inşş eminönüne gidebiliriz kızlar haftaya tatil olsam hafta sonu süper olur inanın çok isterm turkuazcm sende gelirsn o zman gerçekten çok güzel bi gün olur, benm alıcak bişeym yok ama sizinle dolaşmak bana da iyi gelir hep yalnız başım alışveriş yapmak zorunda kalıormmm((
eminönüne gitmek için toplanır inş:) bu sferdeki değil bidahaki haftasonunu kaptık ona göre:)
güzelmiş:):) beyaz koltuklara falan hoş olur:)
mobilyalara göre alıncagı için acele etmim diyorum bnde.d
niln bidahaki hafta sonunu kaptık::):):)
giz bn gelicem:) taçında farbrika satışını bulalım amagidipte 150 200 almak istemiyorum:S
inşş eminönüne gidebiliriz kızlar haftaya tatil olsam hafta sonu süper olur inanın çok isterm turkuazcm sende gelirsn o zman gerçekten çok güzel bi gün olur, benm alıcak bişeym yok ama sizinle dolaşmak bana da iyi gelir hep yalnız başım alışveriş yapmak zorunda kalıormmm((
bugun alıcam:) gidip altın alıcam bi kısmıyla.. birazda kart borcum var onu ödücem..tamam ama maaşı alınca olabilirmi ocağın ilk haftası felan sen o zamanmı alıyorsun ay başım o zaman paramıda harcamam bakarız olurmu
r
bn anlamadım.d anketler nerde.dKızlar dediğim siteyi face te 66.000 kişi beğenmiş ama sadece anket başına 0,25 kuruş veriyorlarmış şuan sistemlerinde 52 firma var. Ama bu site daha çok yeniymiş zamanla büyüyeceği düşünülüyor. Aslında sistem güzel ama bilemiyorum.
ilk kez duydm cnm hiç bir fikrim yok ama baya bi uğraş ister netten o anket işi, yapanlardan yorum almak lazmKızlar dediğim siteyi face te 66.000 kişi beğenmiş ama sadece anket başına 0,25 kuruş veriyorlarmış şuan sistemlerinde 52 firma var. Ama bu site daha çok yeniymiş zamanla büyüyeceği düşünülüyor. Aslında sistem güzel ama bilemiyorum.
bugun alıcam:) gidip altın alıcam bi kısmıyla.. birazda kart borcum var onu ödücem..
300tl kartımda olucak. alışveriş yapınca ordan çekicm olmadı:)
bn anlamadım.d anketler nerde.d
bugun alıcam:) gidip altın alıcam bi kısmıyla.. birazda kart borcum var onu ödücem..
300tl kartımda olucak. alışveriş yapınca ordan çekicm olmadı:)
bn anlamadım.d anketler nerde.d
ilk kez duydm cnm hiç bir fikrim yok ama baya bi uğraş ister netten o anket işi, yapanlardan yorum almak lazm
bende hemen altın alcam 7 gram canım piyasalar altüst 95'i gördü gram off sabah almadım şimdi kuruş farkediyor düşmesini bekliyordum ama döviz.com yükselceğni sölüyor neyse hemen alcam birazdan çıkcam dışarıya
evet evet düşmüş:):) bende çıkışta alıcam..
bankamatikten çekiyor dımı dövizciler..
ben interaktif hesabımdan alcam
döviz.com a girde yorumları oku heran yükselebilirmiş
bnm yok öyle hesabım.. onu nasıl yapabilirm giz.. çünkü böyle zor oluyor.. gidip alcam falan filan. nasıl yapıcam interaktif hesabı?
ben interaktif hesabımdan alcam
döviz.com a girde yorumları oku heran yükselebilirmiş
hangi banka canım
interaktif hesap ve tüm fon alış verişlere aktif edersen net paranı, hesaptan altını para transferini kontr yüklemeyi felan hep hesabınla yapıyorsun ben hep kontrü tek bir tıkla eklerim mesela
bankadan talepte buluncaksın hayat kolaylığı fon alıp satabiliyorsun çok iyi birşey canım
hangi banka canım
interaktif hesap ve tüm fon alış verişlere aktif edersen net paranı, hesaptan altını para transferini kontr yüklemeyi felan hep hesabınla yapıyorsun ben hep kontrü tek bir tıkla eklerim mesela
bankadan talepte buluncaksın hayat kolaylığı fon alıp satabiliyorsun çok iyi birşey canım
95.60 tan 7 gram altın almış bulunmaktayım iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum netten aldım altınımı ve an itibariyle yükselmeye geçti hatta 5 dakka önce 3 tane satış yapıyorlardı toplam 669 tl iken 670 tl verdi 1 dakkka arayla olan bu oldu kızlar çok ilginç
Canım gr olarak alıp satıyorsun yani interaktiften değil mi?
ohhhh tutumlu hatunlar iş başında
ben de burda uykusuzluktan ölmek uzereyimm
öğleden sonralarının rehavetine bi çözüm bulunsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?