'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ablasını aradım ona bişey solememiş bana bişi sölerse sölerim yollamam dedı m.etme ama bana sölemzse nasıl sölyım cnm anlar aradıgını daha kötü olur dedı((
ama o kızın durumu cıddı ailece görüyorduk dedı ama sende haklısın ama asla kötü düşünme yapmaz ben onu biliyorum kızıda biliyorum dedı cok bunaldı dedı ama gitmemesi için yapıcam biiler dedı giderse de üzülme bişi olmaz dedı

akrabası sandım. aynı ev falan da yaşadık diyince falan:S
kafa dağıtcakmış. senin kafanı allak bullak etsin sonrada gitsin orda keyif sürdün..
azcık fedakarlık göstersinde, sevdiğime üzmiyeyim desin..
yagmur sizin bi ara oturup konuşmanız lazım..
bu böyle gitmez.. ne biçim kelimeler kullanıo sana öyle..
evlenince zehir edermişsin falan.. sana bu şekilde hitap etmeye hakkı yok.. töbe töbe..
sen onun yüzünden annene karşı geliosun belki..böylemi tşk ediyor sana..
çok kızdım walla..

tahmin etmiştim durumunu inşallah en kısa sürede tempoya alışırsın ve aramıza dönersin inan çok özledim canım ya

ben napayım sevgilim geldi gitti çok güzel haftasonu geçirdik iyidi hoştu herşey ablasıyla tanıştırdı pazartesi biraz heycanlıydım ama iyidi herşey 3 ay görmedim ya elini tutmaya öpmeye uıtandım çok şaşırdı hep yüzüm kızardı ilginçti bu seferki görüşmemiz ama birimizin değerini çok iyi anlıyoruz aşkım ayrı dönemdede üzmedi yan yanaykende iyidi herşey balım

sende durumlar ne alemde tempoda akşam gezmeleri devammı

bence burda gidip gitmemesinden çok.. sna olan tavrı ve uslubu önemli olan..
ne demek bu ya..
ablası gitmesine engel olsa ne olucakki. diyelim gitmedi ne olucak.
kendi gitmemeye karar vermemeli.. kendi gitmenin yanlış oldugunu bilmeli..

yorum yapmıcam çünkü yanlış birşey sölemekten korktum ama duygularıma en mantıklı tercüman sen oldun süpersin canım aynı şeyleri düşünüyoruz

bende 2013 gelini olabilirim hayırlısı olsun herkes için :)))

Hoşgeldin canım hayırlısı diyelim :)))

Haklısın sana katılıyorum durum ciddi konuşmalar iyiye gitmiyor.

giizz sevdiceim ayın 24de gelicek. hafta sonu napabiliriz. havalarsa soğukta. hani siz neler yaptınız die soruyorum

kesinlikle yanlıs deılki diyorr yaptıgım ayıp yok dıyor benden senden sonra bi kızla tanısıp yapmıyorum bunu cocuklugumun karedsı beraber büyüdük aynı evde ben onu silip atamam demişti zaten en basından bnde dedım o zaman görüşmicen eskisi gibi tmm dedı sımdı dıyorki 2 yıl oldu gitmek hakkım he sennde vardı erk.ark.kardesım dedıgın kızmıyordum biliosun diyor ama o sze adilik yaptı konusmuyorun dedı

giizz sevdiceim ayın 24de gelicek. hafta sonu napabiliriz. havalarsa soğukta. hani siz neler yaptınız die soruyorum

canım son 2 senedir o tarihlerde soğuk olmuyor benimkide 24 gibi gelirdi aralığın ve biz pier loti felan gezerdi öncelikle saphıre onla gitmediysen git helikopter similasyonu gerçekçiydi sıçradım yerimden yarasaların olduğu sahnede

sinemaya gidebilirsiniz buda bir seçenek

adalara modalara gelebilirsiniz çok güzel olur canım

neyse yagmur ben yorum yapmicam daha fazla.. sen şuan hassasın. kötü bişey söyleyip kalbini kırmim..
tek söyliceğim.. konuşun mutlaka onla..
bu arada ben sevgilime asla "adi" demem.. seninde bunu diyememn lazım.. o sevdiğinse diyememen lazım...

canım pier lottiye gittik.d
saphire geçeng eldiğnide gittik.d
etek giymiştim.. alttaki kablolarda bacaklarıma değince çığlık attım resmen.d çok utandım ya erdide yarasalardan değil senden korktum dedi
ada işini konuşalım bi ara..
sinemayada vakit harcamak istemiyorum:S

Son düzenleme:
yorum yapmıcam çünkü yanlış birşey sölemekten korktum ama duygularıma en mantıklı tercüman sen oldun süpersin canım aynı şeyleri düşünüyoruz

Cidden dışarıdan yorum yapmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum sonuçta biz senin erkek arkadaşını tanımıyoruz, aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilmiyoruz. O yüzden yanlış bişey söylemek istemiyor insan olabildiğince özenle seçiyor kelimelerini.

Eğer o sana birşey demiyorsa arkadaşlarınla ilgili onu bilemem. Ama asıl enteresan olan param yok deyip te sana acı çektirirken kafasını dağıtmak için gitmeyi tercih etmesi. Neden şimdi istiyor 2 senedir istemedi de. Benimde açıkçası aklımı bu karıştırdı. Mesafemi koymaya çalışıyor, seni birşeyler söyletmeye mi zorlamaya çalışıyor anlayamadım açıkçası. Umarım ben yanılıyorumdur.

nyse tşk.çok hassasım evet ona güveniyorum bilmiyorum evett ondan önce kardesım gibi 8yıldr erk.ark.vardı aynı zamanda sevgilisi vardı gezmıstık o yoktu ızın vermıstı tanıstırmıstım ama nbeiliyim ya

ayyy felaketti o yarasalar berfin ne gerçekçiydi fıs die ses çıktı ben yerimde sıçradım ama ne güldü kuzeni ve o koptular benim durumuma ama hep kızlardan ses çıktı ya ne gerçekçiydi beee

düşüncem senin için birkaç yer mesela tematik akvaryum var yeşilköyde biz oraya gitmiştik çok güzeldi orayıda tavsiye ederim

berfincim naber nasılsın

iş kadınım bennm:) bu kdr oyrma kendini dicem de başlarda zordur umarm en kısa srede adapte olursun, kaptanı derya napıo yine sefelerdemi? sizin de işiniz bizden zor yaw

sanırım haklısın nilli turtam başlarda alışmak zor oluyo
hep bi koşturmaca işi ögrenmeye calısıyosun falan, alışcam inşallah

kaptanı derya yine seferde :2:
bu haftasonu yok, ancak haftaya cumartesi görebilcem valla cidden cok zor, bende yeni yeni anlıyorum artık zorlugunu

sizin nası gidio atakan enişte nasıl

inşallah canım bir an önce alısmayı bekliorum bende valla annemle babamla kardeşimle bile iki cift laf edemez oldum evi otel gibi kullanıymusum havası var suan

ay kıyamam ben size yaaaa cok tatlısınızzz, ablasıyla da ii gecmesine sevindim darısı ailenin diğer üyelerine olsun

yok balım nerdeeeee ne gezer askım artık hafta içleri yok zaten, haftasonu da seferi olmazsa gelebiliyo ama bu haftasonu var gorusemicez yani, benimde yapmam gereken seyler vardı onları yaparak gecircem haftasonunu artık ve askımı özleyerek

ay çalışmaya başladığım ilk aylar babam burayı otel gibi kullanıyorsun diyordu o durum kıyamam ki sana

vuv kaptan eniştem seferemi gittti en azından sen şu arada işlerin varsa onları hallet ve özle enişteyi canım özlemekte çok güzel yaa

biz sadece ikimizdik:) o yüzdem tüm ses benden çıktı:) bu tematik akvaryum nerde.. forumdaki değil dımı..
adalar olmazmı

berfincim naber nasılsın
[/B]
hamdolsun iyim:) sen nasılsın alışamadınmı:)
annen kaynanan nasıl.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…