'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bn şimdi 300 liralık çekimi kullancam bernandoda.
günlük yemek takımı ve masa örtüsü alcam.. bde fırına koyulan bi kap varya onlardan alırım diyorum
bunalr 2er tane olcak bana bide kardeşime...

sonrada ocakta buluşunca ucuz nevresm bulrusan taç ın sarevin alırım..

daha sonrada bişey almam.. mayısa kadar para biriktirim azcık.. anneler günü ya kçk ev aletlerini almak için

saol gizcik beklemekteyim fotoğraf:)

minnaksın evettt elimde kalıcaksın birgün bir daha cevap verirsennnnnnnnnnnn:113: yeter miiiiiiiii
seni pert ederim böle olur minnak dediginnnn kız sora delirtme beniii

avcunuu yeeeeee benii dövebilemesssiinnkiiiii

tabikide bu haftaiçi tekrar giderim canım o zaman çekerim fotolarını inekli herbirşeyi severim ben

biiliioorum bebegım inekli bişi goruncee hep sen geloon aklıma zatenn

alcam alcam sanada alırım merak etme hatta nilin günlüğüyle süper olur canım benimkiylke muammada senin alcağın nilinkisi sonuçta renk daha uyumlu olur benekler kahve çümkü

alcam alcam sanada alırım merak etme hatta nilin günlüğüyle süper olur canım benimkiylke muammada senin alcağın nilinkisi sonuçta renk daha uyumlu olur benekler kahve çümkü

ay canım bnm ben öyle düşünmemiştim hiç
gerek yok canım bnm .. sen göster fotoyu yeterli bnm içim
bu arada numaramı aldın dımı mail atmıştım.d

tabiside canım o zaman napcaz ocak maaşını alcaz bir haftasonu optimuma gidip bakacağız zaten takımlarımız belli dimi o zaman alallım saçalım paraları

tabiside canım o zaman napcaz ocak maaşını alcaz bir haftasonu optimuma gidip bakacağız zaten takımlarımız belli dimi o zaman alallım saçalım paraları

yavaaaaaaşşşşşşş saçıl
para biriktirmek nerde kaldı hee burda okuyorum ben aa ihtiyacını al ve cık ordan duydun mu giz hn.hepimiz birbirimizi sıkıcaz sıkıştırcaz bu konularda dimi cnm benmm

canım hafatada gezip tozmam ayrı 50 tl koyuyorum kenara 20 tl si yol 30 tl si kumbara anneme veriyorum kredi kartımı ödüyorum kalan nakit alışverişe gitmiyor keza heray 200 tl kart ödüyorum ondan kısmak değildi amacım yağmurcum kendime yaptığım saçma sapalak alışverişlerden gezip tozmalarımdan çok para harcamamdan kıstım

afferin sana kuzum

bu arada giziiimm 20 tl koymustum ya bu hafta dısarı cıkarım dıye hesap etmıstım ama ıptal ettım bulusmaları kenara 100 tlmı koydum onumuzdekı salı gunude 50 tl daha koycam olcak bu iş olcaak bırıktırcem ben paracıkları

hey Allah ım millet deliye ben akıllıya hasret
ayy gel buraya gell

benmde en cok kullandıgım keliime akıllısı beni bulmaaz delisii totoştan ayrılmaz napalım cekıyoruz caağğğnııımmm

valla bizde cok güzel restaurantlara giderdik dün karar aldım askımada soledım sımıt cay yerız artık yapcak bişi yok gönül ister beni güzel yerlere götür ama ben zengini deil seni sectiysem buna katlanmak durumundayım ve sende dedım
napım ilerde para olursa gideriz oda zor evlendikten sonra borç harc sonra cocuk işte annemin kızdıgı gencligini yasayamıcan sonun bana benzicek die korkuyorum ben 30 yıldır bi restranta gidemedim dedi baabanla yada sizinle cok zor kızım ben cocuga birsey sölemiyorum ama hayatın söz konusu ıı dusun dıo:44:

hüzünlendim ben yineeeoof off((

oley aferin ben bu ay peşin hiç birşey almıcam sade yola harcıycam gezipte tozmuycam nazım başarcaz bu işi

valla sevgilicik burda olaydı paralar sular seller gibi giderdi hoş ona feda olsun ama ayırdığım parayı yedim oda herşeyi aldı allahtan kahve dünyasında bir alana bir bedavaydı çok gülceksiniz ama diyorum ki öğrenci gibi olduk çocuk sana feda olsun dedikçe ben üzülüyorum saphırde felan filan derken yüklendim ona açığı ona ihtiyacı olan birşey alıp kapıcam ya ne bencilleştim oda bana 3 ay sonra görüştük sen benim neyimsin ben napcam böyle maddiyatı demezmi duygulandırdı beni yaa eşşek sıpası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…