'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yevrum bu dediğini reçellik kualllanabilirsin, kapaklı peynirlikiler var beyaz alabilirsin düz beyaz tabaklarda var sorun olmaz yani

valla papatya olana istediğini koyarsın cevizdi fındıktı be arzu edersen annam bunlar senin haya gücüne bağlı git bloglarda takıl gör bak ne sunumlar yapmışlar

merak etme evlenelim ben sunumları fotolarla koyarım sende fikir alırsın şimdi bu ayrıntılara girmeyelim

canım bende senin gibi düşünüyordum ama modası geçsin geçmesin onlar beğendiğim ve ilerde sevgilicikle kullanırım die hayal ettiğim ciciler bernbardodan alsan bile değiştirme süren var daha güzel birşey görürsen aldığın ürünü hiç kullanmadıysan değiştiriyorlar zaten, nevresimlerin, havluların bornozlarn ve aldığım pier cardin iç çamaşırlarımın modası geçmez valla çokta eminim tuper bile aldım geçersede geçsin hepsini severek aldım yavaş yavaş çeyizine havluydu bornozdu alabilirsin alcaksan mesela

Aaa gizem senin ki de mi bundan ben nilin çeyizinde görmüştüm bunları....

Kızlar şu canvasa bayıldım evlenenlere ev hediyesi yapmışlar bence çok güzel olmuş ya.

Ama yükleyemiyorum ya (

Aaa gizem senin ki de mi bundan ben nilin çeyizinde görmüştüm bunları....

Kızlar şu canvasa bayıldım evlenenlere ev hediyesi yapmışlar bence çok güzel olmuş ya.

Ama yükleyemiyorum ya (

yok hayatım benimki renk cümbüşü bernardonunun sitesindede yok wild ismi kızlardan biri eklsee keşke nilin masaüstünde varsa ekler olmadı akşama ben sana eklerim görürsün canım

bnm hayal gücüme kaldıysa, çay koyarım birine kuşburnu birine börtlen

ne demek istiyosun sen şimdi.d
ben sunumları koycam falan ben ozamana kdar evlenmicemmi.d
bn 2014 zaten.d

giz mikemmel olur. çünkü bnm bernandodan 3tane çkim var
300 edio yanii
baya alış veriş yapcam anlıcagın.. %50 den yararlncam falan..
optimum hangi tarafta bebik
erdi gelicek ayın 23de falan.. o gelip gitsin öyle olarmı

Vaaay :)) İyiymiş.

:)))) Örtü olayına koptum. Kıskanç anam bunlar :)))

bnde kıskançlıkla ilgili hikaya çok

bnm hayal gücüme kaldıysa, çay koyarım birine kuşburnu birine börtlen

ne demek istiyosun sen şimdi.d
ben sunumları koycam falan ben ozamana kdar evlenmicemmi.d
bn 2014 zaten.d

lalalalala belki bende 2014 önce evlenirsem hayal gücümü sergilerim ki ben oynamayı severim malarla yahu ama sende çok ayrıntıya takılıyorsun canım ben sana anlatırım zamanı gelince ne etceğini düz beyaz tabaklar ne güne duruyo paşabahçede bilem var cık cık sanki tabak kıtlığı yaşıyoruz panik ettin dövcem haaa

tabikide ben zaten ocakta gidicem optimum içerenköyde canım yol üstünde carfuru biliyormusun aynı hizadalar sanada 40 dakka felan olur uzaklığı dolanırız ayarlayalım alabilirsekte alırız olurmu

Kızlar ben niye resim yükleyemiyorum hala smile larım da çıkmıyor ne yapsam acaba ya. Daha önce resim yüklüyordum şimdi yükleyemiyorum. Neden ya (

yok hayatım benimki renk cümbüşü bernardonunun sitesindede yok wild ismi kızlardan biri eklsee keşke nilin masaüstünde varsa ekler olmadı akşama ben sana eklerim görürsün canım

canım baktım sennkine biliyorum.
bernandonun sitesinde ne senin nede nil in modeli var

evet alabilirim gecelik filan ama bende bu sorun var biliyorsun sevgilim türkiyede. türkiyede yasamak istedigimiz icin de buradan pek fazla bisey götüremem ancak tr´den alabilirim büyük esyalari.

tabikide ben zaten ocakta gidicem optimum içerenköyde canım yol üstünde carfuru biliyormusun aynı hizadalar sanada 40 dakka felan olur uzaklığı dolanırız ayarlayalım alabilirsekte alırız olurmu
halleriz kahvaltı olayını:)

tamam ocakta gidiyoruz diorum ozman:)
bu dediğin yer anadolu yakasınmdaı 40dk dedinya.d

Kızlar ben niye resim yükleyemiyorum hala smile larım da çıkmıyor ne yapsam acaba ya. Daha önce resim yüklüyordum şimdi yükleyemiyorum. Neden ya (

neyin resmini yüklicen merak ettimd

halleriz kahvaltı olayını:)

tamam ocakta gidiyoruz diorum ozman:)
bu dediğin yer anadolu yakasınmdaı 40dk dedinya.d

neyin resmini yüklicen merak ettimd

tamam canım günlükleri yükllicektim ama yükleyemiyorum canım iş yerinde

ocakta randevu alındı bernardoya yolculuk için düğmeye basar paracıkları saçarız balım

canım malesef yok ben akşam eklerim benimkini

prenses canım burdan alırsın geldiğinde burdada çok güzel şeyler var

evet cok güzel seyler var bu sene almamak icin kendimi zor tuttum ama dedigim gibi zor olur simdi alsam bide tr´ye biliyorsunuz yük hakki cok degil. en iyisi ben kaynanama söyliyim o alsin nede olsa oglu icinde almis oluyor

alir ki almam demez :) bana gelinlik sali örmüs kendi elleriyle normal sal ve sapka nazar degmesin de cok sever beni bikeresinde sevgilim bana sakadan dedi "gelinlik begenmene gerek yok annemin eski perdelerinden diktircem ben sana" dedim sölyerim annene söyle dedi bende annesinle konustum dedim perdeleri sakla oglun böyle böyle diyor "ben gösteririm ona, sen hic üzülme kizim sana gelinliklerinin en güzelini alicam ben" bayagi bi gülmüstük ozaman :) beni üzüyor diye terlik bile yemisligi var sevgilimin annesinden

Aman nazar değmesin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…