biz sadece ikimizdik:) o yüzdem tüm ses benden çıktı:) bu tematik akvaryum nerde.. forumdaki değil dımı..
adalar olmazmı
hamdolsun iyim:) sen nasılsın alışamadınmı:)
annen kaynanan nasıl.d
biz sadece ikimizdik:) o yüzdem tüm ses benden çıktı:) bu tematik akvaryum nerde.. forumdaki değil dımı..
adalar olmazmı
annen kaynanan nasıl.d
bni hayatta bindirmez bisikleteEğer hava güzel olursa bence adalar çok güzel olurözledim galiba. Bisiklette kiralayın ohhh miss :))
canım deniz otosuna bindik bakırköye geçtik ordanda trene binip yeşilköyde indik tematik akvaryum bildiğim kadarıyla dünyadaki 2 . büyük akvaryum muhakak araştır kıtalara bölünmüş ve koskoca bir akvaryum hayvanlar balıklar herşey var beğenirsiniz biz çok beğenmiştik muhakak gidin tavsiye ederim
ay çalışmaya başladığım ilk aylar babam burayı otel gibi kullanıyorsun diyordu o durum kıyamam ki sana
vuv kaptan eniştem seferemi gittti en azından sen şu arada işlerin varsa onları hallet ve özle enişteyi canım özlemekte çok güzel yaa
annen kaynanan nasıl.d
yok canım işe alıştım ama tempoya alısamadım daha... cok yorucu oluyo
ben de iyiyim işte annem de iyi, kaynanamı bilmiorum işe girdigim ilk gün aramıs ama ben o sabah telastan unutmusum telefonu, sonra da geri dönmeyi unuttum annem de bosver arama bidaha dedi sinir oldum yine arayamadım annem yuzunden bi ara aramam gerek
zamanla alışırsın canım:)
hepimiz öyleydik.d
ararsın bi ara artk.d
iyi bebeğim atakan da özledm onu çok ilk hafta sonu tatilim de görüşücez bizde inş baya oldu çok özledm çokkyeni aldığm cicileri gönderiorm maille aşkım hep mutfağa çalışıosn dişi kuşum dio:) sanki kullancaz da bakalm hiç de anlamıorm öle mutfak işinden ama nerdeyse artk ceyiz tas tamam
giz mudodaki su torbasından hangisini begendin sen
ohhh ne güzelll gezin tozun bol bol canım
kullanılır merak etme allah bize de bittigi gunleri göstersin su ceyizin
berfin
ben mudodan baykuşlu olan torbayı aldım... cok seker bişey
inşallah canım ya bakalım
bu arada lazer epilasyona başlamyı düşünüyorum malum dugunden önce kıl tüy derdim bitsin istiyodum, dün bi doktorlar görüştük, cok sevdim kadını, yerde cok iyi zaten herkes tavsiye uzerine gelmiş
yalnız ayva tüylerimi lazerin görmeyecegini söyledi , cok yıkıldım... ben bu işten para kazanmak isterim istersen de yaparım ama en fazla 2.5 ay kılsız gezersin sonra yine cıkar o ayva tuyleri cunku köklerin sarı tüy ve suan hiçbir lazer teknolojisi bunu görmez dedi
kadın doktor ve gercekten işi bilen biri ama ben sanki ayva tüylerine de epilasyon yaptıranlar dymustum
kafam cok karıstı
maş sana:) halletin negzl hemn hemen:)iyi bebeğim atakan da özledm onu çok ilk hafta sonu tatilim de görüşücez bizde inş baya oldu çok özledm çokkyeni aldığm cicileri gönderiorm maille aşkım hep mutfağa çalışıosn dişi kuşum dio:) sanki kullancaz da bakalm hiç de anlamıorm öle mutfak işinden ama nerdeyse artk ceyiz tas tamam
inşallah canım ya bakalım
bu arada lazer epilasyona başlamyı düşünüyorum malum dugunden önce kıl tüy derdim bitsin istiyodum, dün bi doktorlar görüştük, cok sevdim kadını, yerde cok iyi zaten herkes tavsiye uzerine gelmiş
yalnız ayva tüylerimi lazerin görmeyecegini söyledi , cok yıkıldım... ben bu işten para kazanmak isterim istersen de yaparım ama en fazla 2.5 ay kılsız gezersin sonra yine cıkar o ayva tuyleri cunku köklerin sarı tüy ve suan hiçbir lazer teknolojisi bunu görmez dedi
kadın doktor ve gercekten işi bilen biri ama ben sanki ayva tüylerine de epilasyon yaptıranlar dymustum
kafam cok karıstı
maş sana:) halletin negzl hemn hemen:)
bnde baykuşluyu begendim:):):)
bu arada geçen arkdaşımla konuştum.. oda iğneliye gitmiş..
3 seanstan sonra tamammış.. çok memnun.. genitelbolge, koltuk altı ve baldırlarına gitmiş..
şimdi işe girdi.. bacaklarına başlıcakmış.. öv öv bitiremedi..
acı oluyormuş haliyle.. "lokal" die bi iğne varmış.. onu yapıyormuş gitmeden önce.. o vucudun uyuşmasına neden oluyormuş.. bu yüzden acıyı hiseetmiyorum diodu.
bide "emla" krem varmış.. doğru kullanıldığı takdirde oda acı vermiyormuş..
öyle işte:)
arkadaşım emla kremi sürüp ağda yapıyordu acısız oluyormuş
yaavv bende baykuş ve kırmızı kardan adamlıda kalakaldım napsam ki
canım banada tavsiye edermisin boğaziçi tıp merkezine gidiyor arkadaşlarım koltuk altına başlamak istiyorum ama 45 45 veriliyor seansı ya 10 seansı geçerse paket fiyatmı alayım mesela 300 desinler koltuk altına en mantıklısı hangisi araştırmanı iletirmisin
1 sene önce gmailimde bir klasör oluşturmuştum lazer merkezleriyle mailleşmiştim felan ama bulamıyorum burdaki yorumlarmı okucam
çağlacım banada iletebilirmisin neresi ve nasıl bide fiyat tabii
maş sana:) halletin negzl hemn hemen:)
bnde baykuşluyu begendim:):):)
bu arada geçen arkdaşımla konuştum.. oda iğneliye gitmiş..
3 seanstan sonra tamammış.. çok memnun.. genitelbolge, koltuk altı ve baldırlarına gitmiş..
şimdi işe girdi.. bacaklarına başlıcakmış.. öv öv bitiremedi..
acı oluyormuş haliyle.. "lokal" die bi iğne varmış.. onu yapıyormuş gitmeden önce.. o vucudun uyuşmasına neden oluyormuş.. bu yüzden acıyı hiseetmiyorum diodu.
bide "emla" krem varmış.. doğru kullanıldığı takdirde oda acı vermiyormuş..
öyle işte:)
Bende ağdaya alıştım valla çok vaktimi almıyor anneme duacıyım alıştırdığı için :))
baykuşlu çok tatlı yaa aşkımcıkla aldık o da cok begendibi sarıldım hemen torbama
aşkım da senden bana sıra gelmez bak paylasımcı olcaksın beraber ısıncaz dedi catlak
canım yer ümraniyede eğer sana ters gelmezse yeri adresi telefonu falan verebilirim
ücretleri komple olarak yani genital bacak ve koltuk altı, 5-7 seans arası nakit 945 taksitle 230 lira
her seans için 230 veriyosun seanslar 2-2.5 ayda bir sanırım, bu 230 a her yer dahil ama
benim canımı sıkan su ayva tuyu muhabbeti benim baldır kısmı komple ayva tuyuymus, o yuzden orasına olmuyo cok üzüldüm, ama yine bi bakarız dedi, konusuruz bi deneme atıısı yaparız dedi bakalım
henuz karar vermedim bende gizoşum daha bikaç doktor daha var goruscegim ama simdilik burdan iyi elektrik aldım gibi
canım acı konusunda agdaya dayanıosan buna da dayanırsın agdadan daha az acıtıyo emin olun dedi, onlardaki baya hassas bi aletmiş zaten
bi karar verip bende baslar ve memnun kalırım umarım
Merhabaa kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?