'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla bende basıyordum ama artık o kadar alıştım ki bir ilk yapınca azcık acıyor sonra zaten uyuşuyor. Sürekli ağdayla aldığım için zaten çok cılız çıkıyor. Ama acelem varda jiletten yada kremden sonra ağda yaparsam canım acıyor tabi.

hoş bulduk tatlım iyiyim film izliyorum sen napıyosun??

yok canım ben çekmeköyde anadolu yakasında oturuyorum ümraniye bana yakın

genital için hiç korkma bende korkuyodum dun tek tek anlattı doktor, asla evli bekar kimseye hiçbişekilde zrarı yok, ışınlar cok ileri gitmiyo diye gidersen konusursun zaten ama direk gidip doktorla konus

cok tatlı bi kadın zaten insana cok guven veriyo nedense, gerci daha baska yerlere gitmedim ama dedigim gibi bikaç yer daha var gorusmek istedigim en gc 2 hafta içinde karar verip ocakta baslamak istiyorum yaza kadar 3 seansı falan bitsin cunku yazın ara veriliyo sonra tekrar devam ediliyo

dugune ancak yetişirim

kartı evde canım aksam ben sana ozelden hepsini yazarım olur mu

napayımk şirketteki yemekler felaket bu hafta ben çıkmadım henüz sinir oluyorum ya yapamıyorlar yemekleri neyse allahın gücüne gidicek

özledik seni aramıza gerii dön geri dön

çok kötü olmus kuzucum ya bende diyete basladım:) 1 haftadır diyetteym yrn kontrolum var :) bakalım. İnş dönücem kuzucum ya bende çok özledim

deseydin ya çekmeköydeyim die hemen ikea günü yapardık ümraniyede yahu ben bilmiyordum orada oturduğunu seninlede tanışmak çok istiyoruz biz berfinle birgün optimumda buluşucaz gezcez canım inşallah senlede tanışırız.

evet evet:):)
çağlada kelsin.d
ctesimi gidicez pazarmı canım:)

bu gelmek isteyen herkes davetlidir.d
canım optimumda bernandoda var taçın fabrika satışıda dımı:)

kızların çoğu karşıda orası ters diye pek sesim çıkmamıştı

ama işyerim karşıda yani avrupa yakasında, hergun iki yaka arasını gidip geliorum

bende sizle tanısmak cok istiyorummm canım eğer uygun olursam optimuma gittiginiz gun bende gelirim cok guzel olur

evet evet:):)
çağlada kelsin.d
ctesimi gidicez pazarmı canım:)

bu gelmek isteyen herkes davetlidir.d
canım optimumda bernandoda var taçın fabrika satışıda dımı:)

canım taçın fabrika satışımı değilmi bilmiyorum canım ama öyle şeyleri alıcaksak en yakın yerden alabilirz oda optimumum almazsakda bakarız

bende hergün avrupaya gidip geliyorm anadoludan avrupaya malesef geçiyorum bide ben kara deniz bağlantısı yapıyorum

umarım bir haftasonu görüşürz

nilim sende gel haftasonu uygun olcağın vakit ama sen atakanla görüşceksin herhalde ilk haftasonu izninde canım umarım görüşürz en kısa süre içinde

Buna niye kimse yorum yapmadı bir tek ben beğendim galiba

cnm ben görmemişim bunu atlamısım heralde, çok hoşbence, ama alırsan yer bulabilicekmisn, bide ev dekorasyonu için biraz erken benm için heralde bakamıorm hiç tablolara fln
ama orjinal çok beğendm ben

bu arada peçetelerm de geldi kızlar ankaradan aynı resmlerdeki gibi çok sevdm 8 tane almakla iyi yapmısım

Canım bende şimdi almıcam sadece gördüm çok hoşuma gitti sizle paylaşayım dedim yorumun için tşk.
Hayırlı olsun peçetelerinde :))

optimum bana çok uzak kızlar ama siz buluşun biz gelemeyenlerin yerine, çok uzun zman oldu yaa, görüşemiorz hiççç
eminönüne gitmek için toplanır inş:) bu sferdeki değil bidahaki haftasonunu kaptık ona göre:)

Buna niye kimse yorum yapmadı bir tek ben beğendim galiba
güzelmiş:):) beyaz koltuklara falan hoş olur:)
mobilyalara göre alıncagı için acele etmim diyorum bnde.d

niln bidahaki hafta sonunu kaptık::):):)
giz bn gelicem:) taçında farbrika satışını bulalım ama gidipte 150 200 almak istemiyorum:S

inşş eminönüne gidebiliriz kızlar haftaya tatil olsam hafta sonu süper olur inanın çok isterm turkuazcm sende gelirsn o zman gerçekten çok güzel bi gün olur, benm alıcak bişeym yok ama sizinle dolaşmak bana da iyi gelir hep yalnız başım alışveriş yapmak zorunda kalıormmm((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…