vallahi su an dikenlerim tüy tüy olduuu:)) yeni bi alışveriş canavarı yetiştirmişimmm inanamıormmmmmm
bencede mor olan144lük
bende bu şekilde kombinlemiştm cnmyemek takımımda da siyahlar olduğundan su bardağm düz olsn dedm 24 tanesini 14 tlye aldm 12sini anneme verdm
sofralarımız aynı mı olcak yoksam kızlar tey teyyyyy
Eki Görüntüle 307390
vallahi su an dikenlerim tüy tüy olduuu:)) yeni bi alışveriş canavarı yetiştirmişimmm inanamıormmmmmm
bencede mor olan144lük
BARDAKLARI ALDIMMMM :)) TEY TEY
Mor olana bende bayılıyorum ama gitti gidiyor da da aynı fiyata var kargo ücretsiz diyor? Sanırım onu biraz daha bekleticem...
sana laik olmaya çalışıyorum
hadi hayırlısı olsn cnm, güle güle kullan smdiden, çok şık sofralar kurarsın hrkes hayran kalır inşşşş
canım bnm ya.. saol:) ben seni sizi hepinizi çok seviyorum. ilerde çok hatırlicam sizi:) ALLAh nasip ederse ilerdede eşimizden çocuklarımızdan konuşuruz:):)estagfrullaheminm ilerde çok güzel çeyizinden olcak berfn ondan fikir bundan fikirrrr iyisin vallaa
bende deneme tahtasına döndm burda ilk alan olduğum için ama neseki memnun kalmadığım seyleri hemen iade edebildm zmanında, bi kepçeyi bile 10 kişiye sorar oldm
woaw:) taksit taksit sorcaktım bendekepçeler+ dondurma kaşığı ve sarımsak ezicisi 60 tl
kediciklerin hepsi 40tl
ekmekliğim 30tl siz sormadan diğerlerini de söliym:))
ne olduki:S hoşgelin.. bak sende güraldan kadehleri al.d keyfin yerine gelsin.dben geldimmm
fena grip oluyorum ben yahuu
turkuazcım ben o şarap kadehini aldım ama paşabahçenin el yapımı ürünlerinide çok beğendim anneme en son onları aldırcam su bardağı olarakta viskiyi düşünmüştüm ama şarap bardağıma uygun ağzı dar su bardağı alcam alırsam bakalım senin aldıklarında çok güzel çok kaliteli inan memnun kalcaksın güle güle kullan şimdiden
fena grip oluyorum ben yahuu
turkuazcım ben o şarap kadehini aldım ama paşabahçenin el yapımı ürünlerinide çok beğendim anneme en son onları aldırcam su bardağı olarakta viskiyi düşünmüştüm ama şarap bardağıma uygun ağzı dar su bardağı alcam alırsam bakalım senin aldıklarında çok güzel çok kaliteli inan memnun kalcaksın güle güle kullan şimdiden
ne olduki:S hoşgelin.. bak sende güraldan kadehleri al.d keyfin yerine gelsin.d
geçmiş olsun bebik:)
bnm karşımdada kocaeli güneş sigorta temsilciliği var:)
hoşgeldn yağmur, noldu?ben geldimmm
sadece ekmeklikk mudodan cnm diğerleri markafonidendicanım bnm ya.. saol:) ben seni sizi hepinizi çok seviyorum. ilerde çok hatırlicam sizi:) ALLAh nasip ederse ilerdede eşimizden çocuklarımızdan konuşuruz:):)
woaw:) taksit taksit sorcaktım bendebugun ayın 15 ide:):):)
hepsi mudo danmı canım:)
Geçmiş olsun canım çok sağol umarım sağlam gelir benimkiler de bakalım :))
saol canım
selam çak güneşime
evtekstili bulda mikrofiberli yorgan 1 alana 1 bedeva : 87,90 TL
sarevin:)
tek kişillk 1 + 1: 75,90 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?