nil suan yok belki acildir yapman gereken ben cevap veriyim berfin fırsatlarıma tıkla ordada yok mu?
cnm bence yemek takımını netten alma derım birebir gör bak ve al bence..
senle nil alıdgında yumurtalık yok dımı içinde. onu nasıl ayarlıcaksınız..canım senin ailen bildiğim kadarıyla kalabalık ben anneme günlük takım alcam kahvaltı yerine de kullanırım dediğinde kızım ucuz bulursan 1 takım daha al gelen giden eksik olmaz sana dedi hem arkadaş hem akrabalar çok o yüzden ben 2 günlük takım alcam canım şu karacada kırmızı lila siyah takımlardan birtane yada bernardodan 2 tane bakalım heran alabilirim günlüğümü
günlük al ve kahvaltı seti olarakta kullan
waoww:) görüyorummmm:):):)Günaydın gelinciklerim :)))
nblm pek bişeyim yok.d alim yavaştan diyorum fırsatlar bulunca:)kizlar bakiyorum da hepiniz ceyiz aliyorsunuz simdiden ben daha bisey almadim hepsini bir arada almayi düsünüyorum aynlismi olur
kizlar bakiyorum da hepiniz ceyiz aliyorsunuz simdiden ben daha bisey almadim hepsini bir arada almayi düsünüyorum aynlismi olur
becede netten almayin yemek takimlarinizi ne olur ne olmaz bakarsiniz nette görünsügü gibi gelmez....
canm daha iyiyim kiiii neden acabaa:76:
canım benim beğendiğim paris antigue o kadar 2400 den 1700 lerde eminönünde satılıyor eğer paraya kıyarsam onu alcam ki çok beğeniyorum
pelinim balım günaydın özledim seni
halletm canım saol.. dışarda görüp bgendikten sonra netten sipariş vermek sorun olmaz bence..
kırık olma ihtimali olur blkim. ozmanda tlf kargo uğraşırsın
senle nil alıdgında yumurtalık yok dımı içinde. onu nasıl ayarlıcaksınız..
tabaklar var fincanlar var.. demliğide halletik diyelim. yumurtalık ve reçellikler ne olcak.d
ozman bnm evime gelenler yumurta ve reçel yemesin
waoww:) görüyorummmm:):):)
nblm pek bişeyim yok.d alim yavaştan diyorum fırsatlar bulunca:)
Haklısın canım zaten çok ta cesaret edemiyorum kıyafet almaya bile :)
İyi haberler mi var ???
Paris modeli de bening de çok şık bencede.
canım saçmalama neden reçel vermeyesindüz beyaz yumurtalıklardan aldı nil bende inekli alcam paşabahçeden pembe burnu var ineiğin uyuyor yani takıma düz beyazlarda heryerde var ayrıca nil başabahçeden 3,500 aldı bende dün gördüm
kahvaltı tabakları var ki minik minik çok reçellikmi istedin kahvaltılık kase alırsın beyaz ona koyarsın herşeyi geçtim kahvaltılık hazenesi var setin ona reçellerini koyar kafasını kapatırsın düz tabakllarada peynirini koyar zeytinlik içinde şekilli beyaz tabaklardan alırsın bundan kolay ne var alternatifimiz çok birkere takıma herşey uyuyor canım
eyett birazcıcık:44:
Günlük takımın hangisi canım merak ettim resmi var mı yada modelin adını falan?
Haydi anlat anlat :))
canım burda geçmiş sayfalarda vardır muhakak ben fotoğraf ekleyemiyorum çalıştığım yerden ama bakayım sayfalara
Eki Görüntüle 306739 kızlar bernardo su çerezlik çok hoş yaa
ve şu saat nasıl kızlar yılbası hediyesi askıma alcam ama çeyizimize saklıcaz nasıl süpriz??Eki Görüntüle 306740
Günlük takımın hangisi canım merak ettim resmi var mı yada modelin adını falan?
pelinim balım günaydın özledim seni
ya anlatcak pekte birşey yok biraz konusma yaptım falan filan canm ilgin için sağol ya canm arkadasım
HEPİNİZİ SEVİYORUM YA
bernardonun sitesinde bulamadım akşam eklerim paylaşarım burdan
berfin sen benim beğendiğim günlüğümü alcaktın koysana fotosunu benim beğendiğim winddi herhallde evde var burda yok bernardo canım markası
berfinn bernardo günlüğü buraya ekle emi
tamam canım hangi marka nasıl bir model ben internetten de bulurum
o çerezlikler bencede çok güzel, saat de çok güzel :)))
Çok sevindim canım yaa biraz yumuşadı mı bari sana karşı...
Ya kızlar ben çok gezmediğim için fiyatları pek bilmiyorum ama internetten baktığım kadarıyla nevresim takımları bile çift kişilik 160 tl falan bana sanki pahalı gibi geliyor siz ne civarlarda aldınız. Fiyatları aldığınız markaları bizle paylaşır mısınız? Bir de mesela ben porland outlet de 12 kişilik takım yaklaşık 500 civarı hesapladım. Sizce pahalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?