napıosunz bakalım kızlarr ay bu gün sokak süpürgelerine döndm geze geze, eminönlerine sultan ahmetlere kdr gittim hiç bişi almadm yine bernardodan topladm herseyi
kuzum olmaz mı vardı tabiki ama zamn kalmadı camileri türbeleri çarşıları gezmeken, öncelkle bana masa örtülerini alma eminönden toplu alırsın diyenler halt yemiş hiç bişi yoku doru düzgn evt çok çeşit var ama hepsi o kdr abartı ki doğru düzgün bişi göremiosn fiyatlarda netten daha fazla, çok pahalı deil ama normal dielm o takımlara göre
o gelnlk yatak örtüsü isteyenler 500-600 tl vermesnler 100 tlye yaymıslar ortaya:))
benm royalin bening modeli gecen ay 990a düşmüş 2000den ama ellernde hiç kalmamıs 25 takım satmıslar, suan stoklarnda yokmus ama belki olur die telimi bıraktm:)
gizoşm senin paris antique peşin yada tek çekmle 1750e veriolar normal fiyatı 2400
daha bi sürü geziceğim mağaza vardı ama akşam oluo die döndk kuzular
kuzum olmaz mı vardı tabiki ama zamn kalmadı camileri türbeleri çarşıları gezmeken, öncelkle bana masa örtülerini alma eminönden toplu alırsın diyenler halt yemiş hiç bişi yoku doru düzgn evt çok çeşit var ama hepsi o kdr abartı ki doğru düzgün bişi göremiosn fiyatlarda netten daha fazla, çok pahalı deil ama normal dielm o takımlara göre
o gelnlk yatak örtüsü isteyenler 500-600 tl vermesnler 100 tlye yaymıslar ortaya:))
benm royalin bening modeli gecen ay 990a düşmüş 2000den ama ellernde hiç kalmamıs 25 takım satmıslar, suan stoklarnda yokmus ama belki olur die telimi bıraktm:)
gizoşm senin paris antique peşin yada tek çekmle 1750e veriolar normal fiyatı 2400
daha bi sürü geziceğim mağaza vardı ama akşam oluo die döndk kuzular
evt cnm genelde 24lü oluo ama kadehi görmem lazm onlarmı bilmiorm, yumurtalıklar çok şekerdi kuzu ama yemek takımıma uysun die sade porselen aldm ben:))
minnaaam sana da haber ederm kuzum, gizoşum vardı ellerde ama 1750 peşin bence daha bekleyelm, benm tarzım değişmicek 2 yıl sonra 500e bile alırm yani:))
bunları aldm kuzular, masa örtüsü runnerı ve peçeteleri( ayırttığım peçeteler takımımın deildi uydurmustm başka bi modelden ama satmıslar saflar smdi anlaradan bunun takımı getirtiolar hemde eve kargolıcaklar ödemesini yaptm:)
fincanlarımı aldm, bide kupalarımı da bi hakkım daha oldu %50lk onu da tamamladm
Eki Görüntüle 306521 Eki Görüntüle 306522 Eki Görüntüle 306523
hayırlı olsun cicilerin bebiimevt cnm genelde 24lü oluo ama kadehi görmem lazm onlarmı bilmiorm, yumurtalıklar çok şekerdi kuzu ama yemek takımıma uysun die sade porselen aldm ben:))
minnaaam sana da haber ederm kuzum, gizoşum vardı ellerde ama 1750 peşin bence daha bekleyelm, benm tarzım değişmicek 2 yıl sonra 500e bile alırm yani:))
bunları aldm kuzular, masa örtüsü runnerı ve peçeteleri( ayırttığım peçeteler takımımın deildi uydurmustm başka bi modelden ama satmıslar saflar smdi anlaradan bunun takımı getirtiolar hemde eve kargolıcaklar ödemesini yaptm:)
fincanlarımı aldm, bide kupalarımı da bi hakkım daha oldu %50lk onu da tamamladm
Eki Görüntüle 306521 Eki Görüntüle 306522 Eki Görüntüle 306523
nazım ve nilim bening modeli alırsak porselen kardeşliği yaparız paris bana o zamanki kafamla pahalı gelirse ki şimdiden dert oldu ama almazsam offf valla almazsam çatlarım dediğim olay ben parisi istiyorum 1000 tl karttan 10 taksit 700 tl de peşin vereyim ne edeyim nisan gibi alabilirim parisimi şimdi üretimden felan kaldırırlar kafamı duvarlara vurmuyum parissssssssssssssssssssss parissss
nil bişi dicem runerla beraber masa örtüsü ne kadara geliyor şu fotolarını koyacağım örtülerden gördünmü bernardoda dün ben gititğimde cevahrde yoktuda
Eki Görüntüle 306534 Eki Görüntüle 306535 Eki Görüntüle 306536
nazım ve nilim bening modeli alırsak porselen kardeşliği yaparız paris bana o zamanki kafamla pahalı gelirse ki şimdiden dert oldu ama almazsam offf valla almazsam çatlarım dediğim olay ben parisi istiyorum 1000 tl karttan 10 taksit 700 tl de peşin vereyim ne edeyim nisan gibi alabilirim parisimi şimdi üretimden felan kaldırırlar kafamı duvarlara vurmuyum parissssssssssssssssssssss parissss
nil bişi dicem runerla beraber masa örtüsü ne kadara geliyor şu fotolarını koyacağım örtülerden gördünmü bernardoda dün ben gititğimde cevahrde yoktuda
Eki Görüntüle 306534 Eki Görüntüle 306535 Eki Görüntüle 306536
cnm ben mamara forumdan aldm dikkat etmedm ama toriumda var bunlarn 3üde görmüştm,
masa örtüsü 99 runner 49 peçeteler 4lü 39 kuzu, %50leri sen hesaplarsn
saol canım iyi oldu söylemen
ikeaya netten satış varmıydı benmi bilmiyordum ama arkadaşım un saklama kapları almıştı rarıtet bende çok beğendim annem koca koca yoğurt kutularına koyuyor bende hiç sevmem öyle onlardan alsammı diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 306540 Eki Görüntüle 306541
bırbırımıze yemege geldıgımızde masadada yabancılık cekmeyız heemsuper olur alalım onuu alalımm aşık oldum resmen nilikomun sayesındeee
bn bunları gördm cnm ikeada her buzdolabının içine koymuslardı, ama normal plastik bi kaptan farklı gelmedi bana, resmlerde daha şık görünüo olduğundan, ölçü kabı var ama tam oturmuo gibi düşücek gibi duruodu, nette daha pahalı satışları ikeada daha uygun almak istern
bu arada örtüler daha ucuz kuzu, benmkilerin hepsinde taşlar var die bu kdr pahalı:s
paris üretmden kalkmaz beğeneni çok mrk etme sen
aa kimsecikler yok bende kendi kendime sohbet edeyim:90::90::90::90::90::90::90:
üzülme lavantacımm zaman su gibi geçiyor ayrıca geç evlenmekte iyidir boşver erken evlenip napıcaksın??sevgilinde biraz kusura bakma ama seni oyalıyormu ne hem bizimkilere söylesem şimdi evlendirirler diyor hemde 1-2 yıl beklemek çok iyi olcak diyor var onun bi hesabı çok fazla güvenme sen yinede
kimse gelmesse artık kendi kendime laf atarım napıyım
bende warımmmm :) sözlüm askerde 2012 aralıkta gelicek kısmetse öyle olunca düünde 2013e kaldı şafak bayaa war yani ama bn şimdiden herşeye göz gezdiriyorumm tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?