ünideyken bacxaklarımı arkadaşım alıyordu ama çok huyluyum dokundrymyordum kahkayı basıyorum lazere nasıl giderim ben kimseyi dokundurtmuyorum annemde ağdaya alıştırmayı denedi ama bastım yaygarayı makine ve tüy dökücü kremlede nereye kadar
acilen koltuk altı için lazer şart bana
canım bizde baykuşa baktık cumartesi günü bide baykuş simegmiz resmen ona oncakları bardaklar alırdım baykuşlu inek ve baykuşu seviyorz inek sos tenceremide almış bulunayım herkes kurtulsun baykuşlanalım şekerim
bana ters gelmez ümraniyeye gidebilirim sorun olmaz bana ismini telini özelden msj atarsan araştırrım çok iyi olur canım yaa ama sen ümraniyeye yakınmı oturuyorsun ben seni avrupada oturuyorsun sanıyordum çağlam, ben koltuk altından ve bacaktan başlayabilirim korkuyorum genitalden canım
canım goş gelmişsin nasılsın
Merhabaa kızlarr:)
fatoşm olmadı mı daha bilgisayarn dön artk aramıza
canım bizde baykuşa baktık cumartesi günü bide baykuş simegmiz resmen ona oncakları bardaklar alırdım baykuşlu inek ve baykuşu seviyorz inek sos tenceremide almış bulunayım herkes kurtulsun baykuşlanalım şekerim
bana ters gelmez ümraniyeye gidebilirim sorun olmaz bana ismini telini özelden msj atarsan araştırrım çok iyi olur canım yaa ama sen ümraniyeye yakınmı oturuyorsun ben seni avrupada oturuyorsun sanıyordum çağlam, ben koltuk altından ve bacaktan başlayabilirim korkuyorum genitalden canım
hoş bulduk tatlım iyiyim film izliyorum sen napıyosun??
napayımk şirketteki yemekler felaket bu hafta ben çıkmadım henüz sinir oluyorum ya yapamıyorlar yemekleri neyse allahın gücüne gidicek
özledik seni aramıza gerii dön geri dön
yok canım ben çekmeköyde anadolu yakasında oturuyorum ümraniye bana yakın
genital için hiç korkma bende korkuyodum dun tek tek anlattı doktor, asla evli bekar kimseye hiçbişekilde zrarı yok, ışınlar cok ileri gitmiyo diye gidersen konusursun zaten ama direk gidip doktorla konus
cok tatlı bi kadın zaten insana cok guven veriyo nedense, gerci daha baska yerlere gitmedim ama dedigim gibi bikaç yer daha var gorusmek istedigim en gc 2 hafta içinde karar verip ocakta baslamak istiyorum yaza kadar 3 seansı falan bitsin cunku yazın ara veriliyo sonra tekrar devam ediliyo
dugune ancak yetişirim
kartı evde canım aksam ben sana ozelden hepsini yazarım olur mu
deseydin ya çekmeköydeyim die hemen ikea günü yapardık ümraniyede yahu ben bilmiyordum orada oturduğunu seninlede tanışmak çok istiyoruz biz berfinle birgün optimumda buluşucaz gezcez canım inşallah senlede tanışırız.
deseydin ya çekmeköydeyim die hemen ikea günü yapardık ümraniyede yahu ben bilmiyordum orada oturduğunu seninlede tanışmak çok istiyoruz biz berfinle birgün optimumda buluşucaz gezcez canım inşallah senlede tanışırız.
optimum bana çok uzak kızlar ama siz buluşun biz gelemeyenlerin yerine, çok uzun zman oldu yaa, görüşemiorz hiçççevet evet:):)
çağlada kelsin.d
ctesimi gidicez pazarmı canım:)
bu gelmek isteyen herkes davetlidir.d
canım optimumda bernandoda var taçın fabrika satışıda dımı:)
Geçen yüklemek isteyipte yükleyemediğim canvas tablo kızlar siizce nasıl?
optimum bana çok uzak kızlar ama siz buluşun biz gelemeyenlerin yerine, çok uzun zman oldu yaa, görüşemiorz hiççç
evet evet:):)
çağlada kelsin.d
ctesimi gidicez pazarmı canım:)
bu gelmek isteyen herkes davetlidir.d
canım optimumda bernandoda var taçın fabrika satışıda dımı:)
kızların çoğu karşıda orası ters diye pek sesim çıkmamıştı
ama işyerim karşıda yani avrupa yakasında, hergun iki yaka arasını gidip geliorum
bende sizle tanısmak cok istiyorummm canım eğer uygun olursam optimuma gittiginiz gun bende gelirim cok guzel olur
Buna niye kimse yorum yapmadı bir tek ben beğendim galiba
cnm ben görmemişim bunu atlamısım heralde, çok hoşbence, ama alırsan yer bulabilicekmisn, bide ev dekorasyonu için biraz erken benm için heralde bakamıorm hiç tablolara fln
ama orjinal çok beğendm ben
bu arada peçetelerm de geldi kızlar ankaradan aynı resmlerdeki gibi çok sevdm8 tane almakla iyi yapmısım
eminönüne gitmek için toplanır inş:) bu sferdeki değil bidahaki haftasonunu kaptık ona göre:)optimum bana çok uzak kızlar ama siz buluşun biz gelemeyenlerin yerine, çok uzun zman oldu yaa, görüşemiorz hiççç
güzelmiş:):) beyaz koltuklara falan hoş olur:)Buna niye kimse yorum yapmadı bir tek ben beğendim galiba
canım taçın fabrika satışımı değilmi bilmiyorum canım ama öyle şeyleri alıcaksak en yakın yerden alabilirz oda optimumum almazsakda bakarız
bende hergün avrupaya gidip geliyorm anadoludan avrupaya malesef geçiyorum bide ben kara deniz bağlantısı yapıyorum
umarım bir haftasonu görüşürz
nilim sende gel haftasonu uygun olcağın vakit ama sen atakanla görüşceksin herhalde ilk haftasonu izninde canım umarım görüşürz en kısa süre içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?