'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ruh ikizimi buldum galiba ayni bende sacma sapan alisverislerden ve gezmelerde harcadigim parayi kenara koyuyuorum artik ayrica isyerinde kumbaram var ona da ufaklillari atiyorum

Tebrikler canım valla bizde simitçiğe gidiyoruz ne var yani ben hiç kıyamıyorum ona hele eskiden aç olsam da yok aşkım ben yemeyeyim falan diyordum. Çalışmaya başladıktan sonra bunu atlatabildim. Şimdi bile dün o yemekleri verdi ben sinema biletlerimizi aldım. Mümkün olduğunca az yüklenmeye çalışıyorum.

ne güzel söylemis annen benimkide öyle diyor. ama senin icin hangisi daha önemli sevgilinle hayat kurmakmi yoksa hayatini yasamakmi restorantlarda filan?? sevgilim benim icin daha önemli ayrica baska degersiz seylere para buluyoruz da evlenince restorana gitmek icinmi para bulamicaz. hergün gitmeyiz zaten ama özel günlerde olabilir bence ama pismanim annem zamaninda parani koy kenara derdi ne yapicam kenara koyupta derdim hep simdi anliyorum neden öyle dedigini.... keske dinleseydimmm simdi zr oluyor biraz

ruh ikizimi buldum galiba ayni bende sacma sapan alisverislerden ve gezmelerde harcadigim parayi kenara koyuyuorum artik ayrica isyerinde kumbaram var ona da ufaklillari atiyorum

benimde inekli kırmızı kumbaram var geçen hafta hediye etti şirketten bir bayan herşleyi kırmızıydı diğer arkadaşlarada kalpler verdi, vallla anneme paranının yarısını vermeme rağmen hiçbirşeyden geri kalmıyordum kırcam dizim dedim ağustostan beri hem çeyiz hem gezmeler ama şimdi gezmeyede cicili bicili kıyafetlerede ara verdim dün dolabım dökülüyodu giymediğim sayısız şey var neyse işte para biriktiriyorum artık kahvaltıyda annem senelerdir sandivç hazırlıyor yanıma beslenme koyuyor para harcıycak biryerim yok uzak mesafe ilişkim var sevdiceğim 360 km ötemde canım

ben bunlara çok para verirdim nilim valla bergaroftan set alcam ama karar veremedim patates ezici 20 dondurmalık 20 derken gidiyor zaten almışken birkez alınır brabantianınkilerse bunlar iyidir

ben bunlara çok para verirdim nilim valla bergaroftan set alcam ama karar veremedim patates ezici 20 dondurmalık 20 derken gidiyor zaten almışken birkez alınır brabantianınkilerse bunlar iyidir

bunlar brabantia deil ama yine de iyi bi marka sanırm araştırmadm ama bakarm, çekmi kullanırsam hepsi 35e gelio

ahh ahh bende elımden geldıgınce yuklenmemeye calısıyorum ama ödetmıyokı sevgılıcım hiç paramız yoksa evde bulusup yeemek yapıyoruz bırbırımıze o benden becerıklı bu arada

berghhoff kaliteli ama sen yakından gördn mü cnm hiç o seti tüm parçalar 22cm o kdr büyükve ağır ki koyucak yer bulamassan normal boyutlarda bunlar

eskiden benden almazdı sımdı bikaç aydır alıyor baktı yok diyor zaten ben hiç bir zaman sana demedim erkek benm sen elini atma die biliyorum birgün böle olucagını dedı nasıl oldun düşünün ağlıcaktım erkegin öle demesine ben büyük konusmam dedı o erkek birgün bi kızın eline düşer dedı olmaz hee almadı ama artık ortak yaptırıyorum ben dün bayagı konusma yaptım

ne güzel iste aney yardimci oluyor bende annemlerin güne katiliyorum ordanda geliyor param kenara atiyorum ayligimdan da kenara atiyorum bide kumbara var ufaklik paralar icin eee atalarimiz ne demis damlaya damlaya göl olur :) bende göl olmasini umut ediyorum . sevgilinde türkiyedemi? allah tez zamanda kavustursun sizi

siz arada bir de olsa ödeme yapabiliomussunuz cnm ne güzel, ben 2 buçuk yıldır bir kez bile bişi ısmarlayamadm ona izin vrmio bi kaç kez zorla ticketmdan geçirttim aşkm zaten harcayamıorm hep birikio die, olsn mağazada da yemek yiosn o zmn harca der, kesnlkle harcatmaz, önceden çalışmadığı zmanlarda bile izmire geldiğinde yine aynıydı insan kendini tuhaf hissedio ama yapcak bişi yok harcatmıo(

ahh ahh bende elımden geldıgınce yuklenmemeye calısıyorum ama ödetmıyokı sevgılıcım hiç paramız yoksa evde bulusup yeemek yapıyoruz bırbırımıze o benden becerıklı bu arada

canım ünideyken çok zordu aç dolaşıyordum çünkü bana ödetmiyordu günlerce yemek yemedim hep utanıyordum hemde para harcamasın die sonra konuştum erkek kardeşim var onun parasını birine harcamasını istemem rica ediyorum bana böyle yapma hediye alma felan filan dedim herkese sölemiş bütün arkadaşları şaşkınlıkla bakıyordu bana ne gülmüştüm ayrıldığmızda oğlum sen pırlanta kaçırdın demişlerdi sen o kıza naptın demişlerdi buda direk geri dönmştü şok olmuştum minnağım beni böyle şeylerle gözlerinde büyütmüşler

berghhoff kaliteli ama sen yakından gördn mü cnm hiç o seti tüm parçalar 22cm o kdr büyükve ağır ki koyucak yer bulamassan normal boyutlarda bunlar

doğru diyorsun gezmek lazım ben çelik alcam ama karar verdim gezip ağırlıklarına ve boyutlarına bakarım onların sarımsak ezicimi konserve açacağı, sebze soyucağı fındık kıracağı....

beni öğlen askım aradı aradı daaaaaaa diyor ki pazar günü bize gel annem künefe yapsın bize dün onlara yapmıs falan filan ya askım biliyorsun annem duysa gebertir 1kere geldm 15 dk.oturdum içim rahat etmedı yeter dedım uzatma bana kalkmıs ben söledim davet ettim gelmıosun işte bilmem ne bilmem ne ya sevmiyorum smdiden böle ne olcagımız belli deıl ıstemeye geldikelrinde görürler artık dıyorum yok taktı kafayı yaa sinir etti beni yine ya konuya bakınnnnnnnnnn
sonra anneme msj attım 1 saat oturur gelirim künefe yapıcakmıs dedım acıkca söledim direk hayır dedı oooooooooooooooooffffffffffffff

türkiyede okuyor canım ben istanbul o zonguldak zonguldakta benim son senemde beraber okuduk 3 senedirde aramızda yol var ki evi iş yerime 5 dakka istanbula geldiğinde çok yakınımda şükür

Konuşmakla en iyisini yapmışsın canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…