'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım senin önerdiğin gibi aldım bende. Ne güzel zevklerimiz uyuşuyor. O bardak takımlarını bende almak istemiyorum. Aha bizim evdeki kristaller öyle yerinde duruyor :)

bu arada bıcak seti alıcam. bi yerde uygun görürseniz yada şunu tavsiye ediyorum derseninz happy olurum:)

nil kaşık kepçe vbleri nerden aldın.d
dün bunların hepsi nekdar olsa iyi diodunya.d

fena grip oluyorum ben yahuu

turkuazcım ben o şarap kadehini aldım ama paşabahçenin el yapımı ürünlerinide çok beğendim anneme en son onları aldırcam su bardağı olarakta viskiyi düşünmüştüm ama şarap bardağıma uygun ağzı dar su bardağı alcam alırsam bakalım senin aldıklarında çok güzel çok kaliteli inan memnun kalcaksın güle güle kullan şimdiden

canım bnm ya.. saol:) ben seni sizi hepinizi çok seviyorum. ilerde çok hatırlicam sizi:) ALLAh nasip ederse ilerdede eşimizden çocuklarımızdan konuşuruz:):)

kepçeler+ dondurma kaşığı ve sarımsak ezicisi 60 tl
kediciklerin hepsi 40tl
ekmekliğim 30tl siz sormadan diğerlerini de söliym:))
woaw:) taksit taksit sorcaktım bende bugun ayın 15 ide:):):)
hepsi mudo danmı canım:)

ne olduki:S hoşgelin.. bak sende güraldan kadehleri al.d keyfin yerine gelsin.d

geçmiş olsun bebik:)
bnm karşımdada kocaeli güneş sigorta temsilciliği var:)

Geçmiş olsun canım çok sağol umarım sağlam gelir benimkiler de bakalım :))

hoşgeldn yağmur, noldu?

sadece ekmeklikk mudodan cnm diğerleri markafonidendi

evtekstili bulda mikrofiberli yorgan 1 alana 1 bedeva : 87,90 TL

sarevin:)

tek kişillk 1 + 1: 75,90 TL

evtekstili bulda mikrofiberli yorgan 1 alana 1 bedeva : 87,90 TL

sarevin:)

tek kişillk 1 + 1: 75,90 TL

canım bence en güzel kampanyayı kaçırdın sarevin pamuk sateni ve mikrofiber yorganı vardı ben onu çok beğenmiştim ama benim yorganım çok varmış yahu daha almam kaz tüyüde almayı düşünmüyorum artık nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…