Çok sevindim canım yaa biraz yumuşadı mı bari sana karşı...
Ya kızlar ben çok gezmediğim için fiyatları pek bilmiyorum ama internetten baktığım kadarıyla nevresim takımları bile çift kişilik 160 tl falan bana sanki pahalı gibi geliyor siz ne civarlarda aldınız. Fiyatları aldığınız markaları bizle paylaşır mısınız? Bir de mesela ben porland outlet de 12 kişilik takım yaklaşık 500 civarı hesapladım. Sizce pahalı mı?
nasıl olalım geçiyor gidiyor zaman sen nede gelmiyorsun pelinim akşamlarıda giremiyorsun nerelerdesn
takımlarımız aynı olcakya nile diğer hatunlarla geldiğinzde reçelliklerinizi getirin ozmancanım saçmalama neden reçel vermeyesindüz beyaz yumurtalıklardan aldı nil bende inekli alcam paşabahçeden pembe burnu var ineiğin uyuyor yani takıma düz beyazlarda heryerde var ayrıca nil paşabahçeden 3,500 aldı bende dün gördüm
kahvaltı tabakları var ki minik minik çok reçellikmi istedin kahvaltılık kase alırsın beyaz ona koyarsın herşeyi geçtim kahvaltılık hazenesi var setin ona reçellerini koyar kafasını kapatırsın düz tabakllarada peynirini koyar zeytinlik içinde şekilli beyaz tabaklardan alırsın bundan kolay ne var alternatifimiz çok birkere takıma herşey uyuyor canım
çok glz.d bakalım alırım belkim.dEki Görüntüle 306739 kızlar bernardo su çerezlik çok hoş yaa
ve şu saat nasıl kızlar yılbası hediyesi askıma alcam ama çeyizimize saklıcaz nasıl süpriz??Eki Görüntüle 306740
bernardonun sitesinde bulamadım akşam eklerim paylaşarım burdan
berfin sen benim beğendiğim günlüğümü alcaktın koysana fotosunu benim beğendiğim winddi herhallde evde var burda yok bernardo canım markası
berfinn bernardo günlüğü buraya ekle emi
canım birtane yatak örtüsü aldım taç marka 250 den 100 düşmüştü ev tekstilbuldan, 1 tane nille beraber linens pamuk saten aldık 1 alana 1 bedavayla 125 tl ye geldi kişi başı, englısh homeden 1 tane nevreism 58 tl ye aldım 2 tanede özdilekten toplam 180 tl ye aldım nevresimlerimi şimdi 2 tane daha alcam 3 4 sayfa önce nevresimler var paylaştığım yapraklı olan 275 tl bambu, sarev pamuk saten olanda 150 tl yaklaşık
saten ve renforce diye ayrım var canım yoksa ucuzada nevresim var
takımlarımız aynı olcakya nile diğer hatunlarla geldiğinzde reçelliklerinizi getirin ozman
canım bende kçk kçk recellik var 6 lık cam.. onları kullanırım:)
peynir koymak için tabakları var dımı..
zeytin içinde güralda böyle geometrik bişey vardı ondan alırım.d
çok glz.d bakalım alırım belkim.d
ben saat falan görmedim:) yagmurcum masraf yapma derim ben:)
yani biz yılbaşlarında biribimize bişey almıyoruz. erdi sevmez hatta dgünün bile saçma bulurdu.d ama doğum günümde show yaptı resmen.d
bnde ona gömlek aldım zaradan.. onu göndercem ama yılbaşı die değil içimden geldi die.d
sizin sorun yok dımı aranızda artık
yaa hrrem mrrem yazıyor ya ama icinde bizim adımız yazıcak güzel değilmi o saaat iştee berfinnnn:44:
canım birtane yatak örtüsü aldım taç marka 250 den 100 düşmüştü ev tekstilbuldan, 1 tane nille beraber linens pamuk saten aldık 1 alana 1 bedavayla 125 tl ye geldi kişi başı, englısh homeden 1 tane nevreism 58 tl ye aldım 2 tanede özdilekten toplam 180 tl ye aldım nevresimlerimi şimdi 2 tane daha alcam 3 4 sayfa önce nevresimler var paylaştığım yapraklı olan 275 tl bambu, sarev pamuk saten olanda 150 tl yaklaşık
saten ve renforce diye ayrım var canım yoksa ucuzada nevresim var
Bebeğim giremiyorum çünkü evde olamıyorum... Gündüz tam bir işkolik akşamları da ya arkadaşlar arıyor ya sevgilicikle görüşüyorum. Zaman su gibi akıyor:)
Böyle güzel zamanlarda elimden geldiğince girmeye çalışıyorum:)
Bugün 7. ayımız çok mutluyum:))
Bunların iyisi saten olanlar değil mi canım? Hep çift kişilik mi aldın?
takımlarımız aynı olcakya nile diğer hatunlarla geldiğinzde reçelliklerinizi getirin ozman
canım bende kçk kçk recellik var 6 lık cam.. onları kullanırım:)
peynir koymak için tabakları var dımı..
zeytin içinde güralda böyle geometrik bişey vardı ondan alırım.d
çok glz.d bakalım alırım belkim.d
ben saat falan görmedim:) yagmurcum masraf yapma derim ben:)
yani biz yılbaşlarında biribimize bişey almıyoruz. erdi sevmez hatta dgünün bile saçma bulurdu.d ama doğum günümde show yaptı resmen.d
bnde ona gömlek aldım zaradan.. onu göndercem ama yılbaşı die değil içimden geldi die.d
sizin sorun yok dımı aranızda artık
Giziiiiiiiiiiim bende seni özledim balım:)
Nasılsınız bakalım? Asmicimmm ben de seni görüyorum bitanem.
şimdi gördüm.dyaa hrrem mrrem yazıyor ya ama icinde bizim adımız yazıcak güzel değilmi o saaat iştee berfinnnn:44:
giz ya bizde minnakla nevresim kardeşi olduk. ikimizinde hiç nevresimi yok. alınca bizede haber ver
bnim bu taçın fabrika sınamı ne gitmem lazım
yada başka biyerde var diyodunuz oraya gitmem lazım.d
canım sen nilinkindenmi alcan yoksa wildimi alcan ben wildi istiyorum varsa fotosu koysana yahu dünyanının sonumu koskoca güralda gastro stüdio var hadi diyelim reçellikler tüknemiş alırız 3 katlı cam reçellik valla kızdırma beni kafanda kırcamaaa kız bunlar kolay heryerde peynirlik var ayrıca bernardoda kapalı kahvaltılıklarıda var cık cık cık
yağmur saatler isimlerinizle güzel olur canım çeyiz için iyimiş hediye olarak verebilirsin
şimdi gördüm.d
nişanlılık olmadan böyle şeyler olmasın bnce.. yarın öbürgün ne olcagı belli değil..
isim yazıyor sonuçta:S
http://www.hediyekulubu.com/upload/editor/data/1129-e-sevgiliye_hediye_isimli_çerçeve2.jpg
bu daha hoş.d
düğün fotoğrafı için çok şeker yahu:)
canım sarevleri aldığımda haber ederim tabi söylerim aldığımda 4 tane pamuk saten alcam ikisinin modelii belli diğer 2 si içinde sana link yollamıştım ya morlu olan 3. olabilir sarevde çom güzel ama sende beğenmiştin onu sevgililer gününü bekliyorum o ara linenste indirim olur hatta ocakta indirime girerse o yapğraklı bambuyu alcam şu anda 275 tl 1 alana 1 bedava olursa 2 tane alırım ordan mecbur fazla mal göz çıkarmız boıhçada gider kalanlar hediye
canım sorun alıp almak değil. bn aldımmı bi kere bitsin diprum..
onu ol.
git reçellik
git peyniklik
çaydanlık
:):):):):)
benmkini bakim sanırım nilkinden du bakim. nil in çeyizinde var ondanmış
yahu vercem accak bakcak alcam sonra bende sevmem evine asdrmam yanı öle deıl herkes görcek gercı o asar ona kalsa remımı hep istio duvara yada cerceveye ama asla yok dıorum tartsıyoruz herkes bilmiyormu sanki seninle oldgumu ne olcak ne güzel işte sabah senle uyancam gece senle yatıcam dio manyak yaa
canım gmailime mail atarsın olurmu. bazen burda arada kaynıyor görmem falan..
morluyu çok begeniyorum.
ama asnırım almicam:)
başka morlu var belkim o olur
annemde tutturmuş alma alma die:)
ablam dioki bitane alyıkayıp serersin ilahi annem:):):)
halletm canım saol.. dışarda görüp bgendikten sonra netten sipariş vermek sorun olmaz bence..
kırık olma ihtimali olur blkim. ozmanda tlf kargo uğraşırsın
senle nil alıdgında yumurtalık yok dımı içinde. onu nasıl ayarlıcaksınız..
tabaklar var fincanlar var.. demliğide halletik diyelim. yumurtalık ve reçellikler ne olcak.d
ozman bnm evime gelenler yumurta ve reçel yemesin
waoww:) görüyorummmm:):):)
nblm pek bişeyim yok.d alim yavaştan diyorum fırsatlar bulunca:)
bende simdi almak istemiyorum dügün olana kadar belki begenmem diye bosuna almis olucam. hem evlenene kadar ne modeller cikicak alicam seyin cesaret edemiyorum. ayrica evimiz biraz kücük oldugu icin koycak yerim de yok cok fazla. havlu kenarlarim filan hazir annem hazirlamis sagolsun ama tencere yemek takimi falan daha hicbirseyim yok :) son ana birakicam ceyiz alisverisimi :) hem annemde diyor kizim simdi alma ilerde hosuna gitmez diye :)canım bende aslında senin gibi yapcam herşeyi sonra alcam ama heves ettim yatak odasını halletim beğendiklerimi alıyorum büyük parçalar son kalcak tencereydi yemek takımıydı yani modellerini belirledim yatak odasınının bile modeli net kafamda öyle tarzımda değişmiyor ama ilerde çok maddi olarak zorlanmayalım die yatak örtüsü nevresim takımı alıyorum ki ıvır zıvırda aldım geziyorum bakıyorum ilerde sıkışmak istemiyorum para olsun tabi alınır inan anneme söledim ne acelen var kızım nişanlı arkadaşların var daha onlar almıyor sen iç çamaşır geceliklerini bitirdin diyor
valla yazın nişan olursa tencereleri çay setlerini felan alcam, ama şu şehirfırsatı çekiyle günlük yemek takımımı almak istiyorum ilerde beğenmezsem değiştirrim sanada tavsiyem ufak ufak azda olsa al canım
Haklısın canım zaten çok ta cesaret edemiyorum kıyafet almaya bile :)
İyi haberler mi var ???
Paris modeli de bening de çok şık bencede.
yahu vercem accak bakcak alcam sonra bende sevmem evine asdrmam yanı öle deıl herkes görcek gercı o asar ona kalsa remımı hep istio duvara yada cerceveye ama asla yok dıorum tartsıyoruz herkes bilmiyormu sanki seninle oldgumu ne olcak ne güzel işte sabah senle uyancam gece senle yatıcam dio manyak yaa
wuu:) havada aşk kokusu var:)
erdide bnm resmimi yaglı boyada çizmişti:)
bitane gönderdiği geçen doğum günümde..
diğer odasındaymış.. ama öğrenci evi onu. üstünede örtü koymuş kimse bakmasın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?