'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende kahvaltımı yaptm geldim kızlarr, bernardo çekleri hala devam ediomus bu arada, kaçırdm die üzülenler değerlendirebilirler

üzülmedim 1 saat önce aldım balım

paşabahçeye yine gittik inekli yumurtalıklar çok hoş ama üstünde benekler kahve rengi olsun yinede alcam burnu pembe benim kahvaltı setimle cici dururlar çok güzel şeyler vardı kızlar

nazım nasılsın bakalım

bende kahvaltımı yaptm geldim kızlarr, bernardo çekleri hala devam ediomus bu arada, kaçırdm die üzülenler değerlendirebilirler

ya ben yine baktım ama 1tane almıstım 2 mi yapsam die ama taksitlerim çok var ya mudo dan da aldım hele oooooh yandm ben artık ama olsun calısır yaparım askımla iyi olalım da eşek yaa hastayken daha sevimli benim kuşum ya

biz seneye eylüle dogru söz ve nisan düsünüyorduk 2013 yilinin yaz aylarinda dügünü ama bu siralar biraz tatsizlik yasiyoruz.. insallah düzelir yaa (

bak onu ne kdr çok seviosun birbirinize bnu yapmanızı izin verme bence bi daha,geçmiş olsn çok..
bende düşünmüştm ama alıcak hiç bişeym kalmadı ıvır zıvırlar içinde 150 tl harcamam gerekicek o yüzden almıcam, zaten dün aldm bi sürü sey bi süre alışveriş yapmamalıym, malum bizim indrmler gelio ocakta mağazadan alıcam bi sürü sey varr

aaaaaaaa nilim senin oraya gelmem gerekkkkkkkkkkk unutmustum yaaa dur araşalım senle neyse:18:
yapmıyorum zaten ben cnm yaa o kafasına göre kuruntu ama dün biraz yumusattım ayy 1aydır imanım gevredı yaa gücüm kalmamıstı valla pes etmedım ama( zaten bunu 2 mizde çok istemesek şimdiyee...çok şükür o yüzden

Son düzenleme:
ayy içim biraz daha iyi valla ama yine de nasip hersey yaa
yanııı şöle ki yaklasık 1aydr ççooook kötüydük ama dün aksam dan itibaren hasta aşkitomla aramız %50 daha iyi olduuuuu
yani %40 gelişme var

çok sevindim canım...

fotoğraf istiyorum şu inekliden.d

Sende hoşgeldin canım hayırdır ne ilacı hasta mısın?
maluum günlerdeyyim kızlar karıncııgım agrıoo

Giziiimmm inekçi,kleri meraak ettım bende alda koy burayaa

ayy yine mi sen geldin nie geldin kii:76:

sana kocaman biii bööööööö yaparııımm

hahahah biliiyooorruuummm ama beeenn güçlü biiii minnağııımmmm kungfuuyaa gittiim ben kızııııııııııııııııııımm haaayytt huyyyttt

minnaksın evettt elimde kalıcaksın birgün bir daha cevap verirsennnnnnnnnnnn:113: yeter miiiiiiiii
seni pert ederim böle olur minnak dediginnnn kız sora delirtme beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…