siz arada bir de olsa ödeme yapabiliomussunuz cnm ne güzel, ben 2 buçuk yıldır bir kez bile bişi ısmarlayamadm ona izin vrmio bi kaç kez zorla ticketmdan geçirttim aşkm zaten harcayamıorm hep birikio die, olsn mağazada da yemek yiosn o zmn harca der, kesnlkle harcatmaz, önceden çalışmadığı zmanlarda bile izmire geldiğinde yine aynıydı insan kendini tuhaf hissedio ama yapcak bişi yok harcatmıo(
keske bizde evde bulusabilsek ama kısmet zamanını bekliyoruz oda evlenince
siz arada bir de olsa ödeme yapabiliomussunuz cnm ne güzel, ben 2 buçuk yıldır bir kez bile bişi ısmarlayamadm ona izin vrmio bi kaç kez zorla ticketmdan geçirttim aşkm zaten harcayamıorm hep birikio die, olsn mağazada da yemek yiosn o zmn harca der, kesnlkle harcatmaz, önceden çalışmadığı zmanlarda bile izmire geldiğinde yine aynıydı insan kendini tuhaf hissedio ama yapcak bişi yok harcatmıo(
canım ünideyken çok zordu aç dolaşıyordum çünkü bana ödetmiyordu günlerce yemek yemedim hep utanıyordum hemde para harcamasın die sonra konuştum erkek kardeşim var onun parasını birine harcamasını istemem rica ediyorum bana böyle yapma hediye alma felan filan dedim herkese sölemiş bütün arkadaşları şaşkınlıkla bakıyordu bana ne gülmüştüm ayrıldığmızda oğlum sen pırlanta kaçırdın demişlerdi sen o kıza naptın demişlerdi buda direk geri dönmştü şok olmuştum minnağım beni böyle şeylerle gözlerinde büyütmüşler
onun annesiiyle aran nasıl? biz kanka gibi oldugumuzdan sıkıntı olmuyo valla hatta kayınannısım 3 cocugum var benım dıyoo hemde hepsi yaramaz
karakterlerı aynı sevgılıcıklerın demekkı niliiim, acıktım demeye utanıyorum bazeen
benım sevgılıcın elii cook acık ya ben cok kızmıstım bıkere zaten özel ünide okuduk bısı almaya grupca gıtsek benım yanımdakılerınde odemesını yapıodu dedım noluyoo yaa bayramda gotur bıde bayramlık al barii özeldeyiz zaten bıraksana mılleti sen diyee kızmıstım
ahh ahh benimki bildiğin bayramlık aldı bana stradiden hemide ne komikti ya benim elimde çok çok açık eli var bazen beni sinir ediyor bu huyu offf diyorum pof diyorum surat asıyorum anlamıyor anlamıyor valla
doğru diyorsun gezmek lazım ben çelik alcam ama karar verdim gezip ağırlıklarına ve boyutlarına bakarım onların sarımsak ezicimi konserve açacağı, sebze soyucağı fındık kıracağı....
ogretıcıız bı bızde sıkmayı ogrenelımdeonlara kızarkeen kendımızıde savuncamız bişi olsun giziim
onun annesiiyle aran nasıl? biz kanka gibi oldugumuzdan sıkıntı olmuyo valla hatta kayınannısım 3 cocugum var benım dıyoo hemde hepsi yaramaz
karakterlerı aynı sevgılıcıklerın demekkı niliiim, acıktım demeye utanıyorum bazeen
benım sevgılıcın elii cook acık ya ben cok kızmıstım bıkere zaten özel ünide okuduk bısı almaya grupca gıtsek benım yanımdakılerınde odemesını yapıodu dedım noluyoo yaa bayramda gotur bıde bayramlık al barii özeldeyiz zaten bıraksana mılleti sen diyee kızmıstım
benim sevgilicik sigarasını azaltmış oda birikim yapcakmış bana ördekli karafı alcakmış canım ya beniç çeyizime ciciler alcak kaya mayaya güldü pazartesi gider ayak bilee kaya maya bize kap yolluyo dedi güldüm ölmekten pislik ya kaya mayayı eleştiriyor varsa yoksa sopalıcam ama çok özledim
aferım enısteyeee azaltsın hatta bıraksın mumkunsee benımkıde bıraksın tabıı buaradabizde sevgiliciiğin kredi kartının cıkmasını beklıyoruuz nevresım takımıı aliciiizz kayamayayı almaya cevahıre gelcem sanada ugrarım, belkı sevgılıcımde benımle olur tanısırsın enıstenlede
aferım enısteyeee azaltsın hatta bıraksın mumkunsee benımkıde bıraksın tabıı buaradabizde sevgiliciiğin kredi kartının cıkmasını beklıyoruuz nevresım takımıı aliciiizz kayamayayı almaya cevahıre gelcem sanada ugrarım, belkı sevgılıcımde benımle olur tanısırsın enıstenlede
ben biraz soğuk dururum şi,mdiden sevmem yüz göz olmayı üstüne alınma sakın ben ilerisi için kendim icin öle dusuynuyorm cnm
annesi aradgnda yada ben kandillerde aradıgımdaa yavrumm kızımm bitanem tatlum ws.der yanı sıcak görünümlü şimdilik bakalımya giderdim pazar aslında da laf olur dıe korkuyorum ben birde annem izin asla vermıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
olar canım haftaiçi gelirsen öğle aramda kopar gelirim tatkım bende cevahirden alcam
vuv kredi kartıyla alırsın en azından bu birikiminin bir kısmını taksite harcarsın ayda 100 tl takside gitse sen yatak odasını halledersin kuşum ohh ne güzel
inşallah bırakır seninkide sigarayı
yok balım alınmam ustume herkes aynı dusuncek dıye bısı yok ben ılıskımın 6. ayından berı tanıyorum kayınannısımı, iyikide tanımısım ailemden ayırmam aslaa o olmasa ben askerlik döneminde kafayı yerdim her konuda bana herkesden cok destek olan biri benim dostum diyorum anneliği ayrı yere koyarako yuzden 4.seneyı bıtıryoruz artık eve gel gitler sorun olmuyo bızde cunku aıleler bılıyo bızı desteklıyolar binşükür he basbasa evde bulusmak ayrı bısı, benım bahsettıgım bulusmalar aılecek oluyo. ya ben gıtmeden kayınannısım bana yemekler hazırlıyo yada gıttımde sevgılıcıkle ben yemekler yapıyoruz beraber
evett ya en azından bı yer tamamen bıtmıs olsun ıstıyorum kusum taksıtlerle beraber bıyandanda gene nakıtı bırıktırıp benıngı almak ıstıyoorumm bı 500 falan bırıktırsem annecık tamamlar ustunuuu
ya bu çocuk neyin tribini yapıo bana delircem ben şimdi bak 3 saattr aramıyorrrrrrrrrrrrrr işi var tamam ama triplerde tmm gelcem deseydim benden iiyisi yoktuuuuuuu
bizim ilşki die birsey yoktu ben öleyken tanıyorum gelmişti 2görümce 1 kaynana görmeye işyerime eskiden ...
aaaa bende öyle yapıyorum annemle bolişcem 700 tl sini peşin veririm parisi almaya karar verirsem yoksa porselen kardeşi olcaz
berfinnnnnnnnnnnnn nerdesn
canim benim ya seninkide mi sigara iciyorbenim sevgilicik sigarasını azaltmış oda birikim yapcakmış bana ördekli karafı alcakmış canım ya beniç çeyizime ciciler alcak kaya mayaya güldü pazartesi gider ayak bilee kaya maya bize kap yolluyo dedi güldüm ölmekten pislik ya kaya mayayı eleştiriyor varsa yoksa sopalıcam ama çok özledim
türkiyede okuyor canım ben istanbul o zonguldak zonguldakta benim son senemde beraber okuduk 3 senedirde aramızda yol var ki evi iş yerime 5 dakka istanbula geldiğinde çok yakınımda şükür
Allah herkese bizdeki muhabetti versin diye dua ederim hep ben inş sizde bizim gibi olursunuz canım. bizi yemin törenine giderken abla kardeş sanmışlardı otobüsteay yerim bak özledim beraber bişiler yapmak istemiş cocuk dısarda maliyet sorunu var nabsın daha kız yaranamıyo sana hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?