'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnşallah canım olabilir aslında :)) Kızlar ya ben bişey buldum çeyimize de katkısı olur belkim. Kumpara.com diye bir site varmış bende forumda okudum bir kişiden. Markalar bunlara anket veriyorlarmış sende anketlerden para kazanıyormuşsun internetten. 25 tl olunca paypal hesabından para çekebiliyormuşsun. Facebook sayfaları da var bu konu da bilgisi olan var mı acaba nasıldır?

tamam ama maaşı alınca olabilirmi ocağın ilk haftası felan sen o zamanmı alıyorsun ay başım o zaman paramıda harcamam bakarız olurmu

keşke tatil olsan canım benimde alcağım günlük yemek takımımım var diğerlerine pek el sürmicem şimdi korkmazın çaydanlıklarını beğendim tearende benzeyen bir çaydanlığı var birtanede tombulu var bilmiyorum korkmazı çok beğeniyorum şu günlerde

off grip oldum sayılır

Kızlar dediğim siteyi face te 66.000 kişi beğenmiş ama sadece anket başına 0,25 kuruş veriyorlarmış şuan sistemlerinde 52 firma var. Ama bu site daha çok yeniymiş zamanla büyüyeceği düşünülüyor. Aslında sistem güzel ama bilemiyorum.

tamam ama maaşı alınca olabilirmi ocağın ilk haftası felan sen o zamanmı alıyorsun ay başım o zaman paramıda harcamam bakarız olurmu

r
bugun alıcam:) gidip altın alıcam bi kısmıyla.. birazda kart borcum var onu ödücem..
300tl kartımda olucak. alışveriş yapınca ordan çekicm olmadı:)

bn anlamadım.d anketler nerde.d

ilk kez duydm cnm hiç bir fikrim yok ama baya bi uğraş ister netten o anket işi, yapanlardan yorum almak lazm

bugun alıcam:) gidip altın alıcam bi kısmıyla.. birazda kart borcum var onu ödücem..

bende hemen altın alcam 7 gram canım piyasalar altüst 95'i gördü gram off sabah almadım şimdi kuruş farkediyor düşmesini bekliyordum ama döviz.com yükselceğni sölüyor neyse hemen alcam birazdan çıkcam dışarıya

KUMPARA.COM sitenin adı kızlar ve üye olduktan sonra sizin verdiğiniz bilgilere dayanarak markalar anket yolluyorlar.Türkiye den bu site büyük firmalar var efor, yemeksepeti, genpa, yataş falan var.

ilk kez duydm cnm hiç bir fikrim yok ama baya bi uğraş ister netten o anket işi, yapanlardan yorum almak lazm

Faceten yorumları okudum şu anda firma sayısı 52 ama giderek genişleyen bir projeymiş. Hesabında 50 tl birikince akbank yada paypal hesabına aktarım yapıyorlarmış. Şu an için çalışan ama yavaş bir sistemmiş. Okuduğum yorumlar böyle. Ayrıca bu markalar bazen indirim kuponu da veriyorlarmış. Araştırmaya devam edicem.

evet evet düşmüş:):) bende çıkışta alıcam..
bankamatikten çekiyor dımı dövizciler..

ben interaktif hesabımdan alcam

döviz.com a girde yorumları oku heran yükselebilirmiş

bnm yok öyle hesabım.. onu nasıl yapabilirm giz.. çünkü böyle zor oluyor.. gidip alcam falan filan. nasıl yapıcam interaktif hesabı?

bnm yok öyle hesabım.. onu nasıl yapabilirm giz.. çünkü böyle zor oluyor.. gidip alcam falan filan. nasıl yapıcam interaktif hesabı?

hangi banka canım

interaktif hesap ve tüm fon alış verişlere aktif edersen net paranı, hesaptan altını para transferini kontr yüklemeyi felan hep hesabınla yapıyorsun ben hep kontrü tek bir tıkla eklerim mesela

bankadan talepte buluncaksın hayat kolaylığı fon alıp satabiliyorsun çok iyi birşey canım

Benim bankam iş bankası canım.

fon alıp vermeyi anlamadım:)
bnde iş bankası var.. gidip konuşucam yarın..
anadolu hayat emekliliğim hakkında sorcaklarımda var. aradan çıkarırım:)

kızlar fon alıyorsunuz işte parnaızı biriktiriyorsunuz canlarım

altın iş bankasında varmı bilmiyorum özellikle sordur berfincim benim iş bankası interaktifim vardı ama almamıştım vakıf banktan alcam artık maaşımı interaktifte açtılar ordan alabiliyorum

95.60 tan 7 gram altın almış bulunmaktayım iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum netten aldım altınımı ve an itibariyle yükselmeye geçti hatta 5 dakka önce 3 tane satış yapıyorlardı toplam 669 tl iken 670 tl verdi 1 dakkka arayla olan bu oldu kızlar çok ilginç

ohhhh tutumlu hatunlar iş başında

ben de burda uykusuzluktan ölmek uzereyimm

öğleden sonralarının rehavetine bi çözüm bulunsun yaa

Canım gr olarak alıp satıyorsun yani interaktiften değil mi?

Canım gr olarak alıp satıyorsun yani interaktiften değil mi?

canım vakıfbank web şubem var yani interaktif ben onlarla istediğim işlemi yapmak için yetki verdim istediğim alımı satımı tyapıyorum ama altın satmıcam uzun vade yaptım canım orası ayrı bir havuz olcak kumbara gibi bide kumbara fonu alcam aydan aya bakalım evde her hafta 30 tl de koymaya çalışıyorum kenara 120 tl eder onunda üstüne 30 ekler çeyrek alırım bakalım birşeyler yapmaya çalışcam canım

ohhhh tutumlu hatunlar iş başında

ben de burda uykusuzluktan ölmek uzereyimm

öğleden sonralarının rehavetine bi çözüm bulunsun yaa

bende biraz halsizim ama akşam mudoya uğrucam canım

vallla evde ve elimde para tutcağna attım bankaya altına yatırdım düşüşe geçsin die bekledim yükseldiği dakkalrdada aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…