'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Valla bende siyah beyaz seviyorum canım. Ama en azından oturma odası cıvıl cıvıl olsun istiyorum turkuaz, fıstık yeşili, turuncu olabilir mesela :))

benim evimin oturma odasi, mutfak ve banyo büyük olmali yoksa rahat edemem :) mutfagimi parlak beyaz yatak odamda beyaz olsun istiyorum oturma odam siyah koltuklu beyaz cok cabuk batar diye düsünüyorum duvarlarimi da simli boya harika duruyor mutfagimin süslerini yani tost makinem, hani dolabin üstünde duran esyalimi renkli istiyorum kirmizi olabilir veya turkuaz gibi

Canım bak o gün hesaplattım fiyatlar şöyle 12 kişilik için;

Servis tabağı: 100 tl
Çukur tabak:93
Kase: 100
Pasta tabağı: 75
Tuz bib :11 tl
Kahve fincan ve tabakları :101 tl
Ekmeklik: 31 tl

Toplam 511 tl ki kahve fincanlarını almazsam 400 tl modeli de çok kibardı sadeydi. Sadece bunlar 2.kalite porselen dediler.

Zevklerimiz benziyor canım benim tam kafamda oturmadı hala araştırıyorum.

iyimiş cnm fiyatı, bence porlandın 2. kalitesi bile çok iyidir

Porland marine serisini de çok beğeniyorum aslında her şey var bu seride kendine özel runnerı falan da var. Ama hepside öyle olsun istemiyorum. Google da porland marine görsellerde çıkıyor. Nedense resim ekleyemiyorum ünlem işareti çıkıyor dosya boyutu büyük olmadığı halde.

bende mobilya modeli falan arastiriyorum tabiki tam net olarak yok kafamda bisey ama simli boya olmasi lazim cok begeniyorum bide siyah beyaz ayrica evimi cok esyalarla doldurmak istemiyorum ferah olsun tabiki süs filan olucak ama asiri derecede degil

Simli boya nasılmış canım ya :) merak ettim nasıl duruyor

cnm bu yıl marine çok modaydı, gecen yılda puantiyeler öleymiş, belki seneye çizgiler olucak, sen bilirsn yani kullanıcak olan sensn, ben sıkılmam konseptli takımlardan dersen alabilirsn

Simli boya nasılmış canım ya :) merak ettim nasıl duruyor

valla güzelim bizim burada yok türkiyede gördüm bi tanidiga gitmistik cay icmeye sordum dedi ki begendigin boyanin icine sim karistiriyorlar duvara sürüyorlar ama cok güzel duruyor. netten baktim resimlere ama resimlerde belli olmuyor ayrica simin miktarini kendin belirleyebiliyormussun yani cok istersen cok katiyorlar az istersen az.kk da kadinlar konu acmis simli boya hakkinda istersen bi bak link bulursam atarim sana özelden ok?

cnm bu yıl marine çok modaydı, gecen yılda puantiyeler öleymiş, belki seneye çizgiler olucak, sen bilirsn yani kullanıcak olan sensn, ben sıkılmam konseptli takımlardan dersen alabilirsn

Tamam canım çok sağol zaten perlavista da dil kursuna gidiyorum sık sık bakarım porland outlete acele etmeyeyim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…