- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
minnaksın evettt elimde kalıcaksın birgün bir daha cevap verirsennnnnnnnnnnn:113: yeter miiiiiiiii
seni pert ederim böle olur minnak dediginnnn kız sora delirtme beniii
tabikide bu haftaiçi tekrar giderim canım o zaman çekerim fotolarını inekli herbirşeyi severim ben
ya ondan deıl yaa ben öle bez gibi bişi sallıo die koydum ama bi baktım 2 tane top gibi yuvarlagı var südyenmiş moralim iyiye biraz hemen sacıldımçok mutlu olsam üstümde bişi kalmıcak desenizeee :76::76:
bn şimdi 300 liralık çekimi kullancam bernandoda.
günlük yemek takımı ve masa örtüsü alcam.. bde fırına koyulan bi kap varya onlardan alırım diyorum
bunalr 2er tane olcak bana bide kardeşime...
sonrada ocakta buluşunca ucuz nevresm bulrusan taç ın sarevin alırım..
daha sonrada bişey almam.. mayısa kadar para biriktirim azcık.. anneler günü yakçk ev aletlerini almak için
saol gizcik beklemekteyim fotoğraf:)
avcunuu yeeeeeebenii dövebilemesssiinnkiiiii
biiliioorum bebegım inekli bişi goruncee hep sen geloon aklıma zatenn
alcam alcam sanada alırım merak etme hatta nilin günlüğüyle süper olur canım benimkiylke muammada senin alcağın nilinkisi sonuçta renk daha uyumlu olur benekler kahve çümkü
beni oraya getirtttttmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiside canım o zaman napcaz ocak maaşını alcaz bir haftasonu optimuma gidip bakacağız zaten takımlarımız belli dimi o zaman alallım saçalım paraları
gelsene gelseneee hadii
senin dilin uzamış bana bakkkkk çok cvp verir oldun bugün sen banason kez uyardım karışmam baak
eeee okadar uzun suredır dovmuosunkı sımardımbundan sonaaa bunalıma gırıpp dovmemezlık etmeee timam mıı
canım hafatada gezip tozmam ayrı 50 tl koyuyorum kenara 20 tl si yol 30 tl si kumbara anneme veriyorum kredi kartımı ödüyorum kalan nakit alışverişe gitmiyor keza heray 200 tl kart ödüyorum ondan kısmak değildi amacım yağmurcum kendime yaptığım saçma sapalak alışverişlerden gezip tozmalarımdan çok para harcamamdan kıstım
afferin sana kuzum
canım hafatada gezip tozmam ayrı 50 tl koyuyorum kenara 20 tl si yol 30 tl si kumbara anneme veriyorum kredi kartımı ödüyorum kalan nakit alışverişe gitmiyor keza heray 200 tl kart ödüyorum ondan kısmak değildi amacım yağmurcum kendime yaptığım saçma sapalak alışverişlerden gezip tozmalarımdan çok para harcamamdan kıstım
hey Allah ım millet deliye ben akıllıya hasret
ayy gel buraya gell
saol bebem kırıp dizimi oturcam cumartesileri de evde yemek yapcam valla çok para harcıyordum gezip tozup yiyip içip ki benim sevdiceğim geldi 3 günde yine biz çok harcadık zavallıcık öğrenci haliyle masraf etti üzülüyorum şimdi
bu arada giziiimm 20 tl koymustum ya bu hafta dısarı cıkarım dıye hesap etmıstım ama ıptal ettım bulusmaları kenara 100 tlmı koydum onumuzdekı salı gunude 50 tl daha koycam olcak bu iş olcaak bırıktırcem ben paracıkları
benmde en cok kullandıgım keliime akıllısı beni bulmaaz delisii totoştan ayrılmaznapalım cekıyoruz caağğğnııımmm
bu arada giziiimm 20 tl koymustum ya bu hafta dısarı cıkarım dıye hesap etmıstım ama ıptal ettım bulusmaları kenara 100 tlmı koydum onumuzdekı salı gunude 50 tl daha koycam olcak bu iş olcaak bırıktırcem ben paracıkları
benmde en cok kullandıgım keliime akıllısı beni bulmaaz delisii totoştan ayrılmaznapalım cekıyoruz caağğğnııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?