'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım ben evgör ve yatas begenyorm ama fonksyonlu acılıp kapanablen alırsam çift çift masa örtüleri alırım gibi canım yemek takımını çok istiyorum cumartesileri açıkmıdır kolay oldumu orayı bulman canım

Tare hosgeldin hayırlı teskereler

alalım kuzum berfo da alcak 4 takım alsak benmki bedavaya gelirP
ama bana sadece komşularım berfo der

ayy ne kaa ucuz ne kaaa ucuz:):):)
bn 2 takım alcam:) bana bide kardeşime.d
çok iyiymiş yaa:)

nil hatun bişey sorucam. anneme dedim işte çekim var olmadı düdüklüyü aradan çıkarayım die. bernandodadkini.. sitesinde 300 küsürdü .annem okdar verilirmi düdüklüye:)
verilmezmi yahu bilemedim:)

bide bnde bernandodan siyah kçk taşlı yemek örtüsünü alıcam.
onun yanınada bi yerden yüzük alırım. peçeteleri varmı takımda. yok die biliorum. sen nasıl ayarladın:)

nil bizi eminönüne götür.. nil bizi eminönüne götür:)

nil bişey dicem.. şehir fırsatından aldığımya kupon bana mail falan gelmedi.
napmamı önerirsin

günaydın kızlar:)

Kızlar ya ben internette şu siteyi buldum mubastore.com orada royal porselenlerin bazıları indirim de benign modeli 1.375,17 TL bu kadar ve daha bir çok güzel şey var acaba nasıldır?

Nil fiyatı uygun mu?

canım nil peçete halkalarını kancaevden aldı markafonide kampanyadaydı peçetelerde ayrı satılıyor 1 pakette 4 peçetelik var canım

ayrıca bernardonunun şehirfırsatı kampanyası fisller ürününü kapmsamıyor canım o yüzden başka birşey al

tamam buldum nil.
sehirfırsatın a üyelik grişi yapınca görünüyormuş.

ben bernandodan hala ne alcagıma karar veremedim. günlük yemek takımı alıcam. bide yanına kapaklı olanlardan.
fincanlarıda var.. reçellk yumurtalığı falan yok dımı..

hiç günlük almasammı direk kahvaltımı alsam acaba:S çünkü bnde 6 kişik kütahyayın günlük takımı var.
pf çok kararsızım:S

Kızlar ya ben internette şu siteyi buldum mubastore.com orada royal porselenlerin bazıları indirim de benign modeli 1.375,17 TL bu kadar ve daha bir çok güzel şey var acaba nasıldır?

Nil fiyatı uygun mu?

canım bizde o takımlara ordan baktık son ihtimal ordan almak olur ama eminönü var ayrıca cemilede var indirimleri takip edip haber veririz fiyat bana sorarsan eminöünü duyduktan sonra uygun değil

günaydın giz. soal
bu arada pek bi bilgim yok.. fiss dediğin kategoriye hangileri giriyorki?
yukardaki yazdığımada yorum yaparmısın.
günlük yemek takımı alim yoksa kahvaltılık takımımı alim.

ama ben modeli çok begendim günlükte:S

canım senin ailen bildiğim kadarıyla kalabalık ben anneme günlük takım alcam kahvaltı yerine de kullanırım dediğinde kızım ucuz bulursan 1 takım daha al gelen giden eksik olmaz sana dedi hem arkadaş hem akrabalar çok o yüzden ben 2 günlük takım alcam canım şu karacada kırmızı lila siyah takımlardan birtane yada bernardodan 2 tane bakalım heran alabilirim günlüğümü

günlük al ve kahvaltı seti olarakta kullan

canım bizde o takımlara ordan baktık son ihtimal ordan almak olur ama eminönü var ayrıca cemilede var indirimleri takip edip haber veririz fiyat bana sorarsan eminöünü duyduktan sonra uygun değil

Sanki 1700 civarı dedi diye hatırladım bende heyecan yapmıştım :)) 5 TL ödeyerek kapıda da ödeme olanağı varmış. Neyse artık zaten benim kredi kartımın o kadar limiti yok...

canım fisslerin düdüklü tenceresi şehirfırsatı kuponuyla alınamaz yazıyor zaten şğehirfırsatı indirimiyle alırsam ya günlük yada istanbul serisini alırım kuzum

Groupon'unuz Fissler marka ürünler dışındaki tüm ürünlerde geçerlidir.

Sanki 1700 civarı dedi diye hatırladım bende heyecan yapmıştım :)) 5 TL ödeyerek kapıda da ödeme olanağı varmış. Neyse artık zaten benim kredi kartımın o kadar limiti yok...

canım benim beğendiğim paris antigue o kadar 2400 den 1700 lerde eminönünde satılıyor eğer paraya kıyarsam onu alcam ki çok beğeniyorum

Günaydın gelinciklerim :)))

pelinim balım günaydın özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…