neler çekiyorum burda biliyomusun. hergun oraya bakarak günaydın giz.. bugun yine bana camdan bakmadın.. ah giz ah giz yapıorum
evtekstili bulda mikrofiberli yorgan 1 alana 1 bedeva : 87,90 TL
sarevin:)
tek kişillk 1 + 1: 75,90 TL
yoktu ozman kartımda limitimcanım bence en güzel kampanyayı kaçırdın sarevin pamuk sateni ve mikrofiber yorganı vardı ben onu çok beğenmiştim ama benim yorganım çok varmış yahu daha almam kaz tüyüde almayı düşünmüyorum artık nedense
belki ileride oraya atanabilirim bakalım benim sevgilicik kocaelindeki iş sahalarına girerse bölge değişikliği talep ederim gelirim yakınına
yoktu ozman kartımda limitim
bn alcaklarımı çift çift alıyorum. bana bidaha kardeşime o yüzden:)
beklerim bidaha indirime girmesini ne acelem var.d
ozamanda ben olmicam
dün aksamdan beri kusuyorum bas dönmem var ben varyaa
bu benimkinn 11 yllık kız ark.vardı karedesı gibi kücükken hep aynı evde büyüüşler falan bizden 2 yaş küçük..
biz tanıstıgımızda ilk onla tanıstırdı beni kız rahat 10-11 beraber dolasmaya cıakrlardı ama ben ıstemedıgımı soledm cıkmaya basladıktan sonra zor oldu ama 2yıldır sadece tela.rada msj atıolar kız balıksere gtti 2yıl once okumaya sşmdı orda evde tek kalıyr abi diyor ama benmkine onu oraya hep cagırıyor hep hayr dedm en son trp yapmıs yengede bendenmı kıskanıyor anlamıyorm szın aranıza grdm ben kefıl oldm sana abı nıe görsturmuyr 2 senedir bilet aldm 31 aralıkta gelıosun anlamam bu yk mok dems ama neyse bakarz demıs dun aradı söledi gidicem die koptummmmm
ben bişi yapıcak olsam balıkesir gitmem burda yaparm dedı bana güvenmıosun şüphecisin ama ben gidicem dedı
aksam 9da orda olcam ertesi gün aksam yola cıakrım sevgilisi olcak beni tasnstrcak dedı
bende onla aynı evdemı kalcan dedım evet tele paramı var dedı sevgilisi deherlade bizle kalır ben salonda yatarm saçmalaama dedı
biz hep onla aynı evde kaldk ailesi içerde ben salonda kardesız dedı
ben bittim ayrılırım dedım ayrıl kendin kaybedersn bunun ıcın dedı bana guvenmıosan bosuna 2,5 yıldr berabermısız dedı
dün aksamdan beri kusuyorum bas dönmem var ben varyaa
bu benimkinn 11 yllık kız ark.vardı karedesı gibi kücükken hep aynı evde büyüüşler falan bizden 2 yaş küçük..
biz tanıstıgımızda ilk onla tanıstırdı beni kız rahat 10-11 beraber dolasmaya cıakrlardı ama ben ıstemedıgımı soledm cıkmaya basladıktan sonra zor oldu ama 2yıldır sadece tela.rada msj atıolar kız balıksere gtti 2yıl once okumaya sşmdı orda evde tek kalıyr abi diyor ama benmkine onu oraya hep cagırıyor hep hayr dedm en son trp yapmıs yengede bendenmı kıskanıyor anlamıyorm szın aranıza grdm ben kefıl oldm sana abı nıe görsturmuyr 2 senedir bilet aldm 31 aralıkta gelıosun anlamam bu yk mok dems ama neyse bakarz demıs dun aradı söledi gidicem die koptummmmm
ben bişi yapıcak olsam balıkesir gitmem burda yaparm dedı bana güvenmıosun şüphecisin ama ben gidicem dedı
aksam 9da orda olcam ertesi gün aksam yola cıakrım sevgilisi olcak beni tasnstrcak dedı
bende onla aynı evdemı kalcan dedım evet tele paramı var dedı sevgilisi deherlade bizle kalır ben salonda yatarm saçmalaama dedı
biz hep onla aynı evde kaldk ailesi içerde ben salonda kardesız dedı
ben bittim ayrılırım dedım ayrıl kendin kaybedersn bunun ıcın dedı bana guvenmıosan bosuna 2,5 yıldr berabermısız dedı
hoşgeldn balım nasılsın bakalam, evt yeni cicilerimiz oldukuzularıımm nasılsınız bakalıımmmm?? benim işler çok yoğunnn bu ara giremiyorumm peekkk.. hepiciinizi çok özledimm
çok fazla okuyamadım ama hepinizin yeni cicileri hayırlı olsunn gördüklerim çok güzelllllgüle güle güzel günlerde kullanın inşallahh..
selam prensesler
özledim sizi bi uğrıyım dedim
umarım herkes iyidir
madem parası yokmus da gezmeye neden gidio cnm? hadi kız biletini aldı orda hiç mi harcama yapmıcak saçmalamasın, kıskanmakta da çok haklısın ne işi var yahu kızın evinden, kızda abartmıs yani saçmalamasın, atakan benm tek erkek arkadaşmdan bile kıskanıo üstelk çocuk gay yani belki transeksüel olucak ama anlatamıorm o istemiosa görüşmüorm, hiç bişey ondan önemli deil, ilişkinize en az senin kdr o da zarar verio yağmur, eğer böyle bişey için ayrılıcaksan da ayrılmalısın bence benm hiç tahamüllüm yok böle konulara ya, anlayışlı olamıorm malesef!
selam prensesler
özledim sizi bi uğrıyım dedim
umarım herkes iyidir
evt kızlar benm de bi arkadaşm var hatta benm görüştüğüm en yakın en iyi arkadaşım.. özkann..
ama atakan ondan hiç hoşlanmıo görmedi bile tanısmadılar bizim mağazada çalışıo görseniz bahrnıza basarsınız o derece zaten çocuk kız gibi:) bize geldi annem tanıstı vs aramızda zaten bi ilişkinin olması mümkn deil kız kardeş gibi ya:) zaten kendini kız gibi hissedio ama gel gelelm atakan da bunun farkında evt o erkek gibi deil belki ama sonuçta erkek benm gözümde dio, en çok da onu bu kdr sevio olmamı kaldıramıomus, aranızda hiç bişi olmaz eminm ama neden bu kdr seviosn sevme die triplere girio, bende napim dahaz az görüşüorm özkanla atakanın üzülmesi en son isticem sey, onun tek bi kız arkadaşı bile yok istemezde kesnlkle bi sen varsn kız erkek arkdaşlarımız olmasn dio bende onaylıorm bunu ama özkan farklı:)))
siz sanırm bazı seyleri çok kolay gözden çıkarmaya başladınz ben smdi bunu söylesem 3 gün konusmayız bu kelimeyi nasıl ağzımıza aldk die ayrılık bu kolay deil
kurabiyemmmgöremiorm seni hiççç özledm yaw
canım balım nasılsın ya çok ama çok özledim seni
bak işe girdin unuttun bizi bizde yoruluyoruz yahu aralarda akşamları gir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?