'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işte durumu olmasa belli bir süre sonra ses çıkaramıyorlar onu demek ıstedım malesef(

keske bizde evde bulusabilsek ama kısmet zamanını bekliyoruz oda evlenince

onun annesiiyle aran nasıl? biz kanka gibi oldugumuzdan sıkıntı olmuyo valla hatta kayınannısım 3 cocugum var benım dıyoo hemde hepsi yaramaz

karakterlerı aynı sevgılıcıklerın demekkı niliiim, acıktım demeye utanıyorum bazeen

benım sevgılıcın elii cook acık ya ben cok kızmıstım bıkere zaten özel ünide okuduk bısı almaya grupca gıtsek benım yanımdakılerınde odemesını yapıodu dedım noluyoo yaa bayramda gotur bıde bayramlık al barii özeldeyiz zaten bıraksana mılleti sen diyee kızmıstım

doğru diyorsun gezmek lazım ben çelik alcam ama karar verdim gezip ağırlıklarına ve boyutlarına bakarım onların sarımsak ezicimi konserve açacağı, sebze soyucağı fındık kıracağı....[/QUOTE]

slicer almıstn sanırm gizem sende onun içinde sebze soyacağı varki hemde müthiş soyuyo ben denedm, konserve açacağı dediğin nedir her yerde var, set olarak çok pahalı ben sanırm o şekilde almıcam lazm olanları alıcam cnm, ikea da beğendm berghoff gibiydi 12 liraydı pahalı geldi bi sarmısak ezicene o kdr verilirmi:)
bu sitede daha ucuz:)))

ahh ahh benimki bildiğin bayramlık aldı bana stradiden hemide ne komikti ya benim elimde çok çok açık eli var bazen beni sinir ediyor bu huyu offf diyorum pof diyorum surat asıyorum anlamıyor anlamıyor valla

ahh ahh benimki bildiğin bayramlık aldı bana stradiden hemide ne komikti ya benim elimde çok çok açık eli var bazen beni sinir ediyor bu huyu offf diyorum pof diyorum surat asıyorum anlamıyor anlamıyor valla

ogretıcıız bı bızde sıkmayı ogrenelımde onlara kızarkeen kendımızıde savuncamız bişi olsun giziim

doğru diyorsun gezmek lazım ben çelik alcam ama karar verdim gezip ağırlıklarına ve boyutlarına bakarım onların sarımsak ezicimi konserve açacağı, sebze soyucağı fındık kıracağı....

slicer almıstn sanırm gizem sende onun içinde sebze soyacağı varki hemde müthiş soyuyo ben denedm, konserve açacağı dediğin nedir her yerde var, set olarak çok pahalı ben sanırm o şekilde almıcam lazm olanları alıcam cnm, ikea da beğendm berghoff gibiydi 12 liraydı pahalı geldi bi sarmısak ezicene o kdr verilirmi:)
bu sitede daha ucuz:)))[/QUOTE]

bilmiyorum o zamana yıllar var bunları tek almam babam annem cümbür cemaat gidicez gibi biz yaza hepsi birgünde hallolur bunların gibi geliyor bana yahu nilim canım ben çok sakarım o sebze soyucuların sapları elimde kalıyor düşünsene tencereyi bile cam kapaksız arıyorum deli gibi ve bulamıyorum jumbodakini alcam 2. olarak fisller ve korkmazın cam kapaksızlarına bakıyorum durumumm çok kötü benim çok

ogretıcıız bı bızde sıkmayı ogrenelımde onlara kızarkeen kendımızıde savuncamız bişi olsun giziim

benim sevgilicik sigarasını azaltmış oda birikim yapcakmış bana ördekli karafı alcakmış canım ya beniç çeyizime ciciler alcak kaya mayaya güldü pazartesi gider ayak bilee kaya maya bize kap yolluyo dedi güldüm ölmekten pislik ya kaya mayayı eleştiriyor varsa yoksa sopalıcam ama çok özledim

ben biraz soğuk dururum şi,mdiden sevmem yüz göz olmayı üstüne alınma sakın ben ilerisi için kendim icin öle dusuynuyorm cnm
annesi aradgnda yada ben kandillerde aradıgımdaa yavrumm kızımm bitanem tatlum ws.der yanı sıcak görünümlü şimdilik bakalım ya giderdim pazar aslında da laf olur dıe korkuyorum ben birde annem izin asla vermıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

aferım enısteyeee azaltsın hatta bıraksın mumkunsee benımkıde bıraksın tabıı buarada bizde sevgiliciiğin kredi kartının cıkmasını beklıyoruuz nevresım takımıı aliciiizz kayamayayı almaya cevahıre gelcem sanada ugrarım, belkı sevgılıcımde benımle olur tanısırsın enıstenlede

bizde kaya maya ya gidicez nazım ya pişti olurmuşuzzzz

olar canım haftaiçi gelirsen öğle aramda kopar gelirim tatkım bende cevahirden alcam

vuv kredi kartıyla alırsın en azından bu birikiminin bir kısmını taksite harcarsın ayda 100 tl takside gitse sen yatak odasını halledersin kuşum ohh ne güzel

inşallah bırakır seninkide sigarayı

yok balım alınmam ustume herkes aynı dusuncek dıye bısı yok ben ılıskımın 6. ayından berı tanıyorum kayınannısımı, iyikide tanımısım ailemden ayırmam aslaa o olmasa ben askerlik döneminde kafayı yerdim her konuda bana herkesden cok destek olan biri benim dostum diyorum anneliği ayrı yere koyarak o yuzden 4.seneyı bıtıryoruz artık eve gel gitler sorun olmuyo bızde cunku aıleler bılıyo bızı desteklıyolar binşükür he basbasa evde bulusmak ayrı bısı, benım bahsettıgım bulusmalar aılecek oluyo. ya ben gıtmeden kayınannısım bana yemekler hazırlıyo yada gıttımde sevgılıcıkle ben yemekler yapıyoruz beraber

evett ya en azından bı yer tamamen bıtmıs olsun ıstıyorum kusum taksıtlerle beraber bıyandanda gene nakıtı bırıktırıp benıngı almak ıstıyoorumm bı 500 falan bırıktırsem annecık tamamlar ustunuuu

ya bu çocuk neyin tribini yapıo bana delircem ben şimdi bak 3 saattr aramıyorrrrrrrrrrrrrr işi var tamam ama triplerde tmm gelcem deseydim benden iiyisi yoktuuuuuuu
bizim ilşki die birsey yoktu ben öleyken tanıyorum gelmişti 2görümce 1 kaynana görmeye işyerime eskiden ...

Son düzenleme:

aaaa bende öyle yapıyorum annemle bolişcem 700 tl sini peşin veririm parisi almaya karar verirsem yoksa porselen kardeşi olcaz

berfinnnnnnnnnnnnn nerdesn

Allah herkese bizdeki muhabetti versin diye dua ederim hep ben inş sizde bizim gibi olursunuz canım. bizi yemin törenine giderken abla kardeş sanmışlardı otobüste ay yerim bak özledim beraber bişiler yapmak istemiş cocuk dısarda maliyet sorunu var nabsın daha kız yaranamıyo sana hee

aaaa bende öyle yapıyorum annemle bolişcem 700 tl sini peşin veririm parisi almaya karar verirsem yoksa porselen kardeşi olcaz

berfinnnnnnnnnnnnn nerdesn

valla onlar olmasa napaarız biz giziim desteklerini esirgemiyolar hiç Allah razı olsun onlardan, bizim bişiler için ugrastıgımızı gormelerı yeter annemle konustum sımdı sen bırıktır bırıktırebıldıgın kadar buldugunda ustunu tamamlarız dedi

berfoooooooooooooooooooooooooo nevresimden sonra bening kardeşide olcaz senlee

canim benim ya seninkide mi sigara iciyor keske benimkide azaltsa bana diyor evlendikten sonra sigarayi birakicam diyorum neden simdi degíl diyor ki sen izin vermiyorsun ki hep biseyler cikariyorsun beni kizdirmak icin bende iciyorum hakli da.

aranizda sigara icen varmi?

türkiyede okuyor canım ben istanbul o zonguldak zonguldakta benim son senemde beraber okuduk 3 senedirde aramızda yol var ki evi iş yerime 5 dakka istanbula geldiğinde çok yakınımda şükür

sükür ist. yakininda cnm okulu nezaman bitiyor?

AMİN...
ya maliyetten değil ben künefeyi çok severim bilir oda bayılır evlennce sana yapcam der çünkü antakyalılar bu arada
o yüzden annesi dun ona yapınca pazar gel bize yapsın dedı, bende anneme söledim yok dedı daha bişi demedi AŞKIM OLAN BEYEFENDİ DE aramıyor SAATLERDİR sinir oldum varya şimdi şeytan dürtüyor beni başladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…