'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saol prensesim o senin tatlılığn:)))
öle bi çiftiz işte bizde hala üniversite ortamında gibi yaşıorz evde bile, ilerde de böle olcakmısız su anki hayatımızdan farklısını yaşamıcaz askm dio, bu da beni çook çook mutlu etmeye yetio

10 kilo aldım canım ama avantajlıydım cunku coook asırı zayıftım 44 kıloydum o yuzden normal hale geldım yani

kızlar ben annanemi yıkıcam sımdı sona gırerım gene optum herkeslerr

bnde araştırıdm. renkleri cıvıl cıvıl:)
makinada yıkanıyor. hatta sordum bn. altın ve yalnız desenimi ne var. onlara garanti yok. ama diğerleri silinirse garantiliymiş..
alcaktım. bernandoya karar verdm die kaldı...
çünkü bernandoda anlcağımı hem günlük hemde kahvaltı takımı olcak..

mantık şey hani, bnm 6 kişilk günlük kyemekt akımı var.. olursa misafir gelirse 6tane yetmezse bernandodadan aldıgım günlüğü kullancamç
eger bu olmazsa 84 parçayı çıkarmak zorunda kalmaz.. kaynanam gelincede gidip 84te vercek halim yok ya

masallah bende kilo almam ki ne yersem yiyim cok yesedem de kilo almam hatta bazen gece yarisi karnim acikiyordu kendime makarna yapip yiyordum annemle geceleri ne sarmalar saripte yedik :) sevgilim de cok dikkat eder kilosuna bende o da fast food yiyoruz.

Bende hisar almayı planlıyorum tencerelerimi. Karaca hakkında forum da çok iyi şeyler okumadım kızlar ya. Güvenemiyorum o yüzdende

bende ozaman karaca ya hic bakmiyim...

Ben lines serisini çok beğendim 6 kişilik 28 parça 185 lira 12 kişilik için iki tane alınabilinir ama aynı serinin kahvaltı takımı da var 43 parça 253 tl. Ya iki tane günlük alınır yada bir günlük bir kahvaltı takımı alınabilinir. Aklımda bulunsun beğendim ben :))))

baharatlıkları falanda var aynı desen:)

hisar aldm cnm 590tlydi o ay ayın kampanyasıyla 350ye düştü yanında da 160 tl değernde 3lü sahan seti vardı baya karlı bi iş oldu

noble life da iyidir turkuazcm
bende hisara bakiyim ozaman. valla benide heveslendirdiniz :)))

farkli olmaz ki zaten sadece evli olucaksini tek farki bu. masallah size allah hic bozmasin :)

canım güle güle kullan aldıklarını hatta bana spagettil yap ve servis et

Nil bişey dicem bernardodan günlüğü alsam ev adresne getiryorlar demi canım yani ben tasımıcam demi onu eve

canım güle güle kullan aldıklarını hatta bana spagettil yap ve servis et

Nil bişey dicem bernardodan günlüğü alsam ev adresne getiryorlar demi canım yani ben tasımıcam demi onu eve

öyle bi sistemleri yok gizemcm, benm peçeteleri uzaktan ve küçük bi ürün olduğu için eve gönderiolar,
bn yemek takımımı aldığımda kardeşm vardı taksiye bindk toriumn önünden eve kdr onla getirdk, alırsan yakın bi subeden al dicem de sana heryer uzak

Canım eksi sözlükteki yazarlar evmze geldi diye yazmıslarda bernardodan çeyiz alan arkdsmada sorayım oda eve getirdiler demişti yanlıs hatırlamıyorsam

Optimumdan alırsam güniügmü taksyle bostncı iskelesi ordanda adada babam halleder o kadar zor degil yeterki bostancıda olsun

Ben bir sordurtturayım ocak gibi günlüğümü alırım hiç değilse

sen bilirsn gizem bencede almalısın artk uzun zamandır planlıodn zaten
getiriolardır belkide araştır bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…