Valla bende siyah beyaz seviyorum canım. Ama en azından oturma odası cıvıl cıvıl olsun istiyorum turkuaz, fıstık yeşili, turuncu olabilir mesela :))
bunlar porselen cnm bende bone china, misafir yemek takımlarının porselelernden, kalın deil yani, ince porselen ondan bu kdr pahalı zatne günlüğü bile,
ayy zaten misafiriçin o kdr kaliteli alıorz kırk yılda bir çıkıcak, her güne benm kullandığım da kaliteli olmalı bence, benm neym eksk misafirden:)))
porland da iyi cnm ama modeli de güzelmi 550 die beğenmediğin bi modeli alma, yemk takımları aceleye gelmememli bence, en uygun zmanı bekle bence zaten çok kararszm demişssin, belki tamamdır kesn budur dicen bi takım olur o zman alırsn sonra aklın başkasnda kalmaz
İyiyim canım saol sen nasılsın ???
benim evimin oturma odasi, mutfak ve banyo büyük olmali yoksa rahat edemem :) mutfagimi parlak beyaz yatak odamda beyaz olsun istiyorum oturma odam siyah koltuklu beyaz cok cabuk batar diye düsünüyorum duvarlarimi da simli boya harika duruyor mutfagimin süslerini yani tost makinem, hani dolabin üstünde duran esyalimi renkli istiyorum kirmizi olabilir veya turkuaz gibi
iyimiş cnm fiyatı, bence porlandın 2. kalitesi bile çok iyidir
Zevklerimiz benziyor canım benim tam kafamda oturmadı hala araştırıyorum.
Porland marine serisini de çok beğeniyorum aslında her şey var bu seride kendine özel runnerı falan da var. Ama hepside öyle olsun istemiyorum. Google da porland marine görsellerde çıkıyor. Nedense resim ekleyemiyorum ünlem işareti çıkıyor dosya boyutu büyük olmadığı halde.
bende mobilya modeli falan arastiriyorum tabiki tam net olarak yok kafamda bisey ama simli boya olmasi lazim cok begeniyorum bide siyah beyaz ayrica evimi cok esyalarla doldurmak istemiyorum ferah olsun tabiki süs filan olucak ama asiri derecede degil
Simli boya nasılmış canım ya :) merak ettim nasıl duruyor
cnm bu yıl marine çok modaydı, gecen yılda puantiyeler öleymiş, belki seneye çizgiler olucak, sen bilirsn yani kullanıcak olan sensn, ben sıkılmam konseptli takımlardan dersen alabilirsn
ben geldim kiiiiiiiiii
hepiniziiiiiiiii
ben geldim kiiiiiiiiii
hepiniziiiiiiiii
hosgeldinn kiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldinnnnnn :))
hoşbuldummmmm kii
hoşbuldummmmm kii
hosgeldinn kiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldinnnnnn :))
ne avr ne yok neler yaptin anlat bakalimmmmmmm
ohh kahvaltımı ettım ilacımı içtiiimmm gelldim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?