'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canm bizim orda ceyizci var mink 75 tl battaniye tac 115 falan gayet uygun ben netten almıcam vazgectim en azından pazarlk eder düşürürüm biraz da renk secenegi de var arada geliyor yenileri dedı nevresım örtü ne ararsan vaaaaar

nasıl olalım geçiyor gidiyor zaman sen nede gelmiyorsun pelinim akşamlarıda giremiyorsun nerelerdesn

Bebeğim giremiyorum çünkü evde olamıyorum... Gündüz tam bir işkolik akşamları da ya arkadaşlar arıyor ya sevgilicikle görüşüyorum. Zaman su gibi akıyor:)
Böyle güzel zamanlarda elimden geldiğince girmeye çalışıyorum:)
Bugün 7. ayımız çok mutluyum:))

takımlarımız aynı olcakya nile diğer hatunlarla geldiğinzde reçelliklerinizi getirin ozman
canım bende kçk kçk recellik var 6 lık cam.. onları kullanırım:)
peynir koymak için tabakları var dımı..
zeytin içinde güralda böyle geometrik bişey vardı ondan alırım.d

Eki Görüntüle 306739 kızlar bernardo su çerezlik çok hoş yaa
ve şu saat nasıl kızlar yılbası hediyesi askıma alcam ama çeyizimize saklıcaz nasıl süpriz??Eki Görüntüle 306740
çok glz.d bakalım alırım belkim.d
ben saat falan görmedim:) yagmurcum masraf yapma derim ben:)
yani biz yılbaşlarında biribimize bişey almıyoruz. erdi sevmez hatta dgünün bile saçma bulurdu.d ama doğum günümde show yaptı resmen.d
bnde ona gömlek aldım zaradan.. onu göndercem ama yılbaşı die değil içimden geldi die.d

sizin sorun yok dımı aranızda artık

Giziiiiiiiiiiim bende seni özledim balım:)
Nasılsınız bakalım? Asmicimmm ben de seni görüyorum bitanem. [/QUOTE]

wuuuu:) görme özelliğimizde varmış.d nasılsın

Bunların iyisi saten olanlar değil mi canım? Hep çift kişilik mi aldın?

erdide güzel sanatlar okuyor:)
olmadı düz sade alırım yumurtalıkları oda çizsin boyasın takımla aynı renk yapsın

Son düzenleme:

giz ya bizde minnakla nevresim kardeşi olduk. ikimizinde hiç nevresimi yok. alınca bizede haber ver

bnim bu taçın fabrika sınamı ne gitmem lazım
yada başka biyerde var diyodunuz oraya gitmem lazım.d

Son düzenleme:

vuv kutlu mutlu olsun 7. ayınız canım maşallah

Bunların iyisi saten olanlar değil mi canım? Hep çift kişilik mi aldın?

pamuk saten beğeniyorum canım bana göre iyisi o işte o 150 den 300 lere kadar var valla

wuuuu:) görme özelliğimizde varmış.d nasılsın[/QUOTE]

canım sen nilinkindenmi alcan yoksa wildimi alcan ben wildi istiyorum varsa fotosu koysana yahu dünyanının sonumu koskoca güralda gastro stüdio var hadi diyelim reçellikler tüknemiş alırız 3 katlı cam reçellik valla kızdırma beni kafanda kırcam aaa kız bunlar kolay heryerde peynirlik var ayrıca bernardoda kapalı kahvaltılıklarıda var cık cık cık

yağmur saatler isimlerinizle güzel olur canım çeyiz için iyimiş hediye olarak verebilirsin

giz ya bizde minnakla nevresim kardeşi olduk. ikimizinde hiç nevresimi yok. alınca bizede haber ver

bnim bu taçın fabrika sınamı ne gitmem lazım
yada başka biyerde var diyodunuz oraya gitmem lazım.d

canım sarevleri aldığımda haber ederim tabi söylerim aldığımda 4 tane pamuk saten alcam ikisinin modelii belli diğer 2 si içinde sana link yollamıştım ya morlu olan 3. olabilir sarevde çom güzel ama sende beğenmiştin onu sevgililer gününü bekliyorum o ara linenste indirim olur hatta ocakta indirime girerse o yapğraklı bambuyu alcam şu anda 275 tl 1 alana 1 bedava olursa 2 tane alırım ordan mecbur fazla mal göz çıkarmız boıhçada gider kalanlar hediye

canım sorun alıp almak değil. bn aldımmı bi kere bitsin diprum..
onu ol.
git reçellik
git peyniklik
çaydanlık
:):):):):)

benmkini bakim sanırım nilkinden du bakim. nil in çeyizinde var ondanmış

yahu vercem accak bakcak alcam sonra bende sevmem evine asdrmam yanı öle deıl herkes görcek gercı o asar ona kalsa remımı hep istio duvara yada cerceveye ama asla yok dıorum tartsıyoruz herkes bilmiyormu sanki seninle oldgumu ne olcak ne güzel işte sabah senle uyancam gece senle yatıcam dio manyak yaa

canım gmailime mail atarsın olurmu. bazen burda arada kaynıyor görmem falan..
morluyu çok begeniyorum.
ama asnırım almicam:)
başka morlu var belkim o olur
annemde tutturmuş alma alma die:)
ablam dioki bitane al yıkayıp serersin ilahi annem:):):)

canım sorun alıp almak değil. bn aldımmı bi kere bitsin diprum..
onu ol.
git reçellik
git peyniklik
çaydanlık
:):):):):)

benmkini bakim sanırım nilkinden du bakim. nil in çeyizinde var ondanmış

aaabenimki başka wild dicektim ki fotosunu koysana turkuazda görsün diye canım ben koyamıyorum foto

wuu:) havada aşk kokusu var:)

erdide bnm resmimi yaglı boyada çizmişti:)
bitane gönderdiği geçen doğum günümde..
diğer odasındaymış.. ama öğrenci evi onu. üstünede örtü koymuş kimse bakmasın die

canım napalım biliyormusun optimuma gidelim günlük yemek takımlarına bakalım bernardodan olurmu müsait olduğun gün söyle optimum yakında ayrıca size hiç gittinmi bilmiyorum ama

bende günlüğümü almayı düşünüyorum ocak ayında

bende simdi almak istemiyorum dügün olana kadar belki begenmem diye bosuna almis olucam. hem evlenene kadar ne modeller cikicak alicam seyin cesaret edemiyorum. ayrica evimiz biraz kücük oldugu icin koycak yerim de yok cok fazla. havlu kenarlarim filan hazir annem hazirlamis sagolsun ama tencere yemek takimi falan daha hicbirseyim yok :) son ana birakicam ceyiz alisverisimi :) hem annemde diyor kizim simdi alma ilerde hosuna gitmez diye :)
Haklısın canım zaten çok ta cesaret edemiyorum kıyafet almaya bile :)

İyi haberler mi var ???

Paris modeli de bening de çok şık bencede.

bende edemiyorum netten bisey ismarlamaya. 1 ay önce cep telefon siparis verdim tel gelene kadar canim cikti acaba nasil gelicek diye kirikmi, bozukmu, gibisinden

aklıma anım geldi anlatim:)
doğum günümde kargo aradı geçen yıl. kargonuz var geln alın die.
bnde bi poşet aldım. kargoyu içine koyarım die:)
sonra kargodan boyum kadar çevçeve verdi bana:)
kardeşim olmasa taşıyamazdım herhalde:)::)

Eki Görüntüle 306750

şu kasenin altında olanmı peynirlik diosun giz:)
papatya olan soslukmu

Son düzenleme:

Vaaay :)) İyiymiş.

:)))) Örtü olayına koptum. Kıskanç anam bunlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…