takımııı alamassam benım ıcımde cok delı kalırrr vallaaa yemeden içmeden kesilirim

Son düzenleme:
nazım ve nilim bening modeli alırsak porselen kardeşliği yaparız paris bana o zamanki kafamla pahalı gelirse ki şimdiden dert oldu ama almazsam offf valla almazsam çatlarım dediğim olay ben parisi istiyorum 1000 tl karttan 10 taksit 700 tl de peşin vereyim ne edeyim nisan gibi alabilirim parisimi şimdi üretimden felan kaldırırlar kafamı duvarlara vurmuyum parissssssssssssssssssssss parissss

nil bişi dicem runerla beraber masa örtüsü ne kadara geliyor şu fotolarını koyacağım örtülerden gördünmü bernardoda dün ben gititğimde cevahrde yoktuda

cnm ben mamara forumdan aldm dikkat etmedm ama toriumda var bunlarn 3üde görmüştm,
masa örtüsü 99 runner 49 peçeteler 4lü 39 kuzu, %50leri sen hesaplarsn

bu arada 160x220 aldm ama annem 260 sandı o derece büyük değiştrme dedi tam gelio 6-8 kşlk masaya
küçük deseydi 10tl far var toriumda değiştircktm, zatn süresi yokmus kullanmazsak değiştirebiliomusuz ama hiç sanmıom 220 bile çok büyük o kdr srkıttığım halde:)

bırbırımıze yemege geldıgımızde masadada yabancılık cekmeyız heem super olur alalım onuu alalımm aşık oldum resmen nilikomun sayesındeee

cnm ben mamara forumdan aldm dikkat etmedm ama toriumda var bunlarn 3üde görmüştm,
masa örtüsü 99 runner 49 peçeteler 4lü 39 kuzu, %50leri sen hesaplarsn

saol canım iyi oldu söylemen

ikeaya netten satış varmıydı benmi bilmiyordum ama arkadaşım un saklama kapları almıştı rarıtet bende çok beğendim annem koca koca yoğurt kutularına koyuyor bende hiç sevmem öyle onlardan alsammı diye düşünüyorum

bn bunları gördm cnm ikeada her buzdolabının içine koymuslardı, ama normal plastik bi kaptan farklı gelmedi bana, resmlerde daha şık görünüo olduğundan, ölçü kabı var ama tam oturmuo gibi düşücek gibi duruodu, nette daha pahalı satışları ikeada daha uygun almak istern

düşünüyorum off bunlar ayrıntı en son alıncak şeyler nilim bergroftan set beğendim sarımsak ezici fındık kırıcı felan filan onları tek tek almıcak çelik alcam karar verdim off arkadaşım evlencek ya bir listesi var çiziyo aldıklarını ama deli gibi para harcıyo bana alabildiğini al bornozunu havlunu ilerde zorlama dior ben yaza kadar alabildiğmi alcam kredi kartıyla bakalım

ayy bunları annem alsa ne mükemmel olurdu ya

bu arada örtüler daha ucuz kuzu, benmkilerin hepsinde taşlar var die bu kdr pahalı:s
paris üretmden kalkmaz beğeneni çok mrk etme sen

bakalım ben ona o kadar vercemmi para ama veririm ben yaa çünkü bizim evlencek arkdşlar onu alamadılar modern seriden aldılar hala gözleri kalıyor ne yazıkki ben alcam zaten onlar olmasaydı ben bunları bilemezdim parisim canım cicim benim olsan ne mükemmel olur

vuv onların ucuz olmasına ayrı sevindim ki 220 de iyimiş o zaman canım masa örtün olduysa süper

valla annem değiştirme dio kuzu, serdik evdeki 6kişilk masada 220 yerlerde tüm masayı kapatıo benm alıcam 8 kişiliğe tam uyuo zaten serdrdm mağazada da, satıcılar siz 220 alın dediler yoksa çok sarkıtmak gerekio, sen 260 alırsın ama kuzu eğer masanı büyük yada açılıcak gibi alırsnan, ben evgördeki masaları beğeniorm onlara göre bu boyut
inş parislerinirsin kuzum sende
bernardonun sitesnde baksana masa örtülerine orda yazıo fiyatlar hep

bende warımmmm :) sözlüm askerde 2012 aralıkta gelicek kısmetse öyle olunca düünde 2013e kaldı şafak bayaa war yani ama bn şimdiden herşeye göz gezdiriyorumm tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…