'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nil suan yok belki acildir yapman gereken ben cevap veriyim berfin fırsatlarıma tıkla ordada yok mu?

cnm bence yemek takımını netten alma derım birebir gör bak ve al bence..

halletm canım saol.. dışarda görüp bgendikten sonra netten sipariş vermek sorun olmaz bence..
kırık olma ihtimali olur blkim. ozmanda tlf kargo uğraşırsın

senle nil alıdgında yumurtalık yok dımı içinde. onu nasıl ayarlıcaksınız..
tabaklar var fincanlar var.. demliğide halletik diyelim. yumurtalık ve reçellikler ne olcak.d
ozman bnm evime gelenler yumurta ve reçel yemesin

Günaydın gelinciklerim :)))
waoww:) görüyorummmm:):):)

kizlar bakiyorum da hepiniz ceyiz aliyorsunuz simdiden ben daha bisey almadim hepsini bir arada almayi düsünüyorum aynlismi olur
nblm pek bişeyim yok.d alim yavaştan diyorum fırsatlar bulunca:)

kizlar bakiyorum da hepiniz ceyiz aliyorsunuz simdiden ben daha bisey almadim hepsini bir arada almayi düsünüyorum aynlismi olur

canım bende aslında senin gibi yapcam herşeyi sonra alcam ama heves ettim yatak odasını halletim beğendiklerimi alıyorum büyük parçalar son kalcak tencereydi yemek takımıydı yani modellerini belirledim yatak odasınının bile modeli net kafamda öyle tarzımda değişmiyor ama ilerde çok maddi olarak zorlanmayalım die yatak örtüsü nevresim takımı alıyorum ki ıvır zıvırda aldım geziyorum bakıyorum ilerde sıkışmak istemiyorum para olsun tabi alınır inan anneme söledim ne acelen var kızım nişanlı arkadaşların var daha onlar almıyor sen iç çamaşır geceliklerini bitirdin diyor

valla yazın nişan olursa tencereleri çay setlerini felan alcam, ama şu şehirfırsatı çekiyle günlük yemek takımımı almak istiyorum ilerde beğenmezsem değiştirrim sanada tavsiyem ufak ufak azda olsa al canım

becede netten almayin yemek takimlarinizi ne olur ne olmaz bakarsiniz nette görünsügü gibi gelmez....

Haklısın canım zaten çok ta cesaret edemiyorum kıyafet almaya bile :)

canm daha iyiyim kiiii neden acabaa:76:

İyi haberler mi var ???

canım benim beğendiğim paris antigue o kadar 2400 den 1700 lerde eminönünde satılıyor eğer paraya kıyarsam onu alcam ki çok beğeniyorum

pelinim balım günaydın özledim seni

Paris modeli de bening de çok şık bencede.

berfin ben olsam almam yaa birebir gider alırım yaa nie kargoyla ugrasıyımkı ıcıme ıyıce sınmesı lazım yaf özel yanı hanı ev tekstılı falan deıl kı 1-2 milyarlık sey kolaymı kazanıyoruz

canım saçmalama neden reçel vermeyesin düz beyaz yumurtalıklardan aldı nil bende inekli alcam paşabahçeden pembe burnu var ineiğin uyuyor yani takıma düz beyazlarda heryerde var ayrıca nil paşabahçeden 3,500 aldı bende dün gördüm

kahvaltı tabakları var ki minik minik çok reçellikmi istedin kahvaltılık kase alırsın beyaz ona koyarsın herşeyi geçtim kahvaltılık hazenesi var setin ona reçellerini koyar kafasını kapatırsın düz tabakllarada peynirini koyar zeytinlik içinde şekilli beyaz tabaklardan alırsın bundan kolay ne var alternatifimiz çok birkere takıma herşey uyuyor canım

Son düzenleme:

Günlük takımın hangisi canım merak ettim resmi var mı yada modelin adını falan?

canım burda geçmiş sayfalarda vardır muhakak ben fotoğraf ekleyemiyorum çalıştığım yerden ama bakayım sayfalara

Tamam canım hangi marka nasıl bir model ben internetten de bulurum

Eki Görüntüle 306739 kızlar bernardo su çerezlik çok hoş yaa
ve şu saat nasıl kızlar yılbası hediyesi askıma alcam ama çeyizimize saklıcaz nasıl süpriz??Eki Görüntüle 306740

O çerezlikler bencede çok güzel, saat de çok güzel :)))

Günlük takımın hangisi canım merak ettim resmi var mı yada modelin adını falan?

bernardonun sitesinde bulamadım akşam eklerim paylaşarım burdan

berfin sen benim beğendiğim günlüğümü alcaktın koysana fotosunu benim beğendiğim winddi herhallde evde var burda yok bernardo canım markası

berfinn bernardo günlüğü buraya ekle emi

Giziiiiiiiiiiim bende seni özledim balım:)
Nasılsınız bakalım? Asmicimmm ben de seni görüyorum bitanem. [/QUOTE]

nasıl olalım geçiyor gidiyor zaman sen nede gelmiyorsun pelinim akşamlarıda giremiyorsun nerelerdesn

ya anlatcak pekte birşey yok biraz konusma yaptım falan filan canm ilgin için sağol ya canm arkadasım
HEPİNİZİ SEVİYORUM YA

Çok sevindim canım yaa biraz yumuşadı mı bari sana karşı...

Ya kızlar ben çok gezmediğim için fiyatları pek bilmiyorum ama internetten baktığım kadarıyla nevresim takımları bile çift kişilik 160 tl falan bana sanki pahalı gibi geliyor siz ne civarlarda aldınız. Fiyatları aldığınız markaları bizle paylaşır mısınız? Bir de mesela ben porland outlet de 12 kişilik takım yaklaşık 500 civarı hesapladım. Sizce pahalı mı?

canım birtane yatak örtüsü aldım taç marka 250 den 100 düşmüştü ev tekstilbuldan, 1 tane nille beraber linens pamuk saten aldık 1 alana 1 bedavayla 125 tl ye geldi kişi başı, englısh homeden 1 tane nevreism 58 tl ye aldım 2 tanede özdilekten toplam 180 tl ye aldım nevresimlerimi şimdi 2 tane daha alcam 3 4 sayfa önce nevresimler var paylaştığım yapraklı olan 275 tl bambu, sarev pamuk saten olanda 150 tl yaklaşık

saten ve renforce diye ayrım var canım yoksa ucuzada nevresim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…