'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öncelkle herkese günaydınlarrrr

2 saattir geçmişi okumaktan canım çıktı:) çeyizimi bitirip köşeye çekilince sizi izlemekk pek bi zevkli oluck anlaşılan, smdiden mısırlarımı hazırlıyım
cnm sormak aklıma gelmedi ama halam açık dio, bilmiorm bende:26: doğubankın arkası aynı zmanda teni caminin arkasına kalıo kolay bi yerde

nil bişey dicem.. şehir fırsatından aldığımya kupon bana mail falan gelmedi.
napmamı önerirsin

günaydın kızlar:)
valla ben aldm cnm normal bi düdüklü bile iyi bi markada 150-200 arası olmusken fissler olsn dedm, benm beğendiğim modeli 400tlydi enplus mağazasında 299a aldm 10 taksitle, ama 300e de var fisslern düdüklüsü, ben buharlı haznesini de aldm aynı anda 2 yemek pişirrebiliosn tencerede ayrıca çok lezzetlioluomus buharlı olanlarda
ben peçete halkalrımı markafoniden aldm 6-6 satılıodu 12 tane, kancaevin kendi sitesinden 7 tanesi aynı paraya geliodu 12li almıs oldm ama peçetelerimi 8tane aldm, nasıl olsa masam max 8 kişlk olcak ve ben 8 kişlk servis açıcam, 8 kişiden çok kişi alırsam da mutfak masamı açarm zaten onun başka örtüsü olur peçeteler uymazdı
Kızlar ya ben internette şu siteyi buldum mubastore.com orada royal porselenlerin bazıları indirim de benign modeli 1.375,17 TL bu kadar ve daha bir çok güzel şey var acaba nasıldır?

Nil fiyatı uygun mu?
fiyatlar bence yine de uygun ama eminönündeki kampanyada 990a satılmıs cnm onu duyduktan sonra almayı düşünmem, üsterek dokunarak bakarak almak gibisi de yok
ben o takımı 800-900e düşmeden almam kızlar benmde adım nilaysa:)) beklemedeyiz illaki çıkıcak bi yerlerde karşıma

anaaam yine çeyizciklerm ortalara saçılmıs ben yokkeennn hemen anlatıym sana berfin 6lı kapaklı kahvaltılık adı üstünde, derin kase aldm salata için, o çeçk seklndeki cerezlk ama benm zaten kase koleksiyonum var onu kullanırmıym bilmiorm o yüzden onu da kahvaltıda çıkarırım zeytin koyarm üstündeki yuvarlak minik kaseyede çekirdklerini:) (bu kdr da ayrıntı veriorm artk daha ne diyim:)))

merak edenler için gizemn yemek takımı olucak olan yemek takımı wild flowers

Son düzenleme:

Yemek takımın çok güzelmişşş beğendim ...Bencede fiyatlar hala yüksek indirimleri bizede hatırlat olur mu? Sen biliyorsun bu işi...:)))

nil yokken sorularımı bitirm diodum
yinemi soru geldi deme diye
saol canım:)

bu 1 yazdığım üstüne takımdan ayrı dımı:)
nill kbkma canım ya . napim bu topikte olmadan önce bilmiyodum napim.s

şakacı şey mısırlar felan hıh hiçte mısır yedirtmem banane ya bitimiş olabilirsin indirim haberlerini koskoca avm de göremicekmisin ben anlamam bana yardım edicen sen soktun bu işe beni bırakıp gidemezsin öylece

oke eminönündeki o yeri rahatça bulurum o vakit nilim

vuv yemek takımımı koyduğun için saol bernardo indiriminide aldığım için ocakta farz oldu günlüğü almak istanbuluda sonra alırım o gönlümün ayrı yerinde

markafonide imaj homdan nihale alcam 3 tanesi 8.90 tl arkadaşlar alıyordu bende katıldım ve yine inekli şişle ve öğlende arkadaşla paşabahçeye gidicez belkim inekli yumurtalıkları alırım ayy çok cicilerdi çok ama benim istediğim yumurtalıkta kabuklarınıda atcak yer olmalı diye düşünmüştümde bakalım belki hemen almam

Gizem ve Nil yamek takımlarınızı kaça almıştınız? 6 kişilik mi 12 kişilik mi almalı yaa?

Yemek takımın çok güzelmişşş beğendim ...Bencede fiyatlar hala yüksek indirimleri bizede hatırlat olur mu? Sen biliyorsun bu işi...:)))
tabiki haber veririm cnm, bu bernardonun indrm anlaşıyı söyle oluo, ya fiyatları yükselti 2. %50 indrm yapıolar, yada %50 indrm kalkıo fiyatlar %30 orannda azzaltılıo, ben yemek takımımı fiyatı ucuzken almıstm o zmanlar %50 yoktu 2.ye ama zaten fiyatı uygundu 295ti smdi sanırm 345 yada daha fazla, kapaklı kahvaltılık, papatya cerezlk ve aldığım derin kase( berfinin 1 yazdığı) ve tuzluk biberlk 100tl tutmuştu ama kahlatıda da kullanmak istiosam bunları almam gerekiodu iyikide almısım400tl verdm ama çok içime sindi kahvaltı ve günlğü aradn çıkarmıs oldm, hiç bi kahvaltı takımında gözüm kalmıo smdi bakmıorm bile:)))

sanırm turkuazn cevabı içinde almıssındır mesajı kuzu, ayrı satılıo onlar
ama yine sanslısın hep 2. aldığın parçayı yarı fiyatına alcaksn yemek takımı su an pahalı olsa bile
resmde gördüklerinden başka bişi dahil deil takıma, istersen kendin tamamlıosn, tabaklar, çatal kaşık bıcaklar bardaklar ve amerikan servisler dahil
Eki Görüntüle 306832

ni demek yafrummm sizler için varım ben burdaa ama böle uzaktan izlemek de o kdr zevkli ki, yine inekleniosn yani, hadi bakalm 12 tane alırsn sen smdi yumurtalığı da doymaz senin gözün fazla fazla al, ben 6 tane almıstm:)
Gizem ve Nil yamek takımlarınızı kaça almıştınız? 6 kişilik mi 12 kişilik mi almalı yaa?

295 tl cnm ben 6 kişlk aldm, sonra tepe homedan tamamladm biliosn iyikide öle yapmısım, çünkü zaten 12 kişlk hep aynı takımı görmek sıkar beni, bazen onu çıkarıcam bazen diğerini bizbizeyken:)

O zaman ben porland outlet var burda perlavista da 12 kişilik takım 550 civarı tutmuştu fiyatı iyi o zaman ya. Peki bunlar porselen değil mi,seramik falan değil. Senin aldığın 6 kişilik sanırım.

O zaman ben porland outlet var burda perlavista da 12 kişilik takım 550 civarı tutmuştu fiyatı iyi o zaman ya. Peki bunlar porselen değil mi,seramik falan değil. Senin aldığın 6 kişilik sanırım.

bunlar porselen cnm bende bone china, misafir yemek takımlarının porselelernden, kalın deil yani, ince porselen ondan bu kdr pahalı zatne günlüğü bile,
ayy zaten misafiriçin o kdr kaliteli alıorz kırk yılda bir çıkıcak, her güne benm kullandığım da kaliteli olmalı bence, benm neym eksk misafirden:)))
porland da iyi cnm ama modeli de güzelmi 550 die beğenmediğin bi modeli alma, yemk takımları aceleye gelmememli bence, en uygun zmanı bekle bence zaten çok kararszm demişssin, belki tamamdır kesn budur dicen bi takım olur o zman alırsn sonra aklın başkasnda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…