canım hafatada gezip tozmam ayrı 50 tl koyuyorum kenara 20 tl si yol 30 tl si kumbara anneme veriyorum kredi kartımı ödüyorum kalan nakit alışverişe gitmiyor keza heray 200 tl kart ödüyorum ondan kısmak değildi amacım yağmurcum kendime yaptığım saçma sapalak alışverişlerden gezip tozmalarımdan çok para harcamamdan kıstım
hüzünlendim ben yineeeoof off((
valla bizde cok güzel restaurantlara giderdik dün karar aldım askımada soledım sımıt cay yerız artık yapcak bişi yok gönül ister beni güzel yerlere götür ama ben zengini deil seni sectiysem buna katlanmak durumundayım ve sende dedım
napım ilerde para olursa gideriz oda zor evlendikten sonra borç harc sonra cocuk işte annemin kızdıgı gencligini yasayamıcan sonun bana benzicek die korkuyorum ben 30 yıldır bi restranta gidemedim dedi baabanla yada sizinle cok zor kızım ben cocuga birsey sölemiyorum ama hayatın söz konusu ıı dusun dıo:44:
valla bizde cok güzel restaurantlara giderdik dün karar aldım askımada soledım sımıt cay yerız artık yapcak bişi yok gönül ister beni güzel yerlere götür ama ben zengini deil seni sectiysem buna katlanmak durumundayım ve sende dedım
napım ilerde para olursa gideriz oda zor evlendikten sonra borç harc sonra cocuk işte annemin kızdıgı gencligini yasayamıcan sonun bana benzicek die korkuyorum ben 30 yıldır bi restranta gidemedim dedi baabanla yada sizinle cok zor kızım ben cocuga birsey sölemiyorum ama hayatın söz konusu ıı dusun dıo:44:
ruh ikizimi buldum galibaayni bende sacma sapan alisverislerden ve gezmelerde harcadigim parayi kenara koyuyuorum artik ayrica isyerinde kumbaram var ona da ufaklillari atiyorum
kızlarrr bunlarn toplamına ne kdr verirdiniz, fikir vern bakalm bana:))
hep ben mi vercem cnm, almayadabilirm, çekim var onu kullnym dedm ama kullanmasam da olur yani
Eki Görüntüle 306976 Eki Görüntüle 306977 Eki Görüntüle 306978
Eki Görüntüle 306979 Eki Görüntüle 306980
ben bunlara çok para verirdim nilim valla bergaroftan set alcam ama karar veremedim patates ezici 20 dondurmalık 20 derken gidiyor zaten almışken birkez alınır brabantianınkilerse bunlar iyidir
bak valla üşenmem gelirim döverim seni sona geri döneriim heeehüzünlenmekk yok bak sen olumlu oldukça herşey olumlu ilerliyoo olumsuz dusunmee hersey cok cok guzel olcaaakkk
oley aferin ben bu ay peşin hiç birşey almıcam sade yola harcıycam gezipte tozmuycam nazım başarcaz bu işi
valla sevgilicik burda olaydı paralar sular seller gibi giderdi hoş ona feda olsun ama ayırdığım parayı yedim oda herşeyi aldı allahtan kahve dünyasında bir alana bir bedavaydı çok gülceksiniz ama diyorum ki öğrenci gibi olduk çocuk sana feda olsun dedikçe ben üzülüyorum saphırde felan filan derken yüklendim ona açığı ona ihtiyacı olan birşey alıp kapıcam ya ne bencilleştim oda bana 3 ay sonra görüştük sen benim neyimsin ben napcam böyle maddiyatı demezmi duygulandırdı beni yaa eşşek sıpası
ben bunlara çok para verirdim nilim valla bergaroftan set alcam ama karar veremedim patates ezici 20 dondurmalık 20 derken gidiyor zaten almışken birkez alınır brabantianınkilerse bunlar iyidir
Tebrikler canım valla bizde simitçiğe gidiyoruz ne var yani ben hiç kıyamıyorum ona hele eskiden aç olsam da yok aşkım ben yemeyeyim falan diyordum. Çalışmaya başladıktan sonra bunu atlatabildim. Şimdi bile dün o yemekleri verdi ben sinema biletlerimizi aldım. Mümkün olduğunca az yüklenmeye çalışıyorum.
benimde inekli kırmızı kumbaram var geçen hafta hediye etti şirketten bir bayan herşleyi kırmızıydı diğer arkadaşlarada kalpler verdi, vallla anneme paranının yarısını vermeme rağmen hiçbirşeyden geri kalmıyordum kırcam dizim dedim ağustostan beri hem çeyiz hem gezmeler ama şimdi gezmeyede cicili bicili kıyafetlerede ara verdim dün dolabım dökülüyodu giymediğim sayısız şey var neyse işte para biriktiriyorum artık kahvaltıyda annem senelerdir sandivç hazırlıyor yanıma beslenme koyuyor para harcıycak biryerim yok uzak mesafe ilişkim var sevdiceğim 360 km ötemde canım
ahh ahh bende elımden geldıgınce yuklenmemeye calısıyorum ama ödetmıyokı sevgılıcımhiç paramız yoksa evde bulusup yeemek yapıyoruz bırbırımıze o benden becerıklı bu arada
ahh ahh bende elımden geldıgınce yuklenmemeye calısıyorum ama ödetmıyokı sevgılıcımhiç paramız yoksa evde bulusup yeemek yapıyoruz bırbırımıze o benden becerıklı bu arada
berghhoff kaliteli ama sen yakından gördn mü cnm hiç o seti tüm parçalar 22cm o kdr büyükve ağır ki koyucak yer bulamassan normal boyutlarda bunlar
uff neyse biliomusunuz yine tartsr gibi olduk konu ne tahmin edinnnnnnnnnnnnn
ne güzel iste aney yardimci oluyor bende annemlerin güne katiliyorum ordanda geliyor param kenara atiyorum ayligimdan da kenara atiyorum bide kumbara var ufaklik paralar icin eee atalarimiz ne demis damlaya damlaya göl olur :) bende göl olmasini umut ediyorum. sevgilinde türkiyedemi? allah tez zamanda kavustursun sizi
eskiden benden almazdı sımdı bikaç aydır alıyor baktı yok diyor zaten ben hiç bir zaman sana demedim erkek benm sen elini atma die biliyorum birgün böle olucagını dedı nasıl oldun düşünün ağlıcaktım erkegin öle demesine ben büyük konusmam dedı o erkek birgün bi kızın eline düşer dedı olmaz hee almadı ama artık ortak yaptırıyorum ben dün bayagı konusma yaptım
keske bizde evde bulusabilsek ama kısmet zamanını bekliyoruz oda evlenince[/QUOTE
Bende keşke diyorum buna :))
siz arada bir de olsa ödeme yapabiliomussunuz cnm ne güzel, ben 2 buçuk yıldır bir kez bile bişi ısmarlayamadm ona izin vrmio bi kaç kez zorla ticketmdan geçirttim aşkm zaten harcayamıorm hep birikio die, olsn mağazada da yemek yiosn o zmn harca der, kesnlkle harcatmaz, önceden çalışmadığı zmanlarda bile izmire geldiğinde yine aynıydı insan kendini tuhaf hissedio ama yapcak bişi yok harcatmıo(
Allaha şükür onları atlattık sen yada ben farketmez diyoruz ilk seneler ödetmiyordu ama artık karışmıyor ben ona kızıyorum aaaa çok harcıyosun bunu da ben vericem sen karışma diyeee. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?