canim benim ya seninkide mi sigara iciyorkeske benimkide azaltsa bana diyor evlendikten sonra sigarayi birakicam diyorum neden simdi degíl diyor ki sen izin vermiyorsun ki hep biseyler cikariyorsun beni kizdirmak icin bende iciyorum hakli da.
aranizda sigara icen varmi?
sükür ist. yakininda cnm okulu nezaman bitiyor?
canim benim ya seninkide mi sigara iciyorkeske benimkide azaltsa bana diyor evlendikten sonra sigarayi birakicam diyorum neden simdi degíl diyor ki sen izin vermiyorsun ki hep biseyler cikariyorsun beni kizdirmak icin bende iciyorum hakli da.
valla onlar olmasa napaarız biz giziim desteklerini esirgemiyolar hiç Allah razı olsun onlardan, bizim bişiler için ugrastıgımızı gormelerı yeter annemle konustum sımdı sen bırıktır bırıktırebıldıgın kadar buldugunda ustunu tamamlarız dedi
berfoooooooooooooooooooooooooonevresimden sonra bening kardeşide olcaz senlee
canım ben 2009un agustos ayında bıraktım sıgarayı, sevgılıcık bıraktı dıye bırakmıstım ben ama o sonra tekrardan basladı askerlik nedeniyle falanbırakmayı sımdı dusunmuyo ama eskısı kadarda cok ıcmıyo bunada sukur
gözüme girdin naz
canım ben 2009un agustos ayında bıraktım sıgarayı, sevgılıcık bıraktı dıye bırakmıstım ben ama o sonra tekrardan basladı askerlik nedeniyle falanbırakmayı sımdı dusunmuyo ama eskısı kadarda cok ıcmıyo bunada sukur
valla kizlar patates kizartmasi hamburger bizim isimiz zaten :) kolayina kaciyoruz bazennnbiz hiç denemdk bile kızlar aşkımla sigarayı,bide fast foodu bıraksak çok sağlıklı yaşarz aslında:)))
bu yemek takımlarımda çok güzel hamburgerler patatesler yaparmmmmm hehehe
anneme dedim ben çeyiz alıyom sen ne ediyon die dün 2 nevresim takımı koymuştum ya onları anneme aldırcam işin en garibi akrabalar annen alır el sürme bunları diyo annemde gülüyo acelesi var kendisi alıyo delilik borca sokuyo dio bide ama mutluda oluyo benim çabalamama allah razı olsun tabi iyikide varlar
4 kişide bening olabailir şimdi kızlar
canım ramazanda ve ondan önce hiç içmedi bırakmıştı güya geçen yıl paketleri çöpe atmıştı bide malbora felan içiyor ıykkk
babamda sözlenince bırakmış benim sigaryı
canım okulu 2011 de bitiyodu uzattı 2012 haziran şafak bizim
anneme dedim ben çeyiz alıyom sen ne ediyon die dün 2 nevresim takımı koymuştum ya onları anneme aldırcam işin en garibi akrabalar annen alır el sürme bunları diyo annemde gülüyo acelesi var kendisi alıyo delilik borca sokuyo dio bide ama mutluda oluyo benim çabalamama allah razı olsun tabi iyikide varlar
4 kişide bening olabailir şimdi kızlar
gözüme girdin nazbaslama bidaha kendi kendini zehirliyorsun sadece. bende hic sevmiyorum kokusundan basima agrilar giriyor. annem iciyor allahtan evin icinde degil zaten ben izin vermem balkonda icip geliyor. zamanla azalttikca birakir merak etme :)
Benim ki de askerdeyken arada içiyordu ama dönünce bıraktı yine :)
bende dıyorum nevresımlerı ben halledım ekstradanda 500 bırıktırırsem yemek takımıda bıtmıs olur, bu 3lü paketler varya tencere takımı, yemek takımı , ckb takımı onlarıda ayrı paket olarak alıcam gunluk yemek takımıda aradan o şekilde cıkartıcam, bide karacada gormustum kırımızılı bı kahvaltı takımı onu alıcam ohhh dolaplarım tabak kayniiiciiikkbeninng kardeşiii olalımmm senleeede kuşşşşuuummm yaa ben resmeeen aşık oldummm beninge buyuk bı ask yasıyorum kac gundur
bende dıyorum nevresımlerı ben halledım ekstradanda 500 bırıktırırsem yemek takımıda bıtmıs olur, bu 3lü paketler varya tencere takımı, yemek takımı , ckb takımı onlarıda ayrı paket olarak alıcam gunluk yemek takımıda aradan o şekilde cıkartıcam, bide karacada gormustum kırımızılı bı kahvaltı takımı onu alıcam ohhh dolaplarım tabak kayniiiciiikkbeninng kardeşiii olalımmm senleeede kuşşşşuuummm yaa ben resmeeen aşık oldummm beninge buyuk bı ask yasıyorum kac gundur
yok yok amaaan bıdaha ısım olmaz cubuk krakerle bıraktım ben sıgarayı , cubuk krakerı bırakmak daha zor oldu benım ıcınzaten belkı sonradan baslama ıhtımalım olabılırdı ama annanem okadar mutlukı bıraktıgım ıcın onu tekrardan uzmek ıstemedım zaten ılk donemı atlattıktan sonra canın cekmıyo hatta nası ıcmısım dıye dusunuyosun
ay darısı basımızaa yaaa bıraksa keskee
valla ben 2 günde bir yiorm cnm nerdeyse avmde doru düzgün yemekler olmuoki olsa da evdeki gibi olmuo bide fast food da sevince direk ona yöneliorm
o da evde tek yaşıo ailesinden uzak devamlı dondurulmus patates ve hamburger köftesi ve ekmeği eksik olmaz evinden, bana yemek hazırlmstı bi akşam, menümüz burgerdan farksızdı, ek olarka rus salatası yapmıstı:)) elnden o kdrı gelio napsn ama çucukk:))
o da çeyizine actifry alcakmıs
3 lü paketler karacada var bizim buradaki reklamlarda hep cikiyor karaca iyimi kizlar siz benden daha iyi bilirsiniz
sigarayi birakinca kilo aliniyor diyorlar sende de oldumu öyle. cubuk kraker, cekirdek zaten birakmasi zor geliyor bana :) bi kere basladigim zaman sonu gelmeden birakmiyorum bide bütün gece su icmekle ugrasiyorum ;1:
yok yok amaaan bıdaha ısım olmaz cubuk krakerle bıraktım ben sıgarayı , cubuk krakerı bırakmak daha zor oldu benım ıcınzaten belkı sonradan baslama ıhtımalım olabılırdı ama annanem okadar mutlukı bıraktıgım ıcın onu tekrardan uzmek ıstemedım zaten ılk donemı atlattıktan sonra canın cekmıyo hatta nası ıcmısım dıye dusunuyosun
ay darısı basımızaa yaaa bıraksa keskee
valla ben 2 günde bir yiorm cnm nerdeyse avmde doru düzgün yemekler olmuoki olsa da evdeki gibi olmuo bide fast food da sevince direk ona yöneliorm
o da evde tek yaşıo ailesinden uzak devamlı dondurulmus patates ve hamburger köftesi ve ekmeği eksik olmaz evinden, bana yemek hazırlmstı bi akşam, menümüz burgerdan farksızdı, ek olarka rus salatası yapmıstı:)) elnden o kdrı gelio napsn ama çucukk:))
o da çeyizine actifry alcakmıs
porselenini bilmem ama celiği berbat, ilk ceyiz parçalarımı alırken çok hevesliydim ne görsem hemen alıodm tencerelrinin seklini beğenip aldm ama çok fazla yorm okuyunca annem takımdan birini çıkarıp kullandı hep lekeler oldu ve karardı cnm, iade edip hisar aldm bendee
porselenini bilmem ama celiği berbat, ilk ceyiz parçalarımı alırken çok hevesliydim ne görsem hemen alıodm tencerelrinin seklini beğenip aldm ama çok fazla yorm okuyunca annem takımdan birini çıkarıp kullandı hep lekeler oldu ve karardı cnm, iade edip hisar aldm bendee
celiklerde genelde hep leke kaliyor sevmiyorum kirli gözüküyor hep. teyzemin karacadan catal kasik takimi var yillardir kullaniyor yep yeni gibi duruyor memnunda kendisi. tencerelerini ne marka aldin yada alican aklimda bulunsun kaynanaya söyliyim de bi baksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?