iş kadınım bennm:) bu kdr oyrma kendini dicem de başlarda zordur umarm en kısa srede adapte olursun, kaptanı derya napıo yine sefelerdemi? sizin de işiniz bizden zor yaw
balımmmmmm bende sizleri özledimmm meğer özlüyorum valla akşama kadar sizle muhabbet ettiğim günleri
nasılsın bakalım
yaaa bakın aradıgnda yanında olmustum bikaç kere abii napıosun yenge napıyor tarsnda konusan bi tip sevgilisi var ve cddiler kız okulu btirdi gelmıo cocuk orda tamam ama kıskanmamak elde deıl bişi asla yapmazlar güvenirim ama nebiliyim ya görme diyorum sen yokken ben ardes dedıgımle saatlerce günlerce muhabbet ettm aynı evde kaldk komsuyuz öle bişi yasasak hangi baba kabullenir kızın babası evde bizimki gidiodu önceden ya kız rahat biraz ama sevgilisi var facede sarmas doalslar ciddiler ama nebiliyim yinede içim tuhaf bana çok karısıyorsun hiiçbir arkadsmla görüşmüyorum 2 senedir bırakta gidiyim kafa dagtyım bunaldım dedı bana yeter karım olmadan bukadar mudale edıosun evlennce zehirmi etcez hayatımızı dedı of yaaaaa
balımmmmmm bende sizleri özledimmm meğer özlüyorum valla akşama kadar sizle muhabbet ettiğim günleri
nasılsın bakalım
bende sizi çooooooooooooooooooooook özledimmm iyiyim gizoşum yaa alışmaya calısıyorum tempoya cunku cok yogun inanılmaz
akşamları gireyim diorum ama inan nasıl uykuya daldıgımı hatırlamıyorum sanırım bunyem hala alısmadı, bide evde ceviri yapmaya devam ediyorum, hal böle olunca evde bile çalışıyorum yani, allahtan ceviriyi yatakta yapıorum uyuya kalırsam masada sızmıyım die
düşün halimi
sen nasılsın nası gidooo
bence burda gidip gitmemesinden çok.. sna olan tavrı ve uslubu önemli olan..
ne demek bu ya..
ablası gitmesine engel olsa ne olucakki. diyelim gitmedi ne olucak.
kendi gitmemeye karar vermemeli.. kendi gitmenin yanlış oldugunu bilmeli..
bende 2013 gelini olabilirim hayırlısı olsun herkes için :)))
akrabası sandım. aynı ev falan da yaşadık diyince falan:S
kafa dağıtcakmış. senin kafanı allak bullak etsin sonrada gitsin orda keyif sürdün..
azcık fedakarlık göstersinde, sevdiğime üzmiyeyim desin..
yagmur sizin bi ara oturup konuşmanız lazım..
bu böyle gitmez.. ne biçim kelimeler kullanıo sana öyle..
evlenince zehir edermişsin falan.. sana bu şekilde hitap etmeye hakkı yok.. töbe töbe..
sen onun yüzünden annene karşı geliosun belki..böylemi tşk ediyor sana..
çok kızdım walla..
bence burda gidip gitmemesinden çok.. sna olan tavrı ve uslubu önemli olan..
ne demek bu ya..
ablası gitmesine engel olsa ne olucakki. diyelim gitmedi ne olucak.
kendi gitmemeye karar vermemeli.. kendi gitmenin yanlış oldugunu bilmeli..
giizz sevdiceim ayın 24de gelicek. hafta sonu napabiliriz. havalarsa soğukta. hani siz neler yaptınız die soruyorum
neyse yagmur ben yorum yapmicam daha fazla.. sen şuan hassasın. kötü bişey söyleyip kalbini kırmim..kesinlikle yanlıs deılki diyorr yaptıgım ayıp yok dıyor benden senden sonra bi kızla tanısıp yapmıyorum bunu cocuklugumun karedsı beraber büyüdük aynı evde ben onu silip atamam demişti zaten en basından bnde dedım o zaman görüşmicen eskisi gibi tmm dedı sımdı dıyorki 2 yıl oldu gitmek hakkım he sennde vardı erk.ark.kardesım dedıgın kızmıyordum biliosun diyor ama o sze adilik yaptı konusmuyorun dedı
canım pier lottiye gittik.dcanım son 2 senedir o tarihlerde soğuk olmuyor benimkide 24 gibi gelirdi aralığın ve biz pier loti felan gezerdi öncelikle saphıre onla gitmediysen git helikopter similasyonu gerçekçiydi sıçradım yerimden yarasaların olduğu sahnede
sinemaya gidebilirsiniz buda bir seçenek
adalara modalara gelebilirsiniz çok güzel olur canım
yorum yapmıcam çünkü yanlış birşey sölemekten korktum ama duygularıma en mantıklı tercüman sen oldun süpersin canım aynı şeyleri düşünüyoruz
kesinlikle yanlıs deılki diyorr yaptıgım ayıp yok dıyor benden senden sonra bi kızla tanısıp yapmıyorum bunu cocuklugumun karedsı beraber büyüdük aynı evde ben onu silip atamam demişti zaten en basından bnde dedım o zaman görüşmicen eskisi gibi tmm dedı sımdı dıyorki 2 yıl oldu gitmek hakkım he sennde vardı erk.ark.kardesım dedıgın kızmıyordum biliosun diyor ama o sze adilik yaptı konusmuyorun dedı
neyse yagmur ben yorum yapmicam daha fazla.. sen şuan hassasın. kötü bişey söyleyip kalbini kırmim..
tek söyliceğim.. konuşun mutlaka onla..
bu arada ben sevgilime asla "adi" demem.. seninde bunu diyememn lazım.. o sevdiğinse diyememen lazım...
canım pier lottiye gittik.d
saphire geçeng eldiğnide gittik.d
etek giymiştim.. alttaki kablolarda bacaklarıma değince çığlık attım resmen.d çok utandım yaerdide yarasalardan değil senden korktum dedi
ada işini konuşalım bi ara..
sinemayada vakit harcamak istemiyorum:S
iş kadınım bennm:) bu kdr oyrma kendini dicem de başlarda zordur umarm en kısa srede adapte olursun, kaptanı derya napıo yine sefelerdemi? sizin de işiniz bizden zor yaw
tahmin etmiştim durumunu inşallah en kısa sürede tempoya alışırsın ve aramıza dönersin inan çok özledim canım ya
ben napayım sevgilim geldi gitti çok güzel haftasonu geçirdik iyidi hoştu herşey ablasıyla tanıştırdı pazartesi biraz heycanlıydım ama iyidi herşey 3 ay görmedim ya elini tutmaya öpmeye uıtandım çok şaşırdı hep yüzüm kızardı ilginçti bu seferki görüşmemiz ama birimizin değerini çok iyi anlıyoruz aşkım ayrı dönemdede üzmedi yan yanaykende iyidi herşey balım
sende durumlar ne alemde tempoda akşam gezmeleri devammı
berfincim naber nasılsın
sanırım haklısın nilli turtambaşlarda alışmak zor oluyo
hep bi koşturmaca işi ögrenmeye calısıyosun falan, alışcam inşallah
kaptanı derya yine seferde :2:
bu haftasonu yok, ancak haftaya cumartesi görebilcem valla cidden cok zor, bende yeni yeni anlıyorum artık zorlugunu
sizin nası gidio atakan enişte nasıl
inşallah canım bir an önce alısmayı bekliorum bende valla annemle babamla kardeşimle bile iki cift laf edemez oldum evi otel gibi kullanıymusum havası var suan
ay kıyamam ben size yaaaa cok tatlısınızzz, ablasıyla da ii gecmesine sevindim darısı ailenin diğer üyelerine olsun
yok balım nerdeeeee ne gezer askım artık hafta içleri yok zaten, haftasonu da seferi olmazsa gelebiliyo ama bu haftasonu var gorusemicez yani, benimde yapmam gereken seyler vardı onları yaparak gecircem haftasonunu artık ve askımı özleyerek
biz sadece ikimizdik:) o yüzdem tüm ses benden çıktı:) bu tematik akvaryum nerde.. forumdaki değil dımı..ayyy felaketti o yarasalar berfin ne gerçekçiydi fıs die ses çıktı ben yerimde sıçradım ama ne güldü kuzeni ve o koptular benim durumuma ama hep kızlardan ses çıktı ya ne gerçekçiydi beee
düşüncem senin için birkaç yer mesela tematik akvaryum var yeşilköyde biz oraya gitmiştik çok güzeldi orayıda tavsiye ederim
hamdolsun iyim:) sen nasılsın alışamadınmı:)berfincim naber nasılsın
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?