herkese günaydın bebeklerrr
tşk ederm turkuazcm
Rica ederim canım. Nasılsın?
Rica ederim canım. Nasılsın?
Markafonide gürallar ve sarev indirimi var kızlar? Fiyatlar uygun mu sizce? Nevresim takımı alıyım diyorum. Şu sizin kadahlerden var 6 lı sı 19 lira alsam mı acaba?
iyiyim tatlm sen nasılsn bakalmmm
bu sabah da yok gelncikler bakıorm işler yoğun sanırm bende 6da gidicem
cnm ben onları bernardodan almıstm gizem aldı ama gürallarda güzellermiş, benc alabilirsn ifyatı gayet uygun bernardoya göre ben 12 tanesine 120 verdm indrmli haliyle:)
bu arada yeni cicilerm kızlarrrr,dün akşam aldm:))
ekmek sepetim mudodan orta boy (uzun zmandır istiodm sitesinde küçük boy fiyatına orta boy aldm+ bir süreliğine kargo bedava aklınızda bulunsn)
dün markafoniden pisiciklerimden kendime koleksiyon yaptmmm:))
Eki Görüntüle 307345 Eki Görüntüle 307346 Eki Görüntüle 307347
Eki Görüntüle 307348 Eki Görüntüle 307350 Eki Görüntüle 307349
Eki Görüntüle 307357 Eki Görüntüle 307358 Eki Görüntüle 307359 Eki Görüntüle 307361
Hepsi çok cici güle güle kullan canım
Ben şunları beğendim ama şampanya kadehine sence gerek var mı? Su bardakların hangisi köşeli mi yuvarlak olanı mı sizce?
Çay bardakları nasıl?
günaydınlar:):):)
nil ya 2dk boş bırakılmaya gelmiosunhangi ara aldın.d güle güle kullan.d
kadehleri bernandodan bakıcam bende:)
çeklerim yeterse bende kadehleri ordan alıcam.. yada paşabahçe. istediğim modeli bi bulsam:)
bişey dicem kızlar. kristal seti alıyorlarya. sürahisi kadehi bardığı falan. bnce çok gereksiz:S sizce:S:S
Eki Görüntüle 307368
bu ne nilne işe yarıyor. giz dede vardı..
Eki Görüntüle 307357 Eki Görüntüle 307358 Eki Görüntüle 307359 Eki Görüntüle 307361
Hepsi çok cici güle güle kullan canım
Ben şunları beğendim ama şampanya kadehine sence gerek var mı? Su bardakların hangisi köşeli mi yuvarlak olanı mı sizce?
Çay bardakları nasıl?
günaydınlar:):):)
nil ya 2dk boş bırakılmaya gelmiosunhangi ara aldın.d güle güle kullan.d
kadehleri bernandodan bakıcam bende:)
çeklerim yeterse bende kadehleri ordan alıcam.. yada paşabahçe. istediğim modeli bi bulsam:)
bişey dicem kızlar. kristal seti alıyorlarya. sürahisi kadehi bardığı falan. bnce çok gereksiz:S sizce:S:S
Eki Görüntüle 307368
bu ne nilne işe yarıyor. giz dede vardı..
saol cnm, kadehleri siyah salı istiosan sende gürallardan al bence smdi alamassanda sık sık kampanyası oluo, gizem aldı yakından gördü güzellermiş bernardodakiler gibi
bencede kristal setler çok gereksiz ama zevk meselesi tabiki
bu fırın kabı, gizem bana hediye almıstı ya gösterdm hani tabi o gün senin aklın başka yerlerdeydi görmemişssin bile:))
içinde sebze yemekleri makarnalar yapabiliosn fırında, yada direk servis kabı olarak da kullanabilirsn salatalar için fln, bende 2 boyu da var
bence gerek yok cnm ben almadm, bu kadehlerden 1. ve 4.(benmkinden) beğeniorm ben, 12tane alıp yanına uygun düz bardaklarla tamamlayabilirsn ben öle yaptm masada daha şık durucağına inanıorm göz yormucak diğer bardak takımları gibi,
çay bardaklarımı da yine sade ama farklı bi tarzda düşündm bunları yakından görmediğim için yorum yapamıorm kuzu:s
Çok sağol canım 1.den alıcam 12 tane, şampanya almıyorum. Sarevde de şunları beğendim morlu olan 144,90 diğerleri 74,90 sizce nasıl fiyatları?
bence söyle bu kombinasyon çok hoş olur turkuazcm, sen bilirsn yinede ama
canım ben şarap kadehlerini alşdım içimden bir ses onlara uygun su bardağı bulcam dior altı siyahlı ve değişik birşey ben anneme almıştım markafonden ama çok beğendim çok aşırı kaliteli bildiğin koca kutuda özenerek sarıp sarmalamışar 12 kadeh aldım kutu kocaman gelinlik kutusu gibi görenler şok oldu ya çok güzel paketlemişlerdi alabilme durumun varsa güvenebilirsin
onlar fırın kapları yaptığın mezeleride oraya koyup ordan tabaklara dağıtabilirsin ayrıca canım
nilim güle güle kullan kedicikleri, bizde arkadaşlarla mudodan sıcak su torbası ve buz torbası bide ineklimi alcam inşalllah kargonun bedava olduğunu şirkettekilerden öğrendim ama bedava kampanyası hala sürüyor mudoyada iştirak edebilirim
bnde gizemin favorisi 144.90 olan.d
onun fiyatı anca okdar düşüyor. fiyasa 195e satılıyorlar:)
evtekstilibul. com da bazen indirime giriyor.
indirime girio dediğim,
nevrem takımı+mikrofiberyorgan : 180 falan oluyor
mikrofiberliler normal fiyatı 60 50 falan.. ama nette bu fiyatlar..
dışarda mikrofiberler 90
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?