'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende biraz halsizim ama akşam mudoya uğrucam canım

vallla evde ve elimde para tutcağna attım bankaya altına yatırdım düşüşe geçsin die bekledim yükseldiği dakkalrdada aldım

bizde sözlümle ortak bi hesap acmayı dusunuyoruz kısmetse bakalım

ne alcaksın mudodaaan bakiiiim

ben spagetti tenceremle baykuslu torbamı aldım rahat ettim

internte 95.400 yazıyor..
ama döviz büroları 99 veriyor.. ne olcak peki bu.. pfff

bizde sözlümle ortak bi hesap acmayı dusunuyoruz kısmetse bakalım

ne alcaksın mudodaaan bakiiiim

ben spagetti tenceremle baykuslu torbamı aldım rahat ettim

baykuşu yada kardan adamı

kalpli buz torbası

inekli sos tenceresi almazsam çatlıcam ve hastayım halsizim bitkinim neyse bunu yapcam ama belki

açın çok iyi olur beraber biriktirir ve harcarsınız canım ben maaşın yarısını otomatik anneme veriyorum o başka bir hesapta biriktiriyor ben yapamam öyle birşey ilerde ama sen şimdi en başndan sözlünle biriktir.

internte 95.400 yazıyor..
ama döviz büroları 99 veriyor.. ne olcak peki bu.. pfff

yükseliyor canım az azda olsa yüksek seyir gösteriyor piyasa kaçtan kapadı bakamadım henüz

bilmiyorum. birazdan maaş alcam.. alıcam bişeyler.. düşmesi iyi denk geldi:)
yarında iş bankasına gidicem.konuşucam bu fon olayını bide kumbara fonunu:)

bilmiyorum. birazdan maaş alcam.. alıcam bişeyler.. düşmesi iyi denk geldi:)
yarında iş bankasına gidicem.konuşucam bu fon olayını bide kumbara fonunu:)

canhım interaktif hesap istiyorum die talimat ver bankamatiğini onuda geçtim herşey sınırsız olsun altın alıp satayım de emi bunları de onlara bizi zorlamışlardı önümüze engel koymuşardı kuzum

canhım interaktif hesap istiyorum die talimat ver bankamatiğini onuda geçtim herşey sınırsız olsun altın alıp satayım de emi bunları de onlara bizi zorlamışlardı önümüze engel koymuşardı kuzum

tamamc anım derim.. ben takip ediyorum hep:)
düşünce yine hatırlatalım birbirimize:)

şimdiden güle gle kullan canım

kızlar gorusuruz bizim mesai birazdan biter öptüm hepinizii

öptüm bebişler hepinizi:)

iyi akşamlar:)

tanıştıgıma memnun oldum gülçin..

yagmur eger bunu okuyosan, ki umarım okuyosundur.. önemli olan ve degerli olan sensin.. kimsenin seni üzmesine hakkı yok.. üzme kendini olurmu

merhaba kızlarrr ben geldm ki işten, nasılsınız baklm , gizmmmmm güle güle kullan cnm, o ineği almassan benm bile gözüm acık giderdi

şimdi sırada inek yumurtalıklar bardaklar var canım onlarıda alırsam rahata ercem

3 oda 1 salon evim olursa kesinmlikle bir oda vintage tarzı olcak kendime kumaş alcam yastıklar için hattaha kızlar babamında çizim yeteneği var eski tarz lcd ünitesi bile yaptırcam 1 odamın tarzı net kafamda ilerisi için şıp die olucak inşallah

günaydın berfincim

Güle güle kullan canım :))

Günaydınnnnnlar herkese :)))

Markafoni de Madame Coco diye marka var kızlar yatak örtüleri sade ve hoş bence, nevresimleri falan da güzel, Cem tencereleri indirimde tarçın serisi çok şirin. Makarna tenceresi de 28,90 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…