Aman nazar değmesin maşallah
evini ne renk yapmayi düsünüyorsun cnm ben siyah beyaz diye düsünüyorum cok seviyorum o renkleri.
Valla bende siyah beyaz seviyorum canım. Ama en azından oturma odası cıvıl cıvıl olsun istiyorum turkuaz, fıstık yeşili, turuncu olabilir mesela :))
cnm sormak aklıma gelmedi ama halam açık dio, bilmiorm bende:26: doğubankın arkası aynı zmanda teni caminin arkasına kalıo kolay bi yerdeCanım ben evgör ve yatas begenyorm ama fonksyonlu acılıp kapanablen alırsam çift çift masa örtüleri alırım gibi canım yemek takımını çok istiyorum cumartesileri açıkmıdır kolay oldumu orayı bulman canım
Tare hosgeldin hayırlı teskereler
ama bana sadece komşularım berfo der
ayy ne kaa ucuz ne kaaa ucuz:):):)
bn 2 takım alcam:) bana bide kardeşime.d
çok iyiymiş yaa:)
nil hatun bişey sorucam. anneme dedim işte çekim var olmadı düdüklüyü aradan çıkarayım die. bernandodadkini.. sitesinde 300 küsürdü .annem okdar verilirmi düdüklüye:)
verilmezmi yahu bilemedim:)
bide bnde bernandodan siyah kçk taşlı yemek örtüsünü alıcam.
onun yanınada bi yerden yüzük alırım. peçeteleri varmı takımda. yok die biliorum. sen nasıl ayarladın:)
nil bizi eminönüne götür.. nil bizi eminönüne götür:)
valla ben aldm cnm normal bi düdüklü bile iyi bi markada 150-200 arası olmusken fissler olsn dedm, benm beğendiğim modeli 400tlydi enplus mağazasında 299a aldm 10 taksitle, ama 300e de var fisslern düdüklüsü, ben buharlı haznesini de aldm aynı anda 2 yemek pişirrebiliosn tencerede ayrıca çok lezzetlioluomus buharlı olanlardanil bişey dicem.. şehir fırsatından aldığımya kupon bana mail falan gelmedi.
napmamı önerirsin
günaydın kızlar:)
fiyatlar bence yine de uygun ama eminönündeki kampanyada 990a satılmıs cnm onu duyduktan sonra almayı düşünmem, üsterek dokunarak bakarak almak gibisi de yokKızlar ya ben internette şu siteyi buldum mubastore.com orada royal porselenlerin bazıları indirim de benign modeli 1.375,17 TL bu kadar ve daha bir çok güzel şey var acaba nasıldır?
Nil fiyatı uygun mu?
aklıma anım geldi anlatim:)
doğum günümde kargo aradı geçen yıl. kargonuz var geln alın die.
bnde bi poşet aldım. kargoyu içine koyarım die:)
sonra kargodan boyum kadar çevçeve verdi bana:)
kardeşim olmasa taşıyamazdım herhalde:)::)
Eki Görüntüle 306750
Eki Görüntüle 306751
Eki Görüntüle 306752
şu kasenin altında olanmı peynirlik diosun giz:)
papatya olan soslukmu
öncelkle herkese günaydınlarrrr
2 saattir geçmişi okumaktan canım çıktı:) çeyizimi bitirip köşeye çekilince sizi izlemekk pek bi zevkli oluck anlaşılan, smdiden mısırlarımı hazırlıyım
cnm sormak aklıma gelmedi ama halam açık dio, bilmiorm bende:26: doğubankın arkası aynı zmanda teni caminin arkasına kalıo kolay bi yerde
valla ben aldm cnm normal bi düdüklü bile iyi bi markada 150-200 arası olmusken fissler olsn dedm, benm beğendiğim modeli 400tlydi enplus mağazasında 299a aldm 10 taksitle, ama 300e de var fisslern düdüklüsü, ben buharlı haznesini de aldm aynı anda 2 yemek pişirrebiliosn tencerede ayrıca çok lezzetlioluomus buharlı olanlarda
ben peçete halkalrımı markafoniden aldm 6-6 satılıodu 12 tane, kancaevin kendi sitesinden 7 tanesi aynı paraya geliodu 12li almıs oldm ama peçetelerimi 8tane aldm, nasıl olsa masam max 8 kişlk olcak ve ben 8 kişlk servis açıcam, 8 kişiden çok kişi alırsam da mutfak masamı açarm zaten onun başka örtüsü olur peçeteler uymazdı
fiyatlar bence yine de uygun ama eminönündeki kampanyada 990a satılmıs cnm onu duyduktan sonra almayı düşünmem, üsterek dokunarak bakarak almak gibisi de yok
ben o takımı 800-900e düşmeden almam kızlar benmde adım nilaysa:)) beklemedeyiz illaki çıkıcak bi yerlerde karşıma
anaaam yine çeyizciklerm ortalara saçılmıs ben yokkeennnhemen anlatıym sana berfin 6lı kapaklı kahvaltılık adı üstünde, derin kase aldm salata için, o çeçk seklndeki cerezlk ama benm zaten kase koleksiyonum var onu kullanırmıym bilmiorm o yüzden onu da kahvaltıda çıkarırım zeytin koyarm üstündeki yuvarlak minik kaseyede çekirdklerini:) (bu kdr da ayrıntı veriorm artk daha ne diyim:)))
merak edenler için gizemn yemek takımı olucak olan yemek takımı wild flowers
Eki Görüntüle 306825
2 saattir geçmişi okumaktan canım çıktı:) çeyizimi bitirip köşeye çekilince sizi izlemekk pek bi zevkli oluck anlaşılan, smdiden mısırlarımı hazırlıyım
cnm sormak aklıma gelmedi ama halam açık dio, bilmiorm bende:26: doğubankın arkası aynı zmanda teni caminin arkasına kalıo kolay bi yerde
valla ben aldm cnm normal bi düdüklü bile iyi bi markada 150-200 arası olmusken fissler olsn dedm, benm beğendiğim modeli 400tlydi enplus mağazasında 299a aldm 10 taksitle, ama 300e de var fisslern düdüklüsü, ben buharlı haznesini de aldm aynı anda 2 yemek pişirrebiliosn tencerede ayrıca çok lezzetlioluomus buharlı olanlarda
ben peçete halkalrımı markafoniden aldm 6-6 satılıodu 12 tane, kancaevin kendi sitesinden 7 tanesi aynı paraya geliodu 12li almıs oldm ama peçetelerimi 8tane aldm, nasıl olsa masam max 8 kişlk olcak ve ben 8 kişlk servis açıcam, 8 kişiden çok kişi alırsam da mutfak masamı açarm zaten onun başka örtüsü olur peçeteler uymazdı
fiyatlar bence yine de uygun ama eminönündeki kampanyada 990a satılmıs cnm onu duyduktan sonra almayı düşünmem, üsterek dokunarak bakarak almak gibisi de yok
ben o takımı 800-900e düşmeden almam kızlar benmde adım nilaysa:)) beklemedeyiz illaki çıkıcak bi yerlerde karşıma
anaaam yine çeyizciklerm ortalara saçılmıs ben yokkeennnhemen anlatıym sana berfin 6lı kapaklı kahvaltılık adı üstünde, derin kase aldm salata için, o çeçk seklndeki cerezlk ama benm zaten kase koleksiyonum var onu kullanırmıym bilmiorm o yüzden onu da kahvaltıda çıkarırım zeytin koyarm üstündeki yuvarlak minik kaseyede çekirdklerini:) (bu kdr da ayrıntı veriorm artk daha ne diyim:)))
Eki Görüntüle 306825
Eki Görüntüle 306825
şakacı şey mısırlar felan hıh hiçte mısır yedirtmem banane ya bitimiş olabilirsin indirim haberlerini koskoca avm de göremicekmisin ben anlamam bana yardım edicen sen soktun bu işe beni bırakıp gidemezsin öylece
oke eminönündeki o yeri rahatça bulurum o vakit nilim
vuv yemek takımımı koyduğun için saol bernardo indiriminide aldığım için ocakta farz oldu günlüğü almak istanbuluda sonra alırım o gönlümün ayrı yerinde
markafonide imaj homdan nihale alcam 3 tanesi 8.90 tl arkadaşlar alıyordu bende katıldım ve yine inekli şişle ve öğlende arkadaşla paşabahçeye gidicez belkim inekli yumurtalıkları alırım ayy çok cicilerdi çok ama benim istediğim yumurtalıkta kabuklarınıda atcak yer olmalı diye düşünmüştümde bakalım belki hemen almam
tabiki haber veririm cnm, bu bernardonun indrm anlaşıyı söyle oluo, ya fiyatları yükselti 2. %50 indrm yapıolar, yada %50 indrm kalkıo fiyatlar %30 orannda azzaltılıo, ben yemek takımımı fiyatı ucuzken almıstm o zmanlar %50 yoktu 2.ye ama zaten fiyatı uygundu 295ti smdi sanırm 345 yada daha fazla, kapaklı kahvaltılık, papatya cerezlk ve aldığım derin kase( berfinin 1 yazdığı) ve tuzluk biberlk 100tl tutmuştu ama kahlatıda da kullanmak istiosam bunları almam gerekiodu iyikide almısım400tl verdm ama çok içime sindi kahvaltı ve günlğü aradn çıkarmıs oldm, hiç bi kahvaltı takımında gözüm kalmıo smdi bakmıorm bile:)))Yemek takımın çok güzelmişşş beğendim ...Bencede fiyatlar hala yüksek indirimleri bizede hatırlat olur mu? Sen biliyorsun bu işi...:)))
nil yokken sorularımı bitirm diodum
yinemi soru geldi deme diye
saol canım:)
Eki Görüntüle 306828
bu 1 yazdığım üstüne takımdan ayrı dımı:)
nill kbkma canım ya . napim bu topikte olmadan önce bilmiyodum napim.s
Gizem ve Nil yamek takımlarınızı kaça almıştınız? 6 kişilik mi 12 kişilik mi almalı yaa?
ni demek yafrummm sizler için varım ben burdaaşakacı şey mısırlar felan hıh hiçte mısır yedirtmem banane ya bitimiş olabilirsin indirim haberlerini koskoca avm de göremicekmisin ben anlamam bana yardım edicen sen soktun bu işe beni bırakıp gidemezsin öylece
oke eminönündeki o yeri rahatça bulurum o vakit nilim
vuv yemek takımımı koyduğun için saol bernardo indiriminide aldığım için ocakta farz oldu günlüğü almak istanbuluda sonra alırım o gönlümün ayrı yerinde
markafonide imaj homdan nihale alcam 3 tanesi 8.90 tl arkadaşlar alıyordu bende katıldım ve yine inekli şişle ve öğlende arkadaşla paşabahçeye gidicez belkim inekli yumurtalıkları alırım ayy çok cicilerdi çok ama benim istediğim yumurtalıkta kabuklarınıda atcak yer olmalı diye düşünmüştümde bakalım belki hemen almam
Gizem ve Nil yamek takımlarınızı kaça almıştınız? 6 kişilik mi 12 kişilik mi almalı yaa?
tabiki haber veririm cnm, bu bernardonun indrm anlaşıyı söyle oluo, ya fiyatları yükselti 2. %50 indrm yapıolar, yada %50 indrm kalkıo fiyatlar %30 orannda azzaltılıo, ben yemek takımımı fiyatı ucuzken almıstm o zmanlar %50 yoktu 2.ye ama zaten fiyatı uygundu 295ti smdi sanırm 345 yada daha fazla, kapaklı kahvaltılık, papatya cerezlk ve aldığım derin kase( berfinin 1 yazdığı) ve tuzluk biberlk 100tl tutmuştu ama kahlatıda da kullanmak istiosam bunları almam gerekiodu iyikide almısım400tl verdm ama çok içime sindi kahvaltı ve günlğü aradn çıkarmıs oldm, hiç bi kahvaltı takımında gözüm kalmıo smdi bakmıorm bile:)))
sanırm turkuazn cevabı içinde almıssındır mesajı kuzu, ayrı satılıo onlar
ama yine sanslısın hep 2. aldığın parçayı yarı fiyatına alcaksn yemek takımı su an pahalı olsa bile
resmde gördüklerinden başka bişi dahil deil takıma, istersen kendin tamamlıosn, tabaklar, çatal kaşık bıcaklar bardaklar ve amerikan servisler dahil
Eki Görüntüle 306832
gönaydın bacılar
gönaydın bacılar
günaydın canım güzel bir gün geçirmen dileğiyle
Günaydınnn hoşgeldin :)
O zaman ben porland outlet var burda perlavista da 12 kişilik takım 550 civarı tutmuştu fiyatı iyi o zaman ya. Peki bunlar porselen değil mi,seramik falan değil. Senin aldığın 6 kişilik sanırım.
ahh inş balım nasısııınnnn
hoşşşbullldum tatlıım nasısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?