'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz sadece ikimizdik:) o yüzdem tüm ses benden çıktı:) bu tematik akvaryum nerde.. forumdaki değil dımı..
adalar olmazmı

hamdolsun iyim:) sen nasılsın alışamadınmı:)
annen kaynanan nasıl.d

canım deniz otosuna bindik bakırköye geçtik ordanda trene binip yeşilköyde indik tematik akvaryum bildiğim kadarıyla dünyadaki 2 . büyük akvaryum muhakak araştır kıtalara bölünmüş ve koskoca bir akvaryum hayvanlar balıklar herşey var beğenirsiniz biz çok beğenmiştik muhakak gidin tavsiye ederim

Eğer hava güzel olursa bence adalar çok güzel olur özledim galiba. Bisiklette kiralayın ohhh miss :))
bni hayatta bindirmez bisiklete

araştırcam sonra dönerim sana:)

Geçen yüklemek isteyipte yükleyemediğim canvas tablo kızlar siizce nasıl?

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 33

öyle canım ya kavusması daha bi tatlı oluyo

özlemler kısa ayrılıklar askı canlı tutuyo bence zaten kesinlikle

ne kadar surede alısılır bilemiyorum ama günlerin biraz uzaması gerekecek galiba gizoşum inan suan yetmiyo gün bana, nası aksam oluyo sonra nası tekrar sabah oluyo hiç anlamıyorum

hamdolsun iyim:) sen nasılsın alışamadınmı:)
annen kaynanan nasıl.d

yok canım işe alıştım ama tempoya alısamadım daha... cok yorucu oluyo

ben de iyiyim işte annem de iyi, kaynanamı bilmiorum işe girdigim ilk gün aramıs ama ben o sabah telastan unutmusum telefonu, sonra da geri dönmeyi unuttum annem de bosver arama bidaha dedi sinir oldum yine arayamadım annem yuzunden bi ara aramam gerek

zamanla alışırsın canım:)
hepimiz öyleydik.d
ararsın bi ara artk.d

iyi bebeğim atakan da özledm onu çok ilk hafta sonu tatilim de görüşücez bizde inş baya oldu çok özledm çokk yeni aldığm cicileri gönderiorm maille aşkım hep mutfağa çalışıosn dişi kuşum dio:) sanki kullancaz da bakalm hiç de anlamıorm öle mutfak işinden ama nerdeyse artk ceyiz tas tamam

zamanla alışırsın canım:)
hepimiz öyleydik.d
ararsın bi ara artk.d

inşallah canım ya bakalım

bu arada lazer epilasyona başlamyı düşünüyorum malum dugunden önce kıl tüy derdim bitsin istiyodum, dün bi doktorlar görüştük, cok sevdim kadını, yerde cok iyi zaten herkes tavsiye uzerine gelmiş

yalnız ayva tüylerimi lazerin görmeyecegini söyledi , cok yıkıldım... ben bu işten para kazanmak isterim istersen de yaparım ama en fazla 2.5 ay kılsız gezersin sonra yine cıkar o ayva tuyleri cunku köklerin sarı tüy ve suan hiçbir lazer teknolojisi bunu görmez dedi

kadın doktor ve gercekten işi bilen biri ama ben sanki ayva tüylerine de epilasyon yaptıranlar dymustum

kafam cok karıstı

ohhh ne güzelll gezin tozun bol bol canım

kullanılır merak etme allah bize de bittigi gunleri göstersin su ceyizin

berfin

ben mudodan baykuşlu olan torbayı aldım... cok seker bişey

ohhh ne güzelll gezin tozun bol bol canım

kullanılır merak etme allah bize de bittigi gunleri göstersin su ceyizin

berfin

ben mudodan baykuşlu olan torbayı aldım... cok seker bişey

yaavv bende baykuş ve kırmızı kardan adamlıda kalakaldım napsam ki

canım banada tavsiye edermisin boğaziçi tıp merkezine gidiyor arkadaşlarım koltuk altına başlamak istiyorum ama 45 45 veriliyor seansı ya 10 seansı geçerse paket fiyatmı alayım mesela 300 desinler koltuk altına en mantıklısı hangisi araştırmanı iletirmisin

1 sene önce gmailimde bir klasör oluşturmuştum lazer merkezleriyle mailleşmiştim felan ama bulamıyorum burdaki yorumlarmı okucam

çağlacım banada iletebilirmisin neresi ve nasıl bide fiyat tabii

maş sana:) halletin negzl hemn hemen:)

bnde baykuşluyu begendim:):):)
bu arada geçen arkdaşımla konuştum.. oda iğneliye gitmiş..
3 seanstan sonra tamammış.. çok memnun.. genitelbolge, koltuk altı ve baldırlarına gitmiş..
şimdi işe girdi.. bacaklarına başlıcakmış.. öv öv bitiremedi..
acı oluyormuş haliyle.. "lokal" die bi iğne varmış.. onu yapıyormuş gitmeden önce.. o vucudun uyuşmasına neden oluyormuş.. bu yüzden acıyı hiseetmiyorum diodu.
bide "emla" krem varmış.. doğru kullanıldığı takdirde oda acı vermiyormuş..

öyle işte:)

Son düzenleme:

arkadaşım emla kremi sürüp ağda yapıyordu acısız oluyormuş

arkadaşımın iğleni yaptıgı yer,
kadın evinin bi odasına bunu kurmuş..
normalde istanbuldaymış güzellik merkezleri.. eşininmi abisinmi neymiş.. orda çalışıyoşmuş... arada bi izmite geliyomuş.. gelincede elden bi kaçtane çıkarıyormuş.. işini temiz yapıyor..

baykuşlu çok tatlı yaa aşkımcıkla aldık o da cok begendi bi sarıldım hemen torbama

aşkım da senden bana sıra gelmez bak paylasımcı olcaksın beraber ısıncaz dedi catlak

canım yer ümraniyede eğer sana ters gelmezse yeri adresi telefonu falan verebilirim

ücretleri komple olarak yani genital bacak ve koltuk altı, 5-7 seans arası nakit 945 taksitle 230 lira

her seans için 230 veriyosun seanslar 2-2.5 ayda bir sanırım, bu 230 a her yer dahil ama

benim canımı sıkan su ayva tuyu muhabbeti benim baldır kısmı komple ayva tuyuymus, o yuzden orasına olmuyo cok üzüldüm, ama yine bi bakarız dedi, konusuruz bi deneme atıısı yaparız dedi bakalım

henuz karar vermedim bende gizoşum daha bikaç doktor daha var goruscegim ama simdilik burdan iyi elektrik aldım gibi

canım acı konusunda agdaya dayanıosan buna da dayanırsın agdadan daha az acıtıyo emin olun dedi, onlardaki baya hassas bi aletmiş zaten

bi karar verip bende baslar ve memnun kalırım umarım

Bende ağdaya alıştım valla çok vaktimi almıyor anneme duacıyım alıştırdığı için :))

ünideyken bacxaklarımı arkadaşım alıyordu ama çok huyluyum dokundrymyordum kahkayı basıyorum lazere nasıl giderim ben kimseyi dokundurtmuyorum annemde ağdaya alıştırmayı denedi ama bastım yaygarayı makine ve tüy dökücü kremlede nereye kadar

acilen koltuk altı için lazer şart bana

canım bizde baykuşa baktık cumartesi günü bide baykuş simegmiz resmen ona oncakları bardaklar alırdım baykuşlu inek ve baykuşu seviyorz inek sos tenceremide almış bulunayım herkes kurtulsun baykuşlanalım şekerim

bana ters gelmez ümraniyeye gidebilirim sorun olmaz bana ismini telini özelden msj atarsan araştırrım çok iyi olur canım yaa ama sen ümraniyeye yakınmı oturuyorsun ben seni avrupada oturuyorsun sanıyordum çağlam, ben koltuk altından ve bacaktan başlayabilirim korkuyorum genitalden canım

Merhabaa kızlarr:)

canım goş gelmişsin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…